Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Αθωώθηκε επειδή ήταν δαιμονισμένη!

 Προσπάθησε να δολοφονήσει την μητέρα της
Ελεύθερη αφέθηκε μια 20χρονη κοπέλα, η οποία μαχαίρωσε επανειλημμένως την μητέρα της την ώρα που κοιμόταν... καθώς ο δικαστής δέχθηκε ότι πίστευε πως ενεργούσε υπό τις οδηγίες ενός πνεύματος που την είχε κυριεύσει.

Σκληρό πορνό ...έδειχναν τα μόνιτορ της ΕΡΤ πίσω από τον Λοβέρδο ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ναι είναι γεγονός ...Η τσόντα επιστρέφει στο φυσικό της κανάλι ! Και δεν είναι άλλο από το απόλυτο μπουρδ...λο την ΕΡΤ ! Και σε άλλη χώρα θα είχε γίνει της πουτάνας ! Εδώ δεν άνοιξε μύτη και περνάει μόνο στα blogs !  Αλλά με τόσα πράσινα πιράνχας σε... εκπομπές του κ@λου με διάφορους παπαρολόγους αμπεχονάδες να αναλύουν (με μπούρδες ) εργασιακά ή ασφαλιστικά !

Της «ξέφυγαν» πάλι!

Της «ξέφυγαν» πάλιΠολύ «απρόσεκτη» έχει γίνει τώρα τελευταία η ηθοποιός... Της μεγάλωσαν απότομα και θέλει να μας τα δείξει ή απλά προσπαθεί να τραβάει τα φώτα πάνω της με ένα ολοκαίνουργιο κόλπο. Αφού είδε ότι το «προβληματισμένο παιδί, βουτηγμένο σε αλκοόλ» δενπουλάει πια, τώρα το γύρισε στις τυχαίες «αποκαλύψεις».

"Πλημμυρισμένο" το Σύνταγμα από τους "αγανακτισμένους" - Διαδηλώνουν με ψυχή γιατί δεν αντέχουν άλλο

- Απλοί άνθρωποι, όλων των ηλικιών, με τα παιδιά τους, με τα ποδήλατα συνεχίζουν να καταφθάνουν
- Κανείς που βρίσκεται στο κέντρο δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ - Άγνωστη η αιτία
- Κλειστή αυτή τη στιγμή η Βασιλίσσης Σοφίας, η Αμαλίας, η Πανεπιστημίου και η άνοδος της Συγγρού
- Πλούσιο φωτογραφικό υλικό - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με ποιον βγήκε χθες η Ελεονώρα Μελέτη;

Η Ελεονώρα Μελέτη σήμερα μέσα από την εκπομπή της μας αποκάλυψε πως βγήκε χθες! ...
Αλλά με ποιον βγήκε;

Οι πιο περίεργοι νόμοι παγκοσμίως


Οι πιο περίεργοι νόμοι παγκοσμίως (1)Νωρίτερα μέσα στη χρονιά η μικροσκοπική αφρικανική χώρα του Μαλάουι προσπάθησε να απαγορεύσει το να… «αερίζεται» κάποιος σε δημόσιο χώρο. Ρίχνουμε μία ματιά σε άλλους ξεπερασμένους ή απλά παράξενους κανονισμούς που πρέπει να προσέξετε στα ταξίδια σας.

Έχτισε την Μίνας Τίριθ με οδοντογλυφίδες

Αγάπη για τον Άρχοντα των δακτυλιδιών

Απλά απίστευτος!!!!

Κέρκυρα: Βρήκε 30.000 ευρώ στο δρόμο και τα παρέδωσε στην αστυνομία

Ένα χαρτοφύλακα με αυτό το χρηματικό ποσό μάζεψε από τον δρόμο μια 59χρονη βρετανίδα τουρίστρια στην περιοχή Παλαιοκαστρίτσα.

Εσείς τι έχετε στο καθιστικό σας;

Άλλοι έχουν μινιατούρες και άλλοι... ολόκληρη Φεράρι...
Υπό άλλες συνθήκες μπορεί η είδηση να ήταν ότι Ferrari προσγειώθηκε στο σαλόνι μιας οικογένειας, λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Όμως εδώ έχουμε μια...

Ονειρεμένο σπίτι στα νησιά Cayman (Photos)


Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν από αυτό το υπέροχο, υπερπολυτελές σπίτι στα νησιά Cayman. Τέτοιου είδους σπίτια είναι βγαλμένα από τα όνειρα μας και δίχως αμφιβολία θεωρούνται απλησίαστα για το πορτοφόλι ενός κοινού θνητού…

Καλοκαιρινές απορίες

Το καλοκαίρι, εκτός από την ανανεωμένη διάθεση, μας προκαλεί και μερικές απορίες…Κυρίως δερματικές! Ποιες είναι αυτές;

19χρονοι ήπιαν το αίμα του φίλου τους!

Δύο 19χρονοι από τη Νέα Ζηλανδία ομολόγησαν στο δικαστήριο ότι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον δάγκωσαν όπως τα βαμπίρ...

Μυρωδάτα κεφτεδάκια με λιαστή ντομάτα

Ενθουσιάστε τους καλεσμένους στο πάρτι σας με μία παραλλαγή της κλασσικής συνταγής για κεφτεδάκια, τολμήστε να ...
προσθέσετε τριμμένα λαχανικά και να δώσετε στο ορεκτικό μεσογειακό άρωμα. Άλλος ένα τρόπος για να φάνε οι μικροί λαχανικά που δεν τρώνε κανονικά, αφού θα τα έχετε κρυμμένα στο αγαπημένο τους φαγητό. Μπορείτε να συνοδεύεστε το ορεκτικό σας με διάφορες σος για ντιπ, όπως σος τυριού ή ντομάτας.

Η καθημερινή ζωή σε εκπληκτικές μινιατούρες

Η καθημερινή ζωή σε εκπληκτικές μινιατούρες (1)
Οι μινιατούρες που θα δείτε είναι δημιουργίες του Christopher Boffoli, ο οποίος χρησιμοποιεί μινιατούρες ανθρώπων και διάφορα τρόφιμα. Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης είναι πολύ δημοφιλής στις γκαλερί των Ηνωμένων Πολιτειών χάρη στην εκπληκτική του τέχνη, την οποία μπορείτε να απολαύσετε στη συνέχεια…

Έτοιμος για μια ακόμα... σεντονάτη ανατροπή!

Μία σεζόν με πολλά προβλήματα, απρόοπτα και χωρίς κάποιον τίτλο ολοκληρώνεται απόψε για τον Παναθηναϊκό... Ωστόσο δίνεται η ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» να σώσουν τα προσχήματα και να δώσουν το δικαίωμα στον σύλλογο να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο Champions League μέσω των προκριματικών.

Μεσσηνία: Μετωπική θανάτου με... ένα δέντρο

Ένας 50χρονος έχασε την ζωή του όταν προσέκρουσε με το φορτηγό αυτοκίνητό του επάνω σε δέντρο.

Ξαναμμένος 25χρονος... αυτοικανοποιείται εν πτήσει!!

Όλα έβαιναν καλώς για την πτήση της Αμερικανικής United Airlines, από το Spokane στο Denver, όταν ένας ... 25χρονος δεν μπόρεσε να κρατήσει τις ορμές του και άρχισε να αυτοικανοποιείται.

Ρόδος: Τον τσίμπησε σφήκα και πέθανε

Από ένα απλό τσίμπημα έχασε τη ζωή του ένας 38χρονος κάτοικος του νησιού, χθες το απόγευμα.

Ο 38χρονος συμβασιούχος εργάτης τσιμπήθηκε από σφήκα σε σημείο κοντά στον λαιμό, την ώρα που ολοκλήρωσε την εργασία του και πήγαινε στο σπίτι του.

Καφές: Πες μου πως τον πίνεις να σου πω ποιος είσαι

Καφές (1)Για τους περισσότερους είναι μια επαναλαμβανόμενη καθημερινή συνήθεια...
 Γι’ άλλους πάλι, αποτελεί εθισμό στα όρια της κοινωνικής ανοχής, καθότι δεν κάνουν χωρίς αυτόν. Για πολλούς αποτελεί πεδίο για πειραματισμού και ξεχωριστές απολαύσεις. Όπως και να ‘χει, ο καφές αποτελεί αναμφίβολα το υγρό καύσιμο της καθημερινότητας και αναπόσπαστο μέρος της ατομικής μας κουλτούρας.
Δείτε τις προτιμήσεις και τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που κρύβονται πίσω από την εντελώς αθώα και ανυποψίαστη επιλογή του.

Αντιδράσεις για την εγκατάσταση στέγης πρώτης υποδοχής λαθρομεταναστών στο χώρο του αεροδρομίου

Aνακοίνωση από τη Συντονιστική Επιτροπή κατοίκων για το θέμα της εγκατάστασης Στέγης πρώτης υποδοχής Λαθρομεταναστών, μέσα στο χώρο του Ελληνικού: Μεγάλες οι ευθύνες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή στο θέμα που αφορά στην...

Γιατί το αντρικό όργανο έχει αυτό το σχήμα;

Την έρευνα πραγματοποίησε ο Gordon Gallup, ένας πρωτοπόρος στον τομέα του ...ψυχολόγος, που ειδικεύεται στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.
Ο Gallup και η ομάδα του από το πολιτειακό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Albany, προσπάθησαν να ανακαλύψουν που οφείλεται το σχήμα και το μέγεθος του ανδρικού μορίου.

Αναβρασμός στο Facebook - Διεγράφη το κάλεσμα σε διαδηλώσεις στην Ελλάδα

Οι διοργανωτές διευκρινίζουν ότι δεν θα υπάρχει κομματικός χρωματισμός, πλακάτ ή σχέδιο, και «ο καθείς καλείται να εκφράσει τον εαυτό του».

Ενήλικες vs Παιδιά: Ο κόσμος μέσα από τα μάτια τους

Δείτε την διαφορά στον τρόπο που βλέπουν κάποια πράγματα... οι ενήλικες σε σχέση με τα παιδιά, με λίγο χιούμορ αλλά και μεγάλη δόση αλήθειας!

Η τρόικα αμφισβητεί το πρόγραμμα της Ν.Δ. και ζητά κοστολόγηση

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μετά από σχετικό αίτημα της τρόικας καθώς ζήτησαν να υπάρξει συζήτηση για την κοστολόγηση του πακέτου των προτάσεων.

Κάπνισε 70 τσιγάρα σε ένα λεπτό!

Μπορεί πλέον στα πάρκα της Νέας Υόρκης να έχει απαγορευτεί το κάπνισμα ωστόσο πρόσφατα...ένας Νεοϋορκέζος μουσικός έκανε παγκόσμιο ρεκόρ καπνίζοντας 70 τσιγάρα σε 60 δευτερόλεπτα!

Κρήτη:Κεραυνοβολήθηκε ελαιοχρωματιστής εν ώρα εργασίας!

Ένας 30χρονος ελαιοχρωματιστής κεραυνοβολήθηκε απο το ηλεκτρικό ρεύμα όταν...
το κοντάρι που κρατούσε κατα την ώρα τις εργασίας του σε οικοδομή, ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια. Tο εργατικό αυτό δυστύχημα συνέβει περίπου στις 14.00 στην Ελούντα Αγίου Νικολάου.

Red Bull Cliff Diving: Εντυπωσιακές εικόνες από τη Λίμνη της Βουλιαγμένης

Μεγάλος νικητής του αγώνα ο Gary Hunt σε μια υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση.
Ο Βρετανός Gary Hunt άφησε το αποτύπωμά του στο ελληνικό έδαφος κερδίζοντας τον τρίτο αγώνα του Red Bull Cliff Diving World Series 2011 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, σήμερα το απόγευμα.

Γιούνκερ: "Χρειάζονται περισσότερες αποκρατικοποιήσεις"

Ο ίδιος δήλωσε παράλληλα ότι είναι "κατηγορηματικά αντίθετος στην πλήρη αναδιάρθρωση" του ελληνικού χρέους, αλλά δεν λέει όχι σε μία ήπια αναδιάρθρωση.

Ολοκληρώθηκε ο “γάμος” Γιουβέντους - Πίρλο

Ο Ιταλός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους «μπιανκονέρι», όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα του Τορίνου.

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 25/05/2011

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικά θα πυκνώσουν δίνοντας παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά και σε ορεινές κυρίως ηπειρωτικές περιοχές της υπόλοιπης χώρας, περιμένουμε την Τετάρτη 25 Μαΐου 2011.

Σαν σήμερα



http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 25/5/2011!

Bianca Beauchamp … “λαδωμένη” και sexy !

Bianca Beauchamp … “λαδωμένη” και sexy !
Απολαύστε την!!!

Οι άγνωστοι εχθροί της ερωτικής επιθυμίας

Σχεδόν... επιδημικές διαστάσεις έχει λάβει η μειωμένη ερωτική επιθυμία, με ένα στα τρία ζευγάρια να ταλαιπωρείται επί μακρόν από αυτήν, ενώ ειδικά τώρα που έχουμε και κρίση, να υποφέρει κατά περιόδους ποσοστό έως και. 72% των γυναικών και σχεδόν ο ένας στους δύο άντρες.

Οι Ουκρανές διαμαρτύρονται …Topless και μας αρέσει !!

Οι Ουκρανές διαμαρτύρονται …Topless και μας αρέσει !!
Απολαύστε τις φωτό που ακολουθούν!

Οι ξανθές γυναίκες όντως κάνουν τους άνδρες να χάσουν το μυαλό τους, σύμφωνα με έρευνα.

Επιστήμονες του πανεπιστημίου X-Nanterre του Παρισιού, ζήτησαν από τους εθελοντές που συμμετείχαν στην έρευνα να απαντήσουν σε ορισμένα τεστ γνώσεων, ενώ παράλληλα τους έδειχναν φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες με διαφορετικό χρώμα μαλλιών.

Η Michelle Hunziker σε paparazzi φωτογραφίες με bikini στην παραλία



 Η Michelle Hunziker σε paparazzi φωτογραφίες με bikini στην παραλία
Δείτε την….

5 συνήθειες που υπονομεύουν τη σχέση


Μπορεί να είστε η καλύτερη σύντροφος του πλανήτη, αλλά αν στην ατζέντα σας υπάρχει οποιαδήποτε από τις συμπεριφορές που ακολουθούν μπορεί να υπονομεύετε τη σχέση με τον σύντροφό σας.1. Δίνετε υπερβολικά πολλά. Έχετε ακούσει ποτέ για μακροχρόνιες σχέσεις που τις .διαλύουν μια μέρα οι άντρες, για να πάνε να παντρευτούν μέσα στο επόμενο εξάμηνο μιαν άλλη;

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas