Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Οι… βρισιές όταν πονάμε, λειτουργούν σαν παυσίπονο!


Οι βρισιές μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε τον φυσικό πόνο, υποστηρίζει νέα επιστημονική έρευνα, ενώ επισημαίνει ότι τα τα άτομα που εν γένει στη ζωή τους εκτονώνονται… βρίζοντας, καταφεύγουν λιγότερο στα φάρμακα!Μπορεί οι βρισιές να είναι ιδιαίτερα ντροπιαστικές για εκείνον που τις «εκτοξεύει», όμως σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως όταν τραυματιστούμε ή πονάμε, λειτουργούν ως ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό παυσίπονο, υποστηρίζει νέα έρευνα βρετανών επιστημόνων από το πανεπιστήμιο του Κιλ.

Οι γυναίκες βαριούνται το γάμο, οι άντρες την συμβίωση


Αν και είναι γενικά παραδεδεγμένο πως οι άντρες βαριούνται πιο εύκολα το γάμο, μία νέα μελέτη υποστηρίζει ακριβώς το αντίθετο: πως οι γυναίκες βαριούνται πιο γρήγορα όταν είναι παντρεμένες και όχι στις περιπτώσεις κοινής συμβίωσης.

How to : Παίξτε Nintendo 64 στον υπολογιστή σας

Tο Nintendo 64 (N64) κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα μέσα του 1996 και ήταν το μηχάνημα νέας γενιάς που έριξε η Nintendo στην μάχη των κονσολών αυτής της εποχής. Έχοντας σαν κύριους αντίπαλους το Playstation της Sony και το Saturn της Sega και μολονότι ήταν η μόνη κονσόλα από τις τρείς που λειτουργούσε στα 64bits, δεν έτυχε την αποδοχή του κοινού.

Άρχοντας των τελικών ο Κάκος

Ο Κερκυραίος ρέφερι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ορίστηκε να διευθύνει τον τελικό του κυπέλλου της 30ης Απριλίου, ΑΕΚ - Ατρόμητος.

Τέρμα οι κλήσεις με απόκρυψη

Μια νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη για το iPhone στις ΗΠΑ η οποία σας επιτρέπει να αποκαλύψετε όλες τις κλήσεις με απόκρυψη.
Το TrapCall είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να αναγνωρίσει όλες τις κλήσεις που έχουν απόκρυψη.

Εκπτώσεις το Μάιο λόγω πτώσης τζίρου

http://static.fsport.gr/images/ekptwseis%2027042011.jpgΣε εκπτώσεις της τάξεως των 50% θα προχωρήσουν οι καταστηματάρχες...
τον Μάιο βλέποντας τον τζίρο τους να έχει πέσει σημαντικά τις μέρες των γιορτών ο οποίος σημείωσε μείωση περίπου 15%...

Αστρολογική Εφημερία από 27 έως 30 Απριλίου




Ενώ ο Άρης κλείνει σταδιακά τη σύνοδο του με τον Δία, ανάβοντας παντού φωτιές (κυριολεκτικά και μεταφορικά), οι «σκοτεινές» δυνάμεις απεργάζονται τα δικά τους σχέδια. Τουλάχιστον ως προς τα εξωτερικά γεγονότα, η Τετάρτη διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο της «πιο δύσκολης ημέρας του χρόνου», αφού οι τρεις... καμπαλέρος, ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας είναι πρόθυμοι να δείξουν τον κακό τους εαυτό.

Ηράκλειο: Αυτοκτόνησε στη λαχαναγορά πρώην στέλεχος της ΝΔ!

Η τραγική είδηση της αυτοκτονίας έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία... (δείτε φωτό)

Για κακοποίηση ανηλίκου κατηγορείται ο Nicolas Cage!

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Nicolas Cage απασχόλησε ... τα φώτα της δημοσιότητας, όταν οι αστυνομικές αρχές της Νέας Ορλεάνης τον συνέλαβαν τύφλα στο μεθύσι, επειδή δημιούργησε επεισόδιο και διατάραξε την κοινή ησυχία. Τώρα ο δημοφιλής ηθοποιός αντιμετωπίζει μια σοβαρότερη κατηγορία: αυτή της κακοποίησης ανηλίκου...

Χαμός στο ΟΑΚΑ - Εξαντλήθηκαν τα "κίτρινα" εισιτήρια

Τα τελευταία 2.500 εισιτήρια που διέθεσε η ΑΕΚ στους φίλους της έγιναν ανάρπαστα μέσα σε λίγη ώρα και έτσι η Ένωση θα έχει τη συμπαράσταση 35.000 φιλάθλων της στον τελικό κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι γυναίκες προτιμούν τη σοκολάτα από το σεξ

Μία στις τρεις γυναίκες ονειρεύονται μια σοκολάτα... κατά τη διάρκεια της ημέρας σε σύγκριση με μόλις το 18 % των γυναικών που σκέφτονται το σεξ, σύμφωνα με μια νέα βρετανική έρευνα.

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την Πρωτομαγιά

Οι ναυτεργάτες αναμένεται να έχουν απεργιακή προσυγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά στις 5:30 το πρωί.

Έρχεται το προφυλακτικό τελευταίας γενιάς

Το αποκαλούν «Viagra των προφυλακτικών» και βρίσκεται στα τελευταία στάδια έγκρισης για εισαγωγή του στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, το νέο αυτό προφυλακτικό υπόσχεται...

Αισιοδοξία για αύξηση της τουριστικής κίνησης από τις αεροπορικές εταιρίες

http://www.newscode.gr/photos/images/sized/articles/OLYMIAKH_AEGEAN-458x315.jpgΑισιόδοξες προοπτικές διαγράφονται για την τουριστική κίνηση... στην Ελλάδα εφέτος, μετά και την πολύ σημαντική αύξηση των αιτημάτων των αεροπορικών εταιρειών για "Slots" (οι χρονοθυρίδες που αντιστοιχούν στις ώρες αναχώρησης των δρομολογίων από τα αεροδρόμια) στα ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια.

Αποχωρεί από το πορνό η Sasha Grey


Έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της. Με το υποκριτικό της ταλέντο η 23χρονη Μαρίνα Χατζή, ή αλλιώς Sasha Grey είναι ίσως η μεγαλύτερη πορνοστάρ που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Όμως όλα έχουν ένα τέλος και ύστερα από τεράστιες επιτυχίες στη βιομηχανία πορνό η Ελληνοαμερικανίδα πορνοστάρ αποφάσισε να...
τερματίσει την καριέρα της.

Ολα τα αγαθά στον 23% ΦΠΑ, επιβολή φόρου στα αναψυκτικά και έως 30% περικοπές μισθών με το ενιαίο μισθολόγιο για να καλυφθεί η μαύρη τρύπα

- Τα μέτρα έπρεπε ήδη να εφαρμόζονται σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης στην τρόικα
- Έρχονται και αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας
- Σχέδια για επιβολή επιπλέον φόρου ακόμα και στα αλκοολούχα ποτά

Το "Νησί" άγγιξε την Lady Gaga και αγοράζει σπίτι


Το «Νησί» άγγιξε την Lady Gaga. Η χάρη του καπετάν Γιωργή και της Ελένης, όπως φαίνεται, πέρασαν τα σύνορα και η δημοφιλής σειρά του Mega με τη συγκλονιστική ιστορία της Σπιναλόγκας έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον. Τέτοιο που όσο και να ακούγεται απίθανο, η εκκεντρική Lady Gaga βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκτήσει μια...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τα λένε Μαρινάκης-Βαλβέρδε

Τα λένε Μαρινάκης-ΒαλβέρδεΕτοιμάζουν το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν...Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό.

Μοναστήρι κληρώνει στους πιστούς ένα τζιπ!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος ...και Σεραφείμ του Σάρωφ, γνωστό ως το Μοναστήρι των «Παπαροκάδων» φέτος αποφάσισαν να κάνουν έναν ξεχωριστό πασχαλινό δώρο στους πιστούς.
Έβαλαν σε λαχειοφόρο ένα πολυτελέστατο τζιπ αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

17 πτώματα βρέθηκαν σε κρυφό τάφο στο Μεξικό

Κατά τη διάρκεια του δεκαπενθημέρου που πέρασε, 75 πτώματα βρέθηκαν σε κρυφούς τάφους που βρίσκονταν σε δύο κτίρια της πόλης αυτής.

Σε χάκερς οφείλεται το πρόβλημα στο δίκτυο του PlayStation

Σε επίθεσης χάκερς οφείλεται η πολλές φορές offline σύνδεση του Playstation, όπως επιβεβαίωσε η Sony... Οι χρήστες που προσπάθησαν να συνδεθούν αντιμετώπισαν προβλήματα με μηνύματα βλάβης να δηλώνουν πως το δίκτυο υποβάλλεται σε συντήρηση είτε είναι σε αναστολή.

Μειώθηκαν τα τροχαία το φετινό Πάσχα

Μείωση των θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων, που ξεπερνάει το 30%, παρατηρήθηκε, το φετινό Πάσχα σε σχέση με πέρυσι, χωρίς ωστόσο ο απολογισμός να είναι ευκαταφρόνητος, αφού είχαμε...

Οι ωραιότερες πισίνες ξενοδοχείων στον κόσμο

Οι ωραιότερες πισίνες ξενοδοχείων στον κόσμοΗ ευρηματικότητα των αρχιτεκτόνων σε συνδυασμό με την απαιτούμενη χλιδή... δημιούργησαν ονειρεμένες πισίνες σε ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρόκειται βέβαια για μονάδες λίγο «αλμυρές» για την τσέπη του μέσου Έλληνα, όμως δεν κάνει κακό να ονειρευόμαστε.

Χωρίς Ινιέστα κόντρα στη Ρεάλ

Ο Ισπανός μέσος δεν θα μπορέσει τελικά να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα στον μεγάλο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τους Μαδριλένους στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

H Kim Kardashian κάνει πάλι στριπτίζ και φωτογραφίζεται!

H Kim Kardashian σέξι και με καμπύλες- φωτιά , αποφάσισε να κάνει όχι μια απλά αισθησιακή φωτογράφιση αλλά κάτι πιο τολμηρό! Έκανε φωτογράφιση για λογαριαμό του βρετανικού περιοδικού “Cosmopolitan” που ως θέμα έχει : την Kim να κάνει strip show!

Υπουργός ξέχασε απόρρητα έγγραφα σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Ολα τα ανωτέρω έγγραφα εντοπίστηκαν απ έναν ισραηλινό επιχειρηματία, που αμέσως μετά τον υπουργό κατέλυσε στο ίδιο δωμάτιο.

Απίστευτο! Πήρε σύνταξη σε ηλικία 102 ετών

Σε ηλικία 102 ετών, μια γυναίκα που εργάζεται ακόμη για την Πολιτεία της Νεμπράσκα αποφάσισε τελικά να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και να συνταξιοδοτηθεί γιατί ήρθε η ώρα να απολαύσει τα γεράματά της.

Ο Γιώργος, η Τίνα και ο Γιώργος

Είναι εδώ και χρόνια φίλη του Γιώργου Παπανδρέου και από το 2004 έως το 2007 τουλάχιστον ήταν η βασική κειμενογράφος των ομιλιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ τότε.

«Κόκκινοι διάβολοι» μέσα στην Γερμανία - Διπλό… τελικού για Γιουνάιτεντ

Ο Νόιερ έπιασε τα... άπιαστα, αλλά η Μαν. Γιουνάιτεντ έδειξε… άπιαστη. Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επικράτησε στο «Φέλτινς Αρένα» της Σάλκε με 2-0 και βρίσκεται πλέον με το… ένα πόδι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει στο Γουέμπλεϊ.

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 27/04/2011

Νεφώσεις με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και τοπικές καταιγίδες πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές περιμένουμε την Τετάρτη 27 Απριλίου 2011.

Σαν σήμερα

http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 27/4/2011!

Ένα αφιέρωμα στο στήθος…


Ένα αφιέρωμα στο στήθος…

Πόσο αμαρτωλή είναι η φαντασίωση;

Σίγουρα πολλοί αν όχι όλοι έχουμε αναρωτηθεί αν είναι φυσιολογικό να φαντασιωνόμαστε κάποιον άλλον κατά τη διάρκεια του σεξ; Το 50% των γυναικών και το 75% των ανδρών φαντασιώνονται κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Σύμφωνα με σεξολόγους, αυτό μπορεί να θεωρηθεί ένας υγιής και φυσιολογικός τρόπος να ερεθιστεί κάποιος και να έχει μια καλή ερωτική πράξη.

Η Lucy Pinder με στήθος που μας.. καθηλώνει!






Η Lucy Pinder με στήθος που μας.. καθηλώνει!
φυσικό και τέλειο..
Δείτε την..

Σεξ: το αντίδοτο στους καβγάδες

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να διατηρήσετε την ειρήνη μέσα στη σχέση σας. Ανάμεσά τους είναι ο εποικοδομητικός διάλογος, η υποχωρητικότητα, η κατανόηση, η υπομονή και πολλά άλλα. Ανάμεσά τους είναι επίσης και το σεξ.

Η Βρετανίδα ηθοποιός Annie Cooper σε ένα upskirt..






Η Βρετανίδα ηθοποιός Annie Cooper σε ένα upskirt μεσα στο αυτοκίνητο καθώς φεύγει από το the box club του Λονδίνου…
Δείτε την

Τι του λες και τι ακούει: 5 ατάκες φωτιά

Υπάρχουν φορές που μέσα στη σχέση σου, νιώθεις να σε πνίγει το δίκιο. Κι εκεί, πάνω στο θυμό και την απογοήτευση που ο πρίγκιπας άρχισε να μεταμορφώνεται σε βατράχι, σου φεύγουν μερικές ατάκες σκέτη φωτιά και λαύρα.
.Έλα όμως που εσύ άλλα λες, κι εκείνος άλλα καταλαβαίνει και απαντά (από μέσα του συνήθως)! Ποιά ερμηνεία δίνει ο καλός σου στις πιο δημοφιλείς ατάκες σου; Μάθε και λάβε τα μέτρα σου.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas