Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Η συμπρωταγωνίστρια της Τζούλιας Αλεξανδράτου μίλησε για τα ερωτικά φετίχ

Την ώρα που πολλά πανεπιστημιακά ιδρύματα αναστέλλουν τη λειτουργία τους λόγω χρεών, η ιέρεια της εγχώριας βιομηχανίας πορνό, πήρε τη θέση του καθηγητή στην έδρα, δίδαξε τα φετίχ του έρωτα και προκάλεσε «έμφραγμα» στις πρυτανικές αρχές.

Μηνύσεις για το Hangover II πριν καν προβληθεί

Μηνύσεις για το Hangover II πριν καν προβληθείΠροβλήματα έχουν οι παραγωγοί της ταινίας Hangover II πριν καν αυτή κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους.

Οι καλύτεροι τίτλοι σε τσόντες!

Δείτε μερικούς από τους πιο παράξενους και ομολογουμένως αστείους τίτλους ταινιών πορνό!

Καμενί: Τιμή μου να με θέλει ο Ολυμπιακός

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας της Εσπανιόλ μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

To άγνωστο μωρό του Τιτανικού, αναγνωρίστηκε (;)


Πέντε μέρες μετά το ναυάγιο του Τιτανικού, το πλήρωμα του διασωστικού πλοίου Mackay-Bennett ανέσυρε από τα παγωμένα νερά του Ατλαντικού το σώμα ενόςμικρού αγοριού, περίπου δύο ετών.
Ήταν 21 Απριλίου του 1912. Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε μαζί με άλλα θύματα σε ένα νεκροταφείο της Νέας Σκωτίας. Στον τάφο του αναγραφόταν η φράση «στο άγνωστο παιδί». Το ενδιαφέρον μεγάλωνε καθώς είχε διασωθεί και μια φωτογραφία του αγοριού από το ναυάγιο του Τιτανικού.

15 Πράγματα Απίστευτα και όμως... αληθινά !!!

1. Στην Αρχαία Αίγυπτο, αν κάποιος σκότωνε γάτα, τότε καταδικαζόταν σε θάνατο.

2. Το θηλυκό λιοντάρι κάνει περισσότερο από το 90% του κυνηγιού. Το αρσενικό φοβάται να ρισκάρει τη ζωή του, ή απλώς προτιμά να ξεκουράζεται.

3. Η μορφολογία των γουρουνιών είναι τέτοια ώστε είναι αδύνατον να κοιτάξουν
ψηλά στον ουρανό.

Η μία εβδομάδα ζωής

Γιατρός: «Δυστυχώς κύριε έχετε μόνο μια εβδομάδα ζωής…»
Ανδρας: «Γιατρέ μου, τι είναι αυτά που λες;», σοκαρισμένος, «Πες μου, μπορώ να… κάνω KATI για να ζήσω έστω λίγο παραπάνω, σε παρακαλώ…»

Κακοποιοί γάζωσαν αστυνομικούς στη Ν.Μάκρη

Επαγγελματίες και αδίστακτοι ήταν τα μέλη σπείρας που τα ξημερώματα, διέρρηξαν την κεντρική είσοδο τράπεζας στη Λ. Μαραθώνος 51 στη Ν. Μάκρη.

Άνδρες εναντίον γυναίκες

Άλλο ένα αφιέρωμα στην αιώνια κόντρα μεταξύ αντρών και γυναικών! Σε αυτό το αφιέρωμα σας παρουσιάζουμε 15 απλές, καθημερινές διαφορές μεταξύ των 2 φύλων...

Γίνετε πιο έξυπνοι μέσα σε μία εβδομάδα

Μπορεί οι ασκήσεις να μην εντυπωσιάσουν τα μέλη της MENSA, ούτε ίσως τους ακαδημαϊκούς κορυφαίων πανεπιστημίων στον κόσμο, όμως σύμφωνα με έρευνα του BBC συγκεκριμένα «απλά βήματα» μπορούν να μας κάνουν εξυπνότερους μόνο σε επτά ημέρες.

Διάσημοι και τα κέρινα ομοιώματα τους


Διάσημοι και τα κέρινα ομοιώματα τους

Όλοι οι διάσημοι έχουν και το δικό τους κέρινο ομοίωμα. Δείτε τα αν και σε πολλά δεν έχει καμμία σχέση το πώς το έφτιαξαν με το πώς είναι ο διάσημος…

Πενήντα εναντίον... δύο!

Επίθεση δέχτηκαν χθες το βράδυ στην Καλαμαριά, δύο άτομα ηλικίας 27 και 28 χρόνων.

10 κρατήρες που δημιουργήθηκαν από μετεωρίτες που έπεσαν στην γη

imageΗ γη μας έχει δεχτεί αρκετές βίαιες "επισκέψεις" στο παρελθόν και σίγουρα θα δεχθεί και στο μέλλον. μετεωρίτες και κομήτες, χτυπούν την γη από την εποχή της δημιουργίας της έως και σήμερα. Αλλά σε ένα περιβάλλον που συνεχώς αλλάζει οι αποδείξεις από αυτές τις επισκέψεις, σιγά-σιγά αλλοιώνονται και τελικά εξαφανίζονται. Όταν όμως οι μετεωρίτες είναι αρκετά μεγάλοι, τα σημάδια που αφήνουν παραμένουν ορατά για αρκετές χιλιάδες ή ακόμα και εκατομμύρια χρόνια...

Πως να ξεχωρίζεις το αληθινό στήθος από το ενισχυμένο

Πόσες φορές κάθεσαι σε ένα μπαρ και βλέπεις μια «προικισμένη» γυναίκα που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τα προσόντα της είναι αληθινά ή τα χει «εμπλουτίσει» η επιστήμη. Αφού δεν μπορείς να αγγίξεις το στήθος της και αφού δεν την ξέρεις τόσο καλά (όσο πρέπει) για να τη ρωτήσεις ευθέως, μάθε πως μπορεί να σου λυθεί η απορία.

Τον έχουν «τελειωμένο» τον Σισέ!

 Τον έχουν «τελειωμένο» τον Σισέ!

Σήμερα δ … ημοσιεύτηκαν τα δύο πλάνα του Γόντικα για τη σωτηρία του ΠΑΟ. Είτε 15 εκ. είτε 10 εκ. να είναι η ΑΜΚ προβλέπεται πώληση Σισέ! Πόσο μάλλον τώρα που θα είναι πολύ μικρότερη…
Η εφημερίδα «Εξέδρα», δημοσιεύει σήμερα τα δύο πλάνα σωτηρίας του Παναθηναϊκού που πρότεινε ο Δημήτρης Γόντικας στο τελευταίο Δ.Σ. της «πράσινης» ΠΑΕ.

«Εντολές από την Αλ-Κάιντα» έπαιρνε ένας από τους συλληφθέντες στη Γερμανία


Οι τρεις συλληφθέντες παρακολουθούνταν για μήνες, αναφέρουν τα δημοσιεύματα
Ένας από τους τρεις άνδρες που συνέλαβε την Παρασκευή η αστυνομία της Γερμανίας με την κατηγορία ότι σκόπευαν να προχωρήσουν σε βομβιστικές επιθέσεις, έπαιρνε διαταγές από την Αλ-Κάιντα, ανέφεραν οι Αρχές.
Ομοσπονδιακό δικαστήριο διατύπωσε το Σάββατο κατηγορίες κατά του αρχηγού της ομάδας για συμμετοχή σε ξένη τρομοκρατική οργάνωση. Για την ώρα δεν είναι γνωστό ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι άλλοι δύο.

Με τη διαθήκη του προικίζει τις νύφες του χωριού του!

Τριάντα πέντε χρόνια τώρα οι μέλλουσες νύφες από το χωριό Απεσωκάρι της Μεσσαράς απολαμβάνουν τους όρους της πρωτότυπης διαθήκης του συντοπίτη τους που απεβίωσε το 1975.

Ο άνδρας της ιστορίας όπως αναφέρει το cretalive,gr δεν παντρεύτηκε ποτέ ούτε έκανε παιδιά, δημιούργησε όμως μια πολύ μεγάλη περιουσία.

Εγκυμονούσα έτρωγε μόνο Burger


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, η 23χρονη Suzanne Franklin από την Βρετανία έτρωγε μόνο Burger καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Δωσ’ του ένα χεράκι στην ηδονή!

Είτε ως ορεκτικό, είτε ως κύριο πιάτο, το χειρωνακτικό σεξ παραμένει αγαπημένη ενασχόληση των περισσότερων αντρών από την παιδική τους ηλικία. Γι’ αυτό δεν είναι καθόλου άσχημα ιδέα, να παίρνεις κι εσύ καμιά φορά την κατάσταση στα χέρια σου και να τον κάνεις να χειροκροτήσει από ευχαρίστηση.
Ακολούθησε λοιπόν, αυτό το σύντομο εγχειρίδιο και κάνε τον κυριολεκτικά του χεριού σου…

Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της σπείρας εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη


Πολυτελή αυτοκίνητα που ανήκαν σε μέλη του κυκλώματος και κατασχέθηκαν
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στον Γ' τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 34χρονος φερόμενος ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος εκβιαστών και τοκογλύφων που εξαρθρώθηκε προ ημερών από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

10 ξεκαρδιστικές ομοιότητες από τον Βασιλικό γάμο

Μιας και, ας είμαστε ειλικρινείς, ο Βασιλικός γάμος έμοιαζε περισσότερο με πάρτυ μασκέ, δείτε τις παρακάτω ομοιότητες και κλάψτε… από τα γέλια!

Κατά της αναδιάρθρωσης ο Φίλιππος Σαχινίδης

Κατά της αναδιάρθρωσης του δημοσίου χρέους η οποία θα έφερνε αναγκαστικά μια μεγάλη περίοδο σκληρής λιτότητας τάσσεται ο υφυπουργός Οικονομικών .

Οι 9 πιο «όχι ρε π....η μου» στιγμές

Εννιά στγμές που δεν θα ήθελε να ζήσει κανείς μας...

Έχασε και η Μπάρτσα για να έχει... ενδιαφέρον

Οι Μπλαουγράνα ήξεραν ότι η Ρεάλ είχε ηττηθεί νωρίτερα και αυτό ήταν ικανό να τους κρατήσεις μακριά από τον καλό τους εαυτό και να γνωρίσουν την ήττα με 2-1 από την Σοσιεδάδ.

Τα καυτά σημεία του γυναικείου σώματος

Αν η ψυχή της είναι άβυσσος, τότε το σώμα της τι είναι; Πίεσε τα σωστά κουμπιά και βγάλε το συμπέρασμά σου...
Το σώμα της είναι χάρτης. Βάλε στην άκρη το άγχος του μεγέθους και το στρες των επιδόσεων και άνοιξε τα μάτια σου -και τα χέρια σου βεβαίως, βεβαίως- για να ανακαλύψεις και να εξερευνήσεις τις ερωτογενείς περιοχές του κορμιού της....

Εν ψυχρώ δολοφονία έξω απο εκκλησία

Αγνωστοι πυροβόλησαν 23χρονο 'Ελληνα, έξω απο τον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου κι ενώ ο 23χρονος βρισκόταν με άλλα άτομα έξω απο την εκκλησία.

Έρχεται η Δευτέρα Παρουσία... στις 21 Μαϊου και ώρα 6 το απόγευμα

Η ημέρα της κρίσεως είναι μόλις 54 ημέρες μακριά. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο 89χρονος Αμερικανός ιεροκήρυκας Χάρολντ Κάμπινγκ. Μάλιστα, σε αντίθεση με το Νοστράδαμο και με τους Μάγια, ο Κάμπινγκ δε διστάζει να...γίνει πολύ συγκεκριμένος και να προφητεύσει όχι απλά το έτος, ούτε απλά την ημέρα, αλλά ακόμη και την ώρα της συντέλειας του κόσμου...

Βομβαρδισμοί κοντά στο σπίτι του Καντάφι

Τρεις ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Μπαμπ αλ-Αζιζίγια της Τρίπολης όπου βρίσκεται το συγκρότημα όπου κατοικεί ο Μουάμαρ Καντάφι.

Οι εκρήξεις ακούστηκαν αμέσως μετά από πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις ΝΑΤΟικές δυνάμεις πάνω από την λιβυκή πρωτεύουσα.

Επιτέλους το σήκωσε – Το 14ο της ΑΕΚ και το 1ο του “Λύμπε” σε τελικό... παρωδία


http://www.sport.gr/files/news/2011-04-30/1304202632_aek_250x.jpg- Κυπελλούχος Ελλάδος η ΑΕΚ που νίκησε 3-0 τον Ατρόμητο με γκολ των "Λύμπε", Μπαχά, Καφέ
- Αναγκάστηκε να λήξει νωρίτερα τον τελικό ο Κάκος λόγω εισβολής οπαδών
- Σοβαρά επεισόδια πριν, κατά τη διάρκεια και μετα το τέλος του αγώνα

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 01/05/2011


Παροδικές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες με βροχές και τοπικές καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά στη Δυτική Στερεά, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και το Βορειοανατολικό Αιγαίο περιμένουμε την Κυριακή 1 Μαΐου 2011. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική.

Σαν σήμερα

http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 1/5/2011!

Ελληνίδες της διπλανής πόρτας

Ένα sexy αφιέρωμα στις ομολογουμένως καυτές Ελληνίδες της διπλανής πόρτας...
Απολαύστε τις!!!

Οι γυναίκες δίνουν σημασία στο σενάριο των ταινιών πορνό


Οι ταινίες πορνό δεν αφορούν πια μόνο τους άνδρες. Απ’ ότι φαίνεται πρόκειται για μια συνήθεια που οι Γάλλοι έχουν υιοθετήσει στη σεξουαλική ζωή τους σε τέτοιο βαθμό, ώστε πλέον να μην θεωρείται μια μοναχική και επονείδιστη εμπειρία, αλλά μια εμπειρία που αφορά το ζευγάρι, σύμφωνα με έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας έγιναν σήμερα γνωστά.

Η Jessica Jane Clement σε sexy φωτογράφηση εσωρούχων






Η Jessica Jane Clement σε sexy φωτογράφηση εσωρούχων για το Nuts
Δείτε την..

10 ατάκες ενός άντρα για να ρίξει χυλόπιτα


Είναι απλά τα πράγματα. Δεν μας πήρε πάνω από 10 λεπτά να βρούμε 10 ατάκες που ένας άντρας μπορεί να ρίξει μια χυλόπιτα σε μια γυναίκα.

Η Ράνια Ντάνη ξαναχτυπά σε μια hot φωτογράφηση..








Η Ράνια Ντάνη ξαναχτυπά σε μια hot φωτογράφηση για τα Xpleasure !
Δείτε την…















η φωτογράφηση έγινε απο τον Τάσο Ωραιόπουλο για το Xpleasure

Κρατά το δεξί του χέρι σηκωμένο επί 38 έτη!

Perierga.gr - Σηκωμένο χέρι επί 38 έτηΟ Sadhu Amar Bharati είναι Ινδός που ισχυρίζεται ότι κρατά το δεξί του χέρι σηκωμένο στον αέρα από το 1973. Βέβαια το χέρι του είναι πλέον ένα άχρηστο κομμάτι από κόκκαλα και δέρμα, αλλά  ο Amar Bharati έχει γίνει σύμβολο ανάμεσα στους λάτρεις της θεάς Σίβα στην Ινδία.
Μέχρι το 1970 ο Amar ζούσε μια...

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas