Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Διέρρευσαν πληροφορίες χρηστών του Facebook..

Προσωπικές πληροφορίες των χρηστών του Facebook έχουν κατά λάθος διαρρεύσει ιδίως σε διαφημιστές κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών όπως έγραψε συγκεκριμένα η Symantec Corp στο επίσημο blog της. Η κατασκευάστρια λογισμικού ασφαλείας τόνισε πως ...
τρίτοι θα μπορούσαν να έχουν πρόσβάση σε προσωπικές πληροφορίες, όπως τα προφίλ των χρηστών, τις φωτογραφίες ακόμα και στο chat ενώ θα μπορούσαν να έχουν την δυνατότητα να δημοσιεύσουν και μηνύματα. "Υπολογίζουκε ότι από τον Απρίλη του 2011, κοντά στις 100.000 αιτήσεις έχουν ενεργοποιήσει αυτή την διαρροή. Με τα χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεις μπορεί να έχουν διαρρεύσει κατά λάθος" δήλωσε συγκεκριμένα η Symantec Corp. Το Facebook το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο, ενημερώθηκε σχετικά με αυτό το θέμα και επιβεβαίωσε αυτή την διαρροή, και έλαβε μέτρα για την επίλυση του θέματος.

"Δυστυχώς, το αποτέλεσμα της έκθεσης της Symantec έχει μερικές ανακρίβειες. Συγκεκριμένα έχουμε προέβη σε διεξοδική έρευνα η οποία δεν ανέδειξε διαρροή προσωπικών πληροφοριών ενός χρήστη" ήταν η θέση του Facebook μέσω της εκπροσώπου του Malorie Lucich.

http://www.enimerwsi.com/

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas