Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Hi-Tech News: Εσύ έχεις τον Internet Explorer 9;


Internet Explorer 9

O νέος browser της Microsoft Internet Explorer 9 δίνει βαρύτητα στην προστασία των προσωπικών δεδομένων, στις εφαρμογές και στα πολυμέσα.
Είναι διαθέσιμος για «κατέβασμα» σε 40 γλώσσες -μεταξύ αυτών και στα Ελληνικά- έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του Windows 7, του πιο πρόσφατου λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Συνολικά, τουλάχιστον ένα δισ. ενεργοί χρήστες του Διαδικτύου κάνουν χρήση των νέων υπηρεσιών.



6 λόγοι για να κατεβάσεις τον Internet Explorer 9
1. Όλα είναι θέμα ταχύτητας
Η απόδοση των κειμένων, των βίντεο και των γραφικών είναι πολύ καλύτερη και βοηθάει τα διάφορα sites που επισκέπτεσαι να λειτουργούν σαν προγράμματα που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σου.
2. Λιτή και απλή εμφάνιση
Ο μινιμαλισμός είναι της μόδας στον ανταγωνισμό, και ο IE9 συμβαδίζει πλήρως με τις τάσεις των καιρών, έχοντας εμφάνιση λιτή και ταυτόχρονα λειτουργική, που αφήνει περισσότερο χώρο για την πληροφορία που μας ενδιαφέρει.
3. Μ’ένα κλικ στα αγαπημένα σου sites
Καρφιτσώνεις τα αγαπημένα σου sites από τη taskbar και να πλοηγηθείς στις εσωτερικές σελίδες του χωρίς να κάνεις πολλά κλικ. Λειτουργίες όπως τα Pinned Sites και η JumpList επιτρέπουν στους χρήστες την τοποθέτηση των ιστοσελίδων απευθείας στο Windows 7 Taskbar, σαν να επρόκειτο για εφαρμογές, και στη συνέχεια την εύκολη διεκπεραίωση εργασιών που σχετίζονται με αυτές τις ιστοσελίδες, όπως είναι ο έλεγχος των εισερχομένων, η αλλαγή μουσικού σταθμού, η αποδοχή μιας πρόσκλησης ενός φίλου ή, ακόμα, και η παρακολούθηση έκτακτων ειδήσεων.
4. Αναζήτηση και διεύθυνση 2 σε 1!
Η μπάρα διεύθυνσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πλοήγηση σε ένα site ή για αναζήτηση.
5. Επανασχεδιασμένη νέα σελίδα Tab
Τώρα έχεις άμεση πρόσβαση στην ιστοσελίδα που θες, μπορείς να ανοίξεις κλειστά παράθυρα ή να επαναφέρεις παλιότερες συνεδρίες εύκολα και γρήγορα.
6. Έλεγχος ασφάλειας
Το κακόβουλο λογισμικό (malware), αποτελεί τον Νο 1 κίνδυνο για την online ασφάλεια και ο Internet Explorer 9 προσφέρει τον πρώτο Download Manager με ενσωματωμένη προστασία από κακόβουλο λογισμικό, μέσω του SmartScreen. Έρευνες δείχνουν ότι ο Internet Explorer 9 μπλοκάρει το 99% επιθέσεων malware που προορίζονται για ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.


MensLounge.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas