Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν κολυμπάμε

Μία απλή ζάλη στη στεριά δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Αντίθετα, η ίδια ζάλη μέσα στη θάλασσα μπορεί να σημαίνει ακόμα και απώλεια της ζωής. Πολλοί πιστεύουν ότι...

Κάθειρξη 431 ετών για την απαγωγή που είχε συγκλονίσει την υφήλιο!

Πρόκειται για μία από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες απαγωγής. Είναι η ιστορία της 11χρονης (τότε) Τζέισι Ντάγκαρντ την οποία απήγαγε το 1991 το ζεύγος Φίλιπ και Νάνσυ Γκαρίντο την ώρα που η ανήλικη κοπέλα όδευε προς τη στάση του λεωφορείου που θα την πήγαινε στο σχολείο της.
Το ζεύγος Γκαρίντο, κράτησε την άτυχη Τζέισι φυλακισμένη για 18 ολόκληρα χρόνια με τον άνδρα να την απειλεί με όπλο αναισθητοποίησης μέσω ηλεκτροσόκ σε περίπτωση που θα επιχειρούσε να αποδράσει.

Ακμαίοι σεξουαλικά οι νέοι της Ελλάδας!

Καμία κρίση δεν ρίχνει το «ηθικό» των νέων
Ακμαίοι, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, παραμένουν στις ερωτικές τους σχέσεις οι νέοι της χώρας μας. Αν και δεν κρύβουν ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει σημαντικά την καθημερινότητά τους, δηλώνουν πως...

Εργασιακό μεσαίωνα επιβάλλει η τρόικα – Όλες οι ταπεινωτικές αλλαγές που θα υποστούν οι εργαζόμενοι

- Συμφωνία για μισθό 20% κάτω των νέων που προσλαμβάνονται για πρώτη φορά
- Μειώνονται τα ποσά τα αποζημιώσεων και αυξάνεται το ποσοστό των απολύσεων
- Λάστιχο τα ωράρια - Ο εργοδότης θα μπορεί να αυξάνει το ωράριο κατά το δοκούν
- Διαβάστε τα 11 μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση με την τρόικα

Απίστευτο αντρικό κομμωτήριο με...topless κομμώτριες!

Το καλύτερο κομμωτήριο βρίσκεται στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Σίδνεϊ!
Ο λόγος για το «Hot Cuts», όπου βρίσκεται ένα κομμωτήριο αυστηρά για άνδρες, μιας και εκεί σας περιμένουν οι πιο σέξι και παιχνιδιάρες κομμώτριες. Το στοιχείο όμως που κάνει το «Hot Cuts» μοναδικό στο είδος του, είναι ότι οι κοπέλες που σας κουρεύουν το κάνουν τόπλες!

Nadya Suleman:Η μητέρα των οκτάδυμων με μπικίνι και τέλειο σώμα!

Η Nadya Suleman, ύστερα από τη γέννηση των οκτάδυμών της το 2009, έγινε γνωστή παγκοσμίως, καθώς φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τον ιδιωτικό της «παιδικό σταθμό» έκαναν τον γύρο σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα.

Μοντέλο ετών...80!

Η Carmen Dell'Orefice είναι ένα μοντέλο ετών…
80! Ακόμα και σήμερα λοιπόν αποδεικνύει ότι η πασαρέλα την αγαπά, αφού μετά από τόσα χρόνια δουλειάς, εξακολουθεί να διατηρείται όμορφη και εντυπωσιακή.

Ναυλώνουν πλοία για την Κυριακή οι Αγανακτισμένοι - Θέλουν να φτάσουν το 1 εκατομμύριο κόσμου

Ετοιμάζονται να πλημμυρίσουν το Σύνταγμα οι Αγανακτισμένοι. Σενάρια για περισσότερους από 300.000 συγκεντρωμένους από όλη την Ελλάδα.

Ποιος μαύρισε το μάτι του Ben Affleck;

Ποιος μαύρισε το μάτι του Ben Affleck;Σε χθεσινή του έξοδο ο Ben Affleck έδειξε να έχει μαυρισμένο μάτι...
Άγνωστο παραμένει τι ήταν αυτό που το προκάλεσε, πάντως ο ίδιος δεν έδειξε να ενοχλείται ούτε να προσπαθεί να το καλύψει φορώντας γυαλιά ηλίου. Μαζί με την Jennifer Garner και την μεγαλύτερη κόρη τους Violet, επισκέφθηκαν φιλικό σπίτι για ένα πάρτι.
 

Έφτιαξαν μανδύα που σε κάνει αόρατο.

«Μανδύα  αορατότητας», από μικροσκοπικά σωματίδια γυαλιού, ο οποίος έχει   την  ικανότητα, όταν περιβάλλει ένα αντικείμενο, να «καμπυλώνει» τις    ακτίνες του φωτός που πέφτουν πάνω του κι έτσι να το καθιστά αόρατο στα    ανθρώπινα μάτια κατασκεύασαν επιστήμονες στην.. Αμερική.

Οι χίπηδες επιστρέφουν στα Μάταλα

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSFBDuaMhudkTHJAHuYGeoa8JnEzEJPOXZNkscS4yuWMnA7HKkklQ44 χρόνια μετά, τα «παιδιά των λουλουδιών» από Ευρώπη και Αμερική... θα ξαναβρεθούν στα Μάταλα στις 11, 12 και 13 Ιουνίου 2011.

Θεσσαλονίκη: Συνταξιούχος δασκάλα δώρισε 17 αλεξίσφαιρα στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ

Για μια ακόμη φορά η δασκάλα "με τη χρυσή καρδιά", όπως την αποκαλούν, Παναγιώτα Σταμπουλή, τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά της στο Αστυνομικό Σώμα.

Αντζελίνα Τζολί: Γιατί δεν στέλνω τα παιδιά μου στο σχολείο

Αντζελίνα Τζολί: Γιατί δεν στέλνω τα παιδιά μου στο σχολείοΤο σχολείο δεν εντάσσεται στους ρυθμούς ζωής των παιδιών της οικογένειας Τζολί-Πιτ... Κι αυτό, όχι επειδή οι γονείς τους είναι δύο σταρ του Χόλιγουντ, αλλά γιατί η μαμά τους απεχθάνεται τα σχολεία και το εκπαιδευτικό σύστημα.

Η γυμνή διαμαρτυρία της Πετρούλας

Όπως δεν λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή, έτσι και η Πετρούλα δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, σήμερα, αποφάσισε να...

Πόσο κόστιζε το σεξ στην αρχαία Ρώμη;

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/fab05854f96a9dbcbcb49510c3a1adbf_M.jpg?t=1305792646Το οποίο, προφανώς, μπορούσε κανείς εύκολα να το βρει και δωρεάν...

Τσίπρας: "Δεν θα περάσει αυτή τη φορά το Μνημόνιο"

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι "το πανικόβλητο σύστημα εξουσίας, επιλέγει συνειδητά τη στρατηγική της έντασης και τις άθλιες προβοκάτσιες.

Ο Χάρι Πότερ μεγάλωσε και καπνίζει…


Στους δρόμους της Νέας Υόρκης «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός...
το νεαρό μάγο Χάρι Πότέρ, κατά κόσμον Ντάνιελ Ράντκλιφ, με ένα τσιγάρο στο χέρι.
Μπορεί ο κινηματογραφικός Χάρι Πότερ να μην έβαλε ποτέ τσιγάρο στο στόμα του, ωστόσο ο νεαρός ηθοποιός φαίνεται ότι δεν μπορεί να εγκαταλείψει την αγαπημένη του συνήθεια.

Γιατί έχουν ουρά τα ζώα;

Στα θηλαστικά η ουρά αποτελεί προέκταση της σπονδυλικής τους στήλης.
Στα ψάρια και στα ερπετά η ουρά είναι η λεπτή προέκταση προς τα... πίσω του σώματός τους.
Στα πουλιά είναι τα φτερά στο πίσω μέρος του σώματός τους.
Σε τι τους χρησιμεύει;
Να μερικά παραδείγματα.

Από την πασαρέλα στη μεγάλη οθόνη

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/12f0e0fbf1bb0224fccf943cbdb34ac1_M.jpg?t=1307173685Πριν γίνουν σταρς του Χόλιγουντ, είχαν περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες...

O κόσμος του κινηματογράφου είναι γεμάτος με λαμπερές παρουσίες που όλοι ζηλεύουν. Δεν είναι λίγες οι celebrities που πριν περάσουν στη μεγάλη οθόνη ήταν μοντέλα με παρουσία σε πασαρέλες και φωτογραφήσεις σε γνωστά περιοδικά.

Μόνο μια δεύτερη ξένη γλώσσα στα Γυμνάσια από του χρόνου

Σε κάθε γυμνάσιο θα διδάσκεται από το επόμενο σχολικό έτος μία δεύτερη ξένη γλώσσα, η οποία θα επιλέγεται μεταξύ γαλλικής, γερμανικής, ιταλικής ή ισπανικής.

Παράξενες και ανεξήγητες φωτογραφίες

Μερικά πράγματα ίσως είναι καλύτερα να μην προσπαθήσεις να τα εξηγήσεις...

Οι Αγανακτισμένοι προετοιμάζονται για τη μεγάλη συγκέντρωση της Κυριακής

Αυτή τη φορά οι Αγανακτισμένοι είναι λιγότεροι από κάθε άλλη φορά.

Ποιες ώρες είναι κατάλληλες για σεξ!

Ποιες ώρες είναι πιο ευνοϊκές για ερωτική συνεύρεση και ποιες θα ήταν...καλύτερα να το...αποφύγετε;

Πανελλαδική απεργία σε όλες τις Τράπεζες την Πέμπτη 9 Ιουνίου

Τέλος την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011, συμμετέχει στην Πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης των Συνδικάτων, που αποφασίστηκε από κοινού με τα συνδικάτα της Ευρώπης.

25 σοφές φράσεις για γυναίκες



Δείτε τις 25 πιο σοφές φράσεις που ακούστηκαν ποτέ και αφορούν τις γυναίκες!!!

24χρονος συνελήφθη με "αρρωστημένα" βίντεο πορνό με παιδιά

Επιπλέον, κατασχέθηκαν πέντε σκληροί δίσκοι και δύο DVD, το περιεχόμενο των οποίων εξετάζεται.

Ρουμανία: 35χρονη έγινε... άνδρας

Ομάδα γιατρών στο Νοσοκομείο Πλαστικής, Επανορθωτικής και Εγκαυμάτων στο Βουκουρέστι πραγματοποίησε μια εξαιρετικά πολύπλοκη εγχείριση... αλλαγής φύλου από γυναίκα σε άνδρα.

Κράτα... λίγο ακόμα Τιμούρ - Η Κροατία νίκησε τη Γεωργία και έπιασε κορυφή

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια άντεξε μέχρι το 76' όταν δέχτηκε 2 τέρματα μέσα σε 2 λεπτά γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Κροατία που πέρασε στην πρώτη θέση του ομίλου της Εθνικής μας, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Επεισόδια μεταξύ Κροατών στο Σπλιτ.

Σαν σήμερα πριν από 4 χρόνια μας άφησε ο Σωτήρης Μουστάκας.... (+videos)


Καταγόταν από το χωριό Κάτω Πλάτρες Λεμεσού και ήταν το τελευταίο παιδί πολυμελούς οικογένειας (είχε άλλα επτά αδέρφια). Σε ηλικία 15 χρονών, συμμετείχε ενεργά στον Απελευθερωτικό Αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959, όπου μοίραζε φυλλάδια και έγραφε συνθήματα στους τοίχους.

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 04/06/2011


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας περιμένουμε το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011.

Σαν σήμερα

http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 4/6/2011!

Holly Peers ένας άγγελος topless







Holly Peers ένας άγγελος topless στην Page 3
Δείτε την (+ backstage video)

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο ριάλιτι της Τζούλιας

Οι αιτήσεις για το reality με τη ζωή της Τζούλιας με τίτλο «Big Julia» ξεκίνησαν!
Η Τζούλια Αλεξανδράτου, θα επιλέξει μόνη της βάση των αιτήσεων που θα φτάσουν στα χέρια της, τους «εκλεκτούς» οι οποίοι θα πρέπει να μείνουν μαζί της...

Η Νάταλι Θάνου απολαμβάνει την παραλία..


 
Η Νάταλι Θάνου απολαμβάνει την παραλία..και εμείς αυτήν!!
Δείτε την...

Οι καλύτερες σεξοκαβάτζες της Αθήνας !!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMRJbvMTtY6niy1uuDzxhc9qwAhZJTB5xZVyNOEDED6YTHHwhkRVxPlUkgq3qKMm3whVxN7WN9zJSqac5IWWeZTccfSKAZcIlfAjWKeFLc92nCGvu5t-QEI_Yz-73lpqoIXGT2dDf0Vk-k/s320/sex-stin-upaithro.jpgΤο sex σε δημόσιο χώρο, είτε πρόκειται για sex στο αυτοκίνητο... είτε απλά σε έναν δημόσιο χώρο, δεν είναι απλή υπόθεση. Θέλει ψάξιμο, προσοχή και μεράκι. Κατ’ αρχάς δεν απευθύνεται σε τύπους που θέλουν οπωσδήποτε το κεφάλι τους να ακουμπάει σε μαξιλάρι και έχουν αλλεργία στους σεξουαλικούς μυϊκούς τραυματισμούς. To sex σε δημόσιο χώρο θέλει πολεμιστές του είδους!

Το τζιν μπορεί να είναι ικανοποιητικά σέξι!

Το τζιν μπορεί να είναι ικανοποιητικά σέξι!
Γιατί να συνδέουμε τον όρο σέξι με ένα μαγιό ή με ένα γυμνό κορμί ενώ ακόμη κι έτσι τα κορίτσια είναι πανέμορφα και επικίνδυνα ποθητά… Το τζιν σε όλες τις μορφές του είναι ωραίο και τραβάει το μάτι. Αρκεί να ξέρεις να το συνδυάσεις σωστά. Τι λέτε?

Φωτοβολταϊκό μαγιό που τραβάει τα βλέμματα… και τον ήλιο!


Φωτοβολταϊκό μαγιό (1)Ένα μπικίνι που μπορείτε να κάνετε δώρο στην κοπέλα σας και παράλληλα να μην ανησυχείτε για την μπαταρία του κινητού, της ταμπλέτας σας ή οποιουδήποτε άλλης ηλεκτρονικής μικροσυσκευής διαθέτεται.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas