Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Η Abigail Clancy μας δείχνει τα φανταστικά πόδια της σε βόλτα στο Liverpool

Η Abigail Clancy μας δείχνει τα φανταστικά πόδια της σε βόλτα στο Liverpool..
Δείτε την..

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο!

Το Freedom of the seas με 339 μέτρα μήκος, 38 μέτρα πλάτος και απόβαρο 10600t είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο.
Κατασκευάστηκε το.... 2006 για λογαριασμό της Royal Caribbean Name, και έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει στις πολυτελέστατες αίθουσες του 4370 επιβάτες και 1360 ανθρώπους ως πλήρωμα.
Τι θα λέγατε για μια φωτογραφική περιήγηση;

Ο καφές, το σεξ και... το φύσημα της μύτης είναι πολύ επικίνδυνα!


Μια νέα έρευνα έρχεται να ταράξει τα νερά σε ότι αφορά το σεξ, τον καφέ αλλά και το δυνατό φύσημα της μύτης όπως και η έντονη σωματική άσκηση...
Το σεξ, ο καφές και το δυνατό φύσημα της μύτης, αλλά επίσης η δυσκοιλιότητα και η πολύ έντονη σωματική άσκηση, μπορεί να "πυροδοτήσουν" ένα επικίνδυνο, αιμορραγικού τύπου, εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με μια νέα ολλανδική επιστημονική έρευνα.

Washington Pοst: Ενα αθώο τηλεφώνημα οδήγησε στον Οσάμα

Ενα αθώο τηλεφώνημα μεταξύ του αγγελιοφόρου του Οσάμα Μπιν Λάντεν και ενός φίλου του ήταν το στοιχείο που έπεισε τους αξιωματούχους των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ότι πλησίαζαν στον ηγέτη της αλ Κάιντα, όπως αναφέρει σε άρθρο της η αμερικανική εφημερίδα Washington Post.

Μαθήματα στο κρεβάτι

Έχεις προβλήματα στο κρεβάτι?
Βάλε εξαρχής γερές βάσεις λύνοντας τα κοινά προβλήματα με την καθοδήγηση της μάστερ του είδους Debby Herbenick.

Miley Cyrus...την πείραξε η ζώνη και όχι το στήθος που βγήκε έξω!

Μα, συγνώμη κι'όλας, η ζώνη την πείραξε;!
Πραγματικά το σουτιέν πρέπει να είναι άγνωστο για κάποιες πλέον. Και σ'αυτές τις κάποιες σίγουρα συμπεριλαμβάνεται και η Miley Cyrus, που αντί να κρύψει το στήθος που βγήκε όλο...
έξω, κοιτάει να φτιάξει τη ζώνη. Μήπως δεν φοράει ούτε και εσώρουχο και φοβάται μην πέσει το παντελόνι και έχουμε και εκεί ατύχημα;!

Τι συμβαίνει όταν ξυπνάς .


Τι πραγματικά συμβαίνει οταν κοιμομαστε?
Τι παράγει και πως συμπεριφέρεται ο οργανισμός μας κατα τη διάρκεια του ύπνου?
Γιατί όταν έχουμε κλειστές τις κουρτίνες κοιμόμαστε περισσότερο? Δείτε τις απαντήσεις σε αυτά και μερικά ακόμα ερωτήματα σχετικά με τον ύπνο παρακάτω!

Τη μαχαίρωσε ο άντρας της ενώ κοιμόταν! Μέγεθος κειμένου Mια γυναίκα ηλικίας 44 ετών, Αλβανικής υπηκοότητας βρέθηκε το πρωί νεκρή στο κρεβάτι της στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας.. Όπως αναφέρει το thebest.gr ως δράστης του φονικού αναζητείται ο επίσης Αλβανικής υπηκοότητας 53χρονος σύζυγος της. Ο 53χρονος φέρεται πως την τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την ώρα που κοιμόταν Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το μαχαίρι έφθασε μέχρι την τραχεία στην περιοχή του λαιμού ενώ την άτυχη γυναίκα βρήκε το πρωί νεκρή, ο γιός της. Το κίνητρο του εγκλήματος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ενώ ο δράστης διέφυγε πεζός, καθώς στο σπίτι του βρέθηκε το μηχανάκι που χρησιμοποιούσε και το αυτοκίνητό του είναι στο συνεργείο. Η ιατροδικαστής εκτιμά ότι το έγκλημα έγινε σήμερα τα ξημερώματα, ενώ φαίνεται πως δεν προηγήθηκε κάποιο επεισόδιο μεταξύ του δράστη και της άτυχης γυναίκας καθώς τα παιδιά που μένουν στον πάνω όροφο, δεν άκουσαν τίποτα ενώ δεν υπάρχουν ίχνη από καυγά ή πάλη. Ο φερόμενος ως δράστης σύζυγος της 44χρονης αναζητείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

Mια γυναίκα ηλικίας 44 ετών, Αλβανικής υπηκοότητας βρέθηκε το πρωί νεκρή στο κρεβάτι της στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας..

Όπως αναφέρει το thebest.gr ως δράστης του φονικού αναζητείται ο επίσης Αλβανικής υπηκοότητας 53χρονος σύζυγος της.

Αυτοκτόνησε λόγω ...«προφητείας» για τσουνάμι!

Ενας 70χρονοςΤαϊβανέζος αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό μετά τις προβλέψεις ενός «προφήτη» για επικείμενη καταστροφή της Ταϊβάν... από ισχυρό σεισμό και τσουνάμι, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.
 Ο 70χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του, στον πέμπτο όροφο, σε...προάστιο της Ταϊπέι και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Βρήκαν αδέσποτο αλιγάτορα στην Κέρκυρα‏!


Όπως αναφέρει το adespoto.gr, μια γυναίκα στην περιοχή Κατακαλού στην Κέρκυρα εντόπισε έναν αλιγάτορα ενός μέτρου, ο οποίος βρισκόταν μέσα σ' ένα χαντάκι με νερό. Αρχικά ειδοποιήθηκαν η Πυροσβεστική και ο φιλοζωικός σύλλογος του νησιού.

Ανθρωπος vs Ωκεανός

Ο γνωστός φωτογράφος υποβρύχιων λήψεων, Mark Tipple, βουτάει στην Bronte Beach του Sydney και το θέαμα είναι εκπληκτικό!
«Νιώθω δέος με τις διαφορετικές κάθε φορά εικόνες του ωκεανού. Προσπαθώ να τις αποθανατίζω μέσα από υποβρύχιες λήψεις. Οι τελευταίες μου φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στην θαλάσσια περιοχή του Sydney».
Δείτε παρακάτω τη μάχη που δίνει ο άνθρωπος με την τρομακτική δύναμη του ωκεανού.

Στα πράσα της ΕΛ.ΑΣ σπείρα που λήστευε ανήλικους

Για ληστείες σε βάρος ανηλίκων συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας Νέας Ιωνίας , ένας 20χρονος Αλβανός και ένας 17χρονος Έλληνας.

Άνδρας μπήκε κατά λάθος σε γυναικείες φυλακές!

Ήθελε να κόψει δρόμο για το σπίτι του, και κατά λάθος βρέθηκε παγιδευμένος πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Συσκευή για φιλιά μέσω υπολογιστή!


Δεν μας εκπλήσσει πλέον τίποτα που εφευρίσκουν οι Ιάπωνες. Εθισμένοι με την τεχνολογία αλλά και με διάφορες “παράξενες” μόδες, οι κάτοικοι της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, αγαπούν την υπερβολή και τα άκρα. Η τελευταία εξωφρενική ανακάλυψη ενός...εργαστηρίου στη χώρα είναι μια συσκευή που θα επιτρέπει στους χρήστες του διαδικτύου να ανταλλάσσουν “καυτά” φιλιά...μέσω του υπολογιστή τους!

Παράξενα τηλέφωνα (Photos)

Δείτε μερικά πολύ παράξενα και αστεία τηλέφωνα, τόσο σταθερά όσο και κινητά!

Βουτιά από το δεύτερο όροφο για τετράχρονο αγόρι στον Πύργο

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου διεκομίσθη το πρωί ένα αγοράκι 4,5 ετών έπεσε από ύψος περίπου έξι μέτρων, από το μπαλκόνι 2ου ορόφου πολυκατοικίας...

Το παιδί κατέληξε στο πεζοδρόμιο, στην οδό Κονδύλη στον Πύργο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου

Από μετεωρίτες σχηματίστηκαν οι δίδυμες λίμνες της Θεσσαλίας!

Μπορεί το σημείο να είναι γνωστό για την αρχαιολογική του σημασία καθώς κατοικείται από τη νεολιθική εποχή, όμως τώρα αποκτά νέα σημασία καθώς αποδεικνύεται ότι είναι ένα από τα μόλις 178 σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Top sex secrets: Τα 25 πιο καυτά μυστικά του σεξ..!!!

Από μυστικά στο φλερτ, μέχρι την καθημερινότητα του ζευγαριού και στο σεξ, υπάρχουν κάποια πράγματα που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να ..ξέρεις...
γνωρίζεις ήδη αρκετά, αλλά μάλλον όχι τα
αγαπημένα των γυναικών. Σαν γυναίκα λοιπόν που θέλει να περνούν καλά όλες οι γυναίκες που θα βρεθούν κοντά σου, ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω εγγυημένα όλες τις κινήσεις που θα λατρέψει. Ώρα για μελέτη λοιπόν. .

Εβαλαν πιτ μπουλ να κατασπαραξει νεογεννητα γατακια

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη στη Ρόδο όπου "άνθρωποι" με ευαισθησίες έβαζαν πιτ μπούλ να κατασπαράζουν νεογέννητα γατάκια.

Συνάντηση Ομπάμα με τους κομάντο της επιχείρησης κατά του Μπιν Λάντεν


Ο Μπ.Ομπάμα μίλησε με στρατιώτες στο Φορτ Κάμπελ στο Κεντάκι
Ο Μπαράκ Ομπάμα και ο αντιπρόεδρος Τζο Μπαιντεν συναντήθηκαν με τους άνδρες που έφεραν σε πέρας την αποστολή εντοπισμού και εξόντωσης του Οσάμα μπιν Λάντεν στο Πακιστάν την περασμένη Κυριακή και τους ευχαρίστησαν για την ενέργεια τους, ανέφερε ο Λευκός Οίκος.

Συνελήφθη επειδή...καυχιόταν για ξυλοδαρμό στο facebook!

Υπερβολικά βίαιη αλλά και αφελής ήταν μια 26χρονη κοπέλα...η οποία αφού “έσχισε” το πρόσωπο μιας άλλης γυναίκας με ένα κομμάτι γυαλί μετά από τσακωμό σε μπαρ στο Σικάγο, φρόντισε να γνωστοποιήσει το τι έκανε στο... facebook, διευκολύνοντας έτσι ιδιαίτερα τους αστυνομικούς!

Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή στον Ρέντη

Κατά την σε συμπλοκή στον Ρέντη έχασαν τη ζωή τους δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣΠοινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας στους ένδεκα συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα, για την υπόθεση της ληστείας στο Μενίδι που μετά από καταδίωξη είχε καταλήξει σε αιματηρή συμπλοκή που κόστισε τη ζωή δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στον Ρέντη.

18+1 λεπτομέρειες που θα προσέξουν οι γυναίκες με το που σκάσεις στην παραλία

http://www.men24.gr/ast/cov/wo/womanflirt_s01_b.jpgΠοιος είπε ότι το οφθαλμόλουτρο είναι αντρική υπόθεση;Ανακάλυψε όλα όσα θα προσέξει πάνω σου στην παραλία και διόρθωσε όσα μπορείς πριν να είναι αργά. Γιατί αυτές (και αν) παίρνουν μάτι!Η θερμοκρασία ανεβαίνει κι... αυτό έχει και τα θετικά του: λιγότερα ρούχα, περισσότερο δέρμα. Κι ενώ όλοι λένε ότι οι άντρες είναι οπτική τύποι, ήρθε η ώρα να μάθεις ότι και το γυναικείο ματάκι παίζει. Να λοιπόν που θα πέσει το ματάκι της μόλις σε δει με το μαγιό σου στην παραλία.

Απόπειρα δολιοφθοράς του ψηφιακού πομπού της ΕΡΤ στην Αίγινα


Η ΕΡΤ αναφέρει ότι προέβη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να μη χαθεί το σήμα
Μήνυση κατ' αγνώστων κατέθεσε η διοίκηση της ΕΡΤ για απόπειρα δολιοφθοράς του ψηφιακού της πομπού στην Αίγινα, απ' όπου εκπέμπονται τα προγράμματα ΝΕΤ, ΕΤ1, ΕΤ3 και ΕΡΤ HD.

Έγινε πλούσιος από το θάνατο του Λάντεν

Έκανε περιουσία 100.000 δολάρια σε λιγότερο από δυο μέρες από το θάνατο του Μπιν Λάντεν...
Ο λόγος για τον 23χρονο Maurice Harary, ο οποίος μόλις άκουσε την είδηση για το...

Την Τρίτη ξανά-βγαίνουμε για δανεικά ύψους 1.250.000 ευρώ

Στις 10 Μαΐου θα γίνει η νέα δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου με μεγάλο ζητούμενο το επιτόκιο.

Oι 15 πιο αστείες απαντήσεις εξετάσεων.

Από παιδί οι εξετάσεις στο σχολείο, είχαν μια περίεργη επίδραση πάνω μου. Τρακ, άγχος, αγωνία φαντάζομαι και όλα τα παιδιά αισθάνονται το ίδιο όταν...  είναι να γράψουν ενα διαγώνισμα ή να λύσουν μια άσκηση..

Βρήκαμε τις πιο αστείες απαντήσεις σε σχολικά διαγωνίσματα και ασκήσεις, που σίγουρα προκαλούν μόνο γέλιο.. Απολαύστε τις..

"Πόρτα" στην τρόικα από τους δικηγόρους της Αθήνας

Ο Σύλλογος καθιστά σαφές ότι οι δικηγόροι είναι «αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε δυναμικά και διεκδικητικά, με κάθε θεμιτό και νόμιμο μέσο, τις όποιες μεθοδεύσεις βάλλουν ενάντια στο θεσμικό ρόλο του δικηγόρου.

Και το έκτο αστέρι θα είναι δικό του – Στον τελικό με Μακάμπι ο Παναθηναϊκός

- Έτοιμος να σηκώσει το έκτο του Ευρωπαϊκό ο Παναθηναϊκός που θα βρει στο δρόμο του τον Σχορτσανίτη.
- Νίκησε 77-69 τη Σιένα και προκρίθηκε για 7η φορά στον τελικό της διοργάνωσης
- Κορυφαίος ο Καλάθης, εξαιρετικοί οι Μπατίστ, Φώτσης. Ξύλο έπαιζαν οι Ιταλοί υπό την ανοχή των διαιτητών
- Το NewsIt στη Βαρκελώνη. Δείτε ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ και το LIVE του ημιτελικού

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 07/05/2011

Καλό καιρό σε όλη τη χώρα και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε το Σάββατο 07 Μαίου 2011.

Σαν σήμερα

http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 7/5/2011!

Η Jordan είναι η πιο hot παρουσία στο Big Brother Γερμανίας





Η Jordan είναι η πιο hot παρουσία στο Big Brother 11 Γερμανίας..
Δείτε την..

Τους ξεσπίτωσε γιατί έκανε θόρυβο στο σεξ!


Μία οικογένεια αναγκάστηκε να αλλάξει διαμέρισμα καθώς δεν μπορούσε να αντέξει το θορυβώδες και συνεχές σεξ που έκανε μία χορεύτρια του στριπ τιζ, η οποία έμενε στο επάνω διαμέρισμα.Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε στο δικαστήριο του Πλύμουθ ο Matthew Gulliford, ο οποίος μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους γίνονταν κάθε μέρα μάρτυρες των θερμών περιπτύξεων που απολάμβανε η 29χρονη Natalie Gentle.

Η Kelly Brook στο Esquire UK







Η Kelly Brook στο Esquire UK Ιουνίου 2011
Δείτε την..

Η γυναίκα που μπορεί να ξελογιάσει κάθε άντρα


Μην είναι οι πλούσιες καμπύλες; Μην είναι τα γαλανά τα μάτια; Μην είναι τα δίμετρα τα πόδια; Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, υπάρχει μια πλειάδα ατού που πρέπει να διαθέτει μια γυναίκα για να κατακτήσει πέρα για πέρα κάθε αρσενικό, και ειδικά.αυτό που την ενδιαφέρει.

Η Arianny Celeste με Bikini σε παραλία του Miami




Η Arianny Celeste με Bikini σε παραλία του Miami
Δείτε την….

Σάλος στην ερωτική βιομηχανία!


Σύμφωνα με έρευνα του Λος Αντζελες Τάιμς οι αρχές αγωνίζονται για να εντοπίσουν την ταυτότητα και το φύλο των ηθοποιών οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό.
Πέρσι τουλάχιστον έξι μεγάλες εταιρείες παραγωγής πορνογραφικών ταινιών, «κομμάτια» μιας ανθούσας βιομηχανίας με τζίρο δισεκατομμυρίων δολαρίων, σταμάτησαν τα γυρίσματα τους μετά τη θετική διάγνωση ενός εκ των ηθοποιών στον ιό ΗΙV.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas