Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Γνωρίστε τη "βασίλισσα" του Ιονίου!!!


Ποιός θα μπορέσει να της κλέψει το στέμμα;;

Χάνετε βάρος χωρίς να το επιδιώκετε;

Χάνετε βάρος χωρίς να το επιδιώκετε;
Δεν είναι απαραίτητα καλό.

Ενώ οι διατροφικές σας συνήθειες δεν έχουν αλλάξει, εσείς ξαφνικά χάνεται κιλά. Εσείς μπορεί να χάιρεστε για το μικρότερο νούμερο τζιν και μάλιστα χωρίς κόπο, μήπως όμως ο οργανισμός σας προσπαθεί κάτι να σας πει;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ανεξήγητη, δραματική απώλεια βάρους είναι κάτι ασυνήθιστο και μπορεί να κρύβει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ένα τέτοιο, σοβαρό ενδεχόμενο, είναι ο διαβήτης.

Μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, 11,5 εκατομμύρια γυναίκες ηλικίας άνω των 20 έχουν διαβήτη τύπων 1 και 2, αλλά περίπου το ένα τέταρτο από αυτές δεν το γνωρίζει καν!

Επειδή έχουμε ακούσει τόσα πολλά για το πώς η αύξηση του σωματικού βάρους οδηγεί στην ασθένεια, πολλές από εμάς δεν γνωρίζουν ότι και η απώλεια βάρους είναι επίσης ένα σύμπτωμα. Το σώμα δεν μπορεί να μετατρέψει την τροφή σε ενέργεια και αρχίζει να χρησιμοποιεί τις αποθήκες του λίπους. Στην περίπτωση αυτή, μαζί με την απώλεια βάρους, έρχεται κι ο κίνδυνος διαβητικού κώματος ή ακόμα και θανάτου.

Πότε να θορυβηθείτε;

 Αν δεν είστε υπέρβαρες και δεν έχετε ιστορικό της ασθένειας στην οικογένεια σας, και παρατηρήσετε μια ανεξήγητη πτώση του βάρους σας, της τάξεως του 10%,  κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 6 με 8 εβδομάδες, ελέγξτε το με το γιατρό σας.

Επίσης, αν έχετε ασυνήθιστη πείνα ή δίψα, ή  εάν νοιώθετε ξαφνικά εξάντληση όλη την ώρα, ή αν αισθάνεστε συνεχώς την ανάγκη να επισκέπτεστε την τουαλέτα .

Δίαιτα πριν τις διακοπές

Δίαιτα πριν τις διακοπές

«Πάχυνση» σε αυτές!

Μπανάνα: τα έχει όλα και (δε) συμφέρει

Μπανάνα: τα έχει όλα και (δε) συμφέρει
Σνακ υψηλής διατροφικής αξίας αλλά και θερμίδων

Στάσου, μύγδαλα!

Στάσου, μύγδαλα!
Φουσκώνουν τους μυς κι όχι την κοιλιά.

Τα φρούτα του καλοκαιριού

Τα φρούτα του καλοκαιριού
Ένας λόγος για να αγαπάς το καλοκαίρι είναι τα φρούτα του.
Αν ρωτήσεις έναν κάτοικο μεσογειακής χώρας ποιο είναι το αγαπημένο του πιάτο το καλοκαίρι πιθανόν να σου απαντήσει τυρί με φρούτα. Τα καλοκαιρινά φρούτα είναι τόσο υπέροχα σε γεύσεις και χρώματα που δύσκολα τους αντιστέκεσαι και καλά κάνεις.
Το δροσερό καρπούζι που ξεδιψάει ολόκληρες παρέες είναι πλούσιο σε βιταμίνες και κάλιο. Ο  ξάδελφος του το πεπόνι περιέχει εκτός από βιταμίνες A,C,B ασβέστιο και σίδηρο. Τα βελούδινα ροδάκινα περιέχουν βιταμίνες, ασβέστιο και ρούχο. Τα σταφύλια τα βρίσουμε σε διάφορες ποικιλίες και καλύπτουν πολλά γούστα.
Είναι γνωστή πηγή βιταμίνης C και μαγνησίου, διατηρούνται αρκετά στο ψυγείο. Τα σύκα είναι απλά υπέροχα αλλά κάθε φορά που χαζεύουμε τις συκιές που είναι φορτωμένες πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, μέχρι τον Άυγουστο και τον Σεπτέμβριο. Πέρα όμως από την γεύση τα φρούτα χορταίνουν και το μάτι ενώ στολίζουν μαγικά τα τραπέζια μας,

Crash Test: οι νύφες του καλοκαιριού

Crash Test: οι νύφες του καλοκαιριού

05 Ιούλιος 2011, 07:55
Crash Test: οι νύφες του καλοκαιριού

Τρεις ήταν οι πιο μεγαλοπρεπείς γάμοι φέτος το καλοκαίρι.

Μάξι φορέματα για την παραλία


Μάξι φορέματα για την παραλία

Μάξι φορέματα για την παραλία




Τα πιο σέξι μάξι φορέματα για την παραλία.

Σύμβουλος ετών δεκαπέντε για την Amy Winehouse

05 Ιούλιος 2011, 12:53
Σύμβουλος ετών δεκαπέντε για την Amy Winehouse


Από την βαφτιστήρα της ζητάει συμβουλές για τη ζωή της η προβληματική και προβληματισμένη αοιδός.
Την περιμέναμε πώς και πώς και τα στοιχήματα έπεφταν βροχή για το αν θα καταφέρει να έρθει ή όχι στην προγραμματισμένη συναυλία της στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας της η Βρετανίδα τραγουδίστρια. Όσοι στοιχημάτισαν κατά της κέρδισαν και η Amy ακύρωσε όχι μόνο τη συναυλία της στην Ελλάδα αλλά και στους υπόλοιπους σταθμούς του tour της μετά από μια αποτυχημένη εμφάνιση στο Βελιγράδι όπου τρέκλιζε και παραμιλούσε επί σκηνής, δήλωσε πως αδυνατεί να συνεχίσει και επέστρεψε στην έδρα της, στο Λονδίνο.

Η Dionne Bromfield προσπαθεί, πάντως, να την βοηθήσει να βγει από το τέλμα αν και δύσκολα θα τα καταφέρει να φέρει εις πέρας το δύσκολο αυτό έργο μια που είναι μόλις δεκαπέντε ετών. Είναι η βαφτιστήρα της Amy Winehouse και η νονά της δεν είναι η μόνη που της ζητά συμβουλές.

Η Dionne λέει: «Είναι περίεργο. Είμαι μόλις δεκαπέντε ετών και οι άνθρωποι μου ζητούν συμβουλές. Μην με ρωτάτε γιατί. Και η Amy είναι ανάμεσα σε εκείνους που προστρέχουν σε εμένα για να τους συμβουλέψω». Όσον αφορά στη νονά της και στα τελευταία δυσάρεστα νέα είπε «Δεν έχω δει το βίντεο (από τη συναυλία στο Βελιγράδι) αλλά έχω ακούσει... Τι μπορείς να πεις, αλήθεια; Έχω δει άλλο υλικό από εμφανίσεις της και είναι λυπηρό. Αλλά, από την άλλη, πρέπει να σκεφτεί κανείς πως αν νιώθει λύπη αυτός που το βλέπει πώς θα νιώθει άραγε η ίδια; Η Amy είναι η Amy. Είναι πολύ αυτόνομη. Δεν της λέμε τι να κάνει. Μόνο εκείνη αποφασίζει».

Και, μάλλον, πρέπει να αποφασίσει να μπει και πάλι σε κλινική αποτοξίνωσης γιατί είναι μεγάλο κρίμα να πηγαίνει στράφι το εκπληκτικό ταλέντο της.


Από την βαφτιστήρα της ζητάει συμβουλές για τη ζωή της η προβληματική και προβληματισμένη αοιδός.

Η δίαιτα της Tyra Banks είναι για κλάματα

05 Ιούλιος 2011, 08:00
Η δίαιτα της Tyra Banks είναι για κλάματα
Κρίστη Ανδρόνη Κωσταράκος
Το διάσημο top model αντί να αδυνατίσει έγινε διπλό

Τι λέει το στόμα σας για το σεξ;

05 Ιούλιος 2011, 13:25
Τι λέει το στόμα σας για το σεξ;
Όχι τι ξεστομίζει με λέξεις μα τι υποδηλώνει με το σχήμα του

Η δίαιτα της εκκλησίας για κορμί...... θεϊκό!!!

Κάνεις το σταυρό σου, κάθε φορά που ανεβαίνεις στη ζυγαριά για το καθιερωμένο σου ζύγισμα και παρακαλάς κάποιον εκεί ψηλά στα Ουράνια να σου βγάλει 2-3 κιλάκια εν όψει γιορτών;

Εως τον Δεκαπενταύγουστο ο νόμος για απολύσεις στο Δημόσιο!

- Τι απαντάει χωρίς να διαψεύδει ο Ε.Βενιζέλος

Αυτά τα... εσώρουχα τα φοράς μια εβδομάδα!!

Εσώρουχα και εν γένει καθημερινά ρούχα, που μπορείς να τα φοράς μια εβδομάδα και να παραμένουν...πεντακάθαρα κατασκεύασαν οι πάντα ευρηματικοί Ιάπωνες. Ρούχα που δεν μυρίζουν, δεν υγρασιάζουν, δεν θέλεις οπωσδήποτε να τα βγάλεις. Τα J-ware είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να σκοτώνουν τα βακτήρια, να...

απορροφούν το νερό, να απομονώνουν το σώμα και να στεγνώνουν ταχύτατα, επισημαίνει ο ερευνητής και σχεδιαστής τους Γιοσίκο Τάγια. Είναι επίσης αντιπυρικά, άνετα και με στυλ.

Σχεδιάστηκαν προφανώς για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των αστροναυτών και ο Ιάπωνας αστροναύτης Κοΐτσι Ουακάτα, ο οποίος τα δοκίμασε πρώτος στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό μπορεί να βεβαιώσει όλα τα παραπάνω. Η ιαπωνική διαστημική υπηρεσία σκοπεύει τώρα να τα προτείνει στην αμερικανική NASA, ώστε να περιοριστεί σημαντικά η ανάγκη των αστροναυτών σε ρουχισμό, αλλά δεν κρύβει και τις προθέσεις της να τα λανσάρει και στη διεθνή αγορά

Καυτές διαφημίσεις

Καυτές διαφημίσεις...

Κορίτσια κορίτσια και κορίτσια

 κορίτσια...

Ασφαλές σεξ στο νερό; Όσα πρέπει να έχετε κατά νου


Αν το νερό σας ανεβάζει τη λίμπιντο, το νου σας.

"Υποχρεωτικό σεξ δια νόμου στο... Αφγανιστάν"



"Το Αφγανιστάν υιοθέτησε ένα νόμο που θεσμοθετεί τις διακρίσεις εις βάρος των γυναικών της σιιτικής μειονότητας

Πόσο θα ψωνίσεις σήμερα;

Πόσο θα ψωνίσεις σήμερα;
Μικρές συμβουλές για να μην παίρνει φωτιά η πιστωτική σου κάρτα.

Σπιτικό βάλσαμο για τον ήλιο

05 Ιούλιος 2011, 13:40
Υπάρχουν φυσικοί τρόποι να ανακουφίσετε το δέρμα σας από τον ήλιο.

Θεοδωράκης: "Η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από τα ΜΑΤ"

Σκληρή απάντηση στον υφυπουργό Δικαιοσύνης Γ. Πεταλωτή, έδωσε ο μεγάλος μας συνθέτης και επικεφαλής του κινήματος "Σπίθα" Μίκης Θεοδωράκης.

Eχει υπόλοιπο λογαριασμού σε τράπεζα 99.864.731,94 δολάρια

Αυτά είναι λεφτά και μάλιστα όταν τα έχεις διαθέσιμα, όπως φαίνεται στην εικόνα από την απόδειξη  του ΑΤΜ.

Καυτές Ρωσίδες παίζουν μπάλα μόνο με τα μπικίνι (pics)

Ποδοσφαιρική ομάδα στη Ρωσία βρήκε τον τρόπο για να προσελκύσει θεατές στο γήπεδό της

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas