Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Σεξουαλικά στερημένη σύζυγος ζητά αποζημίωση!


Ένας υπήκοος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μηνύθηκε από τη σύζυγό του, η οποία ζητεί αποζημίωση ύψους 12 εκατομμυρίων δολαρίων για ηθική βλάβη, κατηγορώντας τον ότι δεν μπόρεσε να ασκήσει τα συζυγικά του καθήκοντα, γράφει σήμερα η εφημερίδα Gulf News.

Τι σκ...τα τρώμε?!

H Cassie είναι μια 7χρονη σκυλίτσα που τα τελευταία χρόνια τρεφόταν αποκλειστικά με junk food ενώ έδειχνε μια ιδιαίτερη προτίμηση στα αγαπημένα των Βρετανών… fish and chips!

Σκοτωσε την διχρονη κορουλα του και το ανακοινωσε στο Facebook !

Μια τραγική και αποτρόπαια ιστορία. Πατέρας σκότωσε το δίχρονο κοριτσάκι του και το έγραψε στο facebook λίγα λεπτά πριν το κάνει.

Πρόκειται για μια πράξη που δεν μπορεί να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Ο 24χρονος Ραμαζάν Ακάρ σκότωσε την 2χρονη κόρη του με ένα σπαθί νίντζα.

"Ήρθαμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο"

Ομπράντοβιτς και Διαμαντίδης έδωσαν το σύνθημα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το Final 4 της Ευρωλίγκας που ξεκινάει την Παρασκευή.

Όρεξη να ‘χεις να καπνίσεις...το μεγαλύτερο πούρο που δημιουργήθηκε ποτέ!

Το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο πούρο που δημιουργήθηκε ποτέ έσπασε ένας Κουβανός μαζί με τους συνεργάτες του στην Κούβα. Ο Jose Castelar κατάφερε να δημιουργήσει μαζί με την ομάδα του ένα πούρο μήκους 268 ποδιών (81,8 μέτρων) στην πρωτεύουσα της Κούβας, Αβάνα.

Βιβλίο σε τιμη...ευκαιρίας!

«The Official Ferrari Opus» τιτλοφορείται το νέο βιβλίο του λονδρέζικου εκδοτικού οίκου Opus Media Group που θα κοστίζει μια περιουσία, 275.000 δολάρια, και χαρακτηρίζεται από τους δημιουργούς του ως «αριστοκρατικό». Το βιβλίο θα έχει 2.000 φωτογραφίες σχετικές με τη Ferrari και θα είναι 852 σελίδων.

Από 216 κιλά… στα 50


Κάποτε ήταν η πιο παχουλή έφηβος της Βρετανίας, μα πλέον παλεύει με το «τέρας» της νευρικής ανορεξίας. Η ανατροπή στη ζωή της 21χρονης Βρετανίδας, Malissa Jones, ήρθε όταν έχασε τόσο πολύ βάρος, αφού υποβλήθηκε σε γαστρικό bypass. Πλέον η ζωή της έχει τεθεί σε κίνδυνο, μιας και η άτυχη κοπέλα ζυγίζει περίπου πενήντα κιλά, ενώ πριν την επέμβαση ζύγιζε 216 κιλά!

Μητσοτάκης: «Θλιβερή εικόνα η διεκδίκηση των αναδρομικών»

Θλιβερή αλλά και αναμενόμενη συνέπεια μιας σειράς λαθών και παραλείψεων του παρελθόντος χαρακτηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός την αίτηση συνταξιούχων βουλευτών για παροχή αναδρομικών.

Για αυτό και επανέρχεται στην πρότασή του να κηρυχθεί η προσεχής Βουλή Αναθεωρητική.

Γονείς της χρονιάς

Γονείς της χρονιάς (1)
Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα με γονείς για… κλάματα.

Ε. Κοκκίνου: Η κόντρα με τον πρώην σύζυγο για το παιδί!

Συνεχίζεται η διαμάχη της γνωστής τραγουδίστριας με τον Π. Βασιλειάδη για την επιμέλεια του παιδιού.
Για τρίτη φορά θα έρθουν αντιμέτωποι στα δικαστήρια της Ευελπίδων η Έλλη Κοκκίνου και ο πρώην σύζυγός της Παναγιώτης Βασιλειάδης, καθώς ο γνωστός επιχειρηματίας δεν εγκαταλείπει την ιδέα να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού τους.

10 από τις πιο παράξενες φοβίες

Καθένας μας φοβάται κάτι. Οι πιο κοινές φοβίες αφορούν την πτώση, το νερό, τα ύψη, τις αράχνες και το σκοτάδι. Δείτε όμως και μερικές πραγματικά ασυνήθιστες φοβίες…

Αγρίνιο: Μία 29χρονη που είχε μεγάλο ταλέντο... στα χέρια!

Μέσα σε λίγα λεπτά είχε ξαφρίσει από την ίδια καφετέρια 4 κινητά τηλέφωνα και 185 ευρώ...

Η γυναίκα περνούσε από τα τραπέζια παριστάνοντας την ζητιάνα και ζητούσε πενταροδεκάρες αλλά στην πραγματικότητα είχε μεγαλύτερους στόχους!

Τop 10: Extreme ξενοδοχεία για «ψαγμένους»

Σε σωσίβια λέμβο ή σε αλευρόμυλο, σε ορυχείο ή σε σπηλιά, κάτω από τον πάγο ή τη θάλασσα, αυτή η διαμονή δε μοιάζει με τίποτα από όσα έχεις ζήσει μέχρι τώρα. Ετοιμάσου ψυχολογικά για 10 off- limits ξενοδοχεία, για «γερά νεύρα» αλλά και για όσους επιλέγουν να ταξιδεύουν πέρα από τα όρια.

Ντεε-καβλε......η αλλιως αντι-σεξυ.

Απολαύστε μερικές...αντι-σέξυ φωτογραφίες κοριτσιών που θα σας συγκλονίσουν κυριολεκτικά!!!

Μήπως είναι λίγο μικρό το μαγιό ρε Κιμ;

Ένα ατυχηματάκι με το μαγιό είχε η 'καυτή', Κιμ Καρντάσιαν, κάνοντας ...παιχνιδάκια με τον αγαπημένο της στην παραλία. Η φωτογραφία μιλά από μόνης της…

Στη Μεσαρά μοιράστηκαν τα εκατομμύρια του Λαϊκού!

Από έναν πλανόδιο λαχειοπώλη! Στη χθεσινή (17η) κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, κληρώθηκε ο αριθμός 42661...Στην Μεσαρά έπεσε ο πρώτος αριθμός του Λαικού Λαχείου!

Τα δέκα μεγαλύτερα μυστήρια της Επιστήμης

Θα το έχετε ξανακούσει: η φυσική επιλογή είναι αποδεκτή από τους επιστήμονες ως η πρωταρχική κινητήριος δύναμη του συνόλου των ζώντων οργανισμών. Είναι μία από τις πιο γερά θεμελιωμένες θεωρίες της επιστήμης. Είναι, ωστόσο, η εξέλιξη μέσω της φυσικής επιλογής η μοναδική εξήγηση της περιπλοκότητας των οργανισμών;

Ελληνική εφεύρεση το διαδικτυακό ραδιόφωνο στα αυτοκίνητα

Τον γύρο του κόσμου κάνει η εφεύρεση Έλληνα ομογενή από τη Μελβούρνη για το διαδικτυακό ραδιόφωνο στα αυτοκίνητα...

Ρωμαϊκά όργια πριν τις εξετάσεις στο Καίμπριτζ

Ξεσάλωμα πέρα από τα όρια από φοιτητές του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις. Σεξ σε πάρκο, αλκοόλ και μια περιφερόμενη... γουρουνοκεφαλή! Εικόνες ντροπής στο ετήσιο υπαίθριο πάρτι των φοιτητών του πανεπιστήμιου του Κέμπριτζ στην Μεγάλη Βρετανία έφερε στο φως της... δημοσιότητας η Βρετανική Ντέιλι Μέιλ.

«Εκπτώσεις ή απευθύνομαι στο εξωτερικό» το μήνυμα Λοβέρδου στους προμηθευτές

Από τη συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας με τους εκπροσώπους των προμηθευτών την Τετάρτη: Νέο «ραντεβού» για την επόμενη Δευτέρα έδωσαν οι δύο πλευρές
Πάγωμα των κινητοποιήσεων ζήτησε από τους προμηθευτές των νοσοκομείων ο υπουργός Υγείας Ανδρεάς Λοβέρδος, καλώντας τους να αποδεχτούν έκπτωση κατά 20% στις προμήθειες υλικού αναδρομικά από το Μάρτιο ή το υπουργείο θα προχωρήσει σε απευθείας προμήθειες από το εξωτερικό και θα ενεργοποιήσει το νόμο για ανάληψη των προμηθειών από ιδιωτικό φορέα.

Το φυτό που παράγει χαρτί

Ένα φυτό άγνωστο κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα, αλλά με μεγάλη προσαρμοστικότητα και δυναμικό παραγωγής βιομάζας στις ελληνικές συνθήκες, έτσι ώστε θα μπορούσε να συνεισφέρει σημαντικά στη νέα γεωργική προοπτική της χώρας, αποτελεί το κενάφ, από το οποίο παράγεται άριστο δημοσιογραφικό χαρτί...

Δεν θα δημοσιευτεί η φωτογραφία του νεκρού Οσάμα Μπιν Λάντεν


Κατά της δημοσίευσης τάχτηκε ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να μην εγκρίνει τη δημοσίευση φωτογραφιών του νεκρού Οσάμα μπιν Λάντεν, δίνοντας τέλος στη σχετική συζήτηση που ανέκυψε μετά την επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων για την εξόντωση του ηγ΄’ετη της Αλ Κάιντα.

Επικίνδυνο το νυστέρι για την επιμήκυνση του πέους

http://www.blog.gr/content/data/multimedia/images/imagescache/1d505dccc719915a56dfe5d126ff8d8c964abb24.207.137.612359551.b0ed4c06978d9c8d34f6e0369fbb7392dbdf8aa5.jpgΤο συμπέρασμα προέρχεται από μία μία μελέτη στην οποία αναλύθηκαν τα ευρήματα αρκετών παλαιότερων...
Σύμφωνα με τα Νέα, αναλύθηκαν 10 προγενέστερες μελέτες, οι μισές εκ των οποίων αφορούσαν χειρουργικές μεθόδους που είχαν πραγματοποιηθεί σε 121 άντρες και οι υπόλοιπες μη χειρουργικές μεθόδους που είχαν εφαρμοστεί σε 109 άντρες.

Στους... δρόμους οι φίλοι του ΟΦΗ

Ειρηνικό συλλαλητήριο στο κέντρο του Ηρακλείου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την μη αδειοδότηση της ομάδας ενόψει των πλέι οφ και τη συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, διοργάνωσαν οι οπαδοί του ΟΦΗ.

Ποδοσφαιρικός σύλλογος πουλάει όλη την πρώτη ομάδα!

http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal/2011_05/4553453453535.jpgΗ οικονομική κρίση που έχει πλήξει και το ποδόσφαιρο φαίνεται ...
πως είχε πολύ σοβαρές επιπτώσεις σε ομάδα της λατινικής Αμερικής, αφού έχει βγάλει προς πώληση όλους τους παίκτες που απαρτίζουν την πρώτη ομάδα!

Φρένο στην απληστία των εθνοπατέρων με νομοθετική ρύθμιση

- Υπάρχει τέως βουλευτής που ζήτησε αναδρομικά 233.000 ευρώ και δικαιώθηκε
- H Ν.Κατσέλη, αδελφή της Υπουργού Απασχόλησης μεταξύ των διεκδικητών
- Τι λέει στο Newsit η Ένωση τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών

Ευρωπαϊκή περιοδεία ξεκινά στις 15 Μαΐου η Χάρις Αλεξίου


Μήνας της Χάρις Αλεξίου θα είναι ο Μάιος, καθώς η Ελληνίδα καλλιτέχνης ξεκινά (15/5) μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία, ενώ στις 9 του μήνα θα βρεθεί στη Φλωρεντία για να παραλάβει το βραβείο «Una vita per la musica - Giglio d'Oro» από το Ίδρυμα «Premio Galileo 2000», που εδώ και 14 χρόνια βραβεύει εξέχουσες προσωπικότητες της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Καλύπτει τον Γ. Παπανδρέου το ΔΝΤ για τις δηλώσεις Στρος Καν

Ένα βήμα κάνει πίσω το ΔΝΤ σε σχέση με τις δηλώσεις που έγιναν γνωστές την Τρίτη ότι βρισκόταν σε συνομιλίες με τον Γιώργο Παπανδρέου για ενδεχόμενη προσφυγή της χώρας μας στον μηχανισμό στήριξης.

Διαβολική... βραδιά – Η Μαν. Γιουνάιτεντ στον τελικό με τη “Μπάρτσα”

Με το... εντυπωσιακό 4-1 η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επικράτησε εντός έδρας της Σάλκε και με δύο νίκες κόντρα στους Γερμανούς πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Γουέμπλεϊ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 05/05/2011

Βροχές, με καταιγίδες κατά τόπους στα ηπειρωτικά, λίγες βροχές στα νησιά και πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τετάρτη 05 Μαίου 2011.

Σαν σήμερα

http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 5/5/2011!

Η Γωγώ Γαρυφάλλου σε φωτογράφηση για την Derby news








Η Γωγώ Γαρυφάλλου σε φωτογράφηση για την Derby news
Δείτε την..


24 μυστικά των γυναικών.



Πόσες φορές δεν αναρωτηθήκατε για τις πράξεις ή την συμπεριφορά μιας γυναίκας; Ανακαλύψτε τα μικρά μυστικά τους που μας αποκάλυψαν, αλλά προσοχή! Μην νομίζετε ότι τα μάθατε όλα.. 

Η Δούκισσα Νομικού σε αδημοσίευτες φωτογραφίες..

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Πέντε ψέματα που λένε όλες οι γυναίκες



Την εμπιστεύεσαι, τη λατρεύεις, προσκυνάς το χώμα που πατάει. Παρόλα αυτά, μην παραμυθιάζεσαι. Όλες οι γυναίκες λένε ψέματα κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και ο μικρός άγγελος, δυστυχώς, δεν .αποτελεί εξαίρεση. Ποια είναι τα πέντε πιο κοινά ψέματα που λένε όλες τους;

Η Claudia Albertario στο Playboy Αργεντινής Μαίου 2011






Η Claudia Albertario στο Playboy Αργεντινής Μαίου 2011
Δείτε την..


Τους νέους δεν τους ενδιαφέρει το σεξ!



Μπορεί να ακούγεται περίεργο, όμως είναι αληθινό Σύμφωνα με αυστραλιανή έρευνα οι ερωτικές επαφές δεν απασχολούν όλους τους νεαρούς άνδρες με το 12% αυτών, ηλικίας 16 με 24, να απαντούν ότι επιθυμούν λιγότερες συνευρέσεις.Μάλιστα σε αυτή την ηλικιακή ομάδα σημειώνεται το υψηλότερο ποσοστό.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas