Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Κάννες: Tι κάνουν οι celebrities όταν βαριούνται;

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/a900f3d3b3975b36cd1214b97d5c0ee6_M.jpg?t=1305283900
Η Diane Kruger πλήττει αφόρητα στο Φεστιβάλ των Καννών, και αυτό βγαίνει στον κόσμο...
Το Φεστιβάλ των Καννών ξεκίνησε πριν λίγες μέρες, για 64η φορά στη καριέρα του, και το ηλιόλουστο θέρετρο στη Γαλλική Ριβιέρα έχει γεμίσει με διασημότητες του χώρου του Κινηματογράφου, και του θεάματος γενικότερα, φέρνοντας για άλλη μια χρονιά τη λάμψη και το αίγλη στην καθημερινότητα των κατοίκων.
Ενώ όμως όλοι, ντόπιοι και επισκέπτες, κοινοί θνητοί και αστέρες του Hollywood, γυναίκες, άντρες και παιδιά, απολαμβάνουν το Φεστιβάλ, τη λιακάδα και τη θάλασσα, φαίνεται πως υπάρχει κάποιος που νιώθει λίγο κουρασμένος από το όλο γεγονός, λίγο απηυδισμένος, λίγο εξαντλημένος, πώς να το θέσουμε πιο απλά, ας πούμε πως βαριέται τη ζωή του. Ή μάλλον, κάποια.
Η Diane Kruger μάλλον δεν έχει και ιδιαίτερη όρεξη φέτος για φεστιβάλ και βραβεία, οπότε έριξε ένα απλό ανοιξιάτικο φόρεμα πάνω της, έπιασε ένα βραχάκι στη Κρουαζέτ και αποφάσισε να μείνει για λίγο μακριά από τις κάμερες, τη πολυκοσμία και τη βαβούρα. Κάποιος ακούραστος παπαράτσι, ωστόσο, κατάφερε να την ανακαλύψει και να απαθανατίσει όλη τη ψυχολογία της ηθοποιού σε ένα καρέ. Δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω, μια εικόνα, χίλιες λέξεις –που λένε.

http://www.queen.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas