Σάββατο 14 Μαΐου 2011

To savoir vivre του οne night stand


Ποιος Χρήστος Ζαμπούνης και κουραφέξαλα. Η Ειρήνη Χειρδάρη σουμαθαίνει το savoir vivre του οne night stand.

Δεν τηλεφωνάς ποτέ μέσα στη νύχτα σε ένα αγόρι με το οποίο έχεις ανταλλάξει μόνο τηλέφωνα, κοφτές ματιές ή chat στο facebook, ζητώντας του να περάσει απ’ το σπίτι σου «για ποτό». Το καλύτερο που μπορεί να σου τύχει είναι να βρεθείς αμήχανη ή μετανιωμένη. Το χειρότερο είναι να βρεθείς δολοφονημένη. Οne night stand κάνεις με ανθρώπους που έχεις προλάβει να τους γνωρίσεις λίγο.
Προτιμάς να κοιμάσαι στο δικό του σπίτι για να μπορείς να φύγεις ότι ώρα θες. Το πρωί ξυπνάς πρώτη και γράφεις κάπου το τηλέφωνό σου. Ή δεν γράφεις το τηλέφωνό σου αλλά κάτι σαν «πέρασα πολύ όμορφα μαζί σου χθες». Έτσι δηλώνεις ευγενικά αν θέλεις να ξανασυναντηθείτε ή όχι.
Προσέχεις πολύ τη συμπεριφορά σου μετά το σεξ. Οι άντρες, αμέσως μετά την εκσπερμάτιση, περνούν αυτό που ονομάζεται «μικρός χειμώνας»: Οι ενδορφίνες που μαζεύτηκαν στο σώμα τους για να τους κάνουν να έχουν όλη αυτή την όρεξη για σεξ ξαφνικά τους εγκαταλείπουν. Νιώθουν για λίγο ένα down, ίσως και μια μικρή μελαγχολία. Αν το κορίτσι δίπλα τους είναι άγνωστο, αποδίδουν το φταίξιμο σ’ εκείνη.
Έκανες το λάθος και φώναξες το one night stand σου στο δικό σου σπίτι. Πώς στο καλό θα πεις μετά το σεξ ότι επιθυμείς όσο τίποτα να εξαφανιστεί από δίπλα σου και να κοιμηθείς μόνη; Οι περισσότερες μιλούν για τον πρώην. Ότι μόλις χώρισαν και δεν θέλουν να κοιμηθεί δίπλα τους γιατί θα τους θυμίσει εκείνον. Κάτι τέτοια αρέσουν στα κορίτσια όταν τα ακούν (φαντάζονται ότι έχουν να κάνουν με ευαίσθητο τύπο) αλλά όχι στα αγόρια. Τα αγόρια είναι εγωιστές και τραβάνε κολλήματα. Οπότε λες καλύτερα για το σκυλάκι σου. Ότι το σκυλάκι σου, που πάντα κοιμόνταν μαζί σου, μόλις πέθανε και. καταλαβαίνεις, ήταν η οικογένειά σου. Όλοι οι άντρες στο θέμα «σκύλος» δείχνουν respect.
Μην κάνεις ποτέ το λάθος να του φτιάξεις πρωινό αν δεν σκέφτεσε να τον ξαναδείς. Γιατί αμέσως μετά το πρωινό, θα τεθεί το θέμα: «και τώρα;». Οπότε θα πρέπει να κουβεντιάσετε για το επόμενο ραντεβού. Κι άντε πάλι οι συζητήσεις για το ποιος από τους δυο σας θέλει να δώσει συνέχεια και ποιος όχι, ποιος χρησιμοποίησε τον άλλον και ποιος όχι κ.ο.κ. Επαναλαμβάνω: Πρωινό να φτιάχνουμε μόνο στα αγόρια που σκεφτόμαστε να δούμε την επόμενη μέρα. Τα άλλα τα αφήνουμε να πεθάνουν από ασητεία.
Το να χρησιμοποιείς προφυλακτικό στο one night stand είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Φυσικά πολλά αγόρια θα σου πουν ότι δεν έχουν προφυλακτικό. Εσύ τότε θα πεις, “ωραία, γιατί έχει χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι και το θέλω πολύ να γίνω μαμά”. Μαγικά έχει ένα προφυλακτικό ξεχασμένο σε μια τσέπη του μετά από αυτό».
Είχα λοιπόν στην ζωή μου ότι χρειάζονταν μια single. Ένα fuck buddy, ένα pizza boy και το savoir faire του one night stand. Δεν σκεφτόμουν ούτε κατά διάνοια να μπω σε καινούρια σχέση και τέτοιες επισημότητες, σκεφτόμουν casual sex, γιατί είχα να ανακτήσω το πληγωμένο μου συναίσθημα και δεν ήθελα κανέναν να με φορτίζει επιπλέον. Και τέλος πάντων, έρχεται η στιγμή για κάθε κορίτσι να χρησιμοποιήσει επιτέλους το στήθος που της έδωσε ο Θεός για διαβολικό σκοπό.
Από την Ειρήνη Χειρδάρη
dailyfucks.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas