Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Παρθένα ετών 36 ... ψάχνει γαμπρό

Ετών 36 και... παρθένα! Και μάλιστα, η ίδια το λέει με υπερηφάνεια, λέγοντας κατηγορηματικά ότι θα κάνει έρωτα με τον άντρα που θα παντρευτεί, και μόνο όταν παντρευτεί!

Την ίδια ώρα, δέχεται πολλές προτάσεις για να χάσει την παρθενιά της και μια είχε να κάνει...τρίο στο κρεβάτι!Ο λόγος για μια Πατρινιά μεγαλοκοπέλα, που πάει στα 36, και δηλώνει στον περίγυρό της τιμή της και καμάρι της για το γεγονός ότι παραμένει παρθένα με δική της επιλογή, λέγοντας μάλιστα κατηγορηματικά ότι «θα το κάνει» μόνοn αφότου παντρευτεί!
Με άλλα λόγια, είναι αποφασισμένη να κάνει έρωτα μόνο ως παντρεμένη και αυτό το ξέρουν πλέον καλά όσοι και όσες τη γνωρίζουν.

Μάλιστα, από τον περίγυρό της διαβεβαιώνουν ότι είναι μια πολύ συμπαθητική κοπέλα (δεν είναι, λένε, θεά, αλλά δεν είναι και άσχημη) που της έχουν δοθεί κατά καιρούς ευκαιρίες για να συνάψει ερωτική σχέση, της έχουν κάνει και τις ανάλογες προτάσεις, αλλά η ίδια δεν πέφτει με τίποτα.
«Θα κάνω έρωτα με τον άνδρα που θα παντρευτώ», λέει και ξαναλέει, ενώ όσοι την ξέρουν δεν κάνουν κάποια προσπάθεια να της αλλάξουν γνώμη, γιατί -όπως λένε- η 36χρονη έχει «κολλήματα». Και ένα από αυτά είναι και η διατήρηση της παρθενιάς της μέχρι να παντρευτεί.
Ε, αν δεν της προκύψει να παντρευτεί και δεν αλλάξει μυαλά, εννοείται ότι θα παραμείνει παρθένα σε όλη της τη ζωή!
Βρήκαν άτομο να κάνουν κρούση για... τρίο!
Η 36χρονη, όπως είπαμε, έχει προτάσεις για να κάνει ερωτική σχέση αλλά τις απορρίπτει.
Ωστόσο, αυτό που της συνέβη πρόσφατα ακούγεται εξτρίμ, (πολύ «προχώ») ακόμη και για μια κοπέλα που θα είχε αποχαιρετίσει την παρθενιά της εδώ και καιρό.
Πόσο μάλλον για την ίδια που σε αυτήν την ηλικία παραμένει παρθένα, με συνειδητή της επιλογή.
 
Τι συνέβη;
Η 36χρονη είχε πάει για καφέ με μια φίλη της, όταν από το μαγαζί που κάθονταν πέρασε ένας Αλβανός, γνωστός της φίλης της, ο οποίος κάθισε στην παρέα τους.
Κάποια στιγμή ο Αλβανός πρότεινε στις δυο φίλες να πάνε μαζί του μια βόλτα στα Βραχνέικα, όπως κι έγινε.
Εκεί, όμως, κουβέντα στην κουβέντα ο Αλβανός με τη φίλη της (που φαίνεται ότι είχαν συνάψει ερωτική σχέση και είχαν συνεννοηθεί) άρχισαν να της πετάνε υπονοούμενα και υπαινιγμούς για να κάνουν τρίο στο κρεβάτι.
Προφανώς, η φίλη της είχε ενημερώσει τον Αλβανό για την παρθενιά της, κάτι που θα τον εξίταρε κι έπεσε έτσι η ιδέα για το τρίο.
Ωστόσο, όταν η 36χρονη κατάλαβε από τα λεγόμενα τους πού ήθελαν να πάει μαζί της το πράγμα εκνευρίστηκε, τους έβρισε, και σηκώθηκε κι έφυγε από το καφέ που κάθονταν.
Μάλιστα, από τότε, δεν λέει ούτε «καλημέρα» με την (πρώην, πια) φίλη της.
Εδώ κρατάει πώς και πώς την παρθενιά της, θα έκανε τρίο; Άκου εκεί!
http://hobbakias.blogspot.com

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas