Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Από πού προέρχεται η φράση ...."Μυρίζω τα νύχια μου"

Η φράση προέρχεται από την αρχαία τελετουργική συνήθεια, κατά την οποία οι ιέρειες των μαντείων βουτούσαν τα δάχτυλά τους σ' ένα υγρό με βάση το δαφνέλαιο, τις...

Γυναίκα νάνος ζητάει αποζημίωση από τα Starbucks

Η Starbucks στο σκαµνί επειδή απέλυσε γυναίκα που πάσχει από νανισµό. Δούλεψε μόλις τρεις μέρες και όταν ζήτησε βοήθεια την απέλυσαν.
Μόλις τρεις µέρες πρόλαβε να σερβίρει καφέδες σε υποκατάστηµατου Starbucks,στο Τέξας.Πριν από δύο χρόνια, η Αµερικανίδα Ελσα Σάλαρντ που πάσχει από νανισµό αναζήτησε µια θέση εργασίας στη γνωστή αλυσίδα καφέ και προσλήφθηκε αµέσως.

H κρίση έκοψε το ουίσκι στους Έλληνες


http://img.protothema.gr/D54AB8643F6DE4148B628B15D2F45AE4.jpg«Στροφή» στα αλκοολούχα ποτά της κατηγορίας ελαφριάς κατανάλωσης, όπως είναι η μπίρα και το κρασί, πραγματοποιούν όλο και περισσότερο οι Έλληνες καταναλωτές, προσαρμόζοντας τις γευστικές τους...επιθυμίες στα μέτρα της οικονομικής κρίσης.

10% πιο φθηνά από 1η Ιουνίου τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

http://www.goferry.gr/images/upload/100119150404_img.jpgΗ κυβέρνηση κατέθεσε την τροπολογία για κατάργηση του φόρου υπέρ τρίτων, αλλά άγνωστο παραμένει τι θα κάνει η Ένωση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας, που αυτή τη στιγμή έχει την πλειοψηφία στην ακτοπλοϊκή αγορά.

Είσαι έτοιμη για την μεγάλη στιγμή;

Είσαι έτοιµη; Είσαι σίγουρη; Θέλεις ή δεν θέλεις; Μήπως ψάχνεις τον κατάλληλο; Βρες τις απαντήσεις που θα προετοιµάσουν το δρόµο για την πρώτη σου φορά...

Απροσδιόριστο το... φύλο ενός μωρού στο Αζερμπαϊτζάν!

“Ούτε αγόρι ούτε κορίτσι” μπορεί να χαρακτηριστεί ένα νεογέννητο μωρό στο Αζερμπαϊτζάν, κάτι που πιθανότατα οφείλεται σε ορμόνες που έπαιρνε η μητέρα του, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Δημιουργικές φωτογραφήσεις με στυλ


Δημιουργικές ελκυστικές φωτογραφίες με στίλ

Ανακοίνωση http://stinkontra.blogspot.com

http://faretra.files.wordpress.com/2010/05/blogger.pngΑγαπητοί αναγνώστες μας,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων, δεν είμαστε σε θέση να ανανεώνουμε το site τις τελευταίες ώρες. Μόλις αποκατασταθούν τα προβλήματα μας θα είμαστε και πάλι κοντά σας.
Ελπίζουμε να μην μας πάρει πολύ χρόνο.
Ζητούμε συγνώμη μα και την κατανόηση σας.

Ευχαριστούμε.


Από την ομάδα του

stinkontra.blogspot.com

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas