Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Eκοψε το πέος του

E... όχι και άλλος έκοψε το πέος του

Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο λες και έχει πέσει επιδημία...με άντρες να κόβουν το σεξουαλικό τους όργανο. Ένας άντρας από τις Φιλιππίνες έκοψε το πέος του με σκοπό να δείξει στη εν διαστάσει γυναίκα του ότι της είναι πιστός!!!

Από καριέρα καλά πάμε οι γυναίκες. Από σεξ τι γίνεται;

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/27051d5316c42af748d70b66ab80ef13_M.jpg?t=1306132418Όσο περισσότερες επιτυχίες έχει μια γυναίκα σε μορφωτικό και επαγγελματικό επίπεδο... τόσο μειώνονται οι ευκαιρίες για ποιοτική, σταθερή, προσωπική σχέση. Η χειραφέτηση τώρα πληρώνεται. Μπορεί τις τελευταίες δύο δεκαετίες οι ευκαιρίες για μόρφωση και επαγγελματική καριέρα να έχουν εκτοξευθεί για τις νεαρές ενήλικες γυναίκες ανά τον κόσμο, μια νέα έρευνα όμως που έγινε στο University of Texas στο Austin από κοινωνιολόγους, απέδειξε πως οι ευκαιρίες για σταθερές, μακρόχρονες σχέσεις έχουν πέσει κατακόρυφα.

Βρήκε ξεχασμένα 45.000 δολάρια στο νέο του σπίτι!

Το ποσό των 45.000 δολαρίων μέσα σε κουτιά στο καινούργιο του σπίτι βρήκε ένας άνδρας στην περιοχή Utah ωστόσο αποφάσισε να τα δώσει σε αυτούς που τους άνηκαν.
Σύμφωνα με τον Τζος Φεριν, την ανακάλυψη έκανε καθώς περπατούσε μέσα στο νέο του σπίτι.
"Σάστισα. Κλείδωσα το αυτοκίνητο και κάλεσα τη σύζυγό μου για να της το πω.

Τα προγνωστικά για τις βάσεις

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjy3WAftqlOgXy8cjLIGIgL4L1sKvRR4BGO_oxVfEgGIYRp78AyRNg9QqsaIF117hMGwA0hy6BoL-G6qyhhWSzBP7EfQyIbsm6rZG8NbqIzyjrLpbpRezukwOusI9Sx7zT62oMchwmChaNv/s320/ContentSegment_18501862%2524W232_H250_R0_P0_S1_V1%2524Jpg.jpgΤα «προγνωστικά» για την κίνηση των βάσεων, την άνοδο ή την πτώση τους...
ξεκινούν µετά τη γνωστοποίηση των βαθµολογικών επιδόσεων των υποψηφίων (συνήθως τέλος Ιουλίου), καθώς τότε µπορεί να γίνει η σύγκριση µε τις επιδόσεις της προηγούµενης χρονιάς. Ωστόσο, υπάρχουν ορισµένα δεδοµένα που «οικοδοµούν» όρια στην κίνηση των βάσεων εισαγωγής των φετινών εξετάσεων, δηλαδή, µε άλλα λόγια, στην «τιµή του εισιτηρίου» πρόσβασης στα ΑΕΙ - ΤΕΙ.

Δοκιμαστής παιχνιδιών ετών...8

Πρόκειται για τον Τζέιμς Τσάιλντς ο οποίος στην ουσία θα είναι δοκιμαστής παιχνιδιών. Αφού θα παίζει με τα παιχνίδια ο μικρός θα πρέπει να περιγράφει τι του άρεσε και τι όχι ενώ θα έχει την ευκαιρία να κάνει προτάσεις προς βελτίωσή τους και να παραθέτει τις ιδέες του για τη δημιουργία νέων προϊόντων.

Η ιδανική χρήση του iPad είναι στο κρεβάτι

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/43688.jpgΣύμφωνα με την εταιρία δημοσκοπήσεων Nielsen Co, οι χρήστες του iPad ... και των tablets γενικότερα, προτιμούν να χρησιμοποιούν τις φορητές συσκευές στο κρεβάτι, παρά στο μπάνιο.

Θα γίνει μητέρα με το σπέρμα του νεκρού συζύγου της!

Για πρώτη φορά στα νομικά χρονικά της Νέας Νότιας Ουαλίας δικαστήριο έδωσε το δικαίωμα σε μια γυναίκα, να χρησιμοποιήσει το σπέρμα του νεκρού πλέον άνδρα της προκειμένου να μείνει έγκυος.

Ημαθία: Δίχρονη τραυματίστηκε από όπλο την ώρα που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της

Το 2 ετών κοριτσάκι μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην παιδοχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Γεννηματά Θεσσαλονίκης, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο ζωής καθώς τα τραύματα από το πυροβόλο ήταν ελαφρά.

Απαγορεύεται να είσαι σέξι

http://news247.gr/kosmos/paraksena/article869657.ece/ALTERNATES/w620/prostitute.jpgΈναν άκρως παράλογο τρόπο σκέφτηκαν οι αρχές στις Γιούτα για να πατάξουν... την πορνεία. Νέο νομοσχέδιο απαγορεύει τη σέξι συμπεριφορά στο δρόμο. Έρχονται συλλήψεις

Το να είσαι μια... 

Ο ουρανοξύστης που θα ταΐζει μια ολόκληρη πόλη!

Ο ουρανοξύστης αυτός είναι σχεδιασμένος από τον Βέλγο αρχιτέκτονα Vincent Callebaut και θα μπορούσε να παράγει αγροτικά προϊόντα για μια ολόκληρη πόλη. Στους ορόφους του θα μπορούν να μεγαλώνουν βοοειδή αλλά και...
κοτόπουλα ενώ θα υπάρχει χώρος για την καλλιέργεια 28...

Τύχη βουνό είχε αυτός!

Αυτός πρέπει να παίξει Λοττο, τζόκερ και ότι άλλο υπάρχει γιατί τέτοια τύχη δύσκολα μπορεί κάποιος να συναντήσει. Ο 33χρονος Leon Wilson  δέχτηκε μια σφαίρα στο κεφάλι. Στο κράνος για την ακρίβεια. Το χτύπημα τον τράνταξε, νόμιζε ότι...

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν και οι γονείς των 17χρονων που έκλεβαν playstation!

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω την ώρα που έκαναν μία ακόμη διάρρηξη...

Παρά το μικρό της ηλικίας τους οι δύο 17χρονοι φαίνεται πως είχαν εμπειρία στις διαρρήξεις! Οι άνδρες της αστυνομίας τους συνέλαβαν την ώρα που "μπούκαραν" σε σχολή οδηγών.

Ο άνδρας με τα 1.091 piercings (Photos)

Ο άνδρας με τα 1.091 piercings (1)
Ο Aryan Hopkins έκανε νέο ρεκόρ με ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 1091 piercings στο σώμα του! Αυτό πρέπει να πόνεσε…

Εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι με 5 κινήσεις

1. Προτιμούμε τις ενεργειακά αποδοτικές συσκευές....
Εάν πρόκειται να αγοράσουμε... νέες ηλεκτρικές συσκευές, προτιμούμε αυτές που είναι ενεργειακής κλάσης A++. Επίσης θα πρέπει να διαθέτουν διακόπτη που «κλείνει» τελείως την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στη συσκευή, ή εναλλακτικά να καταναλώνουν λιγότερο από 0,5W σε κατάσταση αναμονής.(συνολική μείωση CO2 κατά περίπου 300.000 τόνους ετησίως.)

Μέσα σε μια πισίνα εσείς τι θα βάζετε;

Μέσα σε μια πισίνα εσείς τι θα βάζετε;Και όχι δεν είναι τζακούζι...

Προσπάθησαν να κάψουν ζωντανό Έλληνα μοναχό

Η αδιαφορία του ελληνικού κράτους για τους έλληνες μοναχούς που βρίσκονται σε ιστορικά μοναστήρια στα Παλαιστινιακά εδάφη και στο Ισραήλ, ξεπερνά κάθε φαντασία.
Οι περισσότεροι από αυτούς, όπως έχουμε ξαναγράψει στο newsbomb.gr, ζουν τον εφιάλτη καθημερινά λόγω των επιθέσεων από φανατικούς μουσουλμάνους της περιοχής.

Υπάρχει κρυφό μήνυμα στην πρώτη σελίδα του Facebook;

Απ’ οτι φαίνεται το Facebook σχετίζεται άμεσα με το Sex και αυτό μπορούμε να το δούμε...
αν παρατηρήσουμε καλά την σελίδα που κάνουμε login.

Σύμφωνα με μία...

Όλα τα τεύχη του Playboy με ένα κλικ στο Διαδίκτυο

Όλα τα τεύχη του Playboy με ένα κλικ στο ΔιαδίκτυοΤο Playboy έχει καλά νέα για όσους νόμιζαν ότι τα παλιά τους αντίτυπα...
χάθηκαν για πάντα, όταν τα βρήκαν οι μαμάδες τους και τα πέταξαν! Τα «κουνελάκια» του Χιού Χέφνερ ειναι πλέον ...ψηφιακά.

11 τρελές αποτριχώσεις (Photos)

Μπορεί η αποτρίχωση να γίνει μορφή τέχνης; Κι όμως μπορεί, με αρκετή δόση χιούμορ…

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η δικογραφία για το «σκονάκι μέσω SMS» στο Γαλάτσι


Πρόθεση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι να εξεταστεί εάν το SMS εστάλη και σε άλλους μαθητές
Στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου θα σταλεί τη Δευτέρα η δικογραφία που συνέταξε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το «σκονάκι μέσω SMS» στις πανελλαδικές σε σχολείο στο Γαλάτσι.

Η πόρνη του Ριμπερί επιστρέφει ως μοντέλο εσωρούχων...

Δεν ξέρω αν θυμάστε το σκάνδαλο που είχε
ξεσπάσει με βασικούς πρωταγωνιστές τον Frank Ribery και τη Zahia Dehar...

Τα δύσκολα θέματα ρίχνουν τις βάσεις

Τα δύσκολα θέματα ρίχνουν τις βάσειςΜέχρι στιγμής πλήττονται οι υποψήφιοι θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης...
Οι φετινές πανελλήνιες εξετάσεις θα περάσουν στην ιστορία ως οι δυσκολότερες των τελευταίων ετών, κυρίως για τους υποψήφιους της θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης.

Συνεργασία Λαζόπουλου - Ελληνοφρένειας;

Ενας διακαής πόθος του Λάκη φαίνεται ότι παίρνει σάρκα και οστά από τη νέα τηλεοπτική χρονιά πετυχαίνοντας τη μεγάλη ανατροπή. Ποτέ του ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την...

Πακιστάν: Επίθεση σε στρατιωτική βάση - 4 νεκροί

Περίπου δεκαπέντε με είκοσι αντάρτες επιτέθηκαν σε βάση του Πολεμικού Ναυτικού στο Καράτσι σκοτώνοντας τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους.

Οι ένοπλοι άνδρες εισήλθαν στη στρατιωτική βάση Mehran-PNS προκαλώντας τουλάχιστον δύο μεγάλες εκρήξεις, ενώ επιτέθηκαν σε τρία υπόστεγα αεροσκαφών.

Τρισδιάστατοι τοίχοι

Τρισδιάστατοι τοίχοι Σκέτα έργα τέχνης...

'Ωρα μηδέν για την οικονομία - Οριστικοποιούνται τα νέα μέτρα

- Καθοριστικής σημασίας το υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας
- Κρίσιμες επαφές Παπανδρέου με πολιτικούς αρχηγούς με ζητούμενο τη συναίνεση
- Πιέζουν οι ευρωπαίοι για μέτρα και συναίνεση

Λεπτή χειρουργική επέμβαση το 250 π.χ!

Το υψηλό επίπεδο της Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής αναδείχθηκε... με την ανακάλυψη ενός ανδρικού κρανίου με οπή διαμέτρου 1.62 εκατ. στο αριστερό βρεγματικό οστό, που δείχνει ότι ο άνδρας είχε υποστεί λεπτή εγχείρηση εγκεφάλου!

Οι Ισπανοί γυρίζουν την πλάτη στους Σοσιαλιστές

Μεγάλη ήττα του Σοσιαλιστικού Κόμματος και νίκη του Λαϊκού Κόμματος δείχνουν τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών.

Premier League: Το Νησί… τελευταίο επεισόδιο!

Το Νησί… τελευταίο επεισόδιο!
Ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν το φινάλε στο… σίριαλ της παραμονής στο Νησί. Τον δρόμο για την Τσάμπιονσιπ πήραν μαζί με την Γουέστ Χαμ, Μπέρμιγχαμ και Μπλάκπουλ, «σφράγισε» την πέμπτη θέση η Τότεναμ – αφήνοντας εκτός Ευρώπης την Λίβερπουλ - και την τρίτη που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι. Διαβάστε όλα τα αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερσιπ.

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 23/05/2011


Αραιές νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές περιμένουμε τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2011. Το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Σαν σήμερα



http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 23/5/2011!

Valory Irene : Ουκρανέζικα και μεγάλα !

Valory Irene : Ουκρανέζικα και μεγάλα !
Απολαύστε τα!!!!

Ραντεβού με ελαφρύ πορτοφόλι



Οι στιγμές χαράς με το σύντροφο δεν προϋποθέτουν και άφθονο χρήμα. Οι σχέσεις άλλωστε δε βασίζονται σε οικονομικές υπηρεσίες, αλλά σε ειλικρινή αισθήματα, αγάπη και κοινές επιδιώξεις. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και επενδύστε στη ρομαντική πλευρά σας.Ένα.. ελαφρύ πορτοφόλι δε. χρειάζεται να ξενερώσει ένα ραντεβού. Οικονομικές λύσεις υπάρχουν πολλές για τους αθεράπευτα ερωτευμένους!

H Carlotta Champagne … έμαθε να βαζει πλυντήριο !

H Carlotta Champagne … έμαθε να βαζει πλυντήριο !

Η θετική σκέψη ανανεώνει τη σχέση


Η θετική σκέψη, στην πιο απλή της μορφή, έχει να κάνει με τη διάθεσή μας. Είναι άλλωστε γνωστό ότι οι σκέψεις και η συμπεριφορά επηρεάζουν την καθημερινότητα και το μέλλον. Το λεγόμενο 'attitude' είναι πιο σημαντικό από τα ίδια τα γεγονότα και είναι και το μοναδικό που μπορούμε οι ίδιοι να ελέγξουμε. Η φιλοσοφία μας απέναντι στα .πράγματα είναι επιλογή. Και με τον ίδιο τρόπο, η θετική σκέψη είναι επιλογή.

Η Βούλα Βαβάτση στην Athens Erotic Dream






Η Βούλα Βαβάτση στην Athens Erotic Dream..
Δείτε την..

Σε ποια ηλικία οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι;


Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι τα παιδιά ηλικίας 25 ετών περίπου είναι ευτυχισμένα, έκπληξη όμως προκαλεί το γεγονός ότι ευτυχισμένοι είναι εξίσου και οι ηλικιωμένοι!

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas