Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Lady GaGa: Πουλάει το πιάνο της για να βοηθήσει τους νέους

Lady GaGa: Πουλάει το πιάνο της για να βοηθήσει τους νέουςΗ Lady GaGa ποτέ δεν σταμάτησε να βοηθάει τους άλλους...

Μεθυσμένος αστυνομικός και οδηγός

Είναι ένας αστυνομικός τελείως λιώμα στο μεθύσι.
Βγαίνει από το μπαρ, και πέφτει σε έναν τύπο πάνω στο μηχανάκι.

Στα σκαριά ο διάδοχος του σήριαλ «Τα μυστικά της Εδέμ»

«Εξίσωση» λέγεται η ολοκαίνουρια σειρά που ετοιμάζει το μεγάλο κανάλι... με τους Δημήτρη Αρβανίτη, Άννα Ανδριανού και Μαρία Γεωργιάδου να έχουν ξεκινήσει τη συγγραφή του σεναρίου.

Φθιώτιδα: Τι ξετρύπωσαν οι αστυνομικοί μέσα σε αυτούς τους σωλήνες;

Οι λαθρομετανάστες επιβιβάστηκαν στη Θήβα με στόχο να πάνε στην Αυστρία... (δείτε φωτογραφίες)

Ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου;

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/f161d89b953f815fc0ccddd4bbfbe079_M.jpg?t=943912800Μικρά μυστικά για να γίνεις η πιο καλή στη ζαχαροπλαστική...

Ο νέος Μέσι είναι Έλληνας και παίζει ήδη στην Μπάρτσα!!!(συνέντευξη + video)



Ζει καθημερινά ανάμεσα στα μεγάλα αστέρια της Μπαρτσελόνα, τον Lionel Messi, τον Andrés Iniesta , τον Bojan Krkic, τον Victor Valdes και όλους τους άλλους. Βλέπει σιγά-σιγά τα όνειρα του να γίνονται πραγματικότητα και ήδη το όνομα του, αν και είναι μόλις 12 ετών, συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα ανερχόμενα ποδοσφαιρικά ταλέντα.
Ο Θεσσαλονικιός, Γιώργος Σπανουδάκης, ανήκει στο δυναμικό μίας από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες ταλέντων του κόσμου, αυτή της...


Δηλητηρίασαν την καθηγήτριά τους για να γλυτώσουν το διαγώνισμα!

Δηλητηρίασαν την καθηγήτριά τους για να γλυτώσουν το διαγώνισμα!Μπορεί όλοι να νοσταλγούμε κάποιες φορές τα σχολικά χρόνια...
όμως το σίγουρο είναι ότι δε νοσταλγούμε τα έκτακτα διαγωνίσματα και τα κάθε είδους τεστ. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί ιστορίες για τολμηρούς μαθητές που προσπάθησαν να αποφύγουν την εξέταση προφασιζόμενοι διάφορες τερατώδεις δικαιολογίες, ενίοτε προσποιούμενοι και τους άρρωστους. Κάποιοι, μάλιστα, καμαρώνουν πως έφτασαν στο σημείο να τηλεφωνήσουν για βόμβα στο σχολείο τους ώστε να μη γίνει κάποιο διαγώνισμα. Παρόλα αυτά, κάποιοι μαθητές στην Μπολόνια της Ιταλίας ξεπέρασαν κάθε όριο…

«Δεν είμαι χάκερ» είπε ο 18χρονος

Αρκετά αγχωμένος, σα να βρισκόταν στο δικό του κόσμο, ο 18χρονος ο οποίος επί δυόμισι χρόνια είχε γίνει ο «ηλεκτρονικός εφιάλτης» των διωκτικών αρχών όλου του κόσμου, καθώς και τραπεζικών ¨κολοσσών», πέρασε το κατώφλι της 24ης τακτικής ανακρίτριας, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
Το μόνο που τον απασχολούσε ήταν πως τον εντόπισαν οι αστυνομικοί. Ο «nsplitter» (σ.σ. ο «διασπαστής»), όπως ήταν σύμφωνα με την αστυνομία η ηλεκτρονική του ταυτότητα, ρώτησε και την 24η ανακρίτρια να του εξηγήσει πως έφτασαν στα ίχνη του οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Δεν είμαι χάκερ και δεν έχω καμιά σχέση με τις κατηγορίες που μου αποδίδονται» , είπε καταρχήν ο Α.Π. ο οποίος αρνήθηκε τις επιθέσεις που του αποδίδονται στις ιστοσελίδες της Ιντερπόλ και του FBI.

Όσον αφορά στις 130 πιστωτικές κάρτες διάφορων τραπεζών, που σύμφωνα με την αστυνομία χρησιμοποιούσε για να κάνει αναλήψεις εκατοντάδων χιλιάδων δολαριών από αποταμιευτικούς λογαριασμούς που υπέκλεπτε, υποστήριξε ότι πρόκειται για κοινές μαγνητικές κάρτες σαν τις εκπτωτικές των σούπερ μάρκετ.
Βαρελότο για το Πάσχα χαρακτήρισε τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που βρέθηκε στο σπίτι του, ενώ για τις αντισφυξιογόνες μάσκες, είπε στην ανακρίτρια ότι του αρέσει το γκράφιτι…
Μετά απ΄ όλα αυτά και κατόπιν της σύμφωνης γνώμης του Εισαγγελέα, η ανακρίτρια τον άφησε ελεύθερο με χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ και την υποχρέωση να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα του Αγ. Δημητρίου κάθε 1 και 15 του μήνα.Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Αλέξανδρος αφότου αφέθηκε ελεύθερος ήταν να απολαύσει τον καφέ του στο κυλικείο των δικαστηρίων, μαζί με τους δικηγόρους του.
Όταν δε οι δημοσιογράφοι τον πλησίασαν για να του αποσπάσουν μια δήλωση σχετικά με την περιπέτειά του, εκείνος ατάραχος τους έδωσε μια αποστομοτική απάντηση.. » Θα με ευχαριστούσε ιδιαίτερα αν εξαφανιζόσασταν από μπροστά μου»….

http://ntaksi.blogspot.com/

Bουλευτής ανέβασε κατά λάθος στο twitter φωτογραφία με το εσώρουχό του

Ο βουλευτής των Δημοκρατικών Αnthony Weiner παραδέχθηκε πως έστειλε μια φωτογραφία του εσωρούχου... του σε μια κοπέλα μέσω twitter, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις στις ΗΠΑ.

Τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της ιστορίας!!!

altΔείτε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μοτσικής που έχουν καταγραφεί!!!

Απολύθηκε μασκότ για… ημίγυμνη φωτογράφησή της!

Για απόλυση προπονητή ή μελών του τεχνικού τιμ έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλάκις, όπως επίσης και για έμμισθων υπαλλήλων ενός συλλόγου. Απόλυση μασκότ, όμως, δεν έχει ξαναγίνει...

Εκρηκτικό το πρόβλημα των Σύρων προσφύγων που περνούν στην Τουρκία


Σε περιφραγμένο χώρο οι Σύροι πρόσφυγες στην τουρκία
Περισσότεροι από 2.400 Σύροι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες με τους με προορισμό την Τουρκία, ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, με τον αριθμό να έχει αυξηθεί δραματικά το τελευταίο 24ωρο.

Μια ασυνήθιστη εκκλησία!

Είναι η πρώτη φορά που αντικρίζουμε μία κινητή εκκλησία. Τελικά σε αυτή τη ζωή δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ!

Οι 11 κορυφαίες ποδοσφαιρικές γκάφες! (Video)


Ποδοσφαιρικές γκάφεςΑπολαύστε ένα βιντεάκι με τις 11 κορυφαίες γκάφες του 2010, οι οποίες μπήκαν με την αξία τους στο πάνθεον της ποδοσφαιρικής αποτυχίας!

Δικαιολογία για απιστία συζύγου!

Μια σύζυγος φτάνει σπίτι της μετά από μια βόλτα στα μαγαζιά, και πιάνει στα «πράσα» το σύζυγό της στο κρεβάτι με μία όμορφη νέα γυναίκα.
Ακριβώς όπως είναι έτοιμη να τον πετάξει έξω από το σπίτι, ο σύζυγός της λέει:.
-Ίσως πρέπει να ακούσεις πώς έγιναν όλα αυτά....
Οδηγούσα προς το σπίτι στην εθνική οδό, όταν είδα αυτή τη νεαρή γυναίκα.
Έδειχνε πολύ κουρασμένη και ταλαιπωρημένη, έτσι την έφερα στο σπίτι μας και της μαγείρεψα ένα γεύμα από εκείνο το φιλέτο βοδινού που είχες ξεχάσει στο ψυγείο...

Χανιά: Πήγε να παραλάβει ασυνόδευτο χασίς!

Η 30χρονη συνελήφθη στο λιμάνι της Σούδας...το μεσημέρι, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, εντός Ε/Γ–Ο/Γ πλοίου, διότι αποπειράθηκε να παραλάβει ασυνόδευτο δέμα, το οποίο περιείχε μία πλαστική συσκευασία με χασίς, βάρους 4,2 γραμμαρίων.

Ακτινα λειζερ " αναγκασε " σε προσγειωση ρωσικο αεροσκαφος

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι της πολεμικής αεροπορίας της Ρωσίας,οι πιλότοι ενός ρώσικου αεροσκάφους πραγματοποίησαν επείγουσα προσγείωση επειδή οι πιλότοι του τυφλώθηκαν προσωρινά από ακτίνα λέιζερ που δέχθηκαν από το έδαφος.

Τι ήταν ο Πειραιάς πριν 6.000 χρόνια

Μεταξύ των ετών 2850 και 1550 π.Χ., στην πρώιμη και μέση Εποχή του Χαλκού, ο Πειραιάς ήταν χωρισμένος από τη στεριά με μια όλο και πιο ρηχή λιμνοθάλασσα.

Έκανε δώρο στην 7χρονη κόρη της κουπόνι αυξητικής στήθους

Η κάθε μητέρα, έχει δικά της όνειρα για το μέλλον του παιδιού της. Έτσι και η Sarah Burge ή αλλιώς η Ανθρώπινη Barbie η οποία έχει μία κόρη 7 ετών και τη μεγαλώνει, όπως ...καμία άλλη μαμά δε θα την μεγάλωνε.

Προβλήματα στις πτήσεις την επόμενη Τετάρτη

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ και όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν πρέπει να οπλιστούν με υπομονή.

Fast and Furious - India edition

http://1.bp.blogspot.com/_FoXyvaPSnVk/SLUkx7eGXjI/AAAAAAAA3Eo/_hXTb8uH6Ms/s400/Fast-and-Furious-4.jpg Δείτε την ινδική εκδοχή του Fast and Furious κλέβοντας...πρόβατα!!!

Ηράκλειο: Το έπαιζε ''ψόφιος κοριός'' για να μπορέσει να αποδράσει!

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας 25χρονος Αλβανός κρατούμενος, που προσπάθησε να αποδράσει από το Βενιζέλειο...

Οι 6 πιο εντυπωσιακές αποδράσεις στη ιστορία

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgm_ydU3YqN6h4XDQTN4kmOkUwV1YsXUDc8RcndWC-N80XzkZ0rZsmunvCh4khPuRRP8WbAbHO613JaGQcyLE7AOxSi4gEXvG51_f4YNCtwo-e5iisn4t86obqKjhVmmo_F59Kkl-Tro5s/s320/FYLAKES.jpgΑπό τον Γάλλο «Παλαιοκώστα» ή Ζιντάν των αποδράσεων στους Βέτσλερ και Βμπρα που διέφυγαν από το Άουσβιτς… σας παρουσιάζουμε τις πιο απίστευτες αποδράσεις στην ιστορία…
1. Από αέρος
Ο Πατ το Καλάσνικοφ είναι το γαλλικό ισοδύναμο του δικού μας Παλαιοκώστα. Ο Ζιντάν των αποδράσεων. Το 2001 είχε καταδικαστεί σε ποινή 30 ετών κάθειρξης για φόνο κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας και από τότε μπαινοβγαίνει στις γαλλικές φυλακές.
Η είσοδος είναι συνήθως με κλούβα της αστυνομίας και ισχυρή συνοδεία ενώ η έξοδος είναι αυστηρά με ελικόπτερο όπως έχουν δείξει οι τρεις επιτυχημένες του αποδράσεις.
2. Με ένα πιστόλι ξύλινο
Ο πιο διάσημος ληστής τραπεζών στη δεκαετία του 1930, ο Τζον Ντίλινγκερ, κατάφερε να αποδράσει από το Κράουν Πόιντ της Ιντιάνα όπου κρατείτο για τη δολοφονία ενός αστυνομικού. Την εποχή εκείνη οι φυλακές του Κράουν Πόιντ θεωρούνταν υψίστης ασφαλείας. Ωστόσο, η απόδραση του Ντίλινκερ απέδειξε το αντίθετο.
Τζον Ντίλινγκερ
Με ένα ξύλινο πιστόλι βαμμένο μαύρο με βερνίκι παπουτσιών, όχι μόνο κατόρθωσε να αποδράσει αλλά να κλειδώσει όλους τους φύλακες σε ένα κελί και να πάρει δύο ομήρους.

3. Ως δια μαγείας
Οι τρεις αποδράσεις του Άλφρεντ Χιντς από βρετανικές φυλακές ήταν αρκετές για να του χαρίσουν το προσωνύμιο «Χουντίνι». Η εμπλοκή του Χιντς με τη δικαιοσύνη ξεκίνησε το 1953 με την κλοπή κοσμημάτων αξίας 90 χιλιάδων λιρών. Τα κοσμήματα δε βρέθηκαν ποτέ με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε δώδεκα χρόνια. Σε μια από τις πιο εντυπωσιακές ενέργειες του κατάφερε να αποδράσει από ένα υψίστης ασφαλείας κελί και ως δια μαγείας να περάσει από ένα συμπαγή τοίχο 8 μέτρων.
Το 1956 και ενώ ήταν ήδη ένας επιτυχημένος διακοσμητής συνελήφθη από τη Σκότλαντ Γιαρντ στη Ευρώπη. Μετά τη σύλληψη του υπέβαλε μήνυση κατά το δημοσίου για παράνομη σύλληψη. Η ακροαματική διαδικασία δεν τελείωσε ποτέ αφού ο Χιντς προφασίστηκε σωματική ανάγκη και απέδρασε από τις τουαλέτες κλειδώνοντας μάλιστα τους φρουρούς σε ένα μπάνιο. Τελικά συνελήφθη μερικές ώρες αργότερα.
Μετά την τρίτη του απόδραση ήταν από τις φυλακές του Τσέλμσφορντ, πέρασε δύο χρόνια εμπορευόμενος μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και τελικά συνελήφθη ξανά οδηγώντας ένα αυτοκίνητο χωρίς χαρτιά. Τελικά εξέτισε τρία χρόνια από την ποινή του για τη ληστεία των κοσμημάτων, αφέθηκε ελεύθερος, κέρδισε μια μήνυση κατά του ενός από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν και έγινε σελέμπριτι πουλώντας την ιστορία του στο News of The World.

4. Η δύναμη του μυαλού
Στα 29 χρόνια της λειτουργίας του Αλκατράζ υπήρξαν 14 απόπειρες απόδρασης από συνολικά 36 κρατούμενους. 23 συνελήφθησαν, έξι πέθαναν από πυρά των φρουρών και τρεις πνίγηκαν (επιβεβαιωμένα) στη θάλασσα. Ωστόσο, στις 11 Ιουνίου 1962 ο Φράνκ Μόρις και ο Κλάρενς Άνγκλινκατάφεραν το αδιανόητο σε μια από τις πιο περίτεχνες και καλοσχεδιασμένες ενέργειες στην ιστορία.
Alcatraz
Οι δύο δραπέτες σκαρφάλωσαν σε μια από τι ς καμινάδες της φυλακής, πέρασαν τον τοίχο της φυλακής και διέφυγαν με πλαστικές λέμβους που είχαν κατασκευάσει οι ίδιοι από υλικά που βρήκαν εντός του καταστήματος.
Για να μη γίνουν αντιληπτοί από τους φρουρούς που επιθεωρούσαν τα κελιά και τη νύχτα είχαν κατασκευάσει ομοιώματα των προσώπων τους με ένα μείγμα σαπουνιού, χαρτιού υγείας και πραγματικές τρίχες.
Οι Άνγκλιν και Μόρις καταζητούνται ακόμα από το FBI και η πιθανότερη εκδοχή είναι ότι πνίγηκαν στον Κόλπο του Σαν Φρανσίσκο. Ωστόσο, η ευρηματικότητα και η μεθοδικότητα που έδειξαν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της απόδρασης ενισχύει την υπόθεση ότι είχαν μεθοδεύσει και την εξαφάνιση τους.

5. Οι υπέροχοι Εφτά
Σε μια από τις πιο καλοσχεδιασμένες και περίπλοκλες αποδράσεις στην ιστορία 7 τεξανοί τρόφιμοι του Τζον Κόναλι Γιούνιτ κατάφεραν να εξουδετερώσουν 9 επιστάτες, 4 σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τρεις άλλους κατάδικους, να τους κλειδώσουν σε κελί, να τους κλέψουν ρούχα και πιστωτικές κάρτες και τελικά να διαφύγουν ντυμένοι φύλακες.
Η απόδραση έγινε κατά τη διάρκεια του φαγητού και της καταμέτρησης που τα μέτρα ασφαλείας ήταν μειωμένα. Στις περισσότερες περιπτώσεις ένας δραπέτης καλούσε κάποιον υπάλληλο και κάποιος άλλος συνεργός του τον χτυπούσε στο κεφάλι αφήνοντας τον αναίσθητο.
Σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, τρεις από τους δραπέτες κατευθύνθηκαν στην πίσω είσοδο τη φυλακής και προσποιούμενοι ότι ήταν συνεργείο συντήρησης των μόνιτορ ασφαλείας εξουδετέρωσαν τους φρουρούς του πύργου, έκλεψαν τα όπλα τους, ένα φορτηγό και διέφυγαν. Ένα χρόνο μετά συνελήφθησαν χάρη στην εκπομπή America’s Most Wanted.

6. 1000 παρά κάτι ζωές το χιλιόμετρο
O Άλφρεντ Βέτσλερ και ο Ρούντολφ Βμπρα από τους ελάχιστους Εβραίους που κατάφεραν να διαφύγουν από το κολαστήριο του Άουσβιτς. Για να το καταφέρουν χρησιμοποίησαν ένα κανάλι σκεπασμένο με ξύλο και καπνό ποτισμένο σε βενζίνη προκειμένου να ξεγελάσουν τα σκυλιά. Επιδεικνύοντας απίστευτη θέληση παρέμειναν 4 νύχτες στη γύρω περιοχή προκειμένου να διαφύγουν του ανθρωποκυνηγητού που εξαπέλυσαν οι Ναζί φύλακες.
Άουσβιτς
Το εντυπωσιακό στην περίπτωση των δύο, ωστόσο, δεν είναι η ίδια η απόδραση. Οι Βέτσλερ και Βμπρα κατάφεραν να διανύσουν 133 χιλιόμετρα με τα πόδια και να διαφύγουν στην Πολωνία χρησιμοποιώντας έναν παιδικό άτλαντα που βρήκαν στο στρατόπεδο. Μετά την απόδραση τους συνέταξαν μια αναφορά με λεπτομέρειες από τη ζωή στο Άουσβιτς, τους θαλάμους αερίων και τα κρεματόρια. Η πορεία των 133 χιλιομέτρων θεωρείται ότι έσωσε 120 χιλιάδες ζωές.

Σάμος: Πνίγηκε σε παραλία Γερμανίδα τουρίστρια!

Η 67χρονη Γερμανίδα πνίγηκε στην παραλία Ποτοκάκι...

Πού οδηγεί ο εθισμός με το facebook;

Πού οδηγεί ο εθισμός με το facebook

Καιρός για απεξάρτηση....

Χωρίς πλοία στις 15 Ιουνίου! Απεργία της ΠΝΟ

Δεμένα θα παραμείνουν την Τετάρτη 15 Ιουνίου τα πλοία, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε 24ωρη πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, συμμετέχοντας έτσι στην απεργία της ΓΣΕΕ.

Πώς να διορθώσεις κάποιον που λέει λάθος το όνομά σου;

Δεν με λένε έτσι σου είπα
Όπως, ίσως, μπορείτε να φανταστείτε λόγω του όχι και τόσο συνηθισμένου ονόματός μου έχω βρεθεί πάμπολλες φορές στην αμήχανη θέση να πρέπει να διορθώσω τον συνομιλητή μου ο οποίος με αποκαλεί με μια λέξη που αμυδρά μου θυμίζει πως απευθύνεται σε εμένα.

Βήμα - βήμα οι οδηγίες για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Οδηγίες για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου, που φέτος θα υποβληθεί από τους υποψηφίους για πρώτη φορά ηλεκτρονικά, δίνει το υπουργείο Παιδείας από την ιστοσελίδα του.

Συζητά με Μπαρτσελόνα ο Παπαλουκάς

Ο 34χρονος γκαρντ που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, έχει στα χέρια του πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας από τον Καταλανικό σύλλογο, ενώ εξετάζει και μία πρόταση από την Φενέρμπαχτσε.

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 10/06/2011

Καλό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά και πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011.

Σαν σήμερα

http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 10/6/2011!

Georgie Darby … hello pussycat !

Georgie Darby … hello pussycat !
Απολαύστε την...

Οι χειρότερες ατάκες χωρισμού που θα σου ξεφουρνίσει


Οι άντρες: το λεγόμενο ισχυρό φύλο! Γιατί από λόγια χορτάσαμε! Όταν τα αγόρια βλέπουν τον αγώνα, παθιάζονται, βρίζουν και τα λένε έξω από τα δόντια. Όταν πλακώνονται με τον κολλητό, δεν μασάνε τα λόγια τους. Όταν όμως έρχεται η ώρα να .σε χωρίσουν, εκεί το ισχυρό φύλο πάει περίπατο. Ιδού οι χειρότερες ατάκες χωρισμού που θα σου ξεφουρνίσει και τι σημαίνουν πραγματικά.

Η Rosie Huntington-Whiteley στο Maxim Magazine (July 2011)



Η Rosie Huntington-Whiteley στο Maxim Magazine (July 2011)

Σεξ: 7 λόγοι για να τρέξει... μακριά σου

Εσύ νομίζεις πως είσαι η θεά του σεξ αλλά οι άντρες εξαφανίζονται από προσώπου γης, το επόμενο πρωινό μετά τον αχαλίνωτο έρωτα! Τι πηγαίνει στραβά και τι κάνεις τόσο λάθος που τα αρσενικά τρέχουν να σε αποφύγουν; Ιδού τα λάθη που δεν ξέρεις αλλά κάνεις στο κρεβάτι..Πους απ λέω και κλαίω:

Τα πους απ σουτιέν έχουν κλείσει πολλά σπίτια! Γιατί τα πράγματα είναι ιδανικά όταν θέλεις να αναδείξεις το φτωχό μπούστο σου και να βάλεις την ωραία τουαλέτα για το πάρτυ ή το σέξι μπικίνι με την ενίσχυση στην ακροθαλασσιά αλλά στο κρεβάτι τα πράγματα αλλάζουν. Σε γνώρισε ο άνθρωπος 36C κι εσύ πέταξες το σουτιέν και μεταμορφώθηκες σε 34Α! Για Πάμελα πήγαινε και έπεσε σε πλάκα. Κι εκεί εσύ θα διαμαρτύρεσαι για τους φελλούς άντρες που κοιτούν μόνο τα μπαλκόνια αλλά η αλήθεια είναι πως κι εσύ στην αντίστοιχη θέση θα ξενέρωνες που αντί για πέος γίγαντα θα σου προέκυπτε φασολάκι.

Η σκελέα της Κάρι:

Όπως και να το κάνουμε, οι άντρες είνα όντα της εικόνας και φτιάχνονται με τα οπτικά ερεθίσματα. Σε έχει φέρει μέχρι την κρεβατοκάμαρά του, κι εκεί που βγάζεις το φορεματάκι για να του δοθείς, ανακαλύπτει πως φοράς τη σκελέα της γιαγιάς ή τα και καλά άνετα μπόξερ που φορούσε και η Κάρι στο “SATC”! Λάθος κουκλίτσα. Η άνεση θα είναι όλη δικιά σου και το ξενέρωμα ολόδικό του. Δεν είπαμε να κυκλοφορείς με το στρινγκ και το μπραζίλιαν από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά αν ξέρεις πως έχεις ραντεβού πονηρό, θυσιάσου. Αν πάλι δεν μπορείς το στρινγκ, απόφυγε εντελώς το εσώρουχο που θα τον ανάψει ακόμα περισσότερο.

Και η τρίχα κάγκελο κορίτσια:

Ξέρεις απέξω κι ανακατωτά όλες τις στάσεις του Κάμα Σούτρα αλλά τι να κάνει κι ο δόλιος ο παρτενέρ που έρχεται να σε πάρει και πιάνει τη γαμπούλα και βρίσκει την τρίχα κάγκελο. Άσε που μετά διαμαρτύρεσαι γιατί δεν πλησιάζει ο καψερός στα κάτω διαμερίσματα της ηδονής σου. Μα πώς να κατέβει στους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας χωρίς ξυνάρι για τα χόρτα; Η περιποίηση της μικρής σου περιοχής και η σωστή αποτρίχωση μπορεί να γίνει το απόλυτο διεγερτικό για εκείνον που θα επιστρέφει κοντά σου.

Και κλάμα η κυρία:

Σίγουρα τα συναισθήματα στο σεξ είναι έντονα. Όμως το να βάζεις τα κλάματα και να χύνεις μαύρο δάκρυ κατά τη διάρκεια της επαφής, μόνο σε δύσκολη θέση θα τον φέρει. Αν δεν είναι η πρώτη σου φορά που κάνεις σεξ (για να κατανοήσουμε την συγκίνησή σου) μάλλον το πολύ κλάμα δεν θα ευνοήσει την κατάσταση.
newscity1.net

Το ίδιο ισχύει και για το έντονο χαχανητό. Πώς να σου προσφέρει απόλαυση ο καψερός που πάει να σε ακουμπήσει κι εσύ γαργαλιέσαι και ξεσπάς σε γέλια.

Περιμένεις με τα πόδια ανοιχτά:

Εντάξει δεν θα πάρεις και όλες τις πρωτοβουλίες αλλά το να περιμένεις με τα πόδια ανοιχτά να τα κάνει όλα εκείνος κι εσύ να περιμένεις σιωπηλή στην ακρούλα σου και να είσαι όλο μην και δεν, το έχασες το κορμί πατριώτισσα.

Το μαύρο σκοτάδι:

Είπαμε ξανά πως τα οπτικά ερεθίσματα μπορούν να ευνοήσουν την σεξουαλική σας επαφή. Πολλές γυναίκες που πάσχουν από έλλειψη αυτοπεποιθησης και κολλάνε στα παραπανίσια κιλά τους, κάνουν σεξ μόνο στο μαύρο- πίσσα σκοτάδι. Έλα όμως που στο σκοτάδι, εκείνος θα ψάχνει να βρει εσένα κι εσύ τη στύση του.

Παντού βάζεις το δαχτυλάκι σου:

Μπορεί να βλέπεις παντού πως το σεξ προχωράει, οι άντρες γίνονται πιο ανοιχτοί στις ερωτικές προκλήσεις αλλά μην μπερδεύεις τα πράγματα. Ένα δαχτυλάκι στον πρωκτό του δεν είναι ποτέ καλοδεχούμενο, ειδικά αν δεν στο έχει ζητήσει εκείνος. Τα πειράματά σου μπορείς να τα κάνεις κατόπιν συνεννόησης μαζί του.
womenonly.gr

Η Playmate 2011 Ηρώ Λεγάκη με bikini στην παραλία..




Η Playmate 2011 Ηρώ Λεγάκη με bikini στην παραλία σε παλαιότερες φωτογραφίες της..
Δείτε την..

Διχάζει η αναγνώριση προσώπων στο Facebook

Σε γρήγορη υποχώρηση και «συγνώμη» προχώρησε το Facebook, αντιμέτωπο με έντονες αντιδράσεις μετά την εμφάνιση ενός νέου συστήματος, το οποίο έχει τη δυνατότητα αναγνώρισης προσώπων χρηστών.Όπως παραδέχτηκαν οι ιδιοκτήτες του δημοφιλούς εργαλείου κοινωνικής δικτύωσης, θα έπρεπε να .είχαν κάνει περισσότερα για να ενημερωθούν οι χρήστες πριν την εκκίνηση της λειτουργίας του εν λόγω συστήματος.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas