Σάββατο 14 Μαΐου 2011

21χρονη διψασμένη για έρωτα!

Μια 21χρονη κοπέλα ήθελε να ικανοποιηθεί εδώ και τώρα για αυτό και σταμάτησε μια παρέα αγοριών που βρέθηκε στο δρόμο της με σκοπό να επιδοθούν σε αχαλίνωτο σεξ Ούτε ένας, ούτε δύο... αλλά πέντε ήταν οι νεαροί επιβήτορες μιας κοπέλας που ήθελε απεγνωσμένα να κάνει σεξ.

Χαρούμενες εγκυμοσύνες

Χαρούμενες εγκυμοσύνεςΜερικές γυναίκες παίρνουν από φόβο την εγκυμοσύνη και άλλες απλά το διασκεδάζουν! Απολαύστε μια συλλογή από διάφορες ζωγραφιές στη φουσκωμένη τους κοιλίτσα!

Ήθελε και τσαχπινιές… (Video)


Ήθελε και τσαχπινιέςΜια κοπέλα σε διαγωνισμό μπικίνι θέλησε να εντυπωσιάσει κριτές και κοινό με τις κινήσεις της, όμως φαίνεται πως δεν τα είχε υπολογίσει όλα! Παρά την πρώτη «αναποδιά», πήγε να το σώσει συνεχίζοντας να το παίζει cool, μέχρι που ήρθε το δεύτερο χτύπημα και μάλλον της έκοψε τον αέρα…

Γ.Παπανδρέου : Προσβλητικό να μας ζητάνε νησιά ως εγγύηση

Αναλυτική συνέντευξη του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με τίτλο "Προσβλητικό να μας ζητάνε νησιά ως εγγύηση. Αλλά η Ελλάδα δεν θα προδώσει ποτέ το Ευρώ", φιλοξενεί σήμερα η ιταλική εφημερίδα "Κορριέρε Ντέλλα Σέρα".

Παίξτε Angry Birds free online!


Angry BirdsΤο παιχνίδι το οποίο έχει κάνει πάταγο στο αρχικά στο iPhone και στη συνέχεια στα κινητά τηλέφωνα με Android, ήρθε πλέον και στους υπολογιστές και μπορείτε να το παίξετε δωρεάν σε οποιονδήποτε browser, χάρη στην Google. Αν πάλι δεν το έχετε παίξει ποτέ ή δεν γνωρίζετε καν περί τίνος πρόκειται, μη χάσετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε!

Αναμνηστικές φωτογραφίες

Αναμνηστικές φωτογραφίες #2Δείτε μερικές απίστευτες αναμνηστικές φωτογραφίες που μας χαρίζουν μερικά κορίτσια!!!

Φορτηγά σκέτη καταστροφή (Photos)


Τα φορτηγά σε αυτές τις διαστάσεις προκαλούν δέος και μόνο στην θέα τους, αλλά ποιός θα το φανταζόταν ότι μπορούν να προσφέρουν και γέλιο όταν μπλέκουν σε παράξενες και αστείες καταστάσεις;

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε διαρρήκτη

Αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας συνέλαβε επ’ αυτοφώρω, με τη συνδρομή συναδέλφων του από την ομάδα ΔΙΑΣ, έναν 19χρονο αλλοδαπό για διάρρηξη σε οικοδομή στην περιοχή των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη.

Αυγά και λουκάνικα

Σήμερα,έχουμε ένα πιάτο που ανήκει στη κατηγορία "βαρέα και ανθυγιεινά".
Είναι προφανές ότι είναι αμαρτία να τρώμε τέτοια πράγματα, αλλά ζωή χωρίς αμαρτίες είναι σαν μπίρα χωρίς αλκοόλ. Δε λέει...

“Νοσοκομείο” ο Παναθηναϊκός

Με πολλές απουσίες θα ταξιδέψουν στον Βόλο οι “πράσινοι” καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλο, Σπυρόπουλο, Μαρίνο και Κατσουράνη.


Ο καλύτερος τρόπος για να πείνεις !!!


Ο νέος τρόπος να πίνετεΑναμφισβήτητα αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να απολαμβάνουμε το ποτό μας! Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και...πάρτε ιδέες!!!

Σύλληψη τσαντάκια στη Θεσσαλονίκη

Ένας 31χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ για ληστεία σε βάρος 64χρονης γυναίκας, στην περιοχή της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη.

Κίνδυνοι του καλοκαιρινού σεξ

Sex On The BeachΤο καλοκαιρινό σεξ είναι ωραίο αλλά ενέχει πολλούς κινδύνους. Ενημερωθείτε για... αυτούς και τις προφυλάξεις που πρέπει να πάρετε!
Οι καυτές βραδιές του καλοκαιριού συχνά βγάζουν στην επιφάνεια τα πιο βαθιά και πιο έντονα συναισθήματα αγάπης και πόθου. Γιατί να περιοριστούμε στο σεξ στην κρεβατοκάμαρα, ή γενικότερα στο σπίτι, όταν υπάρχουν οι παραλίες, οι πισίνες αλλά και.. οι μπανιέρες για να φιλοξενήσουν τις πιο ιδιωτικές μας στιγμές;
Υπάρχουν κάποιοι λόγοι, όπως αποδεικνύεται. Όσο αντισεξουαλικό και αν ακούγεται, το «καλοκαιρινό σεξ» κρύβει κινδύνους για την υγεία αλλά και πρακτικές δυσκολίες.
Αν και οι απαγορεύσεις δε χωράνε στο σεξ, καλό είναι να παίρνουμε κάποιες προφυλάξεις:
Προφυλακτικά + νερό = παγίδα
Δε θέλουμε να ρίξουμε κρύο νερό στις φαντασιώσεις σας –κοινώς να σας ξενερώσουμε- αλλά μήπως να σκεφτείτε πιο «ξηρές» στάσεις;
Αν και τα προφυλακτικά θεωρούνται συμβατά με λιπαντικά με βάση το νερό, δε θα πρέπει να βυθίζονται πλήρως στο νερό. Οι εταιρίες προφυλακτικών δε δοκιμάζουν τα προϊόντα τους σε τέτοια κατάσταση, και συνεπώς δεν μπορούν να εγγυηθούν για την αποτελεσματικότητά τους όταν χρησιμοποιούνται σε πισίνες, μπανιέρες και άλλες τέτοιες «παράτολμες» καταστάσεις.
“Αν και το αλάτι του θαλασσινού νερού δεν έχει δυσμενείς επιπτώσεις στο υλικό των προφυλακτικών, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ισχύει το ίδιο και για τις χημικές ουσίες, που χρησιμοποιούνται στις πισίνες, όπως είναι το χλώριο και το όζον για παράδειγμα” δήλωσε για το θέμα εκπρόσωπος της εταιρίας Durex.
Η θερμότητα θα μπορούσε να σπάσει το προφυλακτικό. Άσε που είναι ούτως ή άλλως δύσκολο να μπει το προφυλακτικό μέσα στο νερό.
Ήλιος, άμμος και … βακτήρια
Μήπως έχετε σχέση και είστε μονογαμικός τύπος, οπότε δε χρησιμοποιείτε προφυλακτικά; Και πάλι μπορεί να υπάρχει λόγος να αποφύγετε το σεξ στο νερό, αφού οι κακώς συντηρημένες πισίνες, μπανιέρες και τα υδρομασάζ δε αποκλείεται να είναι χώροι αναπαραγωγής βακτηρίων.
Έρευνα, που πραγματοποίησε πρόσφατα το Πανεπιστήμιο του Oregon, απέδειξε ότι το καλοκαίρι είναι η χειρότερη εποχή για λοιμώξεις από βακτήρια, με τις σοβαρές λοιμώξεις, που προκαλούνται από βακτήρια να φτάνουν και το 17% για κάθε αύξηση της θερμοκρασίας κατά 10 βαθμούς.
Τέτοια βακτηρίδια, επισημαίνουν οι ερευνητές, αποτελούν συχνή αιτία γαστρεντερικών και αναπνευστικών λοιμώξεων, αλλά και άλλων παθήσεων, όπως η πνευμονία και οι μολύνσεις στο αίμα. Επιπλέον, τα βακτήρια μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις ουροποιητικού συστήματος, για τα οποία η σεξουαλική επαφή αποτελεί γνωστό παράγοντα κινδύνου.
Το να ζήσετε τον έρωτά σας στην αμμουδιά μπορεί επίσης να μην είναι η καλύτερη επιλογή για την υγεία σας. Μελέτη, που δημοσιεύτηκε στην έκδοση του Ιουλίου του 2007 του περιοδικού Περιβαλλοντικής Επιστήμης & Τεχνολογίας (Environmental Science & Technology), υποστηρίζει ότι τα επικίνδυνα μικρόβια, που εντοπίζονται μέσα στη θάλασσα, μπορούν να βρεθούν και στην άμμο.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, το 91% των παραλιών στη μελέτη είχαν ανιχνεύσιμα επίπεδα του εντερόκοκκου (βακτήριο που μπορεί να προκαλέσει λοιμώξεις του ουροποιητικού, εκκολπωματίτιδα και μηνιγγίτιδα), και 62% είχαν ίχνη από την E. coli. Αυτό το βακτήριο, όταν βρεθεί σε υψηλά επίπεδα στο νερό, μπορεί να προκαλέσει δερματικά εξανθήματα ή λοιμώξεις στο αυτί.
Οι κίνδυνοι των «καταδύσεων»
Και αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για να σας αλλάξουν τη γνώμη, τι θα λέγατε αν σας πληροφορούσαμε και για το εξής: Το ζεστό νερό της μπανιέρας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υπογονιμότητας στους άνδρες.
Μελέτη, που έγινε το 2007 από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Σαν Φρανσίσκο, διαπίστωσε ότι η συνολική σωματική έκθεση σε υγρή θερμότητα μπορεί να εξασθενήσει τόσο την παραγωγή του σπέρματος όσο και την κινητικότητά του. Οι συμμετέχοντες στην έρευνα χρησιμοποιούσαν ζεστή μπανιέρα ή θερμαινόμενο Jacuzzi σε θερμοκρασία μεγαλύτερη από τη θερμοκρασία του σώματός τους για 30 λεπτά ή περισσότερο κάθε εβδομάδα για τουλάχιστον τρεις μήνες πριν από τη συμμετοχή τους στο πείραμα.
Οι ερευνητές ζήτησαν από τους εθελοντές να σταματήσουν όλες τις θερμές «καταδύσεις» για τρεις ή περισσότερους μήνες και το 45% των ανδρών ανέφεραν μέση αύξηση της συνολικής κινητικότητας των σπερματοζωαρίων τους κατά 491% μετά από τρεις με έξι μήνες. Παράλληλα η μελέτη απέδειξε ότι το 85-90% των περιπτώσεων υπογονιμότητας μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με φαρμακευτική θεραπεία ή με χειρουργική επέμβαση.

24ωρο

Οι φοιτητές στην ασία κάνουν ζωάρα..lol (photos)

 

Δείχνουν πραγματικά να διασκεδάζουν την κάθε στιγμή!

Πονηρές ερωτήσεις με έξυπνες απαντήσεις

Δείτε 10 πονηρές ερωτήσεις, των οποίων οι απαντήσεις δεν είναι αυτές που πιθανόν σας έρχονται στο μυαλό…

Σαμαράς: Θέλω ξεκάθαρη εντολή για να βγάλω τη χώρα από το αδιέξοδο

Απορρίπτει κάθε προοπτική συναίνεσης στην κυβερνητική πολιτική ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα συνδιαχειριστεί το αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται η χώρα.

Οι 10 πλουσιότεροι άνθρωποι όλων των εποχών

ΠλούσιοιΠοιος ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος όλων των εποχών; Ο Μπιλ Γκέιτς της Microsoft; Ή μήπως ο Ίνκγβαρ Κάμπραντ IKEA; Υπάρχει κάποιος Έλληνας στη δεκάδα; Μη βιαστείτε να απαντήσετε. Θα πέσετε έξω!

Ροζ βίντεο-τσόντα με γνωστή κυρία της ελληνικής showbiz !

Αναστατωμένη είναι γνωστή κυρία της showbiz με ροζ βίντεο-τσόντα που κυκλοφορεί μεταξύ δημοσιογράφων του lifestyle ρεπορτάζ. Τι δείχνει το sex video;

Δωμάτιο ξενοδοχείου batman

Αν ο Batman αποτελεί τον αγαπημένο σας σούπερ ήρωα τότε το Eden Hotel στην ...Taiwan έχει το ιδανικό δωμάτιο για εσας, το οποίο είναι διακοσμημένο σε στυλ Batman, ενώ διαθέτει ακόμη και το Batmobile.
Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω δωμάτιο νοικιάζεται και με την ώρα.

Ένας στους πέντε Έλληνες δεν θα κάνει φέτος διακοπές


Οι Έλληνες προτιμούν να κάνουν διακοπές εντός συνόρων
Ένας στους πέντε Έλληνες δηλώνει ότι δεν σχεδιάζει να κάνει φέτος διακοπές, σύμφωνα με έρευνα του ευρωβαρόμετρου ενώ το 2010 σχεδόν ένας στους τρεις Έλληνες δεν ταξίδεψε για διακοπές, με το 58% να αναφέρει ως αιτία τις οικονομικές δυσκολίες, βάσει των στοιχείων του Ευρωβαρόμετρου.

Σαν σήμερα

http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 12/5/2011!

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 12/05/2011

Βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές, καθώς επίσης στα δυτικά και νότια κυρίως τμήματα του Αιγαίου, περιμένουμε την Πέμπτη 12 Μαΐου 2011. Τα φαινόμενα κατά τις θερμές ώρες τις ημέρας θα είναι τοπικά έντονα, ενώ αργά το βράδυ θα περιοριστούν στα νότια.

Για την πρωτιά χωρίς Σκόκο-Λύμπε

Να μείνει στην πρώτη θέση των πλέι-οφ θέλει η ΑΕΚ που κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό, το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.

Άπαντες στην ΑΕΚ, αντιμετωπίζουν το ματς σαν τελικό αφού γνωρίζουν πως σε περίπτωση νίκης θα γίνουν το μεγάλο φαβορί για την δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο σεισμός χτύπησε την Ισπανία αντί για την Ιταλία - 10 νεκροί

Σεισμό στην Ιταλία είχαν προβλέψει, αλλά στην Ισπανία «χτύπησε» ο Εγκέλαδος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά παρέσυρε στο θάνατο τουλάχιστον δέκα ανθρώπους!

Νέες στάσεις εργασίας στους παιδικούς σταθμούς - Σε απόγνωση οι γονείς

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν πέρα όλων των άλλων και την αύξηση του ωραρίου κατά 10 ώρες εβδομαδιαίως και την αύξηση του ωραρίου στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ από 37,5 σε 40 ώρες.

Εύβοια: Φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας

Ήταν λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ όταν μία γειτονιά στην Ωρίωνος σηκώθηκε στο πόδι...
Πυκνοί καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από την κουζίνα ενός σπιτιού. Σύμφωνα με το evianews.com, η ιδιοκτήτρια άρχισε να καλεί σε βοήθεια μέχρι που ένας γείτονας από την διπλανή πολυκατοικία, με τον πυροσβεστήρα στα χέρια πήγε να σβήσει την φωτιά.

Κι όμως το χασε! (video)

Μάλλον ο Λάντον Ντόνοβαν ήταν πολύ σίγουρος για τον εαυτό του!

Δείτε το video...

http://www.enimerwsi.com/

H Moody's υποβάθμισε τον ΟΤΕ

Κατά μία βαθμίδα στην κλίμακα της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας υποβάθμισε τον ΟΤΕ η Moody's Investors Service. Από τη βαθμίδα Baa3 που ήταν, κατέβηκε στην Ba1.Η θέση του πάντως είναι...
καλύτερη από τη θέση της ελληνικής οικονομίας, η οποία βρίσκεται τρεις θέσεις πιο κάτω, στο Β1. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη θέση που υποβαθμίστηκε την Τετάρτη ο ΟΤΕ βρισκόταν η Ελλάδα έως τις 7 Μαρτίου 2011.

O καννίβαλος δεν αστειευόταν!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 43χρονο καννίβαλο από τη Σλοβακία που έγραψε στο αγγελία στο internet πως ψάχνει για κάποιον πρόθυμο να δολοφονηθεί, μαγειρευτεί και φαγωθεί.

Θετικά απάντησε ένας Ελβετός, νομίζοντας πως...
επρόκειτο για κάποιο μακάβριο παιχνίδι φαντασίας.

7,5 εκατ. χρήστες του Facebook κάτω των 13 ετών

Κάτω από το επιτρεπτό όριο ηλικίας βρίσκονται περίπου 7,5 εκατομμύρια χρήστες του Facebook, σύμφωνα με...έρευνα του Consumer Reports.

Η έρευνα βασίστηκε σε 2.089 μέλη και με βάση αυτό το δείγμα, το περιοδικό υπολόγισε ότι 5 εκατομμύρια χρήστες είναι κάτω των 10 ετών, παρά το γεγονός πως οι όροι χρήσης του Facebook αναφέρουν ως ελάχιστο όριο ηλικίας τα 13...

Τι θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση στο διαδίκτυο;

Τι θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση στο διαδίκτυο;
Πλέον το διαδίκτυο, εκτός από τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει, αποτελεί και ένα πρόσφορο έδαφος... για να εμφανιστούν συμπεριφορές όπως αυτή της παρενόχλησης σε διάφορα επίπεδα.

Η μπύρα

Ένα παντρεμένο ζευγάρι κάθεται στο μπαλκόνι. Ο άντρας έχει πιεί αρκετές μπύρες ενώ η γυναίκα ...διαβάζει ένα περιοδικό.
Κάποια στιγμή λέει ο άντρας,

Ο μαγικός αριθμός 7

Ο μαγικός αριθμός 7 Αναρωτηθήκατε ποτέ τι συμβολίζει το νούμερο 7 και γιατί για πολλούς ανθρώπους είναι ο τυχερός τους αριθμός; Σίγουρα κρύβει κα΄τι ξεχωριστό και μυστήριο αφού από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, σημαδεύει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την ζωή μας.

Το πιο ακριβό αυτοκίνητο του κόσμου! – Δείτε φωτογραφίες

Για σχεδόν μια 10ετία, η Bugatti Veyron κρατούσε τα σκήπτρα του πιο ακριβού αυτοκινήτου στον κόσμο. Όχι πια! Ήρθε η Lamborghini Sesto Elemento!

Ευλυγισία για… Όσκαρ!

Απολαύστε ένα αφιέρωμα με πραγματικά απίστευτες φωτογραφίες γυναικών που μοιάζουν φτιαγμένες από λάστιχο!

Τι συμβαίνει αν δεν μπείτε στο Facebook για μια εβδομάδα


Η εικόνα που ακολουθεί μιλάει από μόνη της.

Κρητικό γαμοπίλαφο

Το κρητικό γαμοπίλαφο, κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να είναι μια επιβίωση ιταλικού ριζότο από την εποχή της Γαληνοτάτης Δημοκρατίς της Βενετίας, που οι Κρητικοί υιοθέτησαν με το δικό τους βέβαια τρόπο. Προσφέρεται στους παραδοσιακούς γάμους στην Κρήτη για ευγονία και πλούτο (αυτό συμβολίζει το ρύζι). Για τους ίδιους λόγους στο μεγάλο καζάνι βράζονται μαζί κρέας γίδας και κόκκορα.
Διαβάστε τη συνταγή αναλυτικά παρακάτω!

Αυτό δεν το κάνει ούτε ο chuck norris..Απλά δείτε το video...

Την έσωσε από σίγουρη διάσειση

AΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ...

Βιάζουν gay γυναίκες για να τις βάλουν στον "σωστό" δρόμο


http://static.madata.gr/files/kakopoiisi2_926531485.jpgΚρανίο συντετριµµένο, δόντια βγαλµένα, πρόσωπο παραµορφωµένο. Το πτώµα τής 24χρονης λεσβίας Νοξόλο Νογκουάζα, µητέρας δύο παιδιών, έφερε πολλαπλές µαχαιριές από γυαλί.

Hi-Tech News: Εσύ έχεις τον Internet Explorer 9;


Internet Explorer 9

O νέος browser της Microsoft Internet Explorer 9 δίνει βαρύτητα στην προστασία των προσωπικών δεδομένων, στις εφαρμογές και στα πολυμέσα.
Είναι διαθέσιμος για «κατέβασμα» σε 40 γλώσσες -μεταξύ αυτών και στα Ελληνικά- έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του Windows 7, του πιο πρόσφατου λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Συνολικά, τουλάχιστον ένα δισ. ενεργοί χρήστες του Διαδικτύου κάνουν χρήση των νέων υπηρεσιών.

10 τροφές που θα σε γεμίσουν ενέργεια


Δεν είναι λίγες οι φορές που ξεκινάς το πρωί για τη δουλειά και δεν μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου. Οι αιτίες; Πολλές! Είτε ξενύχτησες με τους φίλους σου το προηγούμενο βράδυ, είτε έμεινες μέχρι αργά στο γραφείο για να τελειώσεις τις αναφορές που σου ζήτησε ο πρϊστάμενός σου, είτε έκανες γυμναστική για δύο στο κρεβάτι.
Οι λύσεις στο πρόβλημα σου;

Και ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο - 10 Μύθοι Δημιουργίας


Και ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο. Κάθε πολιτισμός έχει να παρουσιάσει μια ιστορία δημιουργίας. Αρχέγονα πλάσματα ξεπηδούν από το αρχαίο διάστημα, θεότητες και συχνά τέρατα, που άλλοτε μαλώνουν μεταξύ τους και άλλοτε ενώνονται για να δημιουργήσουν στρατιές αθάνατων πλασμάτων...

5 Επιστημονικά Ανεξήγητα Φυσικά Φαινόμενα

Έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος από τότε που πιστεύαμε πως οι κεραυνοί προέρχονταν από τους οργισμένους θεούς. Κάποια φυσικά φαινόμενα, όμως, εξακολουθούν να καλύπτονται με μυστήριο -συμπεριλαμβανομένων των μαύρων τρυπών, των υπερκαινοφανών αστέρων, των φώτων της Μάρφα, του Τριγώνου των Βερμούδων και του Βόμβου του Τάος...

Αντροχωρίστρες: Γιατί οι γυναίκες την "πέφτουν" στους καπαρωμένους

Francesca-Fioretti-2 Εγγύηση ο δεσμευμένος!
Τι έχουν οι δεσμευμένοι άντρες και τραβάνε τις γυναίκες όπως το μέλι τις αρκούδες; Μιά γυναίκα δίνει τη δική της εξήγηση στο φαινόμενο... αντροχωρίστρα!

Πως να ερωτευτείτε ξανά τον... σύντροφο σας


Ακόµα και ύστερα από πολλά χρόνια µπορούµε να ξαναβγούμε το πρώτο µας ραντεβού και να αφήσουµε πίσω όλα τα αρνητικά που ο χρόνος έχει επιβάλει στη σχέση µας...

Eκτός ελέγχου η κατάσταση στην Αθήνα

Ένας νεαρός μετανάστης υπέκυψε τα ξημερώματα στα τραύματά του, μετά από επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι από δύο αγνώστους στη συμβολή των οδών Στρατηγού Καλάρη και Κωνσταντινίδη στα Κάτω Πατήσια.

Ο νεαρός...

Aυτοκτόνησε 15χρονη στην Πάτρα

Νεκρή στην αυλή του σπιτιού της στην Πάτρα βρέθηκε τα ξημερώματα μία 15χρονη. Την ανήλικη βρήκε η μητέρα της και σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για αυτοκτονία. Η 15χρονη...

Πρόστιμο σε όποιον περπατάει στον δρόμο με μαγιό!

Σύμφωνα με ένα νόμο που εφαρμόζεται στη Βαρκελώνη θα πρέπει κάποιος φεύγοντας από την παραλία να φορέσει μία μπλούζα και ένα παντελόνι.

Αυτός ο νόμος δημιουργήθηκε γιατί...

Διέρρευσαν πληροφορίες χρηστών του Facebook..

Προσωπικές πληροφορίες των χρηστών του Facebook έχουν κατά λάθος διαρρεύσει ιδίως σε διαφημιστές κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών όπως έγραψε συγκεκριμένα η Symantec Corp στο επίσημο blog της. Η κατασκευάστρια λογισμικού ασφαλείας τόνισε πως ...

«Αναστήθηκε» λίγο πριν από την κηδεία της!


Λίγες ώρες πριν από την κηδεία της, μια ηλικιωμένη από τη Βραζιλία, η οποία είχε θεωρηθεί νεκρή, άρχισε πάλι να αναπνέει.
Η 88χρονη Maria das Dores διακομίστηκε ξανά πίσω στο νοσοκομείο, όπου νωρίτερα είχε επιβεβαιωθεί ο θάνατός της, και ξεκίνησαν έρευνες για το περιστατικό.

Έβαλε από το κέντρο καλάθι χωρίς να το θέλει [video]


Ο δημοσιογράφος που βλέπετε, έκανε ένα ρεπορτάζ για έναν τύπο που έβαλε καλάθι από τη μέση του γηπέδου με κλειστά τα μάτια. Για πλάκα πέταξε την μπάλα προς το πίσω και μπήκε καλάθι! Φυσικά μετά από αυτό ούτε ο ίδιος πίστευε αυτό που έκανε! Δείτε το video παρακάτω…

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas