Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Παράξενα και πρωτότυπα gadgets για την κουζίνα (Photos)


Παράξενα και πρωτότυπα gadgets για την κουζίνα (17)Δείτε μερικά νέα gadgets για την κουζίνα που θα μπορούσαν να λύσουν τα χέρια σας και να κάνουν την καθημερινότητα σας πολύ πιο εύκολη.

Ερωτικά πους απς στην παραλία

Δωρεάν μαθήματα σεξ προσέφερε ένα ζευγάρι σε παραλία όπου μετά από κατανάλωση βότκας ένιωσαν την ανάγκη να γίνουν ένα με την άμμο. Λουόμενη κάλεσε την αστυνομία και συνελήφθησαν

Ο Πειραιάς ήταν νησί!


Ο Πειραιάς ήταν νησί!Τον πρώτο αιώνα προ Χριστού, ο Στράβων διατύπωσε την υποψία ότι ο Πειραιάς ήταν κάποτε νησί, πριν συνδεθεί τελικά με την υπόλοιπη Αττική. Φαίνεται ότι ο αρχαίος ιστορικός και γεωγράφος είχε δίκιο, όπως επιβεβαιώνουν τώρα έλληνες και γάλλοι γεωλόγοι και αρχαιολόγοι.

Έκλεβε τους ασθενείς του την ώρα που τους εξέταζε!

Απίστευτη καταγγελία για έναν καρδιολόγο από το Ηράκλειο που σύμφωνα με τις καταγγελίες... "ξάφριζε" τις τσάντες των ασθενών του.

Το πιο hi-tech πλύσιμο αυτοκινήτων στον πλανήτη


Το πιο hitech πλύσιμο αυτοκινήτων στον πλανήτηΤο έπλυνες; Το γυάλισες; Σίγουρα όχι τόσο καλά όσο αυτός ο “μαιτρ” του καθαρίσματος πολυτελών αυτοκινήτων, που χρεώνει για τις ειδικές μεθόδους του 7.500 ευρώ!

Η παρακάτω ιστορία είναι ένα τέλειο παράδειγμα για το αν το ταλέντο και η δουλειά πρέπει να πληρώνονται αδρά ή αν κάποιοι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη έχουν παραπάνω λεφτά από ότι χρειάζεται. Όπως το πάρει κανείς…

Η ατμόσφαιρα παίζει παιχνίδια με ένα πύραυλο στη Ρωσία

Όταν οι συνθήκες είναι σωστές, τότε δημιουργείτε το φαινόμενο του λυκόφωτος. Δείτε μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες από αυτό το παράξενο φαινόμενο που δημιουργήθηκε κατά την εκτόξευση ενός Ρωσικού πυραύλου…

Παράξενοι τηλεφωνικοί θάλαμοι (Photos)

Παράξενοι τηλεφωνικοί θάλαμοι (4)
Όλοι κάποια στιγμή έχουμε χρησιμοποιήσει έναν τηλεφωνικό θάλαμο, αλλά το πιθανότερο είναι ελάχιστοι να έχουν συναντήσει κάτι σαν αυτά που θα δείτε παρακάτω…

Κόρινθος: Τους περίμεναν να γυρίσουν για να τους ληστέψουν!

Δυο οικογένειες μέσα στα σπίτια τους στο Βέλο μέσα σε τρεις ώρες χτύπησε η συμμορία των τριών κουκουλοφόρων που δρα στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας!

Η εκκλησία που… γέρνει! (Photos)


Η εκκλησία που... γέρνει! (1)Η συγκεκριμένη εκκλησία βρίσκεται στο μικρό χωριό Suurhusen της Γερμανίας. Κατασκευάστηκε κατά τον Μεσαίωνα σε μια βαλτώδη περιοχή, και για να μείνει σταθερή τοποθετήθηκε πάνω σε μια πλατφόρμα από κορμούς βελανιδιάς. Παρόλ’ αυτά, τον 18ο αιώνα η περιοχή άρχισε να ξηραίνεται, με αποτέλεσμα το κτήριο να αρχίσει να γέρνει. Αυτή τη στιγμή κατέχει το ρεκόρ Γκίνες ως το κτήριο με την μεγαλύτερη ακούσια κλίση, ξεπερνώντας ακόμη και τον πύργο της Πίζας.

Εξηγώντας το σεξ με BIC στυλό…!

Το σεξ και οι σεξουαλικές προτιμήσεις μπορούν να αναπαρασταθούν με διάφορους τρόπους. Ένας απο αυτούς είναι με… στυλο BIC !
Ρίξτε μια ματια στις παρακάτω φωτογραφίες.. έχουν ενδιαφέρουσα άποψη:

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ζηλεύεις!

http://www.astrology.gr/media/k2/items/cache/865a1a018758102d7aac223cf360dd70_L.jpgΠοιος είναι αυτός που δεν ένιωσε ποτέ το τσίμπημα της ζήλειας στη καρδιά;
Ποιος είναι αυτός που όντας ερωτευμένος δεν είδε «ανταγωνιστές και αντιπάλους» στην διεκδίκηση του αντικειμένου του πόθου του και δεν αντέδρασε σπασμωδικά, όταν υποψιάστηκε ότι το ταίρι του, το «δικό» του ταίρι αρέσκεται να μοιράζεται το χρόνο του και τα ενδιαφέροντά του και με τους ...εχθρούς;

Σκούπα στους Γάλλους “Αγανακτισμένους”

Οι "αγανακτισμένοι" διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν χθες βράδυ κοντά στην πλατεία της Βαστίλης στο Παρίσι με σκοπό κατασκηνώσουν ειρηνικά, στο πρότυπο της Πουέρτα ντελ Σολ στη Μαδρίτη, απομακρύνθηκαν τη νύχτα από την αστυνομία.

Μια ενδιαφέρουσα άποψη για το Facebook!

To μεγάλο μπαμ με το Facebook έγινε το καλοκαίρι του 2008...
Εκείνη τη χρονιά κάθε ψαγμένος Internetάκιας είχε φτιάξει account στο site που σήμερα είναι Νο.1 παγκοσμίως. Θυμάμαι τότε μια πρώην μου μου τα είχε πρίξει να φτιάξω λογαριασμό. Την εποχή εκείνη σύχναζα σε ένα άλλο κατεστραμένο social network, το Hi5, όπου πραγματικά είχες την εντύπωση ότι απαγορευόταν η είσοδος σε άτομα άνω των 20 ετών. Και την μ@λακία αυτή την αποθέωνα κιόλας.

Χάπι που κόβει την όρεξη!

Η ανακάλυψη μπορεί μελλοντικά να βοηθήσει στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας μέσω ενός νέου φαρμάκου που θα μιμείται την "ανορεξική" δράση της νικοτίνης.

Φεύγει ο Μπουγιούρης λόγω χρημάτων!

Φεύγει ο Μπουγιούρης λόγω bugets !Τερματίζεται η συνεργασία του ΣΙΓΜΑ με τον γνωστό ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγίούρη...

Χαράτσι στα ακίνητα μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ!

- Έκτακτη εισφορά θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων αξίας από 100.000 ευρώ
- Θα εισπράτεται μέσω της ΔΕΗ και θα κυμαίνεται από 0,1 ως 0,2%
- Στην καλύτερη περίπτωση ο μικροιδιοκτήτης βαρύνεται με 100 ευρώ το χρόνο
- Διαβάστε αναλυτικά τι θα πληρώσετε

Τι λένε οι άνδρες για να ρίξουν μια γυναίκα στο κρεβάτι

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/609feec44a533cb422f97da8b8fa60d5_M.jpg?t=1307697349Δεν χρειάζεται να εισχωρήσεις στα άδυτα των ανδρικών κύκλων για να μάθεις τα «κόλπα» τους...
Αρκεί απλά να τους ακούσεις να σου μιλάνε.

Κλωνοποιημένη αγελάδα θα παράγει μητρικό γάλα!

Μια κλωνοποιημένη αγελάδα που φέρει ανθρώπινα γονίδια και μπορεί να παράγει γάλα ισάξιο με το μητρικό γεννήθηκε στο Εθνικό Ινστιτούτο Γεωργικής Τεχνολογίας της Αργεντινής (ΙΝΤΑ).

Υπάρχει αληθινή φιλία μεταξύ γυναικών;

Οι αλήθεια για τις γυναικείες φιλίες
Η φιλία είναι μια σχέση μαγική που επιβεβαιώνει την ανάγκη της ανθρώπινης φύσης για...
συντροφιά και κοινωνικότητα.

Προειδοποίηση Γιούργκεν για διακοπή ρευστότητας προς την Ελλάδα

Ο πόλεμος μεταξύ των Ευρωπαίων πολιτικών και τραπεζιτών καλά κρατεί και μάλιστα ενδυναμώνεται. Σήμερα ο Γιούργκεν Στάρκ προειδοποιεί τους πολιτικούς να σκεφθούν πολύ προσεκτικά για τις συνέπειες που θα είχε εμπλοκή ιδιωτών στη διάσωση της Ελλαδας.

Μια στις έξι φοιτήτριες δηλώνει ότι έχει πέσει θύμα βιασμού

http://www.newsit.gr/files/Image/10-06-11/resized/VIASMOS_533_355.jpg
Μια στις έξι φοιτήτριες στην Αυστραλία δηλώνει ότι έχει πέσει θύμα… βιασμού και μια στις δύο σεξουαλικής παρενόχλησης, σύμφωνα με έρευνα που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα μέσω Διαδικτύου.

Κατάρριψη ΝΑΤΟϊκού ελικοπτέρου στη Λιβύη

Ελικόπτερο του ΝΑΤΟ κατέρριψαν την Παρασκευή οι λιβυκές δυνάμεις, στη θαλάσσια περιοχή στα ανοικτά της ακτής της πόλης Ζλιτάν, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Λιβύης.

«Καυτά» στιγμιότυπα γνωστού ποδοσφαιριστή στην παραλία!

Τις καλοκαιρινές του διακοπές συντροφιά με την σύζυγό του απολαμβάνει πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής ...

Noodles με κοτόπουλο (κινέζικο)

Χθες το βράδυ έκανα νουντλς με κοτόπουλο. Είναι μια πολύ εύκολη, γευστική και θρεπτική συνταγή.

Και νέα μέτρα προβλέπει ο ΓΑΠ

Λίγες ώρες μετά την κατάθεση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος που προβλέπει νέα αφαίμαξη των εισοδημάτων μέσω άμεσων και έμμεσων φόρων ο Γ. Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο λήψης επιπλέον μέτρων, ενώ «έδειξε» ως συνυπεύθυνο της οικονομικής κατάστασης το κίνημα «Δεν πληρώνω»

Πότε οργανώθηκαν οι γυμνιστές;

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/531e8cb351ff54e358ab9a02237485f1_M.jpg?t=1306591472
Ενάντια στην κάλυψη του γυμνού κορμιού…

Μάτος: Με θέλει ο Φερέιρα

Για την επιθυμία του προπονητή του Παναθηναϊκού που έχει περιπλέξει τα πράγματα σχετικά με το μέλλον μίλησε ο Μαρσέλο Μάτος.

Έλληνας σχεδίασε το πρώτο τσιπ από γραφένιο

Μια ακόμα επιστημονική διάκριση της χώρας μας στο εξωτερικό...
Το πρώτο ολοκληρωμένο κύκλωμα από γραφένιο είναι δημιούργημα ενός Έλληνα.

Θεσσαλονίκη: Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια Μαλγάρων!

Ελεύθερη ήταν για δύο περίπου ώρες η διέλευση των ΙΧ από τα διόδια των Μαλγάρων...στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, καθώς μέλη του ΠΑΜΕ, σήκωσαν τις μπάρες, για να εκφράσουν την αντίθεση τους στην επιβολή διοδίων, αλλά και στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Κονστάντσο και με τη... βούλα

Την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έβαλε ο Αργεντινός τερματοφύλακας που θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 17. “Να βοηθήσω σε Ελλάδα και Ευρώπη”, τόνισε. Πιάνει "λιμάνι" και ο Μαρκάνο - "Ερυθρόλευκες" ματιές σε Μανωλά.

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 11/06/2011

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά από τα δυτικά θα πυκνώσουν δίνοντας μετά το μεσημέρι τοπικές βροχές στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και από τις βραδινές κυρίως ώρες σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε το Σάββατο 11 Ιουνίου 2011.

Σαν σήμερα

http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 11/6/2011!

Απο τα παλιά … Χρύσα Δρακάκη στο Maxim !

Απο τα παλιά … Χρύσα Δρακάκη στο Maxim !
Απολαύστε την!!!

Το Το άγχος βλάπτει τον έρωτα

Το σεξ είναι για τους περισσότερους ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής. Τι συμβαίνει όμως όταν το άγχος επηρεάζει τη σεξουαλική υγεία;
Η σεξουαλική δραστηριότητα έχει συνδεθεί με τη σωματική αλλά και την ψυχική μας ευχαρίστηση και την εκτόνωση της έντασης από την καθημερινότητα.

Η Adrianne Curry σε νέα Twitter Pics με μαύρο bikini





Η Adrianne Curry σε νέα Twitter Pics με μαύρο bikini
Δείτε την…

Οι ρόλοι των συντρόφων στο σεξ

Σεξ, σεξουαλικός ρόλος και σεξουαλική συμπεριφορά είναι ο ανθρώπινος σεξουαλικός κύκλος, που χαρακτηρίζει την πλήρη ωρίμανση της μοναδικότητας και συντροφικότητας του ανθρώπινου είδους. Η γνώση και η μάθηση οριοθετούν τη σεξουαλικότητά μας και λογικοποιούν το.της ηδονής που το ζώο χαρακτηριστικά εκφράζει με επιθετικότητα και καταστροφικότητα.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου στην παραλία..








Η Μαρία Λουίζα Βούρου στην παραλία.. και με cameltoe!
Δείτε την..

Πότε ενηλικιωνόμαστε;

Η μετάβαση από το στάδιο της εφηβείας στην ενηλικίωση είναι πρωτίστως... ένας συνδυασμός κοινωνικών, ψυχολογικών και σωματικών παραγόντων. Ανάλογα με το πολιτιστικό πλαίσιο της κοινωνίας στην οποία ζει κανείς, μπορεί να θεωρηθεί ενήλικος όταν πιάνει, για παράδειγμα, δουλειά, μετακομίζει από το πατρικό σπίτι, παντρεύεται ή αποκτά παιδιά.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas