Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Τη γλώσσα του σώματος μιλούν και οι πεταλούδες

Επιστήμονες ανακάλυψαν πως οι πεταλούδες κλείνουν τα φτερά τους όταν θέλουν να αποφύγουν το σεξ...
Έναν απλούστατο τρόπο να δηλώσουν το “status” τους αντίστοιχο facebook της φύσης, έχουν και οι πεταλούδες, όπως ανακάλυψαν ερευνητές βιολογίας.

Ξενοδοχείο από παλιά βαρέλια κρασιού

Το ξενοδοχείο De Vrouwe van Stavoren Hotel στην Ολλανδία μετέτρεωε τέσσερα παλιά βαρέλια κρασιού σε δωμάτια. Τα χωρητικότητας 14.500 λίτρων, το καθένα, βαρέλια είναι τώρα δίκλινα δωμάτια που παρέχουν τις βασικές ανέσεις, μέχρι και ένα μικρό καθιστικό.

Οι άγνωστες πτυχές των Bon Jovi, των μεγαλύτερων rock stars της των τελευταίων δεκαετιών

Οι άγνωστες πτυχές των Bon Jovi, των μεγαλύτερων rock stars της των τελευταίων δεκαετιώνΜπορεί οι Bon Jovi να εμφανίζονται στην Αθήνα στις 20 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά εμείς σας παρουσιάζουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε... για την αγαπημένη σας μπάντα.

Πλημμύρισαν οι Σοφάδες Καρδίτσας

Ανυπολόγιστο είναι το ύψος των ζημιών που έγιναν στις αγροτικές καλλιέργειες στους Σοφάδες της Καρδίτσας από τις τελευταίες νεροποντές.

Οι ανακαλύψεις του άνδρα και της γυναίκας!


O άνδρας ανακάλυψε τα ΧΡΩΜΑΤΑ και δημιούργησε τη ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ...

Μεθυσμένοι σε αστείες φωτογραφίες

Μεθυσμένοι σε αστείες φωτογραφίες (1)
Δείτε που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος με μερικά ποτηράκια παραπάνω…

Ροζ σκάνδαλο μάνας και κόρης στην Πάτρα

Σάλος με ροζ σκάνδαλο μάνας και κόρης στην Πάτρα. Πώς και πού σαγηνεύουν τους ερωτικούς συντρόφους τους; ...

Προς επιμήκυνση ή νέο δάνειο οδεύει και η Ιρλανδία

Ετοιμη να ζητήσει επιπλέον δανειακή βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ενωση και το ΔΝΤ φέρεται η Ιρλανδία.

Αποδεκατίζεται το «50-50»

Αποδεκατίζεται το «50-50»Με σημαντικές απώλειες στην ομάδα των βασικών ηθοποιών, η οποία θα μειωθεί κατά 50%...
και ως εκ του με μεγάλες ανατροπές στο σενάριο θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν το «50-50». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τέταρτος κύκλος θα περιλαμβάνει 20 επεισόδια με αισθητά χαμηλότερο μπάτζετ και από τους έντεκα βασικούς χαρακτήρες, θα μείνουν μόνο οι πέντε.

Εκπληκτικές εικόνες από μικροσκόπιο (Photos)


Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι από το βιβλίο «Μικρόκοσμος» του Brandon Brill, που περιλαμβάνει εικόνες από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο με αντικείμενο τα εντόμα, το ανθρώπινο σώμα και καθημερινά πράγματα που όλοι έχουμε στο σπίτι μας. Δείτε λοιπόν μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες πραγμάτων που δεν μπορεί να δει το γυμνό μάτι.

Άρωμα από ούρα

Η καλλιτέχνης Cherry Tree χρησιμοποιεί σαν άρωμα τα ίδια της τα ούρα... Φανατική της ανακύκλωσης, συλλέγει τα ούρα της τα τελευταία 5 χρόνια.

Φθιώτιδα: Χειροπέδες σε αδίστακτη συμμορία κακοποιών!

Πρόκειται για μια 5μελή σπείρα Βουλγάρων, που διέμεναν στη Λαμία...

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι 3 από τους 5 βρίσκονται στα χέρια της Ασφάλειας Λαμίας, ενώ αναζητούνται οι άλλοι 2...

Ερωτικό video απειλεί την Jennifer Lopez;

Άσχημα νέα για την επιτυχημένη τραγουδίστρια, μια και το δικαστήριο του Λος Άντζελες έδωσε την άδεια στον Ojani Noa, τον... πρώτο σύζυγο της JLo, να δώσει στην κυκλοφορία ένα video ερωτικού περιεχομένου που είχαν γυρίσει οι δυο τους στο σπίτι τους.

Όταν ο Chuck Norris σου κάνει friend request…

Chuck Norris (1)
Όταν ο Chuck Norris σου κάνει friend request…

Τεχνικά προβλήματα «χτυπούν» το Skype

Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση ότι η Microsoft θα πληρώσει μια περιουσία... (8,5 δισεκατομμύρια δολάρια) για να εξαγοράσει το Skype, η δημοφιλής υπηρεσία τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα, που προκάλεσαν δυσλειτουργίες στις υπηρεσίες της σε όλο τον κόσμο.

Ποινική δίωξη κατά του Σωκράτη Κόκκαλη

Η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη κατά του Σωκράτη Κόκκαλη και άλλων τεσσάρων προσώπων για κακουργηματική απιστία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και ηθική αυτουργία.

Πότε κυκλοφόρησε το πρώτο σουτιέν;

Πότε κυκλοφόρησε το πρώτο σουτιέν; Την ιδέα την είχαν οι Μίνωες, πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια. Αλλά μετά...

Καλοκαίριασε…

Καλοκαίριασε… …και τα κορίτσια βγήκαν για μπανάκι στην παραλία με τα μαγιουδάκια τους! Η καλύτερή σας. Απολαύστε τις!

Τζένη Θεωνά:Είμαι ευτυχισμένη στη ζωή μου!

Μετά την επιτυχημένη της συμμετοχή στην ταινία: ''Ο θάνατος που ονειρεύτηκα'', η Τζένη Θεωνά παρουσιάζει την εκπομπή της ΕΤ1: «art@ert». Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ''Celebrity'' η Τζένη μίλησε τόσο για τα προσωπικά της, όσο και για τα επαγγελματικά της.

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συγκέντρωση των ''Αγανακτισμένων''

Περίπου τους 100.000 έφτασαν οι «Αγανακτισμένοι» στην πλατεία Συντάγματος, στο ραντεβού με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους που...
διαμαρτύρονται στις κεντρικές πλατείες των πόλεών τους.

Πέρασε τον απογραφέα για εραστή της γυναίκας του, κι έβγαλε καραμπίνα!

Ευγένεια, φιλόξενη διάθεση, αλλά και πολλή μοναξιά, εγκατάλειψη, έντονες κοινωνικές αντιθέσεις, φόβο και καχυποψία έζησαν όλες αυτές τις ημέρες οι άνθρωποι από τη Μεσσηνία που εργάστηκαν σκληρά για την απογραφή του πληθυσμού. Παράλληλα έζησαν κωμικοτραγικές στιγμές όπως αυτή που ο σύζυγος πέρασε τον απογραφέα για εραστή της γυναίκας του και έβγαλε καραμπίνα......

CIA:Ακόμη και πραξικόπημα μπορεί να γίνει στην Ελλάδα

Μετά από το καθημερινό πλέον σενάριο της οικονομικής καταστροφής και χρεοκοπίας,τώρα οι φίλοι μας οι Γερμανοί οι οποίοι έβγαλαν και συνεχίζουν να βγάζουν δισεκατομμύρια από την Ελλάδα,τώρα άρχισαν να γράφουν ακόμη και για ενδεχόμενο στρατιωτικού πραξικοπήματος!

Οι Αμερικανίδες και οι...δονητές!

Δονητής ένα "εργαλείο" χαράς για χιλιάδες γυναίκες που και αν ανακαλύφθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα, δεν πάει λίγος καιρός που οι Αμερικανίδες τους αγοράζουν χωρίς πλέον να κοκκινίζουν.

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Μετά το γάμο... η κηδεία!

Τραγική κατάληξη είχε για έναν 33χρονο αγρότη από τις Δαφνές ο γάμος, στον οποίο παραβρέθηκε ως προσκεκλημένος, χθες.

Πάλι με see through η Pamela!

Αδυναμία στα see through φορέματα φαίνεται πως έχει η Pamela Anderson… αφού για μια ακόμη φορά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, με την πρόσφατη εμφάνισή της στο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του Los Angeles! Τι κι αν διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της… τίποτα δεν μαρτυρά την ηλικία της!

Κοζάνη: 16χρονος ξεψύχησε στην άσφαλτο

Τραγικό θάνατο βρήκε 16χρονος σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 6.40 το πρωί στο 7ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης-Θεσσαλονίκης.

Εκτιμήσεις για μεγάλη πτώση των βάσεων στις Πανελλαδικές

Η δυσκολία των φετινών θεμάτων στις Πανελλαδικές εξετάσεις καθιστά δεδομένη την πτώση των βάσεων. Η μεγάλη «σφαγή» σύμφωνα με τους βαθμολογητές... έχει γίνει στην Τεχνολογική κατεύθυνση, με την αποτυχία στη Φυσική να φτάνει μέχρι και το… 80%!

Ζητούν έρευνα για αυξήσεις τις τιμές της βενζίνης στην ΕΕ

Έρευνα για τις αυξήσεις στις τιμές της βενζίνης στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ζητά η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου

ΠΑΟ 2Χ2 - "Πράσινη" επικράτηση, "κόκκινα" παράπονα

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/e66fc45435dd2fe9983baaebc6456a79_L.jpg?timestamp=1306692845Ο Παναθηναϊκός επικράτησε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 74-62 αλλά είχε και πάλι την ουσία. Ζευγάρωσε τις νίκες του κόντρα στους ερυθρόλευκους που έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 30/05/2011

Ζεστό καιρό με τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά, στα ορεινά της Κρήτης και πιθανόν πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα, περιμένουμε τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2011.

Σαν σήμερα



http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 30/5/2011!

H Ισπανίδα ηθοποιός Laura Manzanedo … “τα πέταξε” στο Interviu !!

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Γιατί ψάχνουμε το κινητό του συντρόφου μας;


Κοιμάται ή είναι στο μπάνιο και έχει αφήσει το κινητό του ανεξέλεγκτο στο τραπεζάκι της κουζίνας. Ακόμα καλύτερα; Έφυγε για δουλειά το πρωί και ξέχασε το κινητό του στο σπίτι. Έχεις όλον τον χρόνο μπροστά σου να αποφασίσεις. Τι κάνεις; Το ψάχνεις ή όχι; Ξεκατινιάζεσαι ή όχι; Μπορείς να αντισταθείς; Θα επικρατήσει η αξιοπρέπεια;.Όχι. Τελικά παρασύρθηκες. Και το έψαξες...

Καυτά οπίσθια σας κάνουν να κολλήσετε άσχημα (μέρος 2ο)!

Καυτά οπίσθια σας κάνουν να κολλήσετε άσχημα (μέρος 2ο)! Επανέρχομαι δυναμικά με το Μέρος 2ο όπως σας είχα υποσχεθεί. Και το τηρώ. Θυμάμαι επίσης ότι αυτό θα ήταν ακόμη πιο δυναμικό από το πρώτο και έτσι είναι. Μην σας κρατάω άλλο με λόγια όμως, περάστε στο ψητό. Απολαύστε τις…

Διαγωνισμός στο ίντερνετ... με γυμνές φωτογραφίες


Η Κέλυ είναι ένα πανέμορφο κορίτσι από την Πάτρα, 23 χρόνων, με απίστευτο κορμί και τέλειες αναλογίες.
Εν αγνοία της, όμως, συμμετείχε τις τελευταίες μέρες σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς που έγινε στο Διαδίκτυο με έπαθλο 500 ευρώ, τα οποία διεκδίκησε το πρώην αγόρι της που .έστειλε γυμνές φωτογραφίες της σε μια νέα ροζ ιστοσελίδα!

Νέα γυμνή φωτογράφηση της Όλγας Φαρμάκη!

Δείτε τη νέα γυμνή φωτογράφηση της Όλγας Φαρμάκη!Η Όλγα Φαρμάκη ανεβάζει τον υδράργυρο στα ύψη! Το σέξι μοντέλο πρωταγωνιστεί σε καμπάνια με κοσμήματα και ποζάρει στον φακό γυμνή φορώντας μόνο εντυπωσιακά κοσμήματα.

Σε ποια ηλικία οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι;


Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι τα παιδιά ηλικίας 25 ετών περίπου είναι ευτυχισμένα, έκπληξη όμως προκαλεί το γεγονός ότι ευτυχισμένοι είναι εξίσου και οι ηλικιωμένοι!

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas