Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Βασικές οδηγίες για χαζούς νέους μπαμπάδες (Photos)

Βασικές οδηγίες για χαζούς νέους μπαμπάδες (1)
Δείτε ορισμένα χιουμοριστικά σχεδιαγράμματα που απευθύνονται σε ανίδεους μπαμπάδες (και μαμάδες), με συμβουλές για το πως να φέρονται στο μωρό τους σε διάφορες καθημερινές καταστάσεις και ποιά τραγικά λάθη να αποφύγουν. Ακόμα κι αν δε μάθετε κάτι καινούργιο, σίγουρα θα γελάσετε!

Συντριβή Ιρακινού αεροσκάφους σε βίντεο..

Βίντεο που δείχνει την συντριβή ενός ιρανικού αεροσκάφους στο πλαίσιο αεροπορικής επίδειξης πριν από 2 χρόνια ανέβασαν κάποιοι τώρα στο Youtube.. Η κάμερα βρίσκεται στην «ουρά» ενός προπορευόμενου αεροσκάφους το οποίο μαγνητοσκοπεί ό,τι συμβαίνει γύρω του. Βίντεο..

Απίθανες γκάφες & αστεία ατυχήματα γυναικών (Video)

Απίθανες γκάφες & αστεία ατυχήματα γυναικών
Δείτε ένα βιντεάκι διάρκειας 4 λεπτών με τα πιο πρόσφατα αστεία ατυχήματα και απίθανες γκάφες γυναικών!

Πύργος: Κλώτσησαν στα γεννητικά όργανα και χαστούκισαν υπαλλήλους του ΙΚΑ

Αναστάτωσε επικράτησε στο ΙΚΑ Πύργου όταν μία ασφαλισμένη που συνόδευε τον πατέρα της ξεκίνησε καυγά με την διευθύντρια και υπαλλήλους του καταστήματος. Δείτε το βίντεο

Φωτογραφίες διαβατηρίου vs πραγματικότητα (Photos)


Φωτογραφίες διαβατηρίου vs πραγματικότητα (5)Πρόκειται για μια συλλογή φωτογραφιών του Suren Manvelyan και της Biayna Mahari που δείχνει πόσο διαφορετικός δείχνει κάποιος στην πραγματικότητα σε σχέση με τη φωτογραφία του διαβατηρίου του. Σε μερικές περιπτώσεις οι διαφορές είναι εντυπωσιακές!

10 Φανταστικοί Υποβρύχιοι Χώροι

The Shark Reef and Aquarium at Mandalay Bay

Η Shark Reef και το Ενυδρείο στο Mandalay Bay είναι μια εξαιρετική βιτρίνα για ενήλικες και παιδιά όλων των ηλικιών.

Είμαστε Έλληνες γιατί...!!

Δείτε 100 λόγους οι οποίοι αποδεικνύουν ότι είμαστε Έλληνες!!! 

'Ερχεται νέα παρτίδα πιστωτικών εκκαθαριστικών!

Στην αποστολή της 4ης παρτίδας εκκαθαριστικών σημειωμάτων του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων 2011 προχώρησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Οι μεγαλύτερες βιβλιοθήκες του κόσμου

Χρειάζεσαι πυξίδα εκεί μέσα...Το περιεχόμενο μιας βιβλιοθήκης είναι μια συλλογή πληροφοριών για γνώση, σπουδή και σοφία. Με την πάροδο των αιώνων το βιβλίο- χρήσιμο ιστορικό πολιτιστικό στοιχείο, έδωσε το στίγμα του κοινωνικά και πολιτισμικά, προσθέτοντας στην... ανθρώπινη ταυτότητα μια διαχρονική κληρονομιά ασύλληπτης αξίας και μεγέθους. Στις μέρες μας το διαδίκτυο εισέβαλε στις βιβλιοθήκες, αντικαθιστώντας τη γνώση, την έρευνα και τα ιστορικά στοιχεία.

10 άνθρωποι με εξωπραγματικές ικανότητες!!

Daniel TammetΜε τόσες πολλές ταινίες με υπερήρωες όπως Spiderman και Hulk , έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ανθρώπους με ειδικές ικανότητες στον κινηματογράφο τουλάχιστον. Υπάρχουν όμως άτομα με εκπληκτικές ικανότητες στην πραγματική ζωή...;

To 25% των αμερικανών hackers, δουλεύει με την αμερικανική κυβέρνηση

Το FBI και οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν επιτυχώς διεισδύσει στον "υπόκοσμο"... των hacker υπολογιστών: το 25 τοις εκατό δίνουν κρυφά πληροφορίες στην κυβέρνηση σχετικά με τους ομοίους τους, φοβούμενοι μεγάλες ποινές φυλάκισης. Στην πραγματικότητα, η κοινότητα ξεχειλίζει από παράνοια και καχυποψία, διότι δεν είναι σαφές ποιος είναι μέρος αυτού του "στρατού των πληροφοριοδοτών".

Οι Ελβετοί ψηφίζουν Ελλάδα για διακοπές

Παραλία Τσαμπίκα - Ρόδος
Οι εφημερίδες της Γενεύης "Tribune de Geneve" και της Λωζάνης "24 heures" δημοσιεύουν σήμερα ένα δισέλιδο αφιέρωμα στις προτιμήσεις των Ελβετών τουριστών φέτος το καλοκαίρι, στο οποίο η Ελλάδα αναδεικνύεται ως ο κορυφαίος τουριστικούς προορισμούς.

Τι να κάνω πρώτα; Βάρη ή τρέξιμο;

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/ed61ccbc81f335cf17aeeffba795089b_M.jpg?t=1307465290Ας ξεκινήσουμε με ένα αναμφισβήτητο γεγονός: δεν γίνεται να τρέχετε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων σας...
και την ίδια στιγμή να σηκώνετε βάρη σαν αρσιβαρίστας. Μικρό το κακό όμως, γιατί οι περισσότερες από εμάς δεν θέλουν ολυμπιακά μετάλλια και στα δύο γεγονότα. Απλά θέλουμε να επιτύχουμε κάποιο εφικτό συνδυασμό καρδιαγγειακής υγεία με την ικανοποιητική ύπαρξη μυών, μια επιθυμία που συμμερίζονται πολλοί αθλητές υψηλού επιπέδου.

10 πράγματα που μας δίδαξε το Facebook τόσο καιρό!!

Δείτε τα 10 πράγματα που μας δίδαξε το Facebook τόσο καιρό!!

Έτσι ανεβαίνουν οι πωλήσεις στις μπύρες....

Η συνταγή είναι απλή. Εκρηκτικές γυναίκες στην ρεκλάμα και οι πωλήσεις...ανεβαίνουν κατακόρυφα. Άντε στην υγειά μας!

Αφού ταλαιπώρησαν τους πολίτες με τις φορολογικές δηλώσεις τώρα τα απλουστεύουν!

Έστησαν τον κόσμο στην ουρά με τις ώρες για να πάρουν έναν κλειδάριθμο αντί να τον στείλουν με email. Αφού ταλαιπωρήθηκαν με τις ώρες και μέρες τώρα αποφάσισαν και πάλι να τα αλλάξουν.

Ρωτώ τ’ άστρα… είναι η φίλη μου ξελογιάστρα;

http://www.astrology.gr/media/k2/items/cache/9d25fb220c31c9ba9fa74b5ed8b4ed93_L.jpgΤις πταιει; Έχεις μια σχέση, πάνε όλα καλά και τελικά η σχέση σε παρατάει. Και τελικά καταλήγεις... στο συμπέρασμα πως η «κολλητή» σου απολαμβάνει τους καρπούς από το δικό σου ταίρι. Αν και η φιλία είναι ιερός δεσμός, τελικά αν πέσεις σε «σκάρτη» φίλη, δεν θέλει και πολύ να εμπνευσθεί από εσένα ο Παπακαλιάτης το επόμενο του σήριαλ. Ας δούμε τι παίζει κατά ζώδιο, με την υποσημείωση πως, αν εκτός από τον Ήλιο βρίσκεται και η Αφροδίτη εκεί, το «γλυκό» δένει ακόμη περισσότερο.

Το «switch hit» πέναλτι! (video)

Το «switch hit» πέναλτι! (vid) Το βίντεο με μια εντυπωσιακή εκτέλεση πέναλτι σε αγώνα πρωταθλήματος φέρνει και πάλι την Ισλανδία... στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα.

«Είμαι ένας gay άνδρας σε γυναικείο σώμα»!....

«Είμαι ένας gay άνδρας σε γυναικείο σώμα»Θα μας τρελάνουν αυτοί οι celebrities. Λίγο να μην ασχοληθούν μαζί τους τα ΜΜΕ και κάτι βρίσκουν για να κεντρίσουν και πάλι το ενδιαφέρον.

Μία από αυτές και η...

Εξαφανίστηκε νεαρή ακτιβίστρια στη Συρία, τεταμένη παραμένει η κατάσταση στη χώρα


Περισσότεροι από 1300 Σύροι έχουν σκοτωθεί τους τελευταίους μήνες
Την απαγωγή νεαρής μπλόγκερ καταγγέλλουν οι συγγενείς της την ώρα που η Συρία παραμένει σε αναβρασμό λόγω των αντικαθεστωτικών διαδηλώσεων και του πολύνεκρου αλλά και μυστηριώδους επεισοδίου της ενέδρας σε μέλη των δυνάμεων ασφαλείας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πάνω από 120 άνδρες. Σύγχυση και με την αποστασία ή όχι Σύριας διπλωματικού στη Γαλλία, αρνείται η ίδια την πληροφορία γαλλικού καναλιού για παραίτηση με αντικυβερνητικές αιχμές.

Η Μέγκαν Φοξ έφυγε από τους Transformers λόγω της σεξουαλικότητάς της!

Ο ηθοποιός Σάια ΛαΜπέφ αποκάλυψε τους λόγους που η Μέγκαν Φοξ αποχώρησε από τους Transformers...

Χανιά: Κλειδώθηκε στο σπίτι ένα 3χρονο αγοράκι!

Το κλειδί ήταν πάνω στην κλειδαριά και ως εκ τούτου ήταν αδύνατο να ανοίξει την πόρτα, ο πατέρας του παιδιού...

Λασίθι: Μια ληστεία σκέτη σπαζοκεφαλιά - Γιατί το θύμα άργησε να μιλήσει;

Ταχυδρόμος κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν, αλλά ο χρόνος που έκανε την καταγγελία βάζει την αστυνομία σε σκέψεις...

Δείτε ποιος σας διέγραψε από φίλο στο facebook

Δείτε ποιος σας διέγραψε από φίλο στο facebook
Το Unfriend Finder θα σας τους «μαρτυρήσει» όλους...

Οι Αγανακτισμένοι σχεδιάζουν να αποκλείσουν τη Βουλή

«Αγανακτισμένοι» πολίτες συγκεντρώθηκαν για δέκατη τέταρτη ημέρα στην πλατεία Συντάγματος για να διαμαρτυρηθούν στην οικονομική πολιτική, συνέπεια του μνημονίου.

Η μάχη των φύλων στη σκέψη... Ποιο κερδίζει;

Ποιος θα περίμενε ότι οι άντρες λειτουργούν καλύτερα υπό το καθεστώς πίεσης..ενώ οι γυναίκες με την ηρεμία; Τόσα χρόνια υπήρχε η άποψη πως οι γυναίκες είναι αυτές που έχουν άγχος, που πιέζονται κ.ο.κ., ενώ οι άντρες ήταν οι αδιάφοροι.

Δραματική προειδοποίηση Σόιμπλε: "Βοήθεια στην Ελλάδα ΤΩΡΑ"

Η δήλωση αυτή έρχεται αμέσως μετά τις πιέσεις του Ομπάμα προς την γερμανίδα καγκελάριο σε συνάντηση που είχαν στην Ουάσινγκτον.

Σκόκο: Αν ποτέ επιστρέψω θα είναι για την ΑΕΚ

Ο Αργεντινός επιθετικός ευχαρίστησε μέσ απ' την καρδιά του τον κόσμο της Ένωσης και τόνισε πως δεν θα τον... προδώσει για καμία άλλη Ελληνική ομάδα!

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 08/06/2011

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, λίγες μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα βόρεια ορεινά και σταδιακή μεταφορά σκόνης από την Αφρική, περιμένουμε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011.

Σαν σήμερα

http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 8/6/2011!

Η Carol έχει τα καλύτερα βυζιά !

Η Carol έχει τα καλύτερα βυζιά !
Απολαύστε την!

«Φόρεσες χαμηλοκάβαλο; Φάε και το πρόστιμο»

Αν ποτέ επισκεφτείτε το Τέξας και θέλετε να φορέσετε ρούχα που επιδεικνύουν τα κάλλη σας , καλύτερα να μη χρησιμοποιήσετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά κάποιο ταξί.

Η Stanka Galova στο ενδιαφέρον Playboy Σλοβακίας






Η Stanka Galova στο ενδιαφέρον Playboy Σλοβακίας Ιουνίου 2011
Απολαύστε την..


Πέντε μεγάλα λάθη σε μία σχέση

Μπορεί να είστε η καλύτερη σύντροφος του πλανήτη, αλλά αν στην ατζέντα σας υπάρχει οποιαδήποτε από τις συμπεριφορές που ακολουθούν μπορεί να υπονομεύετε τη σχέση με τον σύντροφό σας.

Sexy αφιέρωμα στην υποψήφια Playmate Βάσω Βιλέγκας !!

Sexy αφιέρωμα στην υποψήφια Playmate για το 2011 Βάσω Βιλέγκας..

Δείτε την..

Το ομαδικό σεξ προκαλεί κινδύνους!!!!

Σύμφωνα με Ολλανδούς ερευνητές που  έκαναν μια νέα μελέτη ανακάλυψαν ότι, τα υψηλότερα ποσοστά σεξουαλικώς  μεταδιδόμενων νοσημάτων βρίσκονται στους ετεροφιλόφιλους,  άνδρες-γυναίκες ηλικίας περίπου 40 χρονών αφού έχουν πιο «έντονη» ζωή  και επιλέγουν μέσα σε....
μια βραδιά πολλαπλούς ερωτικούς συντρόφους.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas