Τρίτη 24 Μαΐου 2011

O Johnny Depp σε ταινία για τους Beatles;

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/65fc1f31092a87c1fd93904ac1b44f1d_M.jpg?t=1306219271Φήμες τον θέλουν να γίνεται το πρόσωπο των Σκαθαριών, στο επόμενο κινηματογραφικό εγχείρημα του Liam Gallagher…
Ο τραγουδιστής των Oasis, αφού ασχολήθηκε με μουσικές και μόδα, πιάνει την κινηματογραφική κάμερα και θέλει να αποτυπώσει στην οθόνη τη ζωή των Beatles. Έχοντας προσαρμόσει σε script το βιβλίο του Richard DiLello's "The Longest Cocktail Party", ο 38χρονος φασαριόζος Liam έχει φιλόδοξες προτιμήσεις.

Παραίτηση-βόμβα στο Dancing with the stars!

«Πρωταγωνίστρια» του Dancing with the stars, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και είναι ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού παραιτήθηκε! Μάλιστα, στις 6 χθες το απόγευμα συναντήθηκε με... τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος προσπάθησε να την μεταπείσει και να μείνει στο παιχνίδι, αλλά αυτό από ότι φαίνεται δυστυχώς δεν έγινε!

Φρενίτιδα για το νέο Call of Duty

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51oJ3JUFl8L._AA300_.jpgΈχει ήδη σε 48 ώρες δεχτεί 4,5 εκατομμύρια προβολές…
όταν οι προκάτοχοι του είχαν 60.000...Προβλέπεται να είναι το πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι της χρονιάς…Δείτε το βίντεο από το πρώτο trailer το οποίο προβλήθηκε σήμέρα...

Θα πούλαγε την αγνότητα της κόρης της για $10.000!

Η μητέρα μιας 11χρονης, στο Σολτ Λέικ Σίτυ των Ηνωμένων Πολιτειών κατηγορείται πως ήθελε να «πουλήσει» την παρθενία της κόρης της έναντι του ποσού των 10.000 δολαρίων, προσφέροντάς τη ...
σε ενδιαφερόμενο άνδρα.

Windows 8: έρχοναι το 2012

Εντός του επόμενου χρόνου αναμένονται στην αγορά τα καινούργια… windows της Microsoft. Το επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας.

Ραντεβού... θανάτου μέσω Facebook!

Ένας 26χρονος Αλβανός, είναι ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας ενός 29χρονου στο Κορωπί στις 8 Μαΐου 2010 . O δράστης θεωρούσε ότι...
το θύμα είχε δεσμό με την πρώην φίλη του.

Το Top 10 των ειδών που ανακαλύφθηκαν πέρυσι σε όλο τον κόσμο

http://static.doldigital.net/webstatic/7B9AE5B4311A6E8B4970043981CB248E.jpgΤο μικρόβιο που τρώει τη σκουριά στο κατάστρωμα του Τιτανικού…

ένα μανιτάρι που λάμπει στο σκοτάδι, καθώς και η τρομερή «βασιλική τυραννοβδέλλα», είναι μερικά από τα εξωτικά πλάσματα στο Top 10 των ειδών που ανακαλύφθηκαν το 2010, σύμφωνα με τη λίστα Αμερικανών ερευνητών.

Πέντε πειραγμένες αντλίες ανακαλύφθηκαν στον Ταύρο

Νέα μεγάλη επιτυχία των ελεγκτικών αρχών του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, όπου βρέθηκαν στην... περιοχή του Ταύρου προς την οδό Πειραιώς πέντε πειραγμένες αντλίες.

Χάκερς έκλεψαν δεδομένα 8.500 Ελλήνων χρηστών της Sony

Χάκερς έκλεψαν την Κυριακή τα προσωπικά δεδομένα 8.500 χρηστών ενός ιστότοπου της εταιρείας Sony Music Ελλάδας, όπως έγινε γνωστό από την ιαπωνική εταιρεία, η οποία όμως διαβεβαίωσε ότι... δεν κλάπηκε κανένας αριθμός τραπεζικού λογαριασμού.

Live chat από το stinkontra


Η ομάδα του stinkontra.blogspot.com ανακοινώνει τη δημιουργία μιας υποσελίδας στο ιστολόγιο μας με Live Chat! Μπείτε όλοι, εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία εγγραφή και συνομιλήστε τόσο με τους διαχειριστές, όσο και με τους υπόλοιπους αναγννώστες του blog μας! Το Chat μας θα το βρείτε επάνω στις κατηγορίες μας, τέρμα δεξιά ή κάνοντας κλικ ΕΔΩ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

Κουτάβι γίνεται ενήλικας σκύλος σε 40 δευτερόλεπτα (Video)

Κουτάβι
Δείτε πως ένας Γερμανικός ποιμενικός 8 εβδομάδων γίνεται ενός έτους μέσα σε 40 δευτερόλεπτα, σε ένα εντυπωσιακό Time Lapse βιντεάκι!

Ο Cristiano Ronaldo και οι κατακτήσεις του

christiano_ronaldo_girl_01
Ο 26χρονος Cristiano Ronaldo, ο οποίος αγωνιζόταν την περίοδο 2005-2009 στην Manchester United και μετά απο εκεί στην Real Mandrid, έχει ήδη συμπληρώσει μία λίστα με 28 φιλενάδες οι οποίες είναι γνωστές ανά τον κόσμο! Εκτός από ... τα πολλά λεφτά που βγάζεις αν είσαι διάσημος αθλητής, ένα πλεονέκτημα ακόμα είναι ότι έχεις σχεδόν όποια γυναίκα θέλεις! Δείτε εδώ με ποιες τα είχε.

252 πτήσεις ματαιώθηκαν λόγω της τέφρας από την Ισλανδία

Διακόσιες πενήντα δύο πτήσεις ματαιώθηκαν σήμερα εξαιτίας του νέφους της ηφαιστειακής τέφρας που προκαλεί η έκρηξη του ηφαιστείου Γκρίμσβετν και έχει επεκταθεί προς τον εναέριο χώρο της Σκωτίας και της βόρειας Ιρλανδίας, ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή υπηρεσία εναερίου κυκλοφορίας.

Το αγαπημένο σου χρώμα προδίδει την ψυχή σου

Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα;
Μπορεί να σου αρέσει το πάντα κομψό μαύρο ή να λατρεύεις τα έντονα χρώματα όπως το φούξια και το πορτοκαλί ή το διαχρονικό λευκό. Πόσο ταιριάζουν όμως οι προτιμήσεις σου με τον χαρακτήρα σου; Ανακάλυψε το απαντώντας στις ερωτήσεις...

Εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα

Εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα (3)
Δείτε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα που δεν βλέπουμε ιδιαίτερα συχνά.

Μερικά περίεργα σπίτια διάφορων πολιτισμών.

Ατελείωτος φαίνεται να είναι τελικά ο κατάλογος με τα περίεργα σπίτια. Η ανθρώπινη φαντασία καλπάζει και πάντα βρίσκει τον τρόπο να υλοποιεί και την πιο ακραία ιδέα. Περίεργα σπίτια δεν έχει να επιδείξει μόνο η σύγχρονη εκκεντρικότητα, αλλά και η παραδοσιακή αρχιτεκτονική πολλών πολιτισμών...

Το βιασμό της κατήγγειλε 23χρονη

Το βιασμό της από έναν άγνωστο, οδηγό ενός λευκού βαν, κατήγγειλε πως έπεσε μια 23χρονη από τη Βρετανία, η οποία εργάζεται σε τουριστικό γραφείο στα Μάλια, τις τελευταίες δύο σεζόν.

Σύμφωνα με... όσα κατήγγειλε χθες το πρωί στους αστυνομικούς, στο Α.Τ. Χερσονήσου, η κοπέλα, τα... ξημερώματα της ίδιας μέρας, ενώ περπατούσε στο δρόμο προς το ξενοδοχείο μετά από νυχτερινή διασκέδαση, έχοντας μάλιστα καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, σταμάτησε μπροστά της ένα λευκό βαν.

Ο οδηγός της πρότεινε να την πάει στο ξενοδοχείο, κι εκείνη ζαλισμένη και κουρασμένη όπως ήταν, δέχτηκε. Ο άγνωστος άνδρας, όμως, αντί για το ξενοδοχείο, φέρεται να την οδήγησε σε απόμερο μέρος όπου ήρθαν σε επαφή, χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της.

Η 23χρονη δε συγκράτησε την πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος, ενώ για τον άγνωστο άνδρα είπε ότι ήταν μάλλον Έλληνας, 25 ως 30 ετών, κανονικού ύψους και λίγο εύσωμος.

Η 23χρονη θα εξεταστεί σήμερα από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν έπεσε θύμα βιασμού ή όχι.
http://neatoday.blogspot.com/2011/05/23_23.html


Σεξουαλική παρενόχληση από πίθηκους σε παραλία!

Σεξουαλική παρενόχληση από πίθηκους σε παραλία!Ποιος θα του το λέγε πως στα γεράματα θα δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα από πιθήκους!
Ναι, ναι καλά διαβάσατε ένας ηλικιωμένος άντρας έβαλε το μαγιό του και ... είπε να δροσίσει το κορμί του σε μια κοντινή παραλία.

Ο κύκλος της μη ζωής

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε τον κύκλο της ζωής. Κάποιες αλλαγές στη ζωή μας τον μετέτρεψαν στον κύκλο της μη ζωής...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Νέο sirina dvd "Η φίλη της κόρης μου" με τη Νικολέττα Ρωμανού.

Μπορεί η Playmate Νικολέτα Ρωμανού να αρνήθηκε πως έχει πρωταγωνιστήσει σε πορνό ταινίες,
αλλά τώρα λέγεται ότι θα ...το κάνει και επίσημα.

ΟΦΗ: Αν είχαμε μαζί μας τον υπόκοσμο ίσως να παίρναμε άδεια

Μετά τον κόσμο της ομάδας και η διοίκηση αντέδρασε στην απόφαση για τη μη χορήγηση άδειας στην ΠΑΕ να συμμετάσχει στα πλέι οφ ανόδου και να διεκδικήσει μία θέση στη Σούπερ Λίγκα.

Πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για το σώμα μας

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα από τα πιο πολύπλοκα πράγματα του κόσμου...
Οι επιστήμονες το μελετούν εδώ και εκατοντάδες χρόνια για να το κατανοήσουν και απ' ότι φαίνεται θα το μελετούν για πολύ ακόμα. Διαβάστε κάποια στοιχεία που ίσως να μην γνωρίζατε γύρω από το σώμα μας.

"Φουρτούνα" στα δρομολόγια των πλοίων εν όψει καλοκαιριού

Την ίδια ώρα, στο λιμάνι της Κορίνθου παραμένουν περίπου 50 ναυτεργάτες, μέλη της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, οι οποίοι εμποδίζουν τη φόρτωση του πλοίου «Olymbus». (πρώην «ropax II»).

Θύμα hacker η Sonymusic!

Η ελληνική ιστοσελίδα της Sony BMG έπεσε θύμα των χάκερ που επιτίθενται τον τελευταίο καιρό στα site της εταιρίας. Αρχικά ένας χάκερ με όνομα...

Αίσιο τέλος στην απαγωγή του καρδιολόγου στη Σταμάτα

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση απαγωγής του 67χρονου συνταξιούχου καρδιολόγου που είχε γίνει το απόγευμα της Κυριακής από την περιοχή της Σταμάτας Αττικής.

Γρονθοκόπησε δημοσιογράφο η Εύη Βατίδου;

Μετά τον δύσκολο χωρισμό της με τον Αλέξη Κούγια και την ανταλλαγή δηλώσεων και όχι μόνο μεταξύ τους η Εύη Βατίδου σύμφωνα με...
το ρεπορτάζ της Real News, έρχεται αντιμέτωπη μ' έναν δημοσιογράφο. Ο λόγος; Εκείνος την κατηγορεί πως του επιτέθηκε, τον γρονθοκόπησε και του πήρε τη φωτογραφική μηχανή!

Ο εισαγγελέας καλεί ως ύποπτους 25 προέδρους για τα "στημένα"!

Η υπόθεση με τα στημένα ματς που ερευνά η UEFA έχει μπει σε κρίσιμη καμπή αφού σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελία οικονομικού εγκλήματος αναμένεται να καλέσει 25 προέδρους ομάδων, 7 εκ των οποίων από τη Σούπερ Λίγκα ως ύποπτους.

Nέο ρεκόρ για τον επιταχυντή του CERN

Ο μεγαλύτερος επιταχυντής σωματιδίων στον κόσμο (LHC) κοντά στη Γενεύη (Ελβετία), πέτυχε σήμερα ένα ρεκόρ, σπάζοντας ένα «συμβολικό όριο» με... «100 εκατομμύρια συγκρούσεις ανά δευτερόλεπτο», δήλωσε ο Μισέλ Σπίρο, Πρόεδρος του συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών (CERN).

Οι εργαζόμενοι στον ΟΠΑΠ ανακοίνωσαν απεργία

Οι εργαζόμενοι αντιτίθενται στην ιδιωτικοποίηση του οργανισμού, καθώς όπως αποφάσισε το υπουργικό ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στο δεύτερο πακέτο αποκρατικοποιήσεων.

Ούτε στις παραλίες και τα πάρκα δεν θα μπορούν να καπνίζουν!

Στις παραλίες και τα δημόσια πάρκα στην περιοχή της Νέας Υόρκης επεκτάθηκε από τη Δευτέρα η απαγόρευση του καπνίσματος στην πόλη.Με τους νέους κανόνες το κάπνισμα απαγορεύεται πλέον...
στα πάρκα, στις πλατείες, στα γήπεδα και στάδια.
Το πρόστιμο φτάνει τα 50 δολάρια. Πάντως η τήρηση του μέτρου θα γίνεται από τους φύλακες των χώρων και όχι από την αστυνομία, με απόφαση του δημάρχου Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 24/05/2011

Ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικά θα πυκνώσουν δίνοντας σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως σε περιοχές της Μακεδονίας, της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου, περιμένουμε την Τρίτη 24 Μαΐου 2011.

Σαν σήμερα



http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 24/5/2011!

Kαυτά κορίτσια με τα iPhone τους! [SEXY PICS]

Καυτά και σέξι κορίτσια για όλα τα γούστα, αυτο φωτογραφίζονται κρατώντας το iPhone τους!

Τι μας κρατάει σε μία λάθος σχέση;

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε νιώσει εγκλωβισμένοι σε μία σχέση γεμάτη προβλήματα, καβγάδες και αντιθέσεις. Κι όσες φορές έχουμε πει «αντίο», άλλες τόσες έχουμε γυρίσει πίσω. Είναι μία αδιέξοδος που τη διασχίζουμε κάθε φορά με την ίδια ελπίδα: ότι κάτι θα αλλάξει στην πορεία. Ένα λάθος που το ξανακάνουμε με. το ίδιο πάθος και λαχτάρα. Τι είναι αυτό, όμως, που μας εμποδίζει να πάρουμε την απόφαση να φύγουμε;

Η Almaza συνεχίζει να παίζει μουσική topless..







Η Almaza συνεχίζει να παίζει μουσική topless..
Δείτε την..

Γιατί ερωτευόμαστε συχνότερα και εντονότερα την άνοιξη;


Η άνοιξη είναι εποχή ζωντάνιας, αναγέννησης, ανανέωσης... Σηματοδοτεί την απαρχή καλύτερων ημερών, γι΄ αυτό και οι άνθρωποι είναι ανοιχτοί σε αλλαγές. Γιατί όμως ερωτευόμαστε συχνότερα και εντονότερα την άνοιξη; Την άνοιξη μεγαλώνει η ημέρα, η θερμοκρασία ανεβαίνει και η λιακάδα επηρεάζει την παραγωγή ενδορφινών, ορμονών της. ευτυχίας, στον εγκέφαλο. Το βλέμμα μαγνητίζεται από τα λίγα δείγματα πρασίνου και πολύχρωμων λουλουδιών στην πόλη και η αναγέννηση της φύσης μάς υπενθυμίζει την προσωπική μας ανανέωση.

Η Ηλέκτρα Γαλανού στην Athens Erotic Dream..








Μόλις η Ηλέκτρα Γαλανού εμφανίστηκε στο περίπτερο της Sirina την 3η μέρα της Athens Erotic Dream δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο απο τους fan της..
Δείτε την σε μερικές φώτο..


Πουλούσε την ξαδέρφη της στο e-bay!

Προβλήματα με την αστυνομία αντιμετωπίζει μία 19χρονη από το Μίσιγκαν...η οποία έβγαλε στο «σφυρί» την 2χρονη ξαδέρφη της!
Η ίδια δήλωσε πως το...

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas