Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Η Rosie Jones στο Front Magazine Αυγούστου 2011







Η Rosie Jones στο Front Magazine Αυγούστου 2011
Δείτε την..


Οι μεγαλύτερες παγίδες ξενερώματος στο σεξ

Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει: δεν έχει σημασία αν είναι η μαμά σου (του), κάποιος συνάδελφος, ακόμα και το ταξιδιωτικό γραφείο που θέλει να σου κάνει δώρο εκδρομή στις Σεϊχέλες, το κουδούνισμα του κινητού ή του σταθερού τηλεφώνου, μπορεί να στείλει περίπατο τον.οργασμό. Ειδικά στην περίπτωση που ο καλός σου είναι και λαικός τύπος, δεν υπάρχει χειρότερο ξενερωμα από το να θες να κορυφώσεις και την καυτή αυτή στιγμή να κουδουνίζει το κινητό του υπό το άσμα "Μια μολυβιά που σβήνει"!

When stars go topless !!! (Nuts magazine)

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα του Nuts Magazine στις stars που τους αρέσει να τα...πετάνε!!!!

Οι άνδρες… θαυμάζουν το πλούσιο μπούστο


Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως οι άνδρες είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς μπροστά στη θέα ενός πλούσιου μπούστου. Είτε είναι αποκαλυπτικό, οπότε σαγηνεύονται με αυτό που κοιτάζουν, είτε είναι καλυμμένο, οπότε βάζουν όλη τους τη φαντασία να καλπάσει.

Η Tori Black αυτοφωτογραφίζεται…







Η Tori Black αυτοφωτογραφίζεται.. και ανεβάζει τις φωτογραφίες της στο twitter, απο τις αγαπημένες συνήθειες ξένων celebrities..
Δείτε την..

10 αλήθειες που δεν γνωρίζετε για τον εγκέφαλό σας


ΜυαλόΝομίζετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για τον ανθρώπινο εγκέφαλο; Στοιχηματίζουμε όχι! Διαβάστε 10 αλήθειες για το μυαλό που σίγουρα θα σας εκπλήξουν.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas