Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Pippa Μiddleton: Διακοπές και topless ηλιοθεραπεία!


Τέλος δεν έχει η δημοσιότητα για την Pippa Μiddleton. Η σέξι αδερφή της Catherine, δεν σταματά να απασχολεί τα Μ.Μ.Ε, τα οποία συνεχώς ξεθάβουν παλαιότερες της φωτογραφίες!

Μένει Πειραιά ο Μιραλάς!

Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται ο Κέβιν Μιραλάς με τους όρους που έθεσαν οι «ερυθρόλευκοι». O Βέλγος άσος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμφώνησαν σε όλα μέσα σε πολύ καλό κλίμα και μακριά από τον... Ενροτό!

Μύθοι & Αλήθειες σχετικά με την ασφάλεια του υπολογιστή σας



Αν πιστεύετε ότι δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, αν θεωρείτε ότι δεν κινδυνεύετε επειδή δεν κατεβάσατε το τελευταίο update ή ότι ο υπολογιστής σας είναι αργός απλά επειδή είναι παλιός, τότε πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλές συμβουλές και μισές αλήθειες από άλλους. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα συνήθη σφάλματα. Κανείς δεν διαδίδει αυτές τις λάθος εντυπώσεις από κακή πρόθεση. Συχνά τα πραγματικά αίτια είναι η ημιμάθεια, οι υποθέσεις ή προφορική προπαγάνδα.

Λασίθι: Κινδύνεψε να πνιγεί 65χρονος δύτης

Στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου στο Λασίθι νοσηλεύεται 65χρονος αλλοδαπός δύτης ο οποίος παρολίγον να πνιγεί...

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από διάφορες πόλεις

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πολλές πόλεις έχουν χτιστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να παρέχουν στους κατοίκους άμεση και εύκολη πρόσβαση παντού! Όλες οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από αεροπλάνο.

Τα 10 μεγαλύτερα γιοτ στον κόσμο (Photos)


Στη θάλασσα δεν είναι όλοι ίσοι. Εκεί ο μεγιστάνας ξεχωρίζει από το λαό, αλλά και από τους ομοίους του, με πλωτά παλάτια μεγέθους μικρού Τιτανικού!

Το γυναικείο στήθος αυξάνει τη ζωή των αντρών

Και για του λόγου το αληθές, επιστημονικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην Γερμανία, έδειξαν ότι η θέα του γυναικείου στήθους για δέκα λεπτά αντιστοιχεί με άσκηση μισή ώρας.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με πάνω από...

Νάπολη: Ο στρατός μαζεύει τα σκουπίδια

Περίπου 4.100 τόνοι απορριμμάτων έχουν συσσωρευτεί στους δρόμους της Νάπολης και η κυβέρνηση επιστράτευσε το στρατό!

Οι στρατιώτες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την κρίση, η οποία συνεχίζεται παρά το σχέδιο έκτακτης ανάγκης που τέθηκε σε εφαρμογή στα τέλη του 2009.

Πως να κάνετε τις online συναλλαγές σας με ασφάλεια

Μικρά κολπάκια για να προσέχετε με τις online συναλλαγές σας μέσω internet. Δεν χρειάζετε να φοβάστε, αρκεί να είστε λιγάκι προσεκτικοί για απάτες.

Το σπίτι της ταινίας «Iron Man» πωλείται (Photos)


Το πολυτελές σπίτι όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «Iron Man» πωλείται στην τιμή των $25 εκατομμυρίων. Είναι διακοσμημένο με πολύ γυαλί, διαθέτει μόνο 4 κρεβατοκάμαρες και 6 μπάνια αλλά προσφέρει μια θέα στον ωκεανό, ανεκτίμητης αξίας!

Φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Purdue στις ΗΠΑ μετατρέπουν θαλασσινό νερό σε ενεργειακό υδρογόνο και πόσιμο νερό

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Purdue βρίσκονται στα πρόθυρα της δημιουργίας ενός νέου είδους τεχνολογίας που δεν μετατρέπει απλώς το μη πόσιμο νερό σε πόσιμο αλλά ταυτόχρονα αποσπάει το υδρογόνο για να παραχθεί ηλεκτρισμός. Η νέα τεχνολογία περιστρέφεται γύρω από ένα κράμα αλουμινίου και η ερευνητική ομάδα πιστεύει ότι αυτή η νέα ανακάλυψη θα μπορούσε να φέρει πόσιμο νερό και ενέργεια σε φτωχά χωριά σε ολόκληρο το κόσμο...


Επικεφαλής της ομάδας είναι ο Jerry Woodall, ένας διακεκριμένος καθηγητής στα τμήματα των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και των Μηχανικών Υπολογιστών αντίστοιχα. Μιλώντας στην εφημερίδα Science Daily δήλωσε ότι με τη βύθιση του νέου κράματος (το οποίο περιέχει αργίλιο, γάλλιο, ίνδιο και κασσίτερο) στο νερό, μπορεί να δημιουργηθεί μια αυτόματη αντίδραση που διασπάει το νερό σε μόρια υδρογόνου και οξυγόνου. Το υδρογόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση συσσωρευτών, ενώ ταυτόχρονα παράγεται καθαρό και πόσιμο νερό με τη μορφή ατμού.

Η τεχνολογία λειτουργεί ακόμη και με θαλασσινό νερό, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε πλοία και θαλάσσια σκάφη σε όλο τον κόσμο για να παρέχεται πόσιμο νερό για τους ναυτικούς. Βέβαια ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά ο Woodall πιστεύει ότι η νέα τεχνολογία θα μπορούσε να μετατρέψει τα χωριά, των οποίων οι κάτοικοί τους δεν έχουν νερό και ηλεκτρισμό στα σπίτια τους, σε ένα ενεργειακό δίκτυο.
www.alldaynews4you.gr 

“Βόμβα” Π. Γιαννακόπουλου - “Κουράστηκα, ίσως φύγω”!

- Την αποχώρηση του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός προανήγγειλε ο Παύλος Γιαννακόπουλος μία ημέρα μετά την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού.
- “Έχουμε βαρεθεί μετά από 40 χρόνια. Η κούραση έφτασε στο απροχώρητο”.
- Mεγάλη απώλεια για τον ελληνικό αθλητισμό αν αποχωρήσει η οικογένεια.
- Υποκλίνονται τα ξένα ΜΜΕ. Έξαλλοι πανηγυρισμοί σε Ομόνοια και “Ελ. Βενιζέλος”.

Τι να προσέξετε στην αγορά γυαλιών ηλίου


Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, χωρίς την απαραίτητη προφύλαξη, μπορεί να έχει πολύ σοβαρές συνέπειες στην υγεία. Η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει βλάβες, στα μάτια και γι' αυτό κρίνεται απαραίτητη η προφύλαξή τους με τα κατάλληλα γυαλιά.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ για υγιές δέρμα


Όλοι μας ευχόμαστε να έχουμε υγιές και όμορφο δέρμα γι΄αυτό εξάλλου ξοδεύουμε πολλά χρήματα για την περιποίησή του. Εκτός όμως από τις κρέμες και τις θεραπείες που εφαρμόζονται εξωτερικά μπορείτε να βοηθήσετε το δέρμα σας να δείχνει υγιές και ... «από μέσα».
Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα φαγητά τα οποία κάνουν καλό στο δέρμα όπως δεν υπάρχουν και συγκεκριμένες τροφές που κάνουν κακό.

Δίνει 5.000.000 δολάρια στην Pippa για να παίξει σε πορνό!

Όχι ότι η πρόταση του Steven Hirsch έχει καμία τύχη να γίνει δεκτή, εκείνος όμως σκέφτηκε ότι, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να... διαφημίσει το προϊόν του και να προκαλέσει «θόρυβο» στις σκανδαλοθηρικές στήλες...

Μετά τους τσαντάκηδες οι... βαλιτσάκηδες!

Καλά, την τσάντα περνάνε την αρπάζουν και φεύγουν. Τη βαλίτσα; Κι όμως τα... κατάφεραν. Θύμα τους μια 29χρονη από τη Βουλγαρία χθες το απόγευμα.

Η γυναίκα ποτέ δεν περίμενε ότι θα της αρπάξουν τη βαλίτσα. Προφανώς οι δράστες κατάλαβαν ότι έχει μαζί της χρήματα και δεν έκαναν την επίθεση για τα... ρούχα.

Θύμα απάτης στο twitter ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

Θύμα απάτης στο twitter ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!
Θύμα απάτης στο Twitter έπεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καθώς κάποιος έχει...
φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ και παριστάνει πως είναι εκείνος...

Έχει μάλιστα τόσο θράσος που ζητάει από τους επώνυμους φίλους του παρουσιαστή να του στείλουν τους αριθμούς των κινητών τους με δήθεν δικαιολογία ότι έχει ξεχάσει το κινητό του στην κοπέλα του...

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Μία στις τέσσερις δεν φτάνει σε οργασμό

Μία στις τέσσερις γυναίκες αδυνατεί να βιώσει την απόλυτη ικανοποίηση στον έρωτα..

Τι κρύβεται τελικά πίσω από τον οργασµό και Tι εµποδίζει πολλές να φτάσουν ως εκεί;

Αποβλήθηκε από τη σχολή επειδή φορούσε…. μίνι!

Ένα κοντό κόκκινο φόρεμα στάθηκε αφορμή για να αποβληθεί δια παντός μια 22χρονη φοιτήτρια σε πανεπιστήμιο της Βραζιλίας, σε μια χώρα που είναι διάσημη για το καρναβάλι με τις...
ιδιαίτερα αποκαλυπτικές παρουσίες...

Βρέθηκε 15χρονη που το είχε σκάσει από το σπίτι της

Τέλος πήρε η αγωνία των γονιών μιας 15χρονης κοπέλας από τη Χίο που είχε εξαφανιστεί εδώ και δύο μήνες.

Με τη συνδρομή της αστυνομίας το κορίτσι βρέθηκε στην Αθήνα και αφού εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο του “Χαμόγελου του Παιδιού” ενώθηκε ξανά με την οικογένειά της.

Ανδρικό δίλημμα: 16άρα ή 40άρα (;)

Αναμφισβήτητα είναι ένα δίλημμα που απασχολεί ένα μεγάλο αριθμό αντρών σήμερα! Ποιά όμως τα θετικά της κάθε ηλικίας;

Συνελήφθη και τρίτος για τη δολοφονία των αστυνομικών της ΔΙΑΣ

24χρονος ομογενής που γεννήθηκε στη Ρωσία εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή των Αχαρνών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, μετά από έρευνες αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του τρίτου δράστη της δολοφονίας των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή του Ρέντη.

Πότε πουλήθηκε η πρώτη Coca Cola;

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/95d5c62015fc18c8abe217c0422c5fc6_M.jpg?t=943912800Η οποία, όπως ξέρετε, ανάμεσα στα συστατικά της είχε και...κοκαΐνη!

Στις 8 Μαΐου του 1886, και ενώ το Άγαλμα της Ελευθερίας κατασκευαζόταν λίγο παρακάτω, ο John Stith Pemberton, παλαίμαχος του Εμφυλίου πολέμου και φαρμακοποιός στην Ατλάντα είχε μια έμπνευση. Εκεί που πειραματιζόταν με ιατρικές συνταγές προσπαθώντας να ανακαλύψει και να δημιουργήσει ένα φάρμακο για τον πονοκέφαλο κατέληξε να δημιουργήσει, ανακατεύοντας υλικά, ένα εύοσμο υγρό με χρώμα καραμέλας.

Το μήνυμα του Μπιν Λάντεν λίγο πριν πεθάνει

"Οσο η Ουάσινγκτον θα υποστηρίζει τους Ισραηλινούς, η Αμερική δεν θα μπορεί να ονειρεύεται την ασφάλεια" ανέφερε ο αρχηγός της Αλ Κάιντα, σύμφωνα με ισλαμιστική ιστοσελίδα.

Η ισλαμιστική ιστοσελίδα δημοσιεύει ένα σύντομο μήνυμα του Οσάμα Μπιν Λάντεν, που πρέπει να ηχογραφήθηκε λίγο πρίν τον θάνατό του.

Η θεωρία της ξεπέτας!

http://i36.tinypic.com/avh74w.jpgΟι Ινδοί, όταν εφηύραν το Κάμα Σούτρα, ζούσαν στην φύση, πολλές δουλειές δεν είχαν, τηλεόραση δεν είχαν, άρα δυο λύσεις μόνο τους απέμεναν για να σκοτώνουν καθημερινά τον χρόνο τους: ή να παίζουν πετριές στον Γάγγη μέχρι να νυστάξουν ή να διαπιστώσουν αν γίνεται να κάνεις σεξ με το ένα πόδι σου τυλιγμένο στο λαιμό σου και το άλλο πόδι σου τυλιγμένο στην γλώσσα του παρτενέρ σου....

ΗΠΑ: Ανεβαίνει επικίνδυνα η στάθμη του Μισισιπή

Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο μεγάλων πλημμυρών, όπως το '27 και '37 είναι οι κάτοικοι αρκετών πόλεων στις όχθες του Μισισιπή καθώς η στάθμη του ποταμού ολοένα και ανεβαίνει.

Η Porsche του φτωχού

http://img12.imagevenue.com/loc385/th_93233_36_122_385lo.jpgΘέλετε να αποκτήσετε μία πόρσε αλλά δεν έχετε τα χρήματα;
Ήρθε η πόρσε του φτωχου, ειδικά για εσάς.


Δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε την δική σας απομίμηση...

Νεκροί όλοι οι ανθρακωρύχοι στο Μεξικό

Οπως ανακοίνωσαν οι αρχές στην πολιτεία Κοαχουϊλα δεν έζησε κανείς απο τους 14 ανθρακωρύχους στο ορυχείο οπου πρίν απο μερικές μέρες έγινε έκρηξη.

Ανασύρθηκαν στη διάρκεια της ημέρας όλα τα πτώματα των ανθρακωρύχων ορυχείου του βόρειου Μεξικού.

Έκτη στέψη για τον παντοτινό "αυτοκράτορα" - Πρωταθλητής Ευρώπης ο Παναθηναϊκός

- Στην κορυφή της Ευρώπης οι “πράσινοι” για έκτη φορά τα τελευταία 15 χρόνια.
- Επικράτησε της Μακάμπι στον τελικό της Βαρκελώνης με 78-70
- MVP ο Διαμαντίδης. Εξαιρετικοί οι Σάτο, Μπατίστ. Δάκρυσε ο Ομπράντοβιτς
- Δείτε ΦΩΤΟ, βίντεο και τους πανηγυρισμούς στην Ομόνοια

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 09/05/2011

Βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Μακεδονία, Ηπειρο, Θεσσαλία, Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο, αρκετές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές και πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια, περιμένουμε την Δευτέρα 09 Μαίου 2011.

Σαν σήμερα

http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 9/5/2011!

Η Natasha Alam στο Playboy Βενεζουέλας Μαίου 2011







Η Natasha Alam στο Playboy Βενεζουέλας Μαίου 2011
Δείτε την..

Πώς να ξεφορτωθείς όποιον δεν γουστάρεις


Μα που έμπλεξες πάλι;Σου είπαν να μην είσαι πολύ εκλεκτική! Σου είπαν να δώσεις μια ευκαιρία στο επόμενο αγόρι που θα στην πέσει. Έλα όμως που το δοκίμασες το γλυκό (για μία ώρα, ημέρα ή εβδομάδα) και πλέον δεν μπορείς να αντέξεις τον ενοχλητικό, βλέπε νέα γνωριμία ούτε λεπτό παραπάνω. Πως θα ξεφορτωθείς τους ενοχλητικούς με ευγένεια και στυλ που ταιριάζει σε μια γυναίκα όπως εσύ!

Sexy νύφες...με τα εσώρουχα τους μόνο!!!

Απολαύστε μερικές sexy νύφες...με τα εσώρουχα τους μόνο!!!

Τι σπρώχνει τις γυναίκες στο κέρατο;


Οι παράνομοι δεσμοί παντρεμένων γυναικών παρουσιάζουν εκρηκτική αύξηση τα τελευταία χρόνια και οι γυναίκες έχουν σεξουαλικές σχέσεις με πολλούς συντρόφους, ακριβώς όπως και οι άνδρες όταν τους δοθεί η ελευθερία και η ευκαιρία.

Θυμόμαστε την Αναστασία Κρητικού !

Θυμόμαστε την Αναστασία Κρητικού !
Απολαύστε την σε καυτές πόζες!!!

65χρονη "τα σπάει" χορεύοντας Μάικλ Τζάκσον (vid)

Μπορεί στον περσινό διαγωνισμό “Κίνα έχεις ταλέντο” να αναδείχθηκε νικητής ένας 23χρονος, που έπαιζε πιάνο με τα πόδια, ωστόσο την “παράσταση” φέτος φαίνεται να κλέβει μία 65χρονη γυναίκα, που χορεύει με περίσσεια ένταση και πάθος τραγούδι του... Μάικλ Τζάκσον.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas