Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ζώα με εντελώς ασυνήθιστα χρώματα (Photos)


Ζώα με εντελώς ασυνήθιστα χρώματαΔείτε μερικά από τα πιο παράξενα ζώα με ασυνήθιστα χρώματα που είτε οφείλονται σε γενετική ανωμαλία, είτε μεταλλάχθηκαν εξαιτίας του περιβάλλοντος τους ή σε κάποιες περιπτώσεις πρόκειται για το φυσιολογικό τους χρωμα. Όσο απίστευτο κι αν σας φανεί, οι φωτογραφίες είναι 100% αληθινές!

Η Chelsea Charms είναι η γυναίκα με τα μεγαλύτερα βυζιά στον κόσμο [video]

Η Chelsea Charms μπορεί να είναι υπερήφανη, καθώς είναι η γυναίκα με τα μεγαλύτερα βυζιά στον κόσμο. ΄Η τουλάχιστον με τα πιο βαριά! Ναι, ναι, καλά ακούσατε, τα βυζιά της ζυγίζουν ακριβώς 23 κιλά και 600 γραμμάρια!

Ξεμείνατε από αναπτήρα; (video)

Perierga.gr - Ξεμείνατε από αναπτήρα;Μία πατάτα θα σας… ανάψει φωτιές!
Ένα απλό αλλά εντυπωσιακό πείραμα φυσικής.
Για να ανάψετε φωτιά θα χρειαστείτε μια πατάτα, λίγο..... αλάτι, λίγη οδοντόκρεμα, δύο καλώδια και… δέκα λεπτά από το χρόνο σας.
Δείτε το βίντεο!

Κάρολος Παπούλιας: Λύση υπάρχει και είναι πολιτική

Την πεποίθηση ότι οι πολιτικές δυνάμεις μπορούν να συναντηθούν σε μια κοινή επιδίωξη εξέφρασε από το Διδυμότειχο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Σε Ποια Ηλικία Είναι Νόμιμο Το Σεξ;

Η νομοθεσία ποικίλει από χώρα σε χώρα. Τι σημαίνει αυτό;
Να μια ενδιαφέρουσα λίστα αναφέρει την ηλικία που είναι επιτρεπτό –νόμιμο- να κάνει κάνεις σεξ. Άκου τα πιο ενδιαφέροντα της έρευνας: 

Βρήκαν, λένε, τον τάφο της Mona Lisa

Η πραγματική ταυτότητα της αινιγματικής Mona Lisa, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια. Δεκάδες σενάρια έχουν κατά καιρούς διατυπωθεί, ξεκινώντας από το ότι ο Da Vinci αποτύπωσε στον περίφημο πίνακα την Lisa del Giocondo, σύζυγο ενός πλούσιου εμπόρου μεταξιού της Φλωρεντίας, και καταλήγωντας σε θεωρίες ότι η Mona Lisa ήταν ο ίδιος ο ζωγράφος ή ο...εραστής του!

Γιατί δε μπορείτε να συγκεντρωθείτε;

Ποιοι είναι οι λόγοι που δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε; Είναι φυσιολογικό ή μήπως πάσχετε από τη διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/υπερκινητικότητας; Μάθετε πότε πρέπει να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό.

Tον σταμάτησαν για έλεγχο και άρχισε να τους βρίζει!

Ο λόγος για έναν οξύθυμο νεαρό από τη Φαιστό που τελικά κατέληξε στο Τμήμα.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει το flashnews.gr συνέβη σήμερα το πρωί.

Γυναικείος οργασμός: όλα είναι στον εγκέφαλο

Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι γυναίκες τη στιγμή του οργασμού φθάνουν σε διαφορετική κατάσταση συνείδησης, συμπέρασμα που στο μέλλον μπορεί να οδηγήσει σε θεραπεία των περιπτώσεων ανοργασμίας. Εξετάζοντας μαγνητικές τομογραφίες εγκεφάλων, ερευνητές του πανεπιστημίου του Γκρόνινγκεν στην Ολλανδία διαπίστωσαν τυχαία ότι μία περιοχή γνωστή ως κογχομετωπιαίος φλοιός, «κλείνει» καθώς η γυναίκα φθάνει σε οργασμό....

Μαρία Κορινθίου:Στριπτιζέζ σε νέο σήριαλ!


Αυτό απαιτεί ο νέος πρωταγωνιστικός ρόλος που ανέλαβε να υποδυθεί η Μαρία Κορινθίου για τις ανάγκες μιας καινούριας σειράς που θα προβάλει τον χειμώνα ο κυπριακός τηλεοπτικός σταθμός Sigma.

Προθέρμανση: το Α και το Ω της γυμναστικής

 Μπορεί να περνάμε πολλές ώρες πάνω στον διάδρομο ή το κολυμβητήριο. Αν όμως δεν περνάμε πρώτα από το στάδιο μιας μελετημένης και σωστής προθέρμανσης, κινδυνεύουμε να τραυματιστούμε σοβαρά. ..

Μεσσήνη: Λήστεψαν και τραυμάτισαν κρεοπώλη

Ένοπλη επίθεση δέχτηκε ένας 44χρονος κρεοπώλης τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, δράστες είναι δύο αλλοδαποί που είχαν στήσει καρτέρι στον κρεοπώλη έξω από το σπίτι του.

Οι πλέον μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες στον κόσμο…(5,02μ)!!! Μηλιά Γρεβενών

Οι μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες στον κόσμο βρέθηκαν στο νομό Γρεβενών και καταχωρήθηκαν επισήμως στο βιβλίο Γκίνες, σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Μηλιάς του δήμου Ηρακλεωτών...
Η Guinness World Records βράβευσε τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Γρεβενών και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, όπου φυλάσσονται τα παλαιοντολογικά ευρήματα, τα οποία είδαν το φως τα τελευταία χρόνια από τις ανασκαφές του Τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ. Οι χαυλιόδοντες, που βρέθηκαν, ανήκουν σε...

«Έκοψαν» πρόστιμο σε σκύλο επειδή έκανε skateboard!

Ο Bodhi είναι ένα συμπαθέστατο σκυλάκι με έφεση στο… skateboard! Που τον χάνεις που τον βρίσκεις, πάνω σε μια σανίδα skateboard κυκλοφορεί αλωνίζοντας τους δρόμους.
Πράγμα διόλου τυχαίο, αφού ο ιδιοκτήτης του συμπαθέστατου τετράποδου, του έχει δείξει ακριβώς πώς να το κάνει. Έλα όμως που μια μέρα άφησε τον Bhodi να αλωνίζει ελεύθερος με τη σανίδα στους δρόμους!

Άλλαξε πέντε συνολάκια σε μία μέρα

Η χαρά των φωτογράφων είναι η Lady Gaga, αφού χθες στο Λονδίνο άλλαξε ρούχα πέντε φορές μέσα ...στη μέρα. Η εκκεντρική σταρ εθεάθη έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει στην βρετανική πρωτεύουσα, φορώντας ένα εξωφρενικό ασπρόμαυρο φόρεμα που θύμιζε καλόγρια.

Η Αθήνα στο έλεος των κουκουλοφόρων – Νέα επίθεση στο Πολυτεχνείο

Κλειστή πάνω από τρεις ώρες έμεινε η Πατησίων καθώς ομάδα 40 αγνώστων έβαλε φωτιά σε κάδους λίγες ώρες μετά τον πόλεμο με μολότοφ στα Εξάρχεια.

Διάσημοι που μοιάζουν μεταξύ τους


Σας παρουσιάζουμε ακόμη περισσότερους διάσημους που μοιάζουν πολύ μεταξύ τους!

Μηδένισαν το γραπτό επειδή χτύπησε το κινητό!


Ξέχασε να αφήσει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο το κινητό του ένας υποψήφιος στις Πανελλήνιες εξετάσεις και δυστυχώς οι εξεταστές εξάντλησαν την αυστηρότητα τους, μηδενίζοντας το γραπτό του.

Τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz

Τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbizΟ έρωτας δεν σταματάει ποτέ ακόμα και στον κόσμο της showbiz . Για άλλους τώρα... ξεκινάει, για άλλους λάμπει σαν φωτιά και για άλλους γράφει τίτλους τέλους. Το σίγουρο είναι πως ο έρωτας δεν είναι ποτέ βαρετός και στάσιμος.

Με τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ για τη Λιβύη συναντήθηκε ο πρωθυπουργός

Περισσότερο από μιάμιση ώρα κράτησε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με τον ειδικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για τη Λιβύη, Αμπντούλ Ιλά Χατίμπ σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων.

Πότε μας συστήθηκε ο Μίκυ Μάους;

Πότε μας συστήθηκε ο Μίκυ Μάους; Ο οποίος, για πολύ καιρό, κυκλοφορούσε ως gay Μίκυ -χωρίς παρεξήγηση.

Μεγάλες ζημιές στο 12% των κτιρίων στη Λόρκα απο το σεισμό

Περίπου το 12% των κτιρίων της ιστορικής πόλης της Λόρκα στη νοτιοανατολική Ισπανία υπέστησαν μεγάλες ζημιές από το σεισμό της Τετάρτης που προκάλεσε το θάνατο 9 ανθρώπων.

Ανακάλυψαν το μεγαλύτερο φίδι του κόσμου

Μέχρι πριν από λίγο καιρό θεωρούσαμε ότι το μεγαλύτερο σε μήκος φίδι ήταν ο «Γιγαντόφις» που ζούσε στην περιοχή της Αιγύπτου...πριν από 39 εκατομμύρια χρόνια και είχε μήκος 10 μέτρων. Mία ανακάλυψη όμως σε ανθρακωρυχείο στην περιοχή Κερεχόν της βόρειας Κολομβίας, άλλαξε τα δεδομένα. Ερευνητές έφεραν στο φως, τα οστά ενός γιγάντιου φιδιού, που είχε μήκος 13 – 15 μέτρων και βάρος τουλάχιστον 1.140 κιλών.

Die Welt: "Ναι" Βρυξελλών και Βερολίνου σε "ήπια αναδιάρθρωση"

Κομισιόν, ΔΝΤ και χώρες της Ευρωζώνης, όπως η Γερμανία, είναι έτοιμες να δεχτούν μία "ήπια αναδιάρθρωση" του χρέους της Ελλάδας, υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα "Die Welt" χωρίς όμως αναφορά στις πηγές της.

«Βρόμικος πόλεμος» ανάμεσα στη Google και το Facebook

Φήμες για καμπάνια δυσφήμισης από μέσο κοινωνικής δικτύωσης
Σύμφωνα με μια πληροφορία που κυκλοφόρησε στο Internet, η διοίκηση του Facebook επιχείρησε πρόσφατα να πλήξει τη Google με όχι και τόσο θεμιτά μέσα. Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι το Facebook χρηματοδότησε μια επίθεση λάσπης εναντίον της Google...

Να αλλάξει την Αϊτή υπόσχεται ο νέος πρόεδρός της

"Λαέ της Αϊτής, σας περιμένω", τόνισε σε ένα πλήθος πίσω από τα κιγκλιδώματα και τα ερείπια -απο το σεισμό- του Προεδρικού Μεγάρου που επευφημούσε το νέο ηγέτη του.

Μετά από πόσο καιρό αντικαθιστούμε τους ηλεκτρονικούς μας υπολογιστές

Μετά από πόσο καιρό αντικαθιστούμε τους ηλεκτρονικούς μας υπολογιστές Πρόσφατα για λογαριασμό μιας εταιρείας κατασκευής ημιαγωγών, της Crucial Technology, διενεργήθηκε μια έρευνα ανάμεσα σε 1000 χρήστες ηλεκτρικών υπολογιστών, ηλικίας 16 έως 70, σε... Αμερική, Αγγλία και Γαλλία.

Ελεχόμενες πλημμύρες στη Λουιζιάνα για να αποφύγουν τα χειρότερα

Μηχανικοί του στρατού άνοιξαν βασικό αγωγό υπερχείλισης του Μισισιπή για να σώσουν τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Λουϊζιάνας από τις πλημμύρες.

Το τραγούδι του Αζερμπαϊτζαν νίκησε στο διαγωνισμό της Eurovision- Η Ελλάδα στην 7η θέση

Με 221 βαθμούς το τραγούδι του Αζερμπαιτζαν ήρθε πρώτο στον τελικό του 56ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 15/05/2011

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες σποραδικές καταιγίδες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, κυρίως σε ορεινές ηπειρωτικές περιοχές, περιμένουμε την Κυριακή 15 Μαΐου 2011.

Σαν σήμερα



http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 15/5/2011!

Η Kitty Lea γυμνή στο μπάνιο της..





Η Kitty Lea γυμνή στο μπάνιο της..
Δείτε την..

Μήπως η κοπελιά σου είναι λίγο «δημοσίας χρήσης»; Δες τα πρώτα σημάδια..

Μήπως όταν βγαίνετε έξω την χαιρετάνε μόνο άντρες;...
Το συρτάρι στο μπάνιο της είναι γεμάτο...προφυλακτικά, λιπαντικά και τεστ εγκυμοσύνης; Μάλλον κάτι δεν πάει καλά.
Άμα σου μπει το μικρόβιο της υποψίας, δύσκολα βγαίνει χωρίς να το ψάξεις.
Αν λοιπόν νομίζεις ότι η κοπέλα που μόλις γνώρισες είναι αυτό που λέμε «από μπροστά παρθένα και…» ήρθε η ώρα να το ανακαλύψεις με τον πιο εύκολο τρόπο.

Η κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι Μαρίνα ... topless

Η κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι Μαρίνα ... topless
Απολαύστε την!

"Οι πιο ξενέρωτες ατάκες στο κρεβάτι" .

"Απορείς γιατί δεν κάνετε το τέλειο, παθιάρικο, βασανιστικό, τρελό, αγαπησιάρικο σεξ που φανταζόσουν ότι θα μπορούσε να συμβεί μεταξύ σας. Μήπως δεν κλείνεις το στοματάκι σου; Μήπως οι ατάκες που ξεστομίζεις τον ξενερώνουν τόσο που δεν μπορεί να δουλέψει η χημεία σας; Μάθε ποιές είναι... οι 5 ατάκες που τον ξενερώνουν στο σεξ και τι σκέφτεται κάθε φορά που τις ακούει να βγαίνουν από τα χειλάκια σου.

"Ερασιτεχνικά" βυζιά σε παραλίες ! (Video)

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQs08qTFzB1eQQF7RsVz14K2g2ynuv2f4YHJkxu0UFO_L83anctIg&t=1Ένα καυτό βίντεο σχεδόν 5 λεπτών με συλλογή από "ερασιτεχνικά" βυζιά σε παραλίες !
Μην το χάσετε!!

Οι 10 ταινίες που θα ξεχωρίσουν το καλοκαίρι


Οι 10 ταινίες που θα ξεχωρίσουν το καλοκαίρι
Εδώ και χρόνια, κινηματογραφικό καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνον επαναλήψεις με αγιόκλημα και γιασεμί αλλά και φρέσκια σοδειά με air condition και κουβάδες ποπ κορν...


Περισσότερο από κάθε φορά εφέτος, πολλές από τις ταινίες που βρίσκονται στον θερινό προγραμματισμό ανήκουν στα δυνατά χαρτιά των εταιρειών τους, ταινίες που κάποτε ούτε κατά διάνοια θα έβγαιναν καλοκαιράκι.
Κινούμενα σχέδια, action movies, παραγωγές του Στίβεν Σπίλμπεργκ, super ήρωες, ακόμη και ο τελευταίος Χάρι Πότερ, θα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στους μήνες που ακολουθούν, στους οποίους η χειμερινή αίθουσα θα γίνει must, καθώς πολλές από αυτές τις ταινίες είναι τρισδιάστατες.

Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες από αυτές τις ταινίες σου δίνουν την αίσθηση της επανάληψης. Κάπου τις έχεις ξαναδεί. Και αυτή είναι η αλήθεια. Τις έχεις ξαναδεί. Γιατί έχουν ξαναγυριστεί και μια και δυο και τρεις φορές στο παρελθόν.

Μια ματιά στις δέκα που ξεχωρίζουν τα λέει όλα.

Θα τις ευχαριστηθούμε με ποπ κορν; Σίγουρα. Αλλά θα πρέπει να ευχηθούμε και καλή έμπνευση στο Χόλιγουντ...



«ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΝΕΡΑ»
Περιπέτεια φαντασίας
Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Πενέλοπε Κρους, Τζέφρι Ρας, Ιαν Μακ Σέιν, Μπιλ Νάι
Σκηνοθεσία: Ρομπ Μάρσαλ

Το 2003 ο Τζόνι Ντεπ φόρεσε για πρώτη φορά τη «στολή» του πειρατή-φάντασμα Τζακ Σπάροου. Σήμερα ήρθε η ώρα της τέταρτης. Τα αμύθητα ποσά που έχουν κάνει οι τρεις προηγούμενες ταινίες τα τελευταία οκτώ χρόνια οφείλουν να συνεχισθούν και μάλιστα σε τρισδιάστατη μορφή! Χαβάη, Πουέρτο Ρίκο, Λος Αντζελες, Λονδίνο. Και πού δεν πήγαν για να κάνουν γυρίσματα κατά τη διάρκεια του πολύμηνου «ρεσάλτου» τους, το αποτέλεσμα του οποίου θα φανεί σε λίγες ημέρες, στο Φεστιβάλ των Καννών όπου οι τέταρτοι Πειρατές θα κάνουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους.
Α' προβολή: 19 Μαίου 2011

«THE HANGOVER 2»
Κωμωδία
Πρωταγωνιστούν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλιφιανάκης, Τζάστιν Μπάρθα
Σκηνοθεσία: Τοντ ΦίλιπςΠώς και πώς περιμένω τη συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας του 2009, τότε που οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλιφιανάκης και Τζάστιν Μπάρθα χάθηκαν στην κόλαση του Λας Βέγκας αφήνοντας πίσω τους θεατές σκασμένους στα γέλια. Αυτή τη φορά τα φιλαράκια θα χαθούν στην εξωτική Ταϊλάνδη, οπότε ένας Θεός ξέρει τι θα μας περιμένει. Εγώ πάντως δεν τη χάνω με τίποτε. Θεωρώ ότι το «Hangover» είναι μια από τις καλύτερες κωμωδίες όλων των εποχών και ένα feeling μού λέει ότι το δεύτερο μέρος δεν θα με απογοητεύσει.
Α' προβολή: 2 Ιουνίου 2011

«ΚUNG FU PANDA 2»
Κινούμενα σχέδια
Φωνές: Τζακ Μπλακ, Σεθ Ρόγκεν, Αντζελίνα Τζολί, Ντάστιν Χόφμαν, Λούσι Λιου, Ντέιβιντ Κρος, Γκάρι Όλντμαν, Τζάκι Τσαν
Σκηνοθεσία: Τζένιφερ Γιου
Από το στούντιο που μας έχει δώσει καρτούν όπως ο «Σρεκ», η «Μαδαγασκάρη» αλλά και το πρώτο «Kung Fu Panda» έρχεται η αναμενόμενη «συνέχεια» του τελευταίου, με πρωταγωνιστή τον Πο (φωνή Τζακ Μπλακ), ένα λατρευτό, υπερμέγεθες αρκουδάκι πάντα, το οποίο χάρη στη νέα 3D τεχνολογία αποκτά ακόμα πιο τεράστιες διαστάσεις. Ο Πο, το φιλήσυχο, στρουμπουλό, γλυκό, αρκετά αδέξιο και σίγουρα πολύ τεμπέλικο πάντα που από το πουθενά έγινε δεξιοτέχνης στο κουνγκ φου επανέρχεται μαζί με τους μοναδικούς Υπέροχους Πέντε για άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια. Αυτή τη φορά μαζί με την πενταμελή παρέα των Υπέροχων φίλων του προσπαθεί να προστατέψει την ίδια την τέχνη του κουνγκ φου η οποία απειλείται από το μυστικό όπλο ενός αντιπάλου τους. Όλα αυτά σε τρισδιάστατη μορφή.
Α' Προβολή: 2 Ιουνίου 2011

«X-MEN: FIRST CLASS»
Περιπέτεια φαντασίας
Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάικλ Φασμπίντερ, Τζένιφερ Λόρενς, Ρόουζ Μπερν , Τζάνιουαρι Τζόουνς, Κέβιν Μπέικον
Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον
Σίκουελ λέγονται οι συνέχειες της πρώτης ταινίας. Πρίκουελ λέγονται εκείνες το σενάριο των οποίων αναφέρεται στο τι διαδραματίστηκε στην υπόθεση πριν από την πρώτη ταινία. Πρίκουελ είναι το «X- Men: First Class» που μας παρουσιάζει πώς ξεκίνησαν όλα για τους θρυλικούς ήρωες της Marvel Comics, τους X Men. Πριν ο Τσαρλς Ξαβιέ και o Έρικ Λενσέρ πάρουν τα ονόματα Professor X και Magneto αντίστοιχα και πριν γίνουν άσπονδοι εχθροί, ήταν δύο νέοι που ανακάλυπταν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά. Ηταν κολλητοί, κατέληξαν σε αντίπαλα στρατόπεδα. Το πώς και το γιατί μάς το λέει η ταινία.
Α' προβολή: 25 Αυγούστου 2011

«SUPER 8»
Επιστημονική φαντασία
Πρωταγωνιστούν: Ελ Φάνινγκ, Κάιλ Τσάντλερ, Ρον Έλνταρντ, Νόα Έμεριχ, Γκάμπριελ Μπέισον, Τζόελ Κόρτνι, Ράιαν Λι, Ζακ Μιλς, Αμάντα Μικάλκα
Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Έιμπραμς
Η τελευταία παραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει τον νοσταλγικό αέρα δικών του ταινιών επιστημονικής φαντασίας όπως τα «E.T.: ο εξωγήινος» και «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου». Το φιλμ που σκηνοθέτησε ο δημιουργός του τελευταίου κινηματογραφικού «Star Trek» τοποθετείται το καλοκαίρι του 1979 σε μια μικρή πόλη του Οχάιο και μας ταξιδεύει στον χρόνο με όχημα τους νεαρούς Ελ Φάνινγκ, Κάιλ Τσάντλερ, Αμάντα Μιχάλκα και μια εξωγήινη δύναμη που σπέρνει τον όλεθρο...
Α' προβολή: 16 Ιουνίου 2011

«CARS 2»
Κινούμενα σχέδια
Φωνές: Όουεν Γουίλσον, Μάικλ Κέιν, Larry the Cable Guy
Σκηνοθεσία: Tζον Λάσετερ, Μπραντ Λούις
Πέντε χρόνια μετά την πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση των αυτοκινήτων-καρτούν αλλά αυτήν τη φορά χωρίς τη φωνή του μέγιστου Πολ Νιούμαν, τα πανέξυπνα αυτοκίνητα της εταιρείας Pixar που αγαπήθηκαν από εκατομμύρια πιτσιρικάδες σε όλο τον κόσμο γκαζώνουν και πάλι. Το χωριό «Τα Μπουζί της Ωραίας Ελένης» ξαναζεί την τρελή περιπέτεια και ο Όουεν Γουίλσον ξαναδίνει τη φωνή του στον Κεραυνό Μακουίν, αυτοκίνητο αγώνων ταχύτητας με καλή... ψυχή.
Α' προβολή: 23 Ιουνίου 2011

«TRANSFORMERS 3»
Περιπέτεια φαντασίας
Πρωταγωνιστούν: Σάια ΛαΜπεφ, Ρόζι Χάντινγκτον Ουάιτλι, Πάτρικ Ντέμπσι, Τζος Ντουχάμελ, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Τζον Μάλκοβιτς, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ
Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι
Μετά την τεράστια, παγκόσμια επιτυχία των blockbusters «Transformers» και «Transformers 2», τα ρομπότ επιστρέφουν σε τρισδιάστατη μορφή με επικές σκηνές δράσης στη Μόσχα, στην Αφρική και στην Κίνα. Και την 3D τεχνολογία να υπηρετεί πλήρως το ταλέντο και τη μαεστρία του Μάικλ Μπέι στην κινηματογραφική αποτύπωση πολύ εντυπωσιακών σκηνών. Η τρίτη ταινία με πρωταγωνιστές τα Transformers υπόσχεται να μην αφήσει τίποτε όρθιο και αν κρίνει κανείς από τις δύο προηγούμενες ταινίες, το πιστεύουμε!
Α' προβολή: 30 Ιουνίου 2011

«Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕΡΟΣ 2ον (3D)»
(Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I)
Περιπέτεια φαντασίας
Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ, Έμα Γουότσον, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρέιφ Φάινς
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γέιτς
Η ταινία με την οποία ο διασημότερος νεαρός μάγος του κόσμου, ο Χάρι Πότερ, βγαίνει στην (κινηματογραφική) σύνταξη θα είναι επίσης γυρισμένη σε 3D. Και αν κρίνω από το 1ο μέρος αυτής της τελευταίας ταινίας, το 2ο θα πρέπει να είναι... αυστηρώς ακατάλληλο! Ακόμα και ο τίτλος «Οι κλήροι του θανάτου» προκαλούν κάτι σαν ανατριχίλα. Το βέβαιο είναι ότι ο Χάρι μεγάλωσε και μαζί του «μεγάλωσε» και το είδος που εκπροσωπούν οι ταινίες του. Το παιδικό παραμύθι δίνει τη θέση του στο καθαρόαιμο... θρίλερ!
Α' προβολή: 15 Ιουλίου 2011

«ΚΟΝΑΝ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ 3D»
(Conan the Barbarian)
Περιπέτεια φαντασίας
Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Μόμοα, Στίβεν Λανγκ, Ρόουζ ΜακΓκόουαν, Ρον Πέρλμαν, Ρέιτσελ Νίκολς
Σκηνοθεσία: Μάρκους ΝίσπελΑκόμα μία τρισδιάστατη ταινία, ακόμα ένας θρυλικός ήρωας του παρελθόντος. Ο Κόναν, ο προϊστορικός ήρωας που στις αρχές της δεκαετίας του 1980 συνέβαλε στην καταξίωση του πρώην μασίστα, μετά ηθοποιού και τέως κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Conan, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για να τον γνωρίσουν και οι νεότερες γενιές. Φυσικά σε 3D. Είμαι περίεργος να δω τι εστί Τζέισον Μόμοα, διότι το πρώην μοντέλο από τη Χαβάη έχει αναλάβει τον ρόλο...
Α' προβολή: 25 Αυγούστου 2011

«GREEN LANTERN»
Περιπέτεια φαντασίας
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Μπλέικ Λάιβλι, Πίτερ Σάρσγκάαρντ, Μάρκ Στρονγκ
Σκηνοθεσία: Μάρτιν Κάμπελ
Σ’ ένα Σύμπαν αχανές και μυστηριώδες, εδώ και αιώνες υπάρχει μια μικρή, αλλά πανίσχυρη δύναμη. Προστάτες της ειρήνης και της δικαιοσύνης είναι γνωστοί ως το Σώμα των Γκριν Λάντερν. Κάθε Γκριν Λάντερν φοράει ένα δαχτυλίδι που του χαρίζει υπερδυνάμεις. Αλλά όταν ένας νέος εχθρός, ο Πάραλλαξ, απειλήσει να καταστρέψει την ισορροπία δυνάμεων στο Σύμπαν, την αποστολή εξόντωσής του αναλαμβάνει το νεότερο μέλος του Σώματος που είναι άνθρωπος (Ράιαν Ρέινολντς). Την κινηματογραφική μεταφορά του «Green Lantern», ενός από τους παλαιότερους και δημοφιλέστερους ήρωες του πολύχρωμου χάρτινου σύμπαντος της DC, έχει αναλάβει ο Μάρτιν Κάμπελ, σκηνοθέτης του «Casino Royale».
A' προβολή: Αύγουστος 2011

tovima.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas