Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά


http://www.mixed.gr/media/k2/items/cache/f22faa60a999f32e51c965f3ad5fd55a_XL.jpgΠριν από έξι χρόνια, η ταινία “Σειρήνες στο Αιγαίο” έσπασε κάθε εισπρακτικό ρεκόρ και έγινε η πιο μεγάλη εμπορική επιτυχία του ελληνικού σινεμά. Φέτος, ο Νίκος Περάκης επιστρέφει, επιστρατεύοντας τους ίδιους ηθοποιούς για την πολυαναμενόμενη συνέχεια.
Λίγα χρόνια μετά το θερμό επεισόδιο της Πίττας, η μαχητική ομάδα αφήνει το Αιγαίο, συστρατεύεται και πιάνει στεριά…

Γυμνοί Ολυμπιακοί αγώνες στην Αυστραλία

Πάνω από 500 άτομα έχουν δηλώσει συμμετοχή στους γυμνούς Ολυμπιακούς αγώνες, που θα διεξαχθούν ...το Σάββατο 30 Απριλίου και την Κυριακή 1 Μαΐου, στην Αυστραλία.

Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι προέρχονται από όλο τον κόσμο, θα αγωνιστούν εντελώς γυμνοί σε αθλήματα όπως τρέξιμο, άλμα κ.α..

WoW: Cataclysm - Rise of the Zandalari

Το νέο τεράστιο patch φέρνει τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι
Την Τετάρτη, η Blizzard Entertainment έκανε διαθέσιμο το νέο patch του World of Warcraft, υπ’ αριθμόν 4.1. Το πολυαναμενόμενο update περιλαμβάνει πολλές προσθήκες στο gameplay του τίτλου, όπως τα Dungeon Finder: Call to Arms, Guild Finder και Guild Challenges.

Σέντρα στα πλέι οφ με ΠΑΟΚ-ΠΑΟ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας τα οποία ξεκινούν στις 8 Μαΐου και ολοκληρώνονται στις 25 του ίδιου μήνα. Πρεμιέρα σε ΟΑΚΑ και Τούμπα.

Η λέπρα μεταδίδεται και από τους αρμαδίλλους


Αρμαδίλλος: χαριτωμένος, αλλά μην τον πάρετε αγκαλιά
Ο αρμαδίλλος είναι ούτως ή άλλως παράξενο ζώο, τώρα όμως έγινε ακόμα πιο παράξενο. Γενετική μελέτη επιβεβαιώνει ότι το θωρακισμένο θηλαστικό είναι το μόνο άλλο θηλαστικό που μπορεί να μεταδώσει τη λέπρα στον άνθρωπο -και μάλιστα ευθύνεται για την πλειονότητα των κρουσμάτων στις νότιες ΗΠΑ.

Συλλήψεις για την δολοφονική επίθεση στη Marfin

Τρία άτομα συνελήφθησαν σε επιχείρηση της αστυνομίας ως ύποπτοι για το εμπρησμό της Marfin στις 5 Μαϊου του 2010 όπου βρήκαν τραγικό θάνατο 3 εργαζόμενοι.

Παραδεισένιοι καλοκαιρινοί προορισμοί!!

Απίθανες φωτογραφίες απο εξωτικές παραλίες και ηλιοβασιλέματα , ικανα να κολάσουν και... τον πιο δύσπιστο.
Προορισμοί που ο καθένας θα επιθυμούσε να επισκεφτεί.Οσοι άτυχοι απλά απολαύστε τις φωτογραφίες.

Λαχτάρα με Σισέ που βρίσκεται στη λίστα της Βιγιαρεάλ


Ο Τζιμπρίλ Σισέ
Ανησύχησαν προς στιγμήν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, που είδαν τον Τζιμπρίλ Σισέ να μην προπονείται κανονικά, αφού υπέστη μυϊκό σπασμό στο δεξιό δικέφαλο.

Μια πιστή αντιγραφή της Scala του Μιλάνου, στη Σύρο

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/72bb7955989d1ee19899bcbbf5767cc6_M.jpg?t=1304058587Σκάνδαλο του νεοσύστατου ελληνικού κράτους, όχι τόσο πιστή αντιγραφή της Scala του Μιλάνου... καύχημα των Συριανών, πυρήνας σήμερα του σημαντικού Διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου.

''Το ισχυρό ευρώ νέα απειλή για την Ελλάδα''

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal η ενίσχυση του ευρώ έναντι του δολαρίου συνιστά πλήγμα για την ελληνική οικονομία γιατί θα μειώσει τους Αμερικανούς τουρίστες και θα πλήξει τις εξαγωγές των προιόντων.

Σοκ: Αυτοκτόνησε γνωστό μοντέλο!

http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal/2011_04/kolage_montelo.jpg«Βουτιά» θανάτου στις γραμμές του τραίνου έκανε η 16χρονη Gabby Joseph...
Η πανέμορφη κοπέλα από τη Βρετανία, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της , πέφτοντας στις σιδηροδρομικές γραμμές και βρίσκοντας τραγικό θάνατο από διερχόμενο συρμό.

Τρομοκρατικό χτύπημα πίσω από τη βομβιστική επίθεση στο Μαρακές «βλέπει» το Μαρόκο


Αρκετοί από τους νεκρούς της βομβιστικής επίθεσης ήταν τουρίστες
Έρευνα για την βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε την Πέμπτη σε καφετέρια στο Μαρακές και στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 16 άτομα διεξάγει το Μαρόκο. Για «τρομοκρατικό χτύπημα» κάνει λόγο ο υπουργός Εσωτερικών, Ταΐμπ Σερκάουι. Σε κατάσταση συναγερμού παραμένει η μαροκινή αστυνομία.

O κουρασμένος εγκέφαλος κοιμάται κατά τόπους

Ο εγκέφαλος κοιμάται εκεί που δεν το περιμένεις
Νομίζετε ότι είστε εντελώς ξύπνιοι καθώς διαβάζετε αυτές τις γραμμές; Μπορεί ναι, αλλά μπορεί και όχι. Ακόμη και αν έχετε την εντύπωση ότι βρίσκεστε σε πλήρη εγρήγορση, ένα μέρος του μυαλού σας ενδέχεται να έχει «κατεβάσει τα ρολά» και να παίρνει έναν σύντομο υπνάκο για να ανακτήσει δυνάμεις και να επανακάμψει αργότερα.

Σοκ! Αυτοκτόνησε 16χρονος στην Κρήτη - Τον βρήκε ο πατέρας του και δίπλα του ένα σημείωμα

Συγκλονίζεται από το πρωί για ακόμη μία φορά η κοινή γνώμη της Κρήτης.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Νewsit, ο 16χρονος βρέθηκε στην εξοχική αγροικία της οικογένειας του στα Χελιανά Ρεθύμνου, μέσα σε μια λίμνη αίματος απο τον ίδιο του τον πατέρα στις 6.00 σήμερα το πρωί.

"Επεσε" το site του BBC!

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επισκέπτονται σήμερα λόγω γάμου, την ιστοσελίδα του BBC με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην είναι δυνατόν να επισκεφθεί κανείς την σελίδα.

Για «κυβέρνηση - σκορποχώρι» μιλά η ΝΔ μετά τις δηλώσεις Παπανδρέου στο Υπουργικό


Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης
Έντονη κριτική στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε «σκορποχώρι» άσκησε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου στο Υπουργικό Συμβούλιο, αλλά και τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη ΔΕΗ.

Ε. Δημητροπούλου: “'Εχω στη ζωή μου το ίδιο πάθος με την Άννα από το “Νησί”!”

Η ανατρεπτική φωτογράφιση της νεαρής πρωταγωνίστριας και όσα λέει για το ρόλο της στο “Νησί”...

Η εντεκάδα της ΑΕΚ στον τελικό

Ο Μανόλο Χιμένεθ άνοιξε τα χαρτιά του την Πέμπτη σχετικά με τους έντεκα που προτίθεται να ξεκινήσει στον σαββατιάτικο τελικού του κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.

Πως είναι η τέλεια μέρα για την γυναίκα και πως για τον άνδρα!


Πως είναι η τέλεια μέρα για την γυναίκα και πως για τον άνδρα!
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου για να μάθετε!

Ισχυρότατη έκρηξη σε εργοστάσιο στην Αλβανία με έναν νεκρό

Η έκρηξη σημειώθηκε την ώρα που οι τρεις εργάτες και ο αξιωματικός αποσυναρμολογούσαν μια οβίδα.

Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΝΤΟΣ......


Θέλετε να μάθετε ποιά είναι η ασθένεια του μέλλοντος?
Είναι ο Σεξουαλικός εθισμός ....

Τα σεξουαλικά σκάνδαλα, στα οποία πρωταγωνιστούν celebrities...,έχουν συμβάλλει ώστε να πολλαπλασιαστεί η ζήτηση για παροχή θεραπείας στους σεξουαλικά εθισμένους, παρά το γεγονός ότι η εξάρτηση από το σεξ, δεν έχει ακόμα αναγνωριστεί επισήμως ως διαταραχή και δεν τυγχάνει κυβερνητικής ρύθμισης.

Ακυρώσεις δρομολογίων του ΟΣΕ και του Προαστιακού

Καλό θα είναι, το επιβατικό κοινό, προκειμένου να αποφύγει πιθανή ταλαιπωρία, να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του Οργανισμού.

Τι φαντασιώνονται άντρες και γυναίκες;

Οι ιστορίες για το τι προτιμούν άντρες και γυναίκες σε σχέση με το σεξ έχουν χιλιοειπωθεί. Μια νέα έρευνα που στηρίχτηκε στις διαδικτυακές επισκέψεις σε σάιτ “ενηλίκων” βάζει τέλος σε κλασικές απορίες για το τι πραγματικά φαντασιώνονται τα δύο φύλα...

Ποιοί είναι στη μαύρη λίστα του ΣΔΟΕ – Στη φόρα τα ονόματα 1.500 φοροφυγάδων

- Εντολή για άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών άλλων 1.700 επαγγελματιών
- Πιθανόν να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των φοροφυγάδων μέσω διαδικτύου
- Ξεκινάει άμεσα το "ξεσκόνισμα" 10.000 φυσικών προσώπων (δικηγόροι, τραγουδιστές, γιατροί)
- Καρδιοχειρούργος με 35.000 εισοδήμα ετησίως είχε 5 εκατ. ευρώ σε καταθέσεις

Ασκήσεις για το μυαλό σου!

Το μυαλό είναι ένας μυς όπως όλοι και χρειάζεται άσκηση. Αν ξεχνάς, δοκίμασε 10 έξυπνα tips που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη μνήμη σου.

Πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας στο Ιράκ

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν σήμερα όταν ένας καμικάζι ανατινάχθηκε στην πόλη Μπαλαντρούζ, στο κεντρικό Ιράκ, έγινε γνωστό από αξιωματούχο της ασφάλειας.

Ένα εξωτικό νησί μόνο με ξανθές Λιθουανές!!!!

Το όνειρο του μέσου άνδρα γίνεται πραγματικότητα. Λιθουανική εταιρεία – με στελέχη ξανθές και ωραίες γυναίκες - δημιουργεί εξωτικό νησί όπου όλες τις υπηρεσίες θα παρέχουν μόνο ξανθές Λιθουανές.
Η εταιρεία λέει ότι θέλει να... βάλει τέρμα στα ανέκδοτα με τις ξανθές και ότι θέλει να δείξει πως οι ξανθές .. έχουν επιχειρηματικό μυαλό.

Θεσσαλία: Άνοιξαν τα Τέμπη για τους οδηγούς

Παραδόθηκε κανονικά στην κυκλοφορία η κοιλάδα των Τεμπών, λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ...

Πετάνε... φωτιές οι "Δράκοι"

Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο ημίχρονο η Πόρτο διέλυσε με 5-1 την Βιγιαρεάλ, με τον Φαλκάο να σκοράρει τέσσερις φορές και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Μπενφικα και Μπράγκα μετά το 2-1 των "αετών".

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 29/04/2011


Αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές αλλά και περιόδους ηλιοφάνειας περιμένουμε την Παρασκευή 29 Απριλίου 2011. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.

Σαν σήμερα

http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 29/4/2011!

Η Mimi Humphrey στα καλλιστεία..






Η Mimi Humphrey στα καλλιστεία..
Δείτε την..















περισσότερες φωτογραφίες εδώ

10 τρόποι για να την κάνεις να σε προσέξει



Ακολούθησε 10 απλά βήματα και σύντομα θα γίνεις ακαταμάχητος.
Για τους περισσότερους άντρες είναι πανεύκολο να γελοιοποιηθούν και τελικά να μην καταφέρουν τίποτα με την κοπέλα που γουστάρουν. Το θέμα είναι να ξεχωρίσεις από όλους αυτούς και.να είσαι εσύ ο νικητής τους παιχνιδιού.

Η Βενετία Κυρίου σε μια πολύ hot φωτογράφηση στο Maxim


 

Θυμόμαστε την Βενετία Κυρίου σε μια πολύ hot φωτογράφηση στο Ελληνικό Maxim magazine
Δείτε την..

Είναι τρελές αυτές οι γυναίκες...



Οι άνδρες με πρόσωπο που διαθέτει στρογγυλεμένα και θηλυκά χαρακτηριστικά, φαίνεται πως έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στις γυναίκες, οι οποίες έλκονται περισσότερο από τέτοια παρά από τα γωνιώδη και πιο αρρενωπά χαρακτηριστικά, υποστηρίζει μια νέα .αμερικανική μελέτη.

Belen Rodriguez και Nina Senicar πάνε για shopping..






Belen Rodriguez και Nina Senicar πάνε για shopping και αναστατώνουν τον κόσμο με την εμφάνιση τους..
Δείτε τις..

Ιστορίες τρόμου ή «τι εστί hoax»


ΗoaxΠόσες φορές σας έχει τύχει να λάβετε ένα e-mail που πραγματικά σας θορύβησε και ανταποκριθήκατε στην προτροπή του δημιουργού του να το διαβιβάσετε σε όσο το δυνατόν περισσότερους μπορείτε; Κι όμως, με λίγη ψυχραιμία θα μπορούσατε να αναγνωρίσετε την φάρσα…

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas