Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Αυτές είναι οι 10 πιο hot φωτογραφίες της Kim Kardashian

Αυτές είναι οι 10 πιο hot φωτογραφίες της Kim Kardashian
Ιδού δέκα από τις πιο καυτές φωτογραφίες της σέξι τηλεπερσόνας...
Ευπρόσδεκτες οι όποιες προσθήκες...

Ο τελικός του Champions League στο stinkontra σε Live Streaming!

http://www.sportnet.gr/media/report_files/38601db146a6ba0be05eaa91f44059ea.jpgΟ θρόνος του Τσάμπιονς Λιγκ περιμένει τον νέο του κάτοχο. Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «μονομαχούν» το βράδυ του Σαββάτου (21:45, ΝΕΤ) στο «Γουέμπλεϊ» για το στέμμα του Πρωταθλητή Ευρώπης, διεκδικώντας το 4ο τρόπαιο της ιστορίας τους, σε ένα ριμέικ του τελικού του 2009 στο «Ολίμπικο», που βρήκε νικητές τους «μπλαουγκράνα» με σκορ 2-0.
Δείτε το παιχνίδι ζωντανά κάνοντας κλικ στο "Διαβάστε περισσότερα"!!!

Εστιατόριο μέσα σε παλιό αεροπλάνο

Εστιατόριο στη Ζυρίχη της Ελβετίας λειτουργεί σε χώρο που μοιάζει...με υπόστεγο στάθμευση αεροπλάνων και περιλαμβάνει ένα αληθινό αεροπλάνο που παροπλίστηκε από τις ρωσικές αερογραμμές.

Σε ποια χώρα βρίσκονται τα περισσότερα κινηματοθέατρα;

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/f8166232aef092a4a7d0333c2e8fe0cf_M.jpg?t=1304935398Αυθόρμητα σας ήρθε να απαντήσετε...
"Μα στην Ελλάδα, που αλλού;". Έτσι δεν είναι;
Και δεν σας κατηγορούμε κιόλας. Με τόσα θέατρα, multiplex, mall με multiplex και θεατρικές σκηνές πως να μην πιστέψετε πως η Ελλάδα έχει την πρωτοκαθεδρία στα θέατρα και στους κινηματογράφους;

Το Πακιστάν δεν γνώριζε πού βρισκόταν ο Μπιν Λάντεν, ξεκαθάρισε η Χίλαρι Κλίντον

Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι ΚλίντονΠροσπάθεια να αποκαταστήσει τη σχέση των ΗΠΑ με το Πακιστάν που έχει υποστεί σοβαρά πλήγματα κατέβαλε η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, κατά τη σύντομη επίσκεψή της στη χώρα.  Ξεκαθάρισε, μάλιστα, ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν καμία απολύτως απόδειξη ότι κάποιος υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Πακιστάν γνώριζε πού βρισκόταν ο Οσάμα μπιν Λάντεν.

Ακατάλληλο... γλυκό!

Το γλυκό που είναι ακατάλληλο για ανηλίκους!!!

 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Ο Remi Gaillard παίζει πόκερ..(video)

ΟΤΑΝ Ο REMI ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΚΕΡ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!
Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν και θα καταλάβετε...

Κατάλληλο για δίαιτα το …γαϊδουρινό γάλα!

Για το γαϊδουρινό γάλα έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλά, όπως ότι είναι υγιεινό, ότι έχει πολλά κοινά στοιχεία με το μητρικό γάλα και το κυριότερο ότι η Κλεοπάτρα έκανε μπάνιο μέσα σε αυτό για να έχει άψογη επιδερμίδα! Τώρα μια νέα έρευνα αναφέρει ότι είναι και το πιο κατάλληλο για …δίαιτα, καθώς περιέχει τα λιγότερα λιπαρά από οποιοδήποτε άλλο.

Σκέψεις... απεμπλοκής Βαρδινογιάννη και επιστροφής “Σαλπι”

Έτοιμος να πουλήσει το σύνολο το μετοχών του στον Παναθηναϊκό εμφανίζεται ο μεγαλομέτοχος των “πρασίνων” σε περίπτωση που βρεθεί επιχειρηματίας που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Σκέψεις επιστροφής από Σαλπιγγίδη.

Απίθανες γκάφες & ατυχήματα Μαΐου 2011 (Video)


Απίθανες γκάφες & ατυχήματα Μαΐου 2011Απολαύστε μια γερή δόση γέλιου από την μηνιαία συλλογή με τα πιο αστεία ατυχήματα και απίθανες γκάφες του Μαΐου!

Γνωστή τραγουδίστρια το "έριξε" έξω σε στριπτιζάδικο

Δείτε τις φωτογραφίες

Συνοδευόμενη από τον ράπερ T-Pain η Kesha πήγε σε στριπτιζάδικο του Λας Βέγκας και απόλαυσε τον «εξωτικό» χορό… μάλιστα ο φωτογραφικός φακός την «έπιασε» να βάζει χέρι και σε μία από τις χορεύτριες!...

Νέο φάρμακο υπόσχεται να «σβήνει» τις άσχημες αναμνήσεις!

Μια ουσία που μπλοκάρει την ορμόνη που σχετίζεται με το στρες δύναται να απαλύνει τα αρνητικά φορτισμένα συναισθήματα που συνοδεύουν τις άσχημες αναμνήσεις ή ακόμα και να «σβήσει» αυτές τις ίδιες. Με τον τρόπο αυτό, όταν ο άνθρωπος βρίσκεται υπό την επήρεια αυτής της ουσίας, μπορεί να διαγράφει τις πιο οδυνηρές εμπειρίες και ο εγκέφαλός του να μην ενεργοποιεί ξανά το τραυματικό συναισθηματικό φορτίο και τον ανάλογο ψυχικό πόνο.

Περιμένουν τυφώνα στη Νότια Ιαπωνία

Το νότιο τμήμα της Ιαπωνίας αναμένεται να πληγεί σήμερα από έναν ισχυρό τυφώνα, ανακοίνωσε η εγχώρια μετεωρολογική υπηρεσία.

Παθήσεις που προκαλούνται από το gaming (Photos)

Game Arthritis (1)
Η «Game Arthritis» είναι μια συστηματική μελέτη πάνω στις συνέπειες που μπορεί να έχει το υπερβολικό gaming στην υγεία ενός ανθρώπου. Παρά την κοινή πεποίθηση ότι η χρήση του χειριστηρίου μιας κονσόλας ή ακόμη και του mouse, δεν μπορεί να βλάψει την υγεία, η συγκεκριμένη μελέτη με τις φωτογραφίες που την συνοδεύουν, ισχυρίζεται ότι η υπερβολική χρήση τους μπορεί να προκαλέσει παραμορφώσεις.
Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν και επισκεφθείτε την σχετική ιστοσελίδα για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες και να κρίνετε αν πρόκειται για αλήθεια ή μύθο.

Γυμνή απόδραση από μπουρδέλο...!

Στην ταράτσα  και  να κρέμεται γυμνός στο κενό  κατέληξε ένας Κινέζος, ενώ απολάμβανε τις υπηρεσίες μια ιερόδουλης.
Η έφοδος της αστυνομίας σε οίκο ανοχής και η επιχείρηση…. «Γυμνή απόδραση» από τον πελάτη

o Tυχεράκιας και οι sexy γυναικαρες!!!

Αν έχεις τύχη διάβαινε...

Ηράκλειο: Της έκλεψε την τσάντα αλλά τον αναγνώρισε

Στα χέρια των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Α.Δ Ηρακλείου έπεσε χθες ένας 32χρονος άνδρας, κατηγορούμενος για κλοπή.

Skylon: Το βρετανικό «διαστημοπλάνο»

Skylon: το βρετανικό «διαστημοπλάνο»
Την είσοδο της στον τομέα των μεταφορών στο διάστημα θέλει να κάνει η Μ. Βρετανία με το Skylon, ένα διαστημικό σκάφος. Πρόκειται για ένα επαναστατικού σχεδιασμού σκάφος, μήκους 84 μέτρων, που μπορεί να μεταφέρει φορτία αλλά και επιβάτες με πολύ χαμηλό κόστος.

Ο Ολυμπιακός φαβορί για Κοστάντσο – Πρόταση σε Ρίο Κόκερ

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση για την απόκτηση του 31χρονου τερματοφύλακα της Βασιλείας, ενώ σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα κινούνται για την απόκτηση του Άγγλου μέσου.

Οι 10 Εντολές του Δημοσίου Υπαλλήλου

http://menslounge.s3.amazonaws.com/14294.jpgΠολλά λέγονται για τους δημόσιους υπαλλήλους.…
Εμείς ανακαλύψαμε τις δέκα εντολές που πρέπει να ακολουθούν κατά γράμμα και σας τις παρουσιάζουμε...

Ενοχλημένοι οι Γάλλοι Σοσιαλιστές για το υπέρογκο ενοίκιο του Στρος Καν

Η επιλογή μιας πολυτελούς κατοικίας για τον κατ 'οίκον περιορισμό του στη Νέα Υόρκη από τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ και σοσιαλιστή πρώην υπουργό Ντομινίκ Στρος-Καν, που διώκεται στις ΗΠΑ για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού, φέρνει... σε αμηχανία τους γάλλους σοσιαλιστές.

Λίγο πριν τελειώσει το σχολείο...

Λίγο πριν τελειώσει το σχολείο όλη η τάξη έχει βγει φωτογραφία και η δασκάλα προσπαθεί να... πείσει τα παιδάκια να αγοράσουν την ομαδική φωτογραφία:

Έκλεψε τάματα και δωρεές αξίας 4.000 ευρώ στο Βόλο

Τάματα και δωρεές πιστών, αξίας τεσσάρων χιλιάδων ευρώ, άρπαξε 34χρονος, από την ιερή εικόνα του Ευαγγελισμού, στον ομώνυμο ναό της...
Νέας Ιωνίας Βόλου.

Έρευνα: Το κοινό εμπιστεύεται το διαδίκτυο για να ενημερωθεί

http://www.newscode.gr/photos/images/sized/articles/world_700_159_0D23022-458x315.jpg
Τη σημαντική εξάπλωση του διαδικτύου και την εμπιστοσύνη του κοινού σε αυτό για την ενημέρωσή του...επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα έρευνας της εταιρείας «Pulse RC» σε δείγμα 1.481 ενηλίκων για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Ποντίκι».

Δεν εμπνέι ανησυχία η ραδιενέργεια στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης

Καθησυχαστικοί για τα ποσοστά της ραδιενέργειας που ανιχνεύτηκαν από ειδικό μηχάνημα σε φορτία απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ της Μαυροράχης...εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας που επισκέφθηκαν την περιοχή προκειμένου να κάνουν τη βαθμονόμηση του μηχανήματος.

Η μαθηματική πράξη των σχέσεων

Για σίγουρη επιτυχία...

Πάγωμα διδάκτρων στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια μέχρι 2012

Δίνεται επίσης παράταση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2014 για μετεγκατάσταση μεταποιητικών επιχειρήσεων

Τα απαραίτητα της παραλίας για τις γυναίκες

Είναι σχεδόν Ιούνιος και το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει. Τι προτείνουν οι μετρ της ομορφιάς για φέτος το καλοκαίρι και τι δεν πρέπει... να λείπει από την beach bag της fashionsta που προσέχει την εξωτερική της εμφάνιση;

24ωρη απεργία τη Δευτέρα στις τράπεζες

Την προκήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για τους εργαζόμενους στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2011, ανακοίνωσε η ΟΤΟΕ, μετά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής της γραμματείας.

Δείτε τις πιο καθαρές παραλίες των Χανίων

Σε 26 υπέροχες παραλίες του νομού Χανίων που ξεχώρισε η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης θα κυματίζουν φέτος γαλάζιες σημαίες.

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 28/05/2011

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Κεντρικό, Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο και από το μεσημέρι σε ορεινές κυρίως ηπειρωτικές περιοχές, περιμένουμε το Σάββατο 28 Μαΐου 2011. Τα φαινόμενα που τοπικά θα είναι ισχυρά, μέχρι αργά το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν σημαντικά.

Σαν σήμερα



http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 28/5/2011!

Το τούμπανο Alice Goodwin τα …”πέταξε” στο Zoo !!

Το τούμπανο Alice Goodwin τα …”πέταξε” στο Zoo !!

Απολαύστε την!

Ο δάσκαλος του σεξ και άλλα παραμύθια


Στα πιο παλιά χρόνια το να βρεθεί ένα αγόρι με μια έμπειρη γυναίκα που θα του αποκάλυπτε τα μυστικά του έρωτα, ήταν από πολλούς όχι μόνο επιθυμητό αλλά σχεδόν επιτακτικό.Και όμως η «σαραντάρα και ο πρωτάρης» αποτελούν έναν από τους πιο δημοφιλείς μύθους της «πρώτης φοράς». Αντίστοιχα, οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν.μάλλον χαμηλές προσδοκίες από τον «έμπειρο» εραστή που υπόσχεται μεγάλες απολαύσεις.

Η Ashley Skyy είναι το αγαπημένο μας twitter girl!






Η Ashley Skyy είναι το αγαπημένο μας twitter girl!
γιατι? μα δείτε τι φωτογραφίες της ανεβάζει στο twitter της..
Δείτε την..

Τα μυστικά της σεξουαλικής έλξης



Όταν συναντάτε έναν άγνωστο και σας συνεπαίρνει με το ρώτο βλέμμα δεν είναι γιατί σας άγγιξε η μυρωδιά του… αλλά γιατί απλώς υποκύπτετε στους νόμους της έλξης που προφανώς δεν κατέχετε και πολύ καλά.

Η Βάγια Σεραφείμ τα βγάζει στο Maxim

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Μία φυλή του Αμαζονίου δεν γνωρίζει τι είναι ο χρόνος!


Μια φυλή του Αμαζονίου που δεν έχει… καμία απολύτως αίσθηση του χρόνου ανακάλυψαν ερευνητές του Πανεπιστημίου Πόρτσμουθ της Βρετανίας. Συνεπώς το «άγχος» ίσως είναι μια ακόμη άγνωστη λέξη για εκείνους!

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas