Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Απίστευτα ατυχήματα

Απίστευτα ατυχήματαΔείτε μερικά από τα πιο απίστευτα ατυχήματα που έχει καταγράψει ο φωτογραφικός φακός!

5 ζώα «ζόμπι» και τα παράσιτα που τα ελέγχουν


Αν και υπάρχει η πεποίθηση ότι τα ζόμπι είναι αποκύημα της φαντασίας του ανθρώπου, στην πραγματικότητα υπάρχουν αληθινές περιπτώσεις.

Κατερίνα Καραβάτου: Από τη στιγμή που εκτίθεμαι, είμαι έτοιμη για οποιαδήποτε κριτική

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/f9f48f4a72c98a3c017aa28d197feb13_M.jpg?t=1305030022Λίγες ημέρες πριν μπει στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της...
η Κατερίνα μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή.
Θα σκεφτόσουν ποτέ να υιοθετήσεις;
Η αλήθεια είναι ότι το χω σκεφτεί και έχω δει παραδείγματα ανθρώπων –και δεν εννοώ τον Πιτ με την Ζολί- και βλέπω πόσο σημαντική ενέργεια είναι αυτή και μακάρι να μπορούσα να σταθώ το ίδιο δυνατή για να κάνω την ίδια ενέργεια.

Στα ίχνη των απατεώνων που έχουν εξαπατήσει έξη ηλικιωμένους

Δύο καλοντυμένοι και ευγενικοί άνδρες μετρίου αναστήματος και ηλικίας μεταξύ 50 και 55 χρόνων είναι τα πλέον καταζητούμενα πρόσωπα στην Ηλεία.
Είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται την ηλικία και την αφέλεια μοναχικών ηλικιωμένων για να θησαυρίζουν αρπάζοντας τις οικονομίες τους, με το πρόσχημα ότι τα παιδιά τους οφείλουν χρήματα. Μόνο τον τελευταίο ενάμισι μήνα, έχουν εξαπατήσει έξη γεροντάκια στην περιοχή της Ζαχάρως!

Βρέθηκε το γιατί καταφέρνουμε να κάνουμε... ποδήλατο!

Σίγουρα όταν κάνει μια φορά μετά δεν το ξεχνάς. Ο λόγος για το ποδήλατο. Πως όμως εξηγείτε ότι καταφέρνουμε να κάνουμε ποδήλατο;
Το ποδήλατο υποτίθεται ότι είναι εύκολο, όταν βέβαια πια το έχεις μάθει (μέχρι να το μάθεις, είναι τα δύσκολα…). Το μόνο που έχει να κάνει κανείς, είναι να γυρίζει τα πεντάλ αρκετά γρήγορα για να συνεχίσει να ισορροπεί και να κινείται, αλλιώς θα πέσει.

Το λεπτό σώμα θεωρούν ιδανικό οι νέες Ελληνίδες!


Το λεπτό σώμα θεωρούν ως ιδανικό για την εικόνα τους τα περισσότερα κορίτσια και αυτός είναι και ο σωματότυπος που θα επιθυμούσαν να έχουν, αν και η πλειοψηφία κατατάσσει εαυτόν στις κατηγορίες σώματος, "μεσόμορφο" ή "χοντρό", σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ρέμος-Μακρυπούλια: Η συνάντηση στην Γλυφάδα και η αντίδραση των δυο πρώην

http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal/2011_05/4564645645356345.jpgΈχει περάσει αρκετός καιρός από τότε ο Αντώνης Ρέμος και η Ζέτα Μακρυπούλια...
ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, έτοιμο να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας και από τότε πολλά έχουν αλλάξει στις σχέσεις που διατηρούν μεταξύ τους οι δυο πρώην. Μπορεί να αγαπήθηκαν πολύ, αλλά όπως τελικά αποδείχτηκε, η αγάπη από το μίσος, δεν απέχουν και πολύ.

Καταδικάστηκαν 19 οπαδοί του Ηρακλή

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε 19 οπαδούς του Ηρακλή, που συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη...

Εκπληκτικό χειροποίητο αυτοκίνητο!

http://smilepanic.com/wp-content/uploads/0821-520x390.jpgΤα λόγια είναι λίγα για να περιγράψω αυτό το καταπληκτικό αυτοκίνητο…
Δείτε στο τέλος ολόκληρο το αποτέλεσμα! και όλο αυτό το σχεδίασε και κατασκεύασε ο κύριος, που θα δείτε στις φωτογραφίες, μόνος του!

Μετάνιωσα που έκανα σεξ στα 23... έπρεπε να κάνω πιο νωρίς!!


Αυτή είναι δήλωση! Άλλοι άνθρωποι αποποιούνται το νεαρό της ηλικίας τους που έχασαν την παρθενιά τους και... υπάρχουν σταρ , οι οποίοι μετανιώνουν γιατί περίμεναν μέχρι να γίνουν 23 ετών. Ποιος έκανε αυτή την δήλωση μετάνοιας σεξ; Είναι ο...

Μεγάλη άνοδος στο Χρηματιστήριο - Έως 20% πάνω η Αγροτική Τράπεζα

Μεγάλη είναι η άνοδος, εως και 3,4% στις τραπεζικές μετοχές αλλά και στα λεγόμενα κρατικά χαρτιά με τον ΟΠΑΠ να σημειώνει κέρδη ως και 5,76%.

Παγκόσμια συγκίνηση από την...Τελευταία Ανάρτηση!

http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=559397&v=0&q=80&w=300&h=225Η τελευταία ανάρτηση ενός καναδού μπλόγκερ πριν από το θάνατό του από... καρκίνο προκάλεσε αισθήματα θλίψης και συμπάθειας σε οκτώ εκατομμύρια αναγνώστες του ιστολογίου του από διάφορες χώρες του κόσμου.

Η αγορά των video games γίνεται ...άυλη

Μιλώντας σε συνάντηση με επενδυτές της Activision Blizzard, ο CEO της επιχείρησης Robert Kotick αποκάλυψε ότι το 50% των εσόδων στο πρώτο τρίμηνο του 2011 προήλθε από πωλήσεις παιχνιδιών σε άυλη μορφή, δηλαδή από εκδόσεις που κατεβάζει ο χρήστης από το Internet.

Ποιούς δεν πρέπει να κάνεις φίλους στο Facebook

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8fcHVMyjaTSYUcBD5YaKMeK3tB_2ViwkI5hXEp9dqbazchW8to28aGr7jyAzpuqFe4AigfPMaJgxsZt_ENFRtzkQImPuYMrLp8cbYrGLjjdITHtqoyDErC1UumWkjbByOzhkJ8KApj_0r/s200/ierosagon.gifΤο Facebook μας φέρνει κοντά με πολύ κόσμο. Φίλους που είχες χάσει, παλιούς συμμαθητές...μελλοντικούς αγαπημένους, τις κολλητές που πήζουν στη δουλειά!

Κι όμως, από τα αιτήματα φιλίας που δέχεσαι καθημερινά, υπάρχουν μερικά που πρέπει ν’ απορρίψεις. Ιδού για ποια ακριβώς μιλάμε!

Καβάλα: Οι ληστές έσπασαν το παράθυρο για να βγάλουν το χρηματοκιβώτιο!

Με τις εισαπράξεις του Σαββατοκύριακο και λαχεία αξίας 37.000 ευρώ έφυγαν οι διαρρήκτες από πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο κέντρο της πόλης.

Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο κατάστημα της οδού Ομονοίας τα ξημερώματα της Δευτέρας από το φωταγωγό παρακείμενης πολυκατοικίας. Στη συνέχεια βρέθηκαν σε ακάλυπτο χώρο που επικοινωνούσε με το πρακτορείο και αφού έσπσαν τα κάγκελα της τουαλέτας μπήκαν μέσα.

Παπούτσι από το Buckingham κι ας είναι δαντελένιο

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/18ca2e2ab18bdb98f1907f407ebf9921_M.jpg?t=1305095203Φόρεσε τα γοβάκια της Kate Middleton και ίσως γίνεις και εσύ μία πριγκίπισσα...

Ο γάμος της δεκαετίας μπορεί να είναι πλέον παρελθόν, αλλά η εμφάνιση της νύφης κάτι μας λέει πως θα συζητηθεί για πολύ καιρό ακόμα.

Mιραλάς: Τέλος καλό, όλα καλά

http://www.bettv.gr/media/k2/items/cache/7e6f3cb8019eb87cf5a22a57e44340e3_L.jpgΣτον Ολυμπιακό ήθελε να παραμείνει ο Κέβιν Μιραλάς… ο οποίος λίγο πριν την αναχώρηση των Πειραιωτών για την Κύπρο μίλησε για το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Alice Greczyn: Πήγα για BBQ και βρήκα δουλειά

Για τους περισσότερους από εμάς, ένα επιτυχημένο μπάρμπεκιου θεωρείται αυτό…
που το λουκάνικο είναι καλά ψημένο και η μέρα δεν ετοιμάζεται να χαλάσει από την βροχή.

Για το ηλιόλουστο L.A. βέβαια, οι προσδοκίες είναι εντελώς διαφορετικές. Η 25χρονη Alice Greczyn είχε πάει σε ένα beach party στο Μαλιμπού και έφυγε έχοντας στο τσεπάκι της τον τίτλο ως «το νέο πρόσωπο των ρούχων και των γυαλιών της Victoria Beckham».

Αυτοκτονία από την κορυφή του υψηλότερου ουρανοξύστη στο Ντουμπάι


Ο ουρανοξύστης Μπουρτζ Χαλίφα είναι το υψηλότερο κτίριο του κόσμου
Πηδώντας από την κορυφή «Μπουρτζ Χαλίφα», του υψηλότερου ουραναξύστη του Ντουμπάι και νέου «εμβλήματος» του εμιράτου που εγκαινιάστηκε πέρυσι, επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του άνδρας έπειτα από -σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές- διαμάχη με τον εργοδότη του.

Φωτογραφίες τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή

Φωτογραφίες τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (3)
Το αφιέρωμα σε εντυπωσιακές και αστείες φωτογραφίες που είναι τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή επανέρχεται ! Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν…

Νταμπλ ήταν και πάει - Η Παλέρμο... πέταξε έξω τη Μίλαν

Στη Σικελία η Παλέρμο ολοκλήρωσε την έκπληξη και απέκλεισε την Μίλαν στον ημιτελικό του κυπέλλου Ιταλίας εξασφαλίζοντας για τρίτη φορά στην ιστορία της τη συμμετοχή της στον τελικό.

Κέικ 640 κιλών

Ένα κέικ τεράστιων διαστάσεων, φτιαγμένο από σαντιγί και φρούτα, βάρους 640 κιλών, παρασκευάστηκε στην περιοχή Σφάντου Γκεόργκε της κεντρικής Ρουμανίας και το πρώτο κομμάτι αυτού κόπηκε με... ξίφος από τα μέλη του βρετανικού συγκροτήματος «Smokie», που είχαν προσκληθεί για να λάβουν μέρος σε γιορτές που οργάνωσε ο ομώνυμος δήμος.

Στα 60.000 ευρώ αυξάνεται το εισοδηματικό κριτήριο για τις μετεγγραφές φοιτητών


Το όριο θα αυξάνεται κατά 10.000 ευρώ για κάθε επιπλέον τέκνο μετά το δεύτερο
Η αύξηση στα 60.000 ευρώ, από τα 50.000 ευρώ που προβλέπονταν αρχικά, για το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα σχετικά με τις μετεγγραφές φοιτητών περιλαμβάνεται στις αλλαγές που κατέθεσε το υπουργείο Παιδείας στο νομοσχέδιο που ρυθμίζει, μεταξύ άλλων, το πλαίσιο λειτουργίας των πειραματικών σχολείων και την ίδρυση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Υπηρεσία online αποθήκευσης μουσικής παρουσίασε η Google


Η Google εγκαινίασε την Τρίτη υπηρεσία αποθήκευσης μουσικής στο Internet, η οποία επιτρέπει «το κατέβασμα μιας μουσικής συλλογής που θα ακούγεται παντού», με ή χωρίς σύνδεση στο Internet και με το συγχρονισμό αρχείων που είναι αποθηκευμένα σε διάφορες συσκευές.

H δοκιμή... έδειξε Πάντελιτς - Με γκολ του Σέρβου νίκησε ο Ολυμπιακός

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήθελε να δει πράγματα από τους παίκτες που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί αλλά αυτός που ξεχώρισε και πάλι ήταν ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού σημείωσε το μοναδικό γκολ στη φιλική νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ Λάρνακας.

Η Ελλάδα στον τελικό της Eurovision

O Λούκας Γιώρκας και οι Stereo Mike με το τραγούδι «Watch my dance» εκπροσωπώντας την Ελλάδα θα συμμετάσχει στο μεγάλο τελικό.
Η Ελλάδα ήταν η τρίτη χώρα που πέρασε στον τελικό της Eurovision και θα διαγωνιστεί το Σάββατο στο κλειστό γήπεδο Fortuna Arena του Ντίσελντορφ.

11 νεκροί από έκρηξη σε παγιδευμένο όχημα στο Ιράκ

Παρόμοια επίθεση με 58 νεκρούς έγινε στις 28 Μαρτίου στην πόλη αυτή και την ευθύνη της ανέλαβε η οιργάνωση Ισλαμικό κράτος του Ιράκ, που σχετίζεται με την Αλ Κάιντα.

Το παλεύει για τον τελικό ο Σπανούλης

Ό διεθνής γκαρντ έβγαλε μέρος της προπόνησης και σκόρπισε αισιοδοξία στον Ντούσαν Ίβκοβιτς ότι μπορεί να βρίσκεται στη διάθεση του στον τελικό κυπέλλου της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η διάθεση του Σπανούλη να παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του είναι δεδομένη αλλά το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα είναι την Κυριακή.

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 11/05/2011

Βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα, στο Βορειοδυτικό Αιγαίο, στο Ιόνιο και κατά περιόδους κυρίως μετά το μεσημέρι σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές, περιμένουμε την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011.

Σαν σήμερα

http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 11/5/2011!

Sophie Howard and Leah Francis … girl-on-girl topless !

Sophie Howard and Leah Francis … girl-on-girl topless !
Απολαύστε τα 2 καυτά κορίτσια σε απίστευτες πόζες!

1 στους 3 εθισμένους στο πορνό είναι γυναίκα!


Για την ψυχαγωγία τους όλο και περισσότερες γυναίκες φαίνεται πως προτιμούν την παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο, ενώ δεν είναι λίγες εκείνες που δηλώνουν εθισμένες. Σύμφωνα με στοιχεία ψυχολόγων και οργανώσεων για τις τάσεις των χρηστών του διαδικτύου, η διαδικασία της έκθεσης, του εθισμού και της απευαισθητοποίησης στις σκληρές πορνογραφικές εικόνες ακολουθούν τα ίδια πρότυπα και για τα δύο φύλλα.

Η Super star Kate Upton σε Fashion show







Η Super star Kate Upton στο Beach Bunny swimwear Fashion show 2011
Δείτε φωτογραφικό υλικό ..


Ο πολύς “ανδρισμός” είναι υπεύθυνος για τις πρόωρες απώλειες



Οι άντρες δεν υπάρχουν πια. Όχι δεν τους πάτησε στο τραίνο. Απλώς πέφτουν θύματα του ιδίου του υπερβολικού ανδρισμού τους.
Προσπαθώντας να εξηγήσουν γιατί οι άνδρες πεθαίνουν σε γενικές γραμμές νωρίτερα από τις γυναίκες, επιστήμονες του Rutgers University κατέληξαν στο συμπέρασμα πως υπεύθυνη για τις πρόωρες απώλειες είναι η ίδια η «μάτσο» ανδρική νοοτροπία.

Η Karissa Shannon με bikini σε παραλία του Los Angeles






Η Karissa Shannon με bikini σε παραλία του Los Angeles
Δείτε την..


ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Οι φαντασιώσεις τους...


Οι ιστορίες για το τι προτιμούν άντρες και γυναίκες σε σχέση με το σεξ έχουν χιλιοειπωθεί. Μια νέα έρευνα που στηρίχτηκε στις διαδικτυακές επισκέψεις σε σάιτ "ενηλίκων" βάζει τέλος σε κλασικές απορίες για το τι πραγματικά φαντασιώνονται τα δύο φύλα...

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas