Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Cindy Crawford: Θα ήθελα να είμαι 20 χρόνια νεότερη


Μια εντυπωσιακή φωτογράφηση για τη μεξικάνικη «Vogue» του Ιουνίου έκανε το πρώην μοντέλο Cindy Crawford. Η 45χρονη Cindy, η οποία πρωταγωνίστησε στις πασαρέλες τη δεκαετία του ‘90, είναι σήμερα μαμά και επιτυχημένη επιχειρηματίας. Στη συνέντευξη που παραχώρησε για το περιοδικό η Crawford παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να είναι 20 χρόνια νεότερη. Η φωτογράφηση έγινε από την Tesh και τα ρούχα είναι από τον οίκο Burberry.

Άνοιξε... ο δρόμος για πίστα F1 στην Πάτρα

Μετά από ομόφωνη απόφαση της γνωμοδοτικής επιτροπής του υπουργείου ανάπτυξης, εντάσσεται στον αναπτυξιακό νόμο η κατασκευή πίστας προδιαγραφών FIA και FIM, στην περιοχή της Χαλανδρίτσας.

Αν οι σημερινοί stars ενέπνεαν του μεγάλους ζωγράφους

 Αν οι σημερινοί stars ενέπνεαν του μεγάλους ζωγράφους
Αν οι σημερινοί stars ενέπνεαν του μεγάλους ζωγράφους πως θα ήταν?
Πίνακες για Όσκαρ και Γκράμι
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ

Πωλητήριο σε 1.000 ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει για τις περιοχές: Μύκονος, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Κρήτη, Ρόδος, Κως αλλά και Χαλκιδική.

Ξενοδοχεία μικρά και μεγάλα σε ολόκληρη την Ελλάδα βάζουν πωλητήριο λόγω της οικονομικής κρίσης και ήδη επενδυτές του εξωτερικού βολιδοσκοπούν την κατάσταση και ψάχνουν ευκαιρίες είτε αγοράς είτε μακροχρόνιας μίσθωσης ξενοδοχειακών μονάδων σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Τα SOS των Πανελλαδικών Εξετάσεων!

Μία εβδομάδα πριν από τις Πανελλαδικές εξετάσεις, μαθητές, γονείς και καθηγητές βρίσκονται στο απόγειο της αγωνίας και του άγχους περιμένοντας τον «τελικό»… απολογισμό της χρονιάς!

Αποκάλυψη της CIA:Το χωριό "ΠΕΙΡΑΜΑ" που έτρωγε ψωμί με LSD!

Η ιστορία του Πόντ Σεντ Εσπρί, ήρθε στο φως τελευταία και άφησε άφωνη την παγκόσμια κοινότητα. Ένας ερευνητής αποκάλυψε ότι η CIA πειραματίστηκε το ’50 με τους κατοίκους του χωριού, βάζοντας LSD στο αλεύρι. Το “κακό ψωμί” έσπειρε τον όλεθρο στη... μικρή κοινότητα.

Ληστεία με μαχαίρι σε ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο

Στις 2 μετά τα μεσάνυχτα άγνωστος εισέβαλε σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στην περιοχή "Αδελιανός Κάμπος" στο Ρέθυμνο..

Καλαμάρια γεμιστά με πλιγούρι και λαχανικά

 4 καλαμάρια μεγάλα
120ml ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
2 πιπεριές ψιλοκομμένες
1 καρότο μεγάλο ψιλοκομμένο
...

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου 21:30 μμ

http://berry82.files.wordpress.com/2011/04/play-off.jpg?w=300&h=141Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η κυπελλούχος Ελλάδας ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Βόλου με μόνο στόχο τη νίκη και για τις 2 ομάδες για να ξεκινήσουν καλά αυτή τη σειρά των μίνι τελικών! Το παιχνίδι ξεκινάει στις 21:30 μμ και θα έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήστε ζωντανά κάνοντας απλά κλικ στο "Διαβάστε περισσότερα" ή στον τίτλο του θέματος!

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 19:30 μμ

http://berry82.files.wordpress.com/2011/04/play-off.jpg?w=300&h=141Από την Τούμπα θα ξεκινήσει η «μάχη» των play off όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στις 19:30 μμ! Παρακολουθήστε το παιχνίδι ζωντανά κάνοντας απλά κλικ στο "Διαβάστε περισσότερα" ή στον τίτλο του θέματος!

Μετά το «Νησί», έρχεται η «Ραχήλ»

Ακούγεται πολύ έντονα ότι η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, μετά το «Νησί», πάει κρατική τηλεόραση και μάλιστα η ίδια έχει καταθέσει μια πρόταση που τρέχει.

198 αλήθειες για τον Chuck Norris

Chuck Norris
Ανακαλύψτε 198 αλήθειες για τον υπέρτατο Chuck Norris. Μόνο τότε μπορεί να σας λυπηθεί και να γλιτώσετε. Για λίγο…

Aλεξανδρούπολη: Μπαράζ κλοπών σε τέσσερα... νεκροταφεία!

Μέσα σε λίγες ώρες, βέβηλοι χτύπησαν τέσσερα κοιμητήρια στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές!

Όπως αναφέρει το thebest.gr οι συγγενείς και φίλοι που πήγαν να επισκεφθούν τα μνήματα των αγαπημένων τους ανθρώπων στα νεκροταφεία του Απαλού, του Αρίστεινου, των Λουτρών αλλά και της Άνθειας, αντίκρισαν εικόνες καταστροφής.

Αστείες φωτογραφίες με μωρά/παιδιά


Απίθανοι μπόμπιρες σε απολαυστικές στιγμές!

Τα πλέι οφ στη... σέντρα

Μπορεί να κινδύνεψε ακόμα και με ματαίωση, αλλά το μίνι πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας τελικά... ξεκινά!
Τα παιχνίδια μπορείτε να τα παρακολουθήσετε ζωντανά σε live streaming στην σελίδα μας στην κατηγορία Αθλητικά/Live Αγώνες!

Αποχώρησε ο Παύλος Χαϊκάλης από τη νέα σειρά του MEGA

Πρόκειται για το "Σπίτι μου σπιτάκι μου" στο οποίο ήταν να πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός... αλλά σύμφωνα με το TV Zapping αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συνεργασία του αυτή.

O δημοσιογράφος του Spiegel που μας “έστειλε” εκτός ευρώ

- Επιμένει στο άρθρο του ο συντάκτης του Spiegel Κρίστιαν Ράιερμαν με συνέντευξη σε ελληνική εφημερίδα
- Υποστηρίζει ότι συζητήθηκε σενάριο εξόδου από το ευρώ
- Κρίνεται ωστόσο καταστροφικό και απορρίπτεται

Οι εκπλήξεις του ημιτελικού της Eurovision

Οι εκπλήξεις του ημιτελικού της Eurovision

Γκατούζο: Πέρσι ήμουν σχεδόν παίκτης του Ολυμπιακού!

Στην αποκάλυψη πως βρέθηκε μία “ανάσα” από το να φορέσει την φανέλα των “ερυθρολεύκων” την περασμένη σεζόν, προέβη ο Ιταλός αμυντικός μέσος.

Διάλλειμα για τα «Μυστικά της Εδέμ»

Διάλλειμα για τα «Μυστικά της Εδέμ»

Ντόρα: Ακροδεξιές και αντιευρωπαϊκές εμμονές έχει η ηγετική ομάδα της ΝΔ

Σκληρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει η Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας πως έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για να μείνει κρατικός ο ΟΤΕ, προς όφελος προμηθευτών και συνδικαλιστών

Σε συνέντευξή της στο Βήμα της Κυριακής η πρόεδρος της ΔΗΣΥ δηλώνει ότι η ηγετική ομάδα του πρώην κόμματός της αποτελείται από «πρόσωπα με ακροδεξιές και αντιευρωπαϊκές εμμονές».

Έκαναν όργια για να... διώξουν το άγχος των εξετάσεων!

Έκαναν όργια για να... διώξουν το άγχος των εξετάσεων!Ξεσάλωμα πέρα από τα όρια από φοιτητές του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις.

Νεκρή βρέθηκε η ηλικιωμένη που έψαχναν στη Ζάκυνθο

Σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων εντοπίστηκε το πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας που αναζητούσαν οι αρχές.

Τη γυναίκα έψαχνε όλο το νησί απο το απόγευμα της Παρασκευής και τελικά το βράδυ του Σαββάτου η πυροσβεστική εντόπισε το άψυχο σώμα της σε απόκρημνη περιοχή στο Φάρο Κερίου, 30 χιλιόμετρα από την πόλη.

Body Builder...91 ετών!

Στα 91 τους χρόνια οι περισσότεροι άνθρωποι καταλήγουν σε... γηροκομεία, με ένα βοηθητικό "Π" ή ένα ηλεκτρονικό καροτσάκι.

Ωστόσο, ο...

'Εκτακτη προσγείωση λόγω... μεθυσμένου επιβάτη!

Ανω κάτω έκανε ολόκληρο αεροπλάνο ένας 29χρονος!

Ολα έγιναν μέσε σε επιβατικό αεροπλάνο Μπόϊνγκ 737-800 της νορβηγικής Air jet, με 120 επιβάτες, που εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Νορβηγία προς την Κύπρο. Το αεροσκάφος έκανε έκτακτη προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, όταν ξέσπασε εν πτήσει καβγάς ανάμεσα σε τρείς από τους επιβάτες.

3 Τροφές που θα διώξουν το Στρες



Αν τώρα τελευταία αισθάνεσαι σαν χύτρα ταχύτητας έτοιμη να εκραγεί, πρόσθεσε τα ακόλουθα τρόφιμα, για να έχεις ένα όπλο παραπάνω στη μάχη ενάντια στο στρες...

Το Μιλάνο γιορτάζει την επιστροφή της Μίλαν στο θρόνο

Οι ροσονέρι πήραν το βαθμό που ήθελαν κόντρα στη Ρόμα, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά το 18ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παρέλαβε το καλοκαίρι μία ομάδα που είχε έξι χρόνια να κατακτήσει το σκουντέτο. Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη πίστωση χρόνου αφού από την πρώτη σεζόν απέδειξε ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει τους ροσονέρι ψηλά.

Τρισδιάστατα tattoo που δε... θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Έχουμε  δει  τατουάζ σε διάφορα μέρη του σώματος...
Παρακάτω δείτε μερικά απίστευτα τατουάζ τρισδιάστατα ....

Τραγωδία κοντά στις λιβυκές ακτές

Ναυάγησε πλοίο με 600 μετανάστες. 16 οι νεκροί, 32 οι αγνοούμενοι

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο Ansa, "πολλές δεκάδες μεταναστών, μάλλον Αφρικανών, πιθανολογείται σήμερα ότι πνίγηκαν μετά από την ανατροπή του υπερφορτωμένου πλοίου τους, με προορισμό του την ιταλική νήσο Λαμπεντούζα, σε μικρή απόσταση από τις λιβυκές ακτές".

Πω πω μια Ρεάλ - Έξι η βασίλισσα, τέσσερα ο Ρονάλντο στην... άτυχη Σεβίλλη

Το Σάντσεθ Πιθχουάν αποτελεί μία από τις ισχυρότερες έδρες στην Ισπανία, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης που λίγες ημέρες πριν είχε "αλώσει" με εντυπωσιακό τρόπο το Μεστάγια, έκανε περίπατο και θριάμβευσε με 6-2!

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 08/05/2011

Καλό καιρό σε όλη τη χώρα και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε την Κυριακή 08 Μαίου 2011.

Σαν σήμερα

http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 8/5/2011!

Η Cinthia Fernandez πιο hot από ποτέ στο Maxim Αργεντινής






Η Cinthia Fernandez πιο hot από ποτέ στο Maxim Αργεντινής Μαίου 2011
Δείτε την..


Το ομαδικό σεξ και οι παράλληλοι σύντροφοι, βλάπτουν σοβαρά την υγεία!


Σε ένα πολύ ενδιαφέρον συμπέρασμα κατέληξαν πρόσφατα Ολλανδοί ερευνητές. Σύφωνα με αυτό, όσοι αλλάζουν τους ερωτικούς συντρόφους σαν τα πουκάμισα, ή προτιμούν το… ομαδικό σεξ, έχουν υψηλότερα ποσοστά σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων απ’ ό,τι οποιαδήποτε άλλη πληθυσμιακή ομάδα, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Η Kate Upton σε φωτογράφηση εσωρούχων..






Η Kate Upton σε φωτογράφηση εσωρούχων της Jenna Leigh για άνοιξη-καλοκαίρι 2011
Δείτε την..

5 καταδικασμένες σχέσεις για ν'αποφύγεις


Υπάρχουν άντρες που κάνουν για σένα. Υπάρχουν άντρες που σε θέλουν σαν τρελοί. Υπάρχουν κι άλλοι που θα σου ταίριαζαν γάντι. Κι όμως εσύ, το μάτι σου το ρίχνεις στους απαγορευμένους καρπούς, σε άντρες μη διαθέσιμους ή που απλά δεν θα έπρεπε καν να σκεφτείς πως τους θες. Ποιοι άντρες - απαγορευμένοι καρποί .μπορούν να σε οδηγήσουν σε μια καταδικασμένη σχέση και γιατί πρέπει να τους αποφύγεις με κάθε θυσία! Ιδού η χρυσή πεντάδα συν ένας.

Η Jennifer Aniston @ Sephora New York






Η Jennifer Aniston @ Sephora New York
απλή και sexy
Δείτε την….

Μια Porsche 911 964 σώθηκε χάρη στον ιδιοκτήτη της που το έβαλε πάνω σε ένα φουσκωτό »

Μια Porsche 911 964 δεν έγινε υποβρύχιο χάρη στον έξυπνο ιδιοκτήτη του ο οποίος την έβαλε πάνω σε μια αυτοσχέδια φουσκωτή σχεδία για να την σώσει από τις... πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν την πόλη Louisville κοντά στο Kentucky.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas