Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

8 απίστευτες ερωτικές ιστορίες!!!

To σεξ τελικά μπορεί να αποβεί… μοιραίο και επικίνδυνο!
Oκτώ αληθινές κωμικοτραγικές ιστορίες που αν και μοιάζουν απίθανες, έχουν συμβεί στην πραγματικότητα!Τις βρήκαμε λοιπόν τις συγκεντρώσαμε όλες μαζί και τις δημοσιεύουμε...

Σχεδόν sold out ο Moby στη Θεσσαλονίκη!

http://www.mixtape.gr/wp-content/uploads/2011/05/moby.jpgΕλάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για τη συναυλία του Moby στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη...

Μελαγχολικούς άνδρες θέλουν οι γυναίκες, χαμογελαστές τις θέλουν οι άνδρες!

Το να είναι ένας άνδρας χαρούμενος και "φωτεινός" δεν αποτελεί πάντα συνταγή επιτυχίας, τουλάχιστον με το άλλο φύλο.
Μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα διαπίστωσε ότι οι βαρείς και μελαγχολικοί άνδρες αρέσουν περισσότερο στις γυναίκες, ενώ αντίθετα οι ανάλαφρες και χαμογελαστές είναι αυτές που έλκουν περισσότερο τους άνδρες.

Μειώθηκαν οι γαλάζιες σημαίες

Με 34 λιγότερες Γαλάζιες Σημαίες υποδέχεται το καλοκαίρι η Ελλάδα. Το 2011 σε 387 ακτές και σε 9 μαρίνες θα κυματίζει η "Γαλάζια Σημαία" ενώ σε... 34 ακτές θα υποσταλεί.

ΣΟΚ: Έφτιαξαν κουμπαράδες από αληθινά γουρουνάκια

image
Κουμπαράδες-γουρουνάκια φτιαγμένους όχι από πηλό ή πορσελάνη...
(όπως συνηθίζεται αιώνες τώρα) αλλά από πραγματικά βαλσαμωμένα γουρουνάκια πουλάει γνωστός ιστότοπος, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των φιλοζωικών οργανώσεων.

Ποιό είναι το μοναδικό τρόφιμο που δεν χαλάει;

Το μοναδικό τρόφιμο που δεν χαλάει όσο καιρό και να το έχουμε είναι το...

Ευγενία Δημητροπούλου: «Γενικά είμαι χάχας»

Η Ευγενία Δημητρόπουλου μιλώντας σε συνέντευξη της θυμάται και περιγράφει αστεία περιστατικά από τα γυρίσματα του «Νησιού».

Απόφαση σταθμός για συμβασιούχους ΑΜΕΑ

Νομικό έρεισμα για όλους τους συμβασιούχους εργαζόμενους με αναπηρία στον στενό και ευρύ δημόσιο τομέα, μπορεί να αποτελέσει αυτή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για...
13 ΑΜΕΑ - εργαζόμενους σε δημοτική επιχείρηση του δήμου Γλυφάδας, που είχαν προσφύγει δικαστικά, με στόχο την ανανέωση των συμβάσεών τους.

Μια εκπληκτική πυραμίδα στον..."ωκεανό"!!!

Η πυραμίδα του Ball βρίσκεται στον Ειρηνικό ωκεανό, ανάμεσα από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και υψώνεται 562 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Είναι ότι απέμεινε από...
ένα ηφαίστειο ηλικίας 7 εκ. ετών και αποτελεί την ψηλότερη ηφαιστειακή στήλη στον κόσμο. Ανακαλύφθηκε το 1788 από τον Henry Ball, αλλά κανένας δεν κατάφερε να αναρριχηθεί στις πλαγιές του εώς το 1965.

Ο Ζιντάν o νέος τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ

http://www.newsbeast.gr/files/temp/59186B5D4E4DFD276A8B8D028FDFE213.jpgΟ Ζινεντίν Ζιντάν αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής στη Ρεάλ Μαδρίτης...
ύστερα από την απομάκρυνση του Χόρχε Βαλντάνο από το συγκεκριμένο πόστο.

Ολόκληρη φυλακή για δύο άτομα!

Άνεση, ευρυχωρία, ελευθερία κινήσεων, απόλυτη ησυχία, εικόνα ερήμωσης: η κατάσταση στην φυλακή Pitchess στην περιοχή Καστάικ της Καλιφόρνια δεν θυμίζει σε τίποτα ούτε Αλκατράζ ούτε Φόλσομ (τα δύο περισσότερο φημισμένα παγκοσμίως καλιφορνέζικα σωφρονιστικά ιδρύματα).

Ένταση και δακρυγόνα στο υπουργείο Υγείας

Αγανάκτησαν, λένε, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό απ' τη συμπεριφορά των υπευθύνων που μια τους έλεγαν θα δουν τον υφυπουργό και μια πως λείπει και αποφάσισαν να μπουν στο υπουργείο

Τι είναι πιο σημαντικό για τις γυναίκες κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης;

Είναι αποδεδειγμένα αληθές ότι η γυναίκα λειτουργεί εγκεφαλικά με συνέπεια όλες οι διεργασίες να ξεκινούν και να καταλήγουν στον εγκέφαλό της....

Διαλογισμός στην κορυφή του Έβερεστ!

Ένας γκουρού από το Νεπάλ, για τον οποίο οι οπαδοί του πιστεύουν ότι έχει υπερφυσικές ικανότητες... έσπασε το ρεκόρ παραμονής στην κορυφή του Έβερεστ, διαλογιζόμενος!

26 τροφές για επίπεδη κοιλιά


Καθώς το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, δείτε 26 τρόφιμα που θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε το βάρος σας.

Νέο δάνειο για την Ελλάδα και αναδιάταξη του χρέους στην ατζέντα της ΕΕ


Γιούνκερ και Τρισέ στηρίζουν την «αναδιάταξη» του χρέους, την ίδια ώρα που η ΕΚΤ συνεχίζει δημοσίως να κρατά σκληρή στάση και να απορρίπτει κάθε μορφής αναδιάρθρωση
Η δήλωση του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου ότι μεταξύ των όρων που θέτει το ΔΝΤ για την εκταμίευση της 5ης δόσης του δανείου είναι η κάλυψη των δανειακών αναγκών της Ελλάδας και για το 2012, σε συνδυασμό με ανάλογη δήλωση του επικεφαλης του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, αποκαλύπτει τις διαβουλεύσεις που είναι σε πλήρη εξέλιξη για την χορήγηση ενός δεύτερου πακέτου στήριξης προς την Ελλάδα, ενώ την ίδια ώρα στο τραπέζι είναι η «αναδιάταξη» του ελληνικού χρέους.

Οι 10 πιο ελκυστικές γυναίκες... των ποδοσφαιριστών της FIFA


10 πιο ελκυστικές γυναίκες... των ποδοσφαιριστών της FIFA 

Με τέτοιες «οπαδούς»... πως να μην δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο;

Φημισμένες πολιτείες στη σφαίρα του φανταστικού

Όσο παρακολουθούμε μια superhero ταινία ή διαβάζουμε το αγαπημένο μας comic, σπάνια σκεφτόμαστε ότι το φόντο πίσω από τους ήρωες είναι ένα καλοφτιαγμένο σύμπαν, που έχει επινοηθεί βήμα-βήμα, έχει την δική του αρχιτεκτονική, τα δικά του μυστικά, την δική του μοναδική ιστορία. Από την σκοτεινή αύρα του Gotham City μέχρι την ηλιόλουστη Λιμνούπολη, την μυθική Μίνας Τίριθ και την κινηματογραφική Μητρόπολη του Φριτς Λανγκ, οι πιο «φημισμένες» πολιτείες της σφαίρας του φανταστικού μας περιμένουν να τις γνωρίσουμε.

24χρονη έπεσε θύμα ληστείας… μαλλιών!


ΚούρεμαΛηστής οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα στη Βραζιλία με στόχο να της κλέψει… τα μαλλιά από το κεφάλι. Της έκοψε την κοτσίδα και έφυγε τρέχοντας με λεία του την πλούσια κώμη.
Οπλισμένος (με μαχαίρι) και επικίνδυνος, ληστής αγνώστου ταυτότητας επιτέθηκε στην 24χρονη γυναίκα από πίσω, ενώ αυτή περίμενε το λεωφορείο σε στάση στην πόλη Γκοϊάνια της Βραζιλίας.

Ηγετική παραμένει η θέση ΗΠΑ και Βρετανίας τονίζει ο Μπαράκ Ομπάμα


Ο Μπαράκ Ομπάμα στο Ουεστμίνστερ Χολ
Στην ηγεμονική θέση των ΗΠΑ και της Βρετανίας στην διεθνή κοινότητα, παρά την ανάδυση νέων κρατών που αναλαμβάνουν ευθύνες, αναφέρθηκε ο Μπαράκ Οπμάμα κατά την ομιλία του στη Βουλή των Κοινοτήτων.

Πριν και μετά τον ανεμοστρόβιλο στο Missouri (Photos)

Πριν και μετά τον ανεμοστρόβιλο στο Missouri (1)
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την καταστροφή που προκάλεσε ο ανεμοστρόβιλος στην περιοχή Joplin στο Missouri των ΗΠΑ πριν λίγες μέρες, ο οποίος κυριολεκτικά δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμα του. Δείτε συγκλονιστικές εικόνες πριν και μετά την ισοπέδωση της πόλης!

Ευθύνη μας να βγούμε από την κρίση, ξεκαθαρίζει ο πρωθυπουργός


Ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της παρέμβασής του
«Είναι ευθύνη της Ελλάδας να βγάλει την οικονομία της από την κρίση» ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός, μιλώντας σε εκδήλωση του ΟΟΣΑ. «Αφήστε μας ήσυχους να δουλέψουμε» ήταν η χαρακτηριστική του φράση, συμπληρώνοντας ότι τα σενάρια χρεοκοπίας ή επιμήκυνσης απλώς δυσχεραίνουν την προσπάθεια της χώρας.

Lady Gaga: Έχω κάνει τρίο!

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCNl2XCWclfDofFQ5B-8Vtr9lDVJQRLB7O5StVqkn00i-5gMKyΓια ακόμη μία φορά η εκκεντρική Lady Gaga βρήκε τρόπο για να προκαλέσε ..
αυτή τη φορά μιλώντας για τις ερωτικές της συνευρέσεις. Καλεσμένη σε ραδιοφωνικό σταθμό υψηλής ακροαματικότητας, αποκάλυψε πως έχει κάνει τρίο και μίλησε για την εμπειρία της αυτή, με πικάντικες μάλιστα λεπτομέρειες.

Ο γιος του Καντάφι δεν σκοτώθηκε στη ΝΑΤΟϊκή επιδρομή υποστηρίζει ο Μπερλουσκόνι


Ο Μουαμάρ Καντάφι λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του γιου του
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι διέψευσε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις τον θάνατο ενός γιου του Λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι, του Σάιφ αλ Άραμπ, ο οποίος θεωρείται ότι έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια αεροπορικής επιδρομής του ΝΑΤΟ στις 30 Απριλίου.

Σπίτια που κόβουν την ανάσα!

Perierga.gr - Στο χείλος του γκρεμού…
Είναι γνωστά σαν «Κρεμαστά Σπίτια» και είναι το δημοφιλέστερο αξιοθέατο της πόλης Cuenca, της Ισπανίας.
Η ιστορία των Κρεμαστών Σπιτιών είναι αδιευκρίνιστη. Κάποιοι θεωρούν ότι έχουν μουσουλμανικές ρίζες ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως είναι μεσαιωνικό. Κάποτε τέτοια σπίτια ήταν συνηθισμένα στην περιοχή, αλλά σήμερα μόνο τρία από αυτά διατηρούνται.

Είναι το Casa de la Sirena (σπίτι της γοργόνας) και δύο Casas de Rey (σπίτια του βασιλιά).

ΠραΣΙνιΣΕ το Champions League, δεν έφτασαν τα πέντε στον ΠΑΟΚ



Η σφραγίδα που τσέκαρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League είχε... πράσινο χρώμα, αφού ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που νίκησε την ΑΕΚ 2-0 στο ΟΑΚΑ στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Με νέο διαστημόπλοιο, οι Αμερικανοί θα φτάσουν πέρα από το φεγγάρι

Καλλιτεχνική απεικόνιση του MPCV να συνδέεται με πρόσθετες υπομονάδες για μακρινές αποστολές
Το σκάφος με το οποίο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επανδρωμένη αποστολή σε αστεροειδή, και αργότερα στον Άρη ή στα φεγγάρια του, θα βασιστεί στο σχέδιο της κάψουλας Orion, η οποία δείχνει να αναβιώνει εν μέρει, μετά την απόφαση του Μπαράκ Ομπάμα να αλλάξει τη διαστημική στρατηγική του προκατόχου του.

Κρήτη: Οι ''αγανακτισμένοι'' βγήκαν στους δρόμους και γέμισαν τις πλατείες!

Μεγάλες συγκεντρώσεις σε Ηράκλειο, Χανιά, Λασίθι και Ρέθυμνο...

Εκατοντάδες "αγανακτισμένοι πολίτες" συγκεντρώθηκαν χτες βράδυ στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων, για να εκφράσουν με αυτό τον τρόπο την αντίδρασή τους στα νέα οικονομικά μέτρα.

Σισέ: Είναι προτιμότερο να φύγω

Ο Γάλλος επιθετικός προανήγγειλε την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, με δηλώσεις του μετά το πέρας της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Ο Σισέ, που με δυο δικά του γκολ... χάρισε την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο “τριφύλλι”, τόνισε πως αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή γι' αυτόν, για να αποχωρήσει από τους “πράσινους”.

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 26/05/2011

Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές καθώς επίσης στα κεντρικά, ανατολικά και νότια κυρίως τμήματα του Αιγαίου, περιμένουμε την Πέμπτη 26 Μαΐου 2011. Κατά τις θερμές ώρες της ημέρας τα φαινόμενα θα είναι ισχυρότερα στα ηπειρωτικά.

Σαν σήμερα



http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 26/5/2011!

Tattoo Ladies...

Καυτά κορίτσια μας δείχνουν τα Tattoo τους μέσα από ερασιτεχνικές φωτογραφίες και χωρίς πολλά...ρούχα!
Απολαύστε τις...

Πως θα κάνεις τις γυναίκες να τρέχουν από πίσω σου!


Καλές οι συμβουλές για το πώς να τις πλησιάσεις, πως ν’ ανοίξεις κουβέντα αλλά και τι χρειάζεται για να “κλείσεις την συμφωνία”. Ακόμα καλύτερες όμως οι δέκα επόμενες συμβουλές για το πως θα τις κάνεις να τρέχουν από πίσω σου.

Αχ Λατίνα Λατίναααα!!!

Απολαύστε μια καυτή λατίνα σε διάφορες πόζες στην παραλία....

"Ανορεξία για ιδιωτικές στιγμές": No sex!


«Ανορεξία για ιδιωτικές στιγμές» είναι ο όρος που έχει δώσει η επιστημονική κοινότητα για να περιγράψει το φαινόμενο που ευθύνεται για εκατοντάδες διαζύγια σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται ουσιαστικά για τη συναισθηματική, πνευματική και σεξουαλική απομάκρυνση από το έτερον ήμισυ, που έχει ως αποτέλεσμα .την αποξένωση και κατ’ επέκταση τον χωρισμό.

Πάμε παραλίαααααα

Ο καιρός άνοιξε... είναι ο καιρός να βγούμε στις παραλίες, να κάνουμε τα μπανάκια μας, την ηλιοθεραπία μας αλλά και τα...οφθαλμόλουτρα μας! Δείτε μερικές φωτογραφίες από το τι μπορούμε να συναντήσουμε στις παραλίες το καλοκαιράκι...

Αρτο και θέαμα ...από γυμνή τηλεμαγείρισσα!!!

Το  τερπνόν μετά του ωφελίμου σκέφθηκαν σε συνδρομητικό κανάλι ενηλίκων και  βρήκαν να βάζουν μοντέλο να μαγειρεύει γυμνή ! Ο λόγος για την Φλόρα  Τσονγκ, μια πολύ γνωστή καλλονή από την Κίνα!

Η sexy lady θα...

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas