Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Αναστάτωσε τον κόσμο με τον "δονητή" της!

Μια νεαρή κοπέλα στο Βερολίνο κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στη γειτονιά της αφού ξεχνώντας να κλείσει τον δονητή της έκανε τους αστυνομικούς να εισβάλλουν σπίτι της για να...
δουν αν ήταν σώα και ασφαλής. Ο περίεργος ήχος που ακουγόταν από το διαμέρισμα τους έκανε να σκεφτούν τρομερά πράγματα...

Στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού (Photos)


Δείτε μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες από τα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού, όπου κάθε χρόνο χιλιάδες λαθρομετανάστες ρισκάρουν την ζωή τους ψάχνοντας την Γη της Επαγγελίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στριπτίζ… με τη σωστή μουσική

Αν ψάχνεις ένα τρόπο να κάνεις πιο πικάντικη την ερωτική σου ζωή με τον σύντροφό σου, ένα κλασικό αλλά...
πάντα αισθησιακό στριπτίζ θα σου δώσει σίγουρα… πόντους!

Το Μάιο από τη Vodafone το HTC Sensation

Σύντομα στην αγορά και το HTC Flyer, το πρώτο τάμπλετ της HTC

Το Μάιο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω του δικτύου της Vodafone τo κινητό τηλέφωνο της HTC με διπλοπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm 1,2GHz. Το Sensation είναι το πρώτο κινητό που υποστηρίζει την υπηρεσία βίντεο της HTC, HTC Watch.

Σουπερστάρ ετών 1,5!

Είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο για τις μεγάλες ομάδες να αγοράζουν πολύ νεαρούς παίκτες ή να ανακαλύπτουν νέα ταλέντα μέσω του YouTube. Η Βένλο όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού συμφώνησε με παίκτη ηλικίας 18 μηνών!

Ο μικρούλης Μπάερκε Φαν ντερ Μέι έγινε διάσημος από...

Θα γίνουν τελικά ή όχι άλλες αυξήσεις ΦΠA;

Η αύξηση των φορολογικών συντελεστών από ένα σημείο και πέρα, όχι... μόνο δεν αποδίδει καρπούς αλλά μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη φοροδιαφυγή και ύφεση στην οικονομία, υποστήριξε σε συνέντευξή του στο Βήμα fm, ο υφυπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Κουσελάς, ο οποίος επανέλαβε πως δεν υπάρχουν παραπέρα αυξήσεις των... φορολογικών συντελεστών.

Έκανες σεξ; Τώρα τρέξε στο facebook!

Άλλη μια σοκαριστική έρευνα βρέθηκε στα χέρια μας, αυτή τη φορά για να μας σπρώξει να κλείσουμε τα κινητά μας και να κάνουμε log off από παντού. Γιατί απ' ότι φαίνεται, πάνε οι παλιοί καλοί καιροί που μετά το σεξ το ζευγάρι αγκαλιαζόταν και κοιμόταν ή κάπνιζε ένα τσιγάρο ή έλεγε μερικά αστειάκια ή έτρωγε κάτι για...

Επίθεση Παπανδρέου στους ανησυχούντες

Επίθεση Παπανδρέου στους "ανησυχούντες" Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εξαπέλυσε επίθεση εναντίον όλων (κομμάτων, μέσων... ενημέρωσης, δήθεν ανεξάρτητων αναλυτών και ανησυχούντουν -όπως ο Κώστας Σημίτης, μετά τις δηλώσεις του για αναδιάρθρωση, χωρίς όμως ο πρωθυπουργός να αναφερθεί στο πρόσωπό του-) κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Ο Αγρότης!!

Ένας αγρότης είχε ένα πολύ μεγάλο αγρόκτημα με μια ωραία λίμνη στο πίσω μέρος του.
Μια μοναχική βραδιά αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι την λίμνη.

Καθώς πλησίαζε, κάνοντας το τρίτο τσιγάρο, άκουσε φωνές και γέλια.
Όταν έφτασε είδε πολλά γυμνά νεαρά κορίτσια να παίζουν μέσα στα νερά.

Συνεχίζει να αυξάνεται ο πληθυσμός της Κίνας

Ο πληθυσμός της Κίνας το 2010 έφθασε το 1 δισεκατομμύριο 339 εκατομμύρια κατοίκους, σύμφωνα με τα αριθμητικά στοιχεία της απογραφής που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Η αύξηση αγγίζει το 5,9%, σε σχέση με τον αριθμό που είχε καταγράψει η τελευταία απογραφή το 2000 και ήταν 1 δισεκατομμύριο 265 εκατομμύρια κάτοικοι.

Είναι πάντως χαμηλότερη από...

Το Europa των Ιβήρων συνεχίζεται…

Το πρώτο σκέλος των ημιτελικών της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης, γίνεται σήμερα Πέμπτη 28/4 με τις Πόρτο και Μπενφίκα να...
υποδέχονται Βιγιαρεάλ και Μπράγκα αντιστοίχως. Οι δύο ημιτελικοί είναι σίγουρα αμφίρροποι και οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν θα προκαλέσει έκπληξη.

Η διαιτησία του έφταιγε του Μουρίνιο!

Ειρωνικός και καυστικός, όπως αναμενόταν, ο Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος τα έχωσε στη διαιτησία τονίζοντας πως είναι αηδιασμένος που ζει σε αυτόν τον κόσμο... Ο Πορτογάλος έστρεψε ξανά τα βέλη του στη Μπαρτσελόνα και τα... σκάνδαλα!

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης...

Οδοντόκρεμα με γεύση... τουρσί!

Οι οδοντόκρεμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο έχουν σχεδόν όλες τη γεύση μέντας...
Έλα όμως που κάποιοι δεν ανέχονται αυτή τη μυρωδιά ή την καυτερή γεύση που αφήνει στο πέρασμά της...

Κουλοχέρηδες σε σπίτια... συνταξιούχων


Ηλικιωμένοι ενοικιάζουν διαμερίσματα που μετατρέπονται σε «ιδιωτικά» καζίνο! Αυτό φαίνεται να είναι το νέο κόλπο από τους θιασώτες του ηλεκτρονικού τζόγου στη χώρα μας.

Νατάσα Καλογρίδη: Μιλάει για την συνεργασία της με την Βάνα Μπάρμπα

Νατάσα Καλογρίδη: Μιλάει για την συνεργασία της με την Βάνα ΜπάρμπαΗ Νατάσα Καλογρίδη τον χειμώνα συνεργάστηκε με την Βάνα Μπάρμπα και αρκετοί έσπευσαν να πουν... ότι αυτή η συνεργασία ήταν οξύμωρη. Ποια είναι η άποψη της Νατάσας γι’ αυτό;

Στα χέρια της Ασφάλειας ο εφοριακός που έγινε "Λούης" με 2 εκατ. ευρώ - Είχε κλειστεί στο Δαφνί

- Εντοπίστηκε στην περιοχή του Βύρωνα και ήδη μεταφέρθηκε στα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ
- Χρέωνε με πλαστά δικαιολογητικά το δημόσιο καταθέτοντας σε λογαριασμούς ιδιωτών μεγάλα ποσά
- Είχε βρεθεί σε λογαριασμό του το ποσό των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ

Φωτογραφίες που κινούνται!

ΟΛΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΙ. ΕΚΕΙΝΟΣ
ΖΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ
Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει και εξελίσσεται. Και φαίνεται οτι ακόμα υπάρχουν ανήσυχα μυαλά και άνθρωποι που κάνουν ένα βήμα παραπάνω απ' όλους μας και μπορούν να μας κάνουν να μένουμε με το στόμα ανοικτό...
Με την χρήση εργαλείων που υπάρχουν εδώ και χρόνια έφτιαξαν έργα τέχνης!

Τον επικεφαλής της CIA προωθεί η Ουάσινγκτον για τη θέση του υπουργού Άμυνας


O Λέον Πανέτα (δεξ.), επικεφαλής της CIA, προαλείφεται για το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας. Τον ίδιο θα διαδεχθεί ο στρατηγός Πετρέους (αριστ.)
Τον Λέον Πανέτα, επικεφαλής της CIA, σκοπεύει να επιλέξει ο Λευκός Οίκος για τη θέση του Αμερικανού υπουργού Άμυνας, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην αμερικανική κυβέρνηση.

Ο νυν υπουργός Ρόμπερτ Γκέιτς έχει κάνει εδώ και καιρό γνωστή την πρόθεσή του να αποσυρθεί εντός του 2011.

Βάλε το στήθος σου στο παιχνίδι του σεξ

image
Με την κλειτορίδα σου έχεις ασχοληθεί ικανοποιητικά. Με το πέος του, κάνεις ό,τι μπορείς. Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις στο παιχνίδι και το παραμελημένο στήθος σου που μπορεί να σου χαρίσει οργασμούς που ούτε είχες φανταστεί!

Θέλουν κι άλλα κι άλλα κι άλλα… - «Εξαφανίστηκαν» τα επιπλέον εισιτήρια και η ΑΕΚ ζητάει ακόμη περισσότερα!

Νέο αίτημα της Ένωσης για… μαγικά χαρτάκια του τελικού, μετά την εξαφάνιση των 2.500 επιπλέον εισιτηρίων την Τετάρτη. Την απάντηση της Αστυνομίας θα περιμένει ο "δικέφαλος". Ο Χιμένεθ έδειξε να μην έχει καταλήξει στους παίκτες που θα αγωνιστούν κόντρα στον Ατρόμητο. Προχωράει... το σχέδιο των “Suporters”.

Παράξενα και μοναδικά κρεβάτια

Τα μοντέρνα έπιπλα γίνονται όλο και πιο extreme, όπως θα διαπιστώσετε βλέποντας τα παράξενα και πρωτότυπα κρεβάτια που ακολουθούν.

Από Σεπτέμβριο 40ωρο, ενιαίο μισθολόγιο και απογευματινή εργασία στο Δημόσιο


Ο υπουργός Εσωτεριικών Γιάννη Ραγκούσης
Από το φθινόπωρο θα εφαρμοστεί στο Δημόσιο το 40ωρο, η απογευματινή λειτουργία σε όσες υπηρεσίες απαιτείται, αλλά και το ενιαίο μισθολόγιο, όπως ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Όλο και περισσότερες Ελληνίδες σε...παράλληλες σχέσεις !

Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο πιο ανοιχτοί είναι οι Έλληνες ακόμη περισσότερο οι Ελληνίδες- σε μία παράλληλη σχέση δείχνει έρευνα του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου σε δείγμα 447 ατόμων ηλικίας από .18 ως 57 ετών.
Όπως δείχνει η...

Θεσσαλονίκη: ''Η πόλη δεν αντέχει άλλα επεισόδια και ζημιές''

Αποφασισμένος να προβεί σε «κάθε νόμιμη πράξη εναντίον όσων υποθάλπουν και υποδαυλίζουν τον χουλιγκανισμό», δηλώνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης...

Όταν ασπρίζουν τα μαλλιά: Γιατί συμβαίνει και πώς να το αντιμετωπίσετε!

Όταν, μπροστά στον καθρέφτη σας, έχετε μείνει σκεπτικοί να κοιτάζετε τα πρώτα λευκά «παράσιτα» στα μέχρι τώρα λαμπερά μαλλιά σας, από τα μυαλό σας ίσως περνούν πολλές απαισιόδοξες σκέψεις.
Πριν πάθετε υστερία με τις βάσιμες υποψίες ότι γερνάτε ή με την ερώτηση «γιατί τόσο νωρίς;» που στριφογυρίζει στο μυαλό σας, καλό θα ήταν να...
γνωρίζετε κάποια πράγματα για το «περήφανο τριχωτό πλαίσιο» του προσώπου μας.

Γιγαντιαία επιχείρηση σκούπα ξεκινάει στο κέντρο της Αθήνας

Για τα αποτελέσματα θα γίνονται ανακοινώσεις από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Fast Five - Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο



http://trancemedia.files.wordpress.com/2011/03/fast-five-poster1.jpg?w=640Ο Μπράιαν Ο’Κόνερ συμμαχεί με τον Ντομ Ντορέτο. Και οι δύο βρίσκονται στο Ρίο ντε Τζανέιρο και για να κερδίσουν την ελευθερία τους, χρειάζεται να κάνουν μια τελευταία δουλειά. Κι ενώ ένας διεφθαρμένος επιχειρηματίας τούς θέλει νεκρούς, αυτοί μαζεύουν τους καλύτερους οδηγούς.

Ηλεία: Επίθεση κουκουλοφόρων σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού!

Η επίθεση έγινε λίγο μετά τις 22.00 και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες...

Ο Μέσι... άλωσε το Μπερναμπέου – Πάει τελικό η “Μπάρτσα”


http://www.onsports.gr/media/com_fpss/images/messi_1.jpgΤα δυο τέρματα του Αργεντινού “μάγου” έφεραν τη
Μπαρτσελόνα... αγκαλιά με τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γουέμπλεϊ. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε ένα ακόμα “clasico” η Ρεάλ, ενώ αποβλήθηκε και ο Ζοσέ Μουρίνιο!

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 28/04/2011

Αστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές αλλά και περιόδους ηλιοφάνειας κυρίως στο Αιγαίο και τη Βορειοδυτική Ελλάδα περιμένουμε την Πέμπτη 28 Απριλίου 2011.

Σαν σήμερα

http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 28/4/2011!

Η Χρύσα ξέρει πολύ καλά πως να μαγειρεύει..


  
Η Χρύσα Χρυσάκι γατάκι ξέρει πολύ καλά πως να μαγειρεύει.. είναι πιστεύουμε παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις νοικοκυρές..
Δείτε την

Πονηρές κινήσεις για να τον ερεθίσεις

Θέλεις να του δώσεις το μήνυμα πως καίγεσαι για λίγο αγνό σεξάκι αλλά δεν θέλεις να σε περάσει και για πεινασμένη στον έρωτα. Υπάρχουν μικρές κινήσεις που μπορείς να κάνεις τάχα αθώα αλλά με μπόλικη πονηριά για να ανάψεις τα πνεύματα και να τον ρίξεις… στο κρεβάτι.

Sammy Braddy ... Topless !!

Sammy Braddy ... Topless !!
Απολαύστε την!!!

Μελαχρινή και με πολλά βραβεία


Αμερικανίδα, με μεγάλο στήθος, όρεξη για δουλειά, διακρίσεις και πολλές τρύπες (piercing). Η Αλέκτρα Μπλου είναι μία πορνοστάρ υπερήφανη για την δουλειά της, που θέλει να μοιράζεται τα πάντα με τους θαυμαστές της. Για αυτό και δείχνει και κάθε σπιθαμή του σώματός της στο twitter της.Αυτή εδώ η διαστημική τορπίλη είναι σκληρή επαγγελματίας. Δουλεύει με ιδρώτα για τα προς το ζην. Εδώ εν ώρα εργασίας.

Η Σάσα Μπάστα με sexy μαύρο φόρεμα !

Η Σάσα Μπάστα με sexy μαύρο φόρεμα !

Δουλειά στο νεκροτομείο για την Λίντσεϊ Λόχαν

Στο νεκροτομείο του Λος Άντζελες θα πρέπει να παράσχει κοινωφελή εργασία εκατόν είκοσι ωρών η Λίντσεϊ Λόχαν, σύμφωνα με νέα απόφαση του δικαστηρίου.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas