Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Η Shakira των ονείρων μας!...(pics-vid)

H Κολομβιανή σταρ, Shakira, εκπλήσσει ευχάριστα όσους έχουν παρακολουθήσει το νέο της video clip με τίτλο, ''Rabiosa'', στο οποίο χορεύει αισθησιακά σε ένα στύλο.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την αποκαλυπτική ...
εμφάνιση της Rihanna στην περιοδεία της στο Miami, η Shakira έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις και να προκαλέσει τα ανδρικά αλλά και τα γυναικεία βλέμματα.

Κινείται αισθησιακά στο χώρο και χορεύει με απόλυτη ευκολία πάνω σε ένα στύλο, φορώντας ένα μικροσκοπικό σετ μαύρων εσωρούχων και ψηλοτάκουνες γόβες. Η φαντασία δεν οργιάζει, καθώς λίγα μένουν ακάλυπτα!



Οι χορευτικές της κινήσεις αναδεικνύουν το καλογυμνασμένο της κορμί και αποδεικνύουν, για ακόμη μία φορά, το πόσο ευλύγιστη μπορεί να είναι. Άλλωστε, το κούνημα των γοφών της, είναι εκείνο που την έκανε διάσημη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η 34χρονη τραγουδίστρια είναι μία από τις πιο ποθητές γυναίκες του κόσμου και εκμεταλλεύεται κάθε περίσταση για να ενισχύσει αυτή τη διαπίστωση. Με απόλυτα δελεαστικές και ερωτικές κινήσεις ξεσηκώνει τα πλήθη και προκαλεί απανωτά ''εγκεφαλικά'' στους πιστούς θαυμαστές της.



Ερωτική και σαγηνευτική, δε θυμίζει σε τίποτα εκείνο το αθώο κορίτσι που τραγουδούσε, στα πρώτα του βήματα, ''Whenever, Wherever''.
H Κολομβιανή σταρ, Shakira, εκπλήσσει ευχάριστα όσους έχουν παρακολουθήσει το νέο της video clip με τίτλο, ''Rabiosa'', στο οποίο χορεύει αισθησιακά σε ένα στύλο.
Λίγες μόλις ημέρες μετά την αποκαλυπτική εμφάνιση της Rihanna στην περιοδεία της στο Miami, η Shakira έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις και να προκαλέσει τα ανδρικά αλλά και τα γυναικεία βλέμματα.
Κινείται αισθησιακά στο χώρο και χορεύει με απόλυτη ευκολία πάνω σε ένα στύλο, φορώντας ένα μικροσκοπικό σετ μαύρων  εσωρούχων και ψηλοτάκουνες γόβες. Η φαντασία δεν οργιάζει, καθώς λίγα μένουν ακάλυπτα!

Πλέον είναι μία γυναίκα που δε ντρέπεται για το σώμα της, ξέρει τα δυνατά της σημεία και τα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.

Συνειδητοποιημένη, μετά από αρκετά χρόνια ψυχανάλυσης, νοιώθει περήφανη για το σώμα της, αφήνοντας όλες τις υπόλοιπες να αναρωτιούνται πού βρίσκεται το ψεγάδι.



Μπορεί η Rihanna να ήταν αποκαλυπτική, η Shakira όμως την ξεπέρασε πραγματοποιώντας την πιο σέξι της εμφάνιση τα τελευταία χρόνια.
news247

…Τρελοκόριτσα!

Τρελοκόριτσα (4)
Απολαύστε ένα ακόμη αφιέρωμα με τρελοκόριτσα σε στιγμές απόλυτου αυθορμητισμού!

Μοιχεία: Βάζετε την ψυχραιμία, βάζουμε τα βήματα

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/c243ecd37382bf3a5d9c7bcaad009c6d_M.jpg?t=943912800

Όταν ανακαλύπτετε πως ο σύζυγός σας σας απάτησε, όλα μπορούν να συμβούν. Από την άσκηση σωματικής βίας εις βάρος του, μέχρι κλάματα και παρακάλια για να γυρίσει πίσω στη δική σας αγκαλιά -μόνο. Σοκ, οργή, ντροπή, θλίψη, ενοχές, εκδικητικότητα, όλα τα συναισθήματα χωρούν σε αυτές τις περιπτώσεις. Εσείς όμως καλό είναι να τοποθετήσετε ανάμεσά τους και την ψυχραιμία.

Εκατοντάδες Σύροι πρόσφυγες περνούν τα σύνορα με την Τουρκία


Σύροι πρόσφυγες σε πρόχειρο καταυλισμό στην Τουρκία
Συνολικά 1.050 Σύροι πέρασαν τα σύνορα της χώρας τους με την Τουρκία τις τελευταίες 24 ώρες, μετέδωσε το πρακτορείο Ανατολή, μετά τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού ότι η Άγκυρα δεν θα κλείσει την πόρτα της στους πρόσφυγες από τη Συρία. Την ίδια ώρα, η Ύπατη Εκπρόσωπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του ΟΗΕ καλεί τη Δαμασκό να σταματήσει την επίθεση κατά του λαού της. Αναλυτές εκφράζουν φόβους ότι η Συρία είναι στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Ψήφισμα που καταδικάζει τις πράξεις της Συρίας παρουσίασαν στο ΣΑ του ΟΗΕ Γαλλία και Βρετανία.

Δασκάλα φίμωσε μαθητές με κολλητική ταινία επειδή μιλούσαν!

Τα δυο παιδάκια – θύματα της εκπαιδευτικού, μιλούσαν την ώρα του μαθήματος και η δασκάλα, δεν έμεινε μόνο στις παρατηρήσεις...

Το πιο ξεκαρδιστικό περπάτημα μεθυσμένου ever! (Video)

Το πιο ξεκαρδιστικό περπάτημα μεθυσμένου ever!
Τον έδιωξαν από μια κοινωνική εκδήλωση επειδή ήταν μεθυσμένος και η τρελή πορεία της επιστροφής του στο σπίτι ξεκίνησε κουτρουβαλώντας τις σκάλες. Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο κωμικοτραγική… Δείτε το απίστευτο βίντεο!

Τι να τρώτε για να έχετε καλές επιδόσεις στο κρεβάτι!

Από αρχαιοτάτων χρόνων οι τροφές στις οποίες αποδόθηκαν αφροδισιακές ιδιότητες είναι πολλές... καθώς η διάθεση του ανθρώπου για καλύτερη σεξουαλική ζωή είναι δεδομένη.

Λαμία: "Μη φωνάζεις θα σε μαχαιρώσω" είπε ο επίδοξος βιαστής

Ο δράστης σταμάτησε την 22χρονη κοπέλα στο δρόμο και της είπε "Θέλω να σε γ......".

Πώς να κάνετε τις κορνίζες σας κλειδοκράτορες

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/3f8c9fec9824c032927c4416c1234767_M.jpg?t=1305796722Θα χρειαστείτε: (άχρηστες) κορνίζες, γάντζους, δυνατή κόλλα, καρφιά, σφυρί και έναν τοίχο...

Αστείες Φωτογραφίες

Αστείες Φωτογραφίες (1)Απολαύστε άλλη μια μικρή συλλογή με αστείες φωτογραφίες....

Ποια είναι η Ηρώ Λεγάκη;

Παραλαμβάνοντας το στέμμα από την περσινή νικήτρια, Κάτια Δέδε, η Ηρώ... Λεγάκη αναδείχθηκε το βράδυ της Τετάρτης Playmate 2011.

Έπεσε Μιράζ 2000 - Σώοι οι πιλότοι

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στη Σάμο, οι δύο πιλότοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αεροπλάνο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

Ο Αντώνης Αγγελόπουλος σκηνοθέτης στη «Νήσο 2»

Ο Αντώνης Αγγελόπουλος σκηνοθέτης στη «Νήσο 2»Έψαχναν για σκηνοθέτη στη «Νήσο 2», εμπιστεύτηκαν τον Αντώνη Αγγελόπουλο και έμειναν ...έκπληκτοι από την δουλειά του. Είναι γνωστό ότι ο εν λόγω σκηνοθέτης είναι ταλαντούχος αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα είναι και τόσο χαμηλών τόνων.

“Μάρκο βρες ομάδα”

Τι τελευταίες ημέρες ως παίκτης του Ολυμπιακού περνάει ο Μάρκο Πάντελιτς, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” ειδοποίησαν τον μάνατζερ του παίκτη πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Η ντροπή του σχολείου

http://www.faretra.gr/images/1_btqnn.jpgΤο Google Earth κατάφερε να κάνει διάσημο ένα σχολείο στη Νέα Ζηλανδία όχι για την υπέροχη αρχιτεκτονική του αλλά... για την καλλιτεχνική φύση των μαθητών του που σχεδιάζουν...φαλλούς στην αυλή

Πάτρα: "Πάρε τη γυναίκα που και πες της που θα με βρει" είπε και αυτοκτονήσε

Τηλεφώνησε το πρωί στο σχολείο του και ζήτησε απο συνάδελφό του να ενημερώσει τη σύζυγό του για το που θα τον βρουν.

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ... ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ "ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ"!

1344803"Νέες εικόνες από το εσωτερικό του άξονα, της "Μεγάλης Πυραμίδας", δείχνουν στοιχεία ηλεκτρικών ακροδεκτών, καλώδια, μέχρι και διαγράμματα συνδεσμολογίας!

Εξομολογηθείτε online για τις αμαρτίες σας...

On line εξομολογήσειςΤην πίστη ανυποψίαστων πολιτών φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι επιτήδειοι...
και υποδυόμενοι τους ορθόδοξους ιερείς έκαναν «οn line» εξομολογήσεις.

Ο μέσος gamer είναι 32 ετών

Ο μέσος gamer είναι 32 ετώνΞεχάστε τα στερεότυπα που έχουν καθιερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια και αφορούν το video gaming. Έρευνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ έρχεται να τα καταργήσει.

Προβάδισμα Ομπάμα έναντι των αντιπάλων του για το 2012 δείχνει δημοσκόπηση

Δεκαεπτά μήνες πριν από τις εκλογές, η προεκλογική εκστρατεία έχει ήδη αρχίσει...
Ο Μπαράκ Ομπάμα προηγείται κατά πολύ των πιθανών Ρεπουμπλικάνων αντιπάλων του στις προεδρικές εκλογές του 2012, παρά την στασιμότητα στην οικονομία –ένα από τα πιθανά πεδία μάχης της αναμέτρησης του επόμενου έτους–, αναφέρεται σε δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos.

Give me five δικέ μου...

Γιατί ανάμεσα τους υπάρχουν και οι cool...


Μαγκιόρικες στιγμές ζώων...
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

232.617 νέοι άνεργοι σε σχέση με πέρυσι - Στο 16,2% η ανεργία

Σχεδόν 5% αυξήθηκε η ανεργία από πέρυσι σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Eθνική Στατιστική Υπηρεσία.

Παίζει με την κιθάρα του trance!!!


Ο τρελός κιθαρίστας...ή Φοβερός κιθαρίστας;...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο ''7'' για την τραγωδία στα Τέμπη

Το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών, που στοίχισε τη ζωή σε 21 μαθητές της πρώτης τάξης του Λυκείου Μακροχωρίου Ημαθίας, τον Απρίλιο του 2003, αναβιώνει στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου (ΜΟΔ) της Θεσσαλονίκης...

Πως θα αφανίσετε τις ραγάδες

«Σπάει» το δέρμα, «ανοίγει» και εμφανίζονται γραμμές με κόκκινο χρώμα που σταδιακά ασπρίζει και γίνεται ουλώδης ιστός. Οι ραγάδες...
ταλαιπωρούν όλο και περισσότερες γυναίκες, αλλά και άντρες, που θέλουν να τις ξεφορτωθούν! Μάθετε πώς μπορείτε να τις προλάβετε ή να βελτιώσετε την όψη τους.

Αχαϊα: Τσακώθηκε με τη μάνα της και της έβαλε φωτιά!

Η 50χρονη κόρη έβαλε φωτιά στους καναπέδες και άφησε τη μητέρα της, μόνη και αβοήθητη...

Σε ψυχιατρική κλινική ο γιος του Nicolas Cage

Σε ψυχιατρική κλινική εισήχθη ο γιος του ηθοποιού Nicolas Cage, Weston Cage, για ανάρμοστη και επιθετική συμπεριφορά σε εστιατόριο του Los Angeles...

Μπλόκο στους οφειλέτες του Δημοσίου - Ούτε ακίνητο δεν θα μπορούν να πουλήσουν

Μπλόκο σε οφειλέτες του δημοσίου στην περίπτωση που προχωρούν σε αγοραπωλησίες ακινήτων τους, δωρεές, γονικές παροχές κ.α., επιχειρεί το υπουργείο Οικονομικών.

Νέα πρόταση της ΑΕΚ σε “Κολοσσό”

Ο Σταύρος Αδαμίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τραϊανό Δέλλα και του μετέφερε μια νέα βελτιωμένη πρόταση για ένα νέο συμβόλαιο. Έπεται ανάλογη κίνηση και σε “Λύμπε”.


Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 09/06/2011

Ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους, σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, καθώς και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, περιμένουμε την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011.

Σαν σήμερα

http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 9/6/2011!

Jodie Gasson … topless !

Jodie Gasson … topless !
Απολαύστε την!!!

Τι δεν θα πρέπει να πεις ποτέ σε μια γυναίκα άνω των 30

Δεν υπάρχει πιο νευρικό (και εκνευριστικό) πλάσμα στο πλανήτη από μια γυναίκα λίγο πριν ή λίγο μετά καβαλήσει το κατώφλι των 30. Ειδικά αν είναι ανύπαντρη. Αυτές είναι οι οδηγίες χρήσης της. Απομνημονευσέ τις.

Η Gaby Ramirez στο Playboy Μεξικού






Η Gaby Ramirez στο Playboy Μεξικού Ιουνίου 2011
Δείτε την..

Παντρεμένος από τα Τρίκαλα συμπεριέλαβε στη δήλωση για την εφορία απόδειξη από Οίκο Ανοχής !!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το συμβάν το οποίο διαδραματίστηκε στα Τρίκαλα πριν από μερικές ημέρες όταν ένας επιχειρηματίας κατέθεσε στην εφορία μεταξύ των άλλων αποδείξεων και απόδειξη από οίκο ανοχής.

Τα θεαματικά αποτελέσματα της γυμναστικής για γλουτούς!

Δείτε τα θεαματικά αποτελέσματα της γυμναστικής για γλουτούς! (photos)Φωτογραφίες από καλογυμνασμένα κορίτσια και συγκεκριμένα από τους καλλίγραμμους γλουτούς τους...

Απολαύστε τις!

Βασικές γυναικείες ορμόνες – η μουρμουρόνη και οι άλλες…

Μετά από μακροχρόνιες έρευνες των Ελλήνων ενδοκρινολόγων ανακαλύφθηκε ότι πέρα από τις γνωστές ορμόνες, όπως είναι η οιστραδιόλη, η προγεστερόνη, τεστοστερόνη κ.λ.π, υπάρχουν ακόμη κάποιες ορμόνες, που ανακαλύπτουμε δυστυχώς σταδιακά στις γυναίκες και τους άνδρες.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas