Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Οι εντυπωσιακοί αυτοματισμοί στην αρχαία Ελλάδα.




Ποιος είπε ότι τα ρομπότ, οι αυτόματες πόρτες και η ατμομηχανή είναι τεχνολογικά επιτεύγματα της δεύτερης χιλιετίας; Τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια φαίνεται να αποδεικνύουν αυτό που εδώ και αρκετές δεκαετίες ήταν κοινό μυστικό μεταξύ των ερευνητών: στην αρχαία Ελλάδα, κυρίως ο Ήφαιστος και ο Δαίδαλος ανέπτυξαν τεχνικές που θα τις ζήλευαν πολλοί ακόμα και σήμερα.Παρακάτω μπορείτε να δείτε διάφορες χρήσιμες εφαρμογές:

Ποια σταρ χρησιμοποιεί κολλητική ταινία αντί για… σουτιέν;

http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal/2011_06/momsen-061211-10.jpgΗ απίστευτη αποκάλυψη έγινε στη διάρκεια φεστιβάλ στο οποίο έπαιρνε μέρος η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Σμαράγδα Καρύδη: Η χώρα μας έγινε ξέφραγο αμπέλι

Σμαράγδα Καρύδη: «Η χώρα μας έγινε ξέφραγο αμπέλι»Η Σμαράγδα Καρύδη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε... για την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας και αποκάλυψε ότι αρνείται να εγκαταλείψει το κέντρο για να μείνει κάπου αλλού ενώ δε παρέλειψε να σχολιάσει και την κατάσταση της χώρας μας.

Εντοπίστηκε ο δράστης που πυροβόλησε το γνωστό λυράρη στο Ρέθυμνο

O 26χρονος δράστης είχε καταδικαστεί στο παρελθόν και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικού.

Τι έκανε η Ελένη Πετρουλάκη στο Yabanaki;

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/bf197f2eee4c2e0e3078c5270d5ad50a_M.jpg?t=943912800Εγκαινίαζε ένα fit καλοκαίρι γεμάτο από γυμναστική, ευεξία…
διασκέδαση και μπόλικα fitness δημητριακά.

Σχετίζεται το μήκος των δαχτύλων με τον αντρισμό;

Το μήκος των αντρικών δαχτύλων, σχετίζεται άμεσα στη λαϊκή αντίληψη με την "αρσενική" σεξουαλική συμπεριφορά.

Τα καλοκαιρινά φεγγάρια: Μυθολογίες και οράματα

http://www.astrology.gr/media/k2/items/cache/665d3585817aeae79eb31763b54584ac_L.jpgΜια από τις πιο μαγευτικές εικόνες που υπάρχουν στον έναστρο ουρανό… που δίνει έμπνευση σε ποιητές, καλλιτέχνες και εραστές εδώ και χιλιετίες, είναι η θέα της Πανσελήνου.

Αχαϊα: Βρέθηκε νεκρός ο γιος πρώην υφυπουργού!

Θρίλερ με τον θάνατο γιου γνωστού πολιτικού - Ο 25χρονος που βρέθηκε νεκρός σε ένα ρέμα αγνοούνταν από την 1η Ιουνίου...

69χρονος με...1000 τατουάζ σε όλο του το σώμα!

Το όνομά του είναι Tommy, είναι 69 ετών, ζει στη Βρετανία και έχει "χτυπήσει" σε όλο του το...
σώμα - από άκρη σ' άκρη - έγχρωμα τατουάζ!

Αναπαράσταση διάσημων έργων τέχνης με μπαλόνια

Αναπαράσταση διάσημων έργων τέχνης με μπαλόνια (4)
Αν σας εντυπωσιάζουν τα ζωάκια από μπαλόνια που φτιάχνουν οι κλόουν στα παιδικά πάρτυ, περιμένετε να δείτε τι κάνει ο Larry Moss. Ο καλλιτέχνης από το Rochester, δημιουργεί Airigami, δηλαδή εντυπωσιακά λεπτομερή γλυπτά από μπαλόνια. Ο Moss χρησιμοποιεί μπαλόνια για να αναπαραστήσει διάφορα έργα τέχνης, από γιγάντια γλυπτά μέχρι διάσημους πίνακες ζωγραφικής.
Μεταξύ των έργων του είναι η Mona Lisa του Da Vinci και η Γέννηση της Αφροδίτης από τον Boticelli.

Προσοχή:Μην ακουμπάτε το laptop στα πόδια σας!!

Σύμφωνα με ιατρική μελέτη από τους Επιστήμονες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Βασιλείας, όσοι συνηθίζουν να τοποθετούν του φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές για ώρα στα πόδια τους, κινδυνεύουν από σοβαρές...
δερματικές βλάβες όπως το σύνδρομο toasted skin syndrome. Πρόκειται για όψη διάστικτου δέρματος με σκούρες κηλίδες.

''Αντέχει το ευρώ ελληνική χρεοκοπία, διώξαμε τα ομόλογα τους''

Ο νέος πρόεδρος της γερμανικής κεντρικής τράπεζας, Γ.Βάιντμαν, τονίζει κυνικά πως η αλληλεγγύη προς την Ελλάδα δεν είναι μονόδρομος και πως προβλήματα από τα ομόλογα θα έχουν περισσότερο οι ελληνικές τράπεζες.

Περικοπές και απολύσεις στο Mega

http://www.newscode.gr/photos/images/sized/articles/mega-thumb-large4-458x315.jpgΚρίσιμη θεωρείται η συνεδρίαση των μετόχων του Mega στην οποία... σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24 θα συζητηθούν μεταξύ άλλων το πλαίσιο των νέων περικοπών στο κανάλι, αλλά και το θέμα του δελτίου ειδήσεων, χωρίς να αποκλείονται αλλαγές στη σύνθεση του οργάνου.

Εξάδυμα πριν 27 χρόνια και σήμερα


Εξάδυμα πριν 27 χρόνια και σήμερα (1)Η Hannah, η Jenny, η Kate, η Sarah, η Ruth και η Lucy ανήκουν στις σπάνιες περιπτώσεις εξάδυμων παιδιών και γεννήθηκαν στη Βρετανία 27 χρόνια πριν. Ας δούμε πως έχουν μεγαλώσει τόσο αυτές, όσο και οι γονείς τους Graham και Janet Walton μετά από τόσο καιρό.

Ποιά είναι η πιο στενοχωρημένη μάνα;

Δείτε την απάντηση...

Λοβέρδος: "Συμφέροντα δεν με αφήνουν να κάνω αλλαγές στην Υγεία"

Υπέρ της σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής για τις δαπάνες στον τομέα των φαρμάκων την περίοδο 2004-2011, δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ κατήγγειλε συμφέροντα που λυμαίνονται το χώρο και επιχειρούν να εμποδίσουν την αλλαγές που προωθούνται από το υπουργείο Υγείας.

Πέντε εκατ. ευρώ ζητά η Βατίδου από τον Κούγια

Αγωγή κατά του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια κατέθεσε η Εύη Βατίδου... απαιτώντας 5 εκ. ευρώ, λίγους μόλις μήνες μετά την έκδοση του διαζυγίου τους, στις 18 Φεβρουαρίου.

Διάσημοι χωρίς την χαρακτηριστική τους γενειάδα / μουστάκι


Διάσημοι χωρίς την χαρακτηριστική τους γενιάδα / μουστάκι (12)Όσο κι αν τους έχουμε συνηθίσει με μια συγκεκριμένη εμφάνιση που τους χαρακτηρίζει, αυτοί οι άνθρωποι δεν γεννήθηκαν με γενειάδα ή μουστάκι! Δείτε 15 σπάνιες φωτογραφίες διασήμων χωρίς την χαρακτηριστική «διακόσμηση» του προσώπου τους, γεγονός που σε αρκετές περιπτώσεις τους καθιστά αγνώριστους…

Γυμνή αποκάλυψη σε μαθητές δημοτικού

http://i1105.photobucket.com/albums/h356/ieros1/pool.jpgΗ απόφαση ενός σχολείου να κόψει τα δέντρα του στο προαύλιο… έφερε τους μαθητές του αντιμέτωπους με “αποκαλύψεις”.
Δείτε πώς αντέδρασαν οι… γυμνοί γείτονες

«Πολιτικά νεκρό» κηρύσσουν τον Μπερλουσκόνι τα δημοψηφίσματα στην Ιταλία


Μετά το ολέθριο αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, την ταπεινωτική ήττα στο πρώην «κάστρο» του Μιλάνου, αλλά και το εξόχως... κολακευτικό εξώφυλλο του Economist που έκανε το γύρο του κόσμου, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δέχεται άλλο ένα βαρύ χτύπημα στις κάλπες που στήθηκαν στην Ιταλία για τέσσερα σημαντικά δημοψηφίσματα -περιλαμβανομένης της απόρριψης κάθε σχεδίου για την παραγωγή πυρηνικής ενέργειας και της κατάργησης του περιβόητου νόμου περί «εύλογου κωλύματος» που επιτρέπει στον Καβαλιέρε να απουσιάζει από τις δίκες.

Πόσο χρονών είναι το μυαλό σου?

Όποιος παίξει μια φορά θα φάει τρελό κόλλημα…

Η σελίδα είναι στα γιαπωνέζικα οπότε διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες:

Προβλήματα στις πτήσεις την Τετάρτη

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ και όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν πρέπει να οπλιστούν με υπομονή.

Ο κάφρος της ημέρας...

Θα προσπαθήσει να σπάσει το καρπούζι με το κεφάλι…
Παραλίγο όμως να ανοίξει το δικό του κεφάλι!! Βίντεο!!

Από μία κλωστή κρέμεται η ελληνική χρεοκοπία - Η πιο κρίσιμη ημέρα και τα παιχνίδια των υποβαθμίσεων

- Εσπευσμένα την Τρίτη στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης
- Η παρασκηνιακή μάχη για την εμπλοκή των τραπεζών στη συμφωνία διάσωσης
- Τι παιχνίδι κρύβεται πίσω από την υποβάθμιση από τη Standard & Poors
- Το ΔΝΤ ζητά άμεση λύση από την Ε.Ε. για να δώσει την 5η δόση

Η Cameron Diaz άφησε άφωνους όσους την είδαν

http://www.newsbeast.gr/files/temp/A2B71C0335D21254E345B67A1957B332.jpgΜε ένα πουκάμισο-σορτσάκι (δύο σε ένα), που ίσα ίσα έφτανε… μέχρι εκεί που τελείωνε το σακάκι της και μία κατακόκκινη ζώνη στη μέση της εμφανίστηκε η Cameron Diaz στο ξενοδοχείο Villamagna της Μαδρίτης, στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας της «Bad Teacher», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Justin Timberlake!

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο σε τρελή κούρσα παρέσυρε πεζό!

Ένας 35χρονος άνδρας καθάριζε το πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι του στην περιοχή Καρτερού όταν...ένα αυτοκίνητο κάνοντας τρελή κούρσα, τον παρέσυρε!

H στιγμή που στραβοπάτησε άνθρωπος ασφαλείας της πίστας στο χθεσινό Grand Prix

Δείτε πιο κάτω το ανατριχιαστικό βίντεο, που παραλίγο να αποβεί μοιραίο για τον άνθρωπο ασφαλείας της πίστας που στραβοπάτησε...

Ρόδος: Θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή Τραουνού. Έχασε τη ζωή του ένας 18χρονος.


Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 18χρονος στην περιοχή του Τραουνού Ρόδου.
Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 13:15.
Ο άτυχος νεαρός επέβαινε σε μοτοσικλέτα Kawasaki μεγάλου κυβισμού με συνοδηγό την  15χρονη αδερφή του και κατευθυνόταν προς Λίνδο. Σε κάποιο σημείο κοντά στη περιοχή Τραουνού ένα όχημα τύπου Ερπυστριοφόρο ανατρεπόμενο  που προπορευόταν της μοτοσικλέτας προσπάθησε να κάνει αναστροφή προς Ρόδο.

Πρέπει να φύγουν για να αποκτηθεί ο Τζιμπρίλ Σισέ

Ο τεχνικός των «λατσιάλι» δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποκτήσουν οι Ρωμαίοι έναν εκ των Σισέ και Τρεζεγκέ όπως φημολογείται, με τον σταρ του Παναθηναϊκού να έχει το προβάδισμα όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ωστόσο μιλώντας στην ιστοσελίδα «calcioline» υποστήριξε ότι
πρέπει πρώτα να φύγουν παίκτες από την ομάδα του, για να γίνουν και άλλες μεταγραφές.

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 14/06/2011

Βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως από τις μεσημεριανές ώρες και μετά, στα ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, καθώς επίσης στα νησιωτικά τμήματα του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011. Στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Σαν σήμερα

http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 14/6/2011!

Η Viktorija Manzinni στο Playboy Σλοβενίας






Η Viktorija Manzinni στο Playboy Σλοβενίας Ιουλίου 2011
Δείτε την..

Οι τοπ 10 συνήθειες που σκοτώνουν τον έρωτα

Στην αρχή της σχέσης όλα τα βλέπουμε ρόδινα ενώ ακόμα και κάποια καραμπινάτα ψεγάδια κάνουμε πως δεν υπάρχουν… Aν θέλετε να παρατείνετε αυτό το διάστημα σας ενημερώνουμε για το . ποια πράγματα και σε τι ποσοστό σκοτώνουν τη σχέση ώστε να τα αποφύγετε…

Η Giorgia Palmas Φωτογραφίζεται με Bikini για το Oggi




Η Giorgia Palmas Φωτογραφίζεται με Bikini για το Oggi
Δείτε την…

Από τη σεξουαλική κρίση θα βγούμε;

Το βεβαρηµένο κοινωνικό και οικονοµικό κλίµα πλήττει τους ανθρώπους ακόµη και στο θέµα του σεξ,Ακόµη και το καλοκαίρι που η αναγκαστική έκθεση σηµείων του σώµατος βοηθάει σε κάτι τέτοιο, φέτος ένα οικονοµικοσεξουαλικό ντόµινο έχει αρνητική επίδραση στη ζωή των Ελλήνων. Τι µέλλει γενέσθαι;.1 Γιατί η κρίση χτύπησε πιο πολύ τις δεσµευµένες γυναίκες;

Η Αντωνία Καλλιμούκου με bikini στην παραλία..






Η Αντωνία Καλλιμούκου με bikini στην παραλία..
Δείτε την..

15 πολεμικές μηχανές, σχεδιασμένες από τον Leonardo Da Vinci

Η Ιταλία του 15ου αιώνα ήταν ένα ταραχώδες μέρος, ένα μωσαϊκό πυκνοκατοικημένων πριγκιπάτων, βασιλείων και πόλεων-κρατών σε αέναη σύγκρουση μεταξύ τους.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas