Κυριακή 29 Μαΐου 2011

O 16χρονος που κατέκτησε το Έβερεστ!

Ένας 16χρονος Βρετανός έγινε το μικρότερο άτομο που έχει καταφέρει να κατακτήσει το Έβερεστ μέχρι σήμερα, ενώ μετά την επιτυχία αυτή έχει στο ενεργητικό του... την κατάκτηση των υψηλότερων κορυφών των πέντε ηπείρων.

Η Sony παρουσίασε δύο tablet υπολογιστές και μπαίνει στη μάχη με το iPad (pics + video)


Η Sony παρουσίασε δύο tablet υπολογιστές και μπαίνει στη μάχη με το iPad (photos + video)
Στη μεγάλη μάχη των υπολογιστών tablet μπαίνει ορεξάτη η Sony, η οποία παρουσίασε αιφνιδιαστικά τα Sony Tablet, όχι σαν κάποιο μακρινό σχέδιο, αλλά σαν prototypes με… σάρκα και οστά. Μάλιστ,α η Sony δημιούργησε δύο διαφορετικά μοντέλα με τις ονομασίες S1 και S2, τα οποία και παρουσίασε πρόσφατα σε πλήρη λειτουργία.

Πετούσε μία ώρα μόνο του!

Μόνο του πετούσε επί μία περίπου ώρα ένα μονοκινητήριο εκπαιδευτικό αεροσκάφος με κατεύθυνση την Ανταρκτική, όταν ο νεαρός πιλότος του... λιποθύμησε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης από την Αδελαΐδα της Αυστραλίας.
Ο πιλότος του αεροπλάνου έχασε τις αισθήσεις του από άγνωστη αιτία, ενώ η άδειά του ανακλήθηκε

Αστυνομικοί έσωσαν παιδάκι αγνοώντας διαταγές

Από το κέντρο τους έλεγαν να περιμένουν τους πυροσβέστες, «μην προβείτε σε καμία ενέργεια που μπορεί να θέτει σε κίνδυνο τη σωματική σας ακεραιότητα».

Ξέρετε γιατί τα περισσότερα φερμουάρ γράφουν ΥΚΚ;

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/349ce6e317b265e4a7d221c514b17fbb_M.jpg?t=943912800Κάτι που αποκλείεται να μην έχετε προσέξει...
μια που η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κατακτήσει, κυριολεκτικά, τον κόσμο.

'Εσπασαν στο ξύλο τη Ντούβλη!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε έξω από γνωστό κλάμπ της παραλιακής η Μαριάννα Ντούβλη.Μετά από το διαπληκτισμό της με δυο άνδρες βρέθηκε...
στο νοσοκομείο με μώλωπες, αιματώματα και καρούμπαλα στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πέθανε κατά τη διάρκεια σεξ με…άλογο!

O Kenneth Pinya γεννήθηκε 22 Ιουνίου 1960... έζησε στην Gig Harbor, Ουάσιγκτον (ΗΠΑ). Εργάστηκε ως μηχανικός για την αεροναυπηγική εταιρεία Boeing.Ηταν παντρεμενος με παιδια και με ενα κρυφο παθος. Κάποια βράδια πηγαινε σε ……..ένα αγρόκτημα για να ικανοποιησει την πιο απιθανη διαστροφη του.

Θεσσαλονίκη: Παρέσυρε και σκότωσε πεζό

Τραγικό θάνατο βρήκε 50χρονος πεζός, ο οποίος παρασύρθηκε από ΙΧ που οδηγούσε 26χρονος, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα

QUIZ: Σε ποια σταρ ανήκουν αυτά τα πόδια;

Σε ποια σταρ ανήκουν αυτά τα πόδια;  Είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες της διεθνούς σόουμπιζ... Ποιος είπε όμως πως δεν έχει ψεγάδι πάνω της; Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της άλλωστε... Ποια είναι;

Η εφορία ζητά 147.000 ευρώ από ανάπηρο!

Με αναπηρική σύνταξη 413 ευρώ πρέπει να ζήσει τα τρία παιδιά του, όπως η Εφορία τον καλεί να πληρώσει 147.000 ευρώ, αλλιώς θα του κατάσχει το σπίτι.

Πρόκειται για...

Πόσα λεφτά έχει ο...Σκρουτζ;

Πόσα λεφτά έχει ο... Σκρουτζ;

Χάκερς χτύπησαν την Lockheed Martin

Η Lockheed Martin Corp, η μεγαλύτερη εταιρία αεροδιαστημικής τεχνολογίας και μεγαλύτερη προμηθεύτρια του αμερικανικού Πενταγώνου, δέχτηκε επίθεση από χάκερς που αποπειράθηκαν να διεισδύσουν στο δίκτυό της.

Άλλα λέει η γιαγιά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/03281e1328a855c178d06e4930451a1c_M.jpg?t=1306483122Τι στο καλό εννοεί ο ποιητής;

Οι γονείς σας πλήρωσαν τα καλύτερα σχολεία για να μάθετε να μιλάτε αγγλικά σαν τους ενοίκους του Buckingham και γαλλικά με προφορά που θα ζήλευε και μία γνήσια παριζιάνα. Ποιος θα το περίμενε πως μετά από τόσα χρόνια στα μαθητικά έδρανα και ατελείωτα ξενύχτια αγκαλιά με τα ξενόγλωσσα λεξικά, αυτός που θα σας έβαζε χαμηλό βαθμό στο λεξιλόγιο δε θα ήταν ο καθηγητής στο φροντιστήριο, αλλά το καινούριο σας φλερτ.

Κώστας Βουτσάς: ''Η τηλεόραση είναι για να κονομάμε λεφτά''

Για την τηλεόραση σήμερα, αλλά και την κρίση σε αυτή μίλησε ο Κώστας Βουτσάς. «Η τηλεόραση είναι για άλλα πράγματα δεν είναι για τους ηθοποιούς. Είναι...

Οδηγός επιβίωσης: έξι τύποι αντρών που πρέπει να αποφύγετε

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/c5c9b51ad40ee17443acaa922ec59b9a_M.jpg?t=1306568659Όλες σας έχετε βγει λάθος rendez-vous, για αυτό εδώ σας παραθέτουμε τους έξι τύπους... ανδρών που αν σας προσεγγίσουν πρέπει να τους αναγνωρίσετε και να απομακρυνθείτε γρήγορα.
Υπάρχουν εκεί έξω πάμπολλα είδη ανδρών και σίγουρα με πολλούς από αυτούς έχετε βγει κάποιο rendez-vous με θετικά ή όχι αποτελέσματα. Επειδή οι πολλές από εσάς έχετε απογοητευτεί στο παρελθόν και δε θέλετε να το ξαναπεράσετε, σας παραθέτουμε εδώ τους έξι τύπους ανδρών που, αν τους συναντήσετε στο δρόμο σας –το απευχόμαστε, αλλά άγνωστες οι βουλές του Κυρίου- πρέπει να τους γυρίσετε την πλάτη και να αρχίσετε να τρέχετε, λες και σας κυνηγά ληστής στην πλατεία Ομονοίας. Προς συμμόρφωση, λοιπόν, των παλαιοτέρων και γνώση των νεοτέρων, ορίστε οι έξι άντρες που φωνάζουν από μακριά «είμαι ακατάλληλος».

Ιράν: Απαγχονίστηκαν δημοσίως για το βιασμό ενός παιδιού

Δύο Ιρανοί που είχαν καταδικαστεί σε θάνατο για το βιασμό ενός παιδιού απαγχονίστηκαν δημοσίως στην πόλη Κερμανσάχ, στο δυτικό Ιράν, μετέδωσε σήμερα το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Irna.

Επικίνδυνα παιχνίδια στο Facebook

Επικίνδυνα παιχνίδια στο FacebookΈνας νεκρός από το «πλάνκινγκ»...
Πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι να ξαπλώσει κάποιος σε ίσια στάση και να βγάλει μια φωτογραφία; Αρκετά, όπως αποδεικνύει η νέα «μόδα» που ξεκίνησε από το facebook και πλέον έχει μετατραπεί σε παγκόσμιο φαινόμενο.
Στο πρώτο άκουσμα, το πλάνκινγκ, όπως ονομάζεται η νέα αυτή τάση, δεν ακούγεται και τόσο ανησυχητικό.

Χοιρινό με πιπερές και μανιτάρια στο φούρνο

http://www.sintagespareas.gr/images/stories/rapidrecipe/3465-xoirino-me-piperes-kai-manitaria-sto-fourno-by-aleksandra.jpgΓια σήμερα έχουμε ένα πανεύκολο και πεντανόστιμο φαγητό στο φούρνο με χοιρινό κρέας, πιπεριές και μανιτάρια!

Αυτοί είναι οι πιο γυμνασμένοι των γηπέδων!

Αυτοί είναι οι πιο γυμνασμένοι των γηπέδων!
Το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή απαιτεί πολύ προπόνηση και σκληρή διατροφή...
εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 10 από τους πιο πιστούς του γυμναστηρίου και σας τους παρουσιάζουμε!

Απειλεί την Ελλάδα η Ολλανδία αν το ΔΝΤ δεν δώσει τα λεφτά

"Η Ελλάδα έκανε πολλά, αλλά όχι αρκετά" είπε ο Ολλανδός υπουργός οικονομικών και πρόσθεσε οτι "πρέπει να συμμορφωθεί πλήρως με τα μέτρα και τους όρους που έχει θέσει το ΔΝΤ".

Η Σελήνη έχει τόσο νερό, όσο και η Γη

Η Σελήνη, όχι μόνο έχει νερό, αλλά η ποσότητά του... να είναι τουλάχιστον 100 φορές μεγαλύτερη από ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα.

Χανιά: Τη βρήκαν πνιγμένη στη θάλασσα!

Η νεκροψία -νεκροτομή από τον ιατροδικαστή θα "φωτίσει" τα αίτια θανάτου της 65χρονης...

Ο Δαιμονας με τα ασπρα.

Ένα βράδυ μία παρέα τεσσάρων-πέντε φίλων, αποφάσισε να πάει απ'την πόλη που έμεναν, με ένα φορτηγάκι, σε μία άλλη μακρινή πόλη για να κάνουν clubbing μιάς και στην περιοχή τους δεν είχαν καμία ντισκοτέκ. Όπως και έγινε.

Πάρος: Όπως περπατούσε είδε ανθρώπινο οστό!

Το λιμεναρχείο του νησιού ενημερώθηκε το μεσημέρι...από ιδιώτη, για την εύρεση πιθανότατα ανθρώπινου οστού στην περιοχή «Χοχλακας» Πάρου.

Η πιο γρήγορη ...νεκροφόρα στο ρεκόρ Guinness

Ένας παπάς ο οποίος αποκαλεί τον εαυτό του "Άγγελο του Παραδείσου", έχει κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ ως οδηγός της γρηγορότερης μοτοσικλέτας-νεκροφόρας. Ο παπάς έπιασε τα 114 μίλια ανά ώρα και φιγουράρει στο τοπ των ρεκόρ Guinness.

Έρχεται νέα υποβάθμιση της Κυπριακής οικονομίας από τον οίκο Fitch

Ο οίκος αξιολόγησης αναμένεται να ανακοινώσει τις προσεχείς ημέρες νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου κατά τρεις βαθμίδες, σύμφωνα με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Ξανθιά πηδαλιούχος εκτοξεύεται έξω από το σκάφος!!!.


Πως γίνεται να εκτοξευθείς έξω από το σκάφος την στιγμή της εκκίνησης; Η απάντηση είναι απλή....
Να είσαι...ξανθιά πηδαλιούχος και απαραίτητα να φοράς δυνατό σουτιέν!

"Τρελή" πορεία λεωφορείου - 'Επεσε πάνω σε κόσμο

Ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο κι έπεσε πάνω στο πλήθος, σε κεντρική πλατεία της Στοκχόλμης, τραυματίζοντας 6 άτομα.

Playstation 4! - Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπαρτσελόνα

Στην κορυφή της Ευρώπης για 4η φορά στην ιστορία τους οι “μπλαουγκράνα” που μάγεψαν τον πλανήτη και ζάλισαν τους παίκτες της Μάν. Γιουνάιτεντ, επικρατώντας με 3-1 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 29/05/2011

Λίγες πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στα Δωδεκάνησα και στα ανατολικά κυρίως τμήματα της Κρήτης και στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Κυριακή 29 Μαΐου 2011. Οι καταιγίδες στα ορεινά ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Σαν σήμερα



http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 29/5/2011!

Τα … “άτακτα” κορίτσια μας αρέσουν !!!

thong, camera thong, exposed thongΤα … “άτακτα” κορίτσια μας αρέσουν !!!
Χαρείτε τα!!!!

Το savoir vivre της … μπύρας !!


Μία παγωμένη μπύρα είναι το όνειρο του άντρα ποδοσφαιρόφιλου, ο δωδέκατος παίκτης στο γήπεδο που χωρίς αυτόν δεν υπάρχει παιχνίδι. Και επειδή η σχέση του φιλάθλου με τη μπύρα του είναι μια μόνιμη σχέση πάθους, πρέπει να αναγνωρίσουμε την ιερότητα, την οποία οφείλουμε όλοι την απολαμβάνουμε να τη διαφυλάξουμε. Σήμερα, λοιπόν, θα δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες προς όλους τους ναυτιλλόμενους φαν του αθλήματος με σκοπό να συντάξουμε ένα ποδοσφαιρικό σαβουάρ βιβρ (κάτι σαν και αυτό του Ζαμπούνη, αλλά χωρίς την επιτήδευση και την ξιπασιά του κανονικού) για το πώς πρέπει να καταναλώνετε μία μπύρα…

Φωτογραφίες του κώλου! Του απίστευτου όμως…



Όλοι είναι μοναδικοί! Δείτε τους 20 καλύτερους που συναντήσαμε στο internet!

Απιστες μετά τα τριάντα...είναι οι γυναίκες!!

Οι γυναίκες, αντίθετα με πολλούς άνδρες, όπως έχει διαπιστωθεί σε αρκετές έρευνες, προτιμούν ενστικτωδώς μια μονογαμική σχέση, κυρίως επειδή αισθάνονται ότι χρειάζονται βοήθεια για να μεγαλώσουν τα παιδιά που πιθανώς θα προκύψουν.
Αν όμως υποκύψουν στον....

Τα πέταξε όλα έξω η INNA...

Inna
Η Inna τα πέταξε και εμείς είμαστε εδώ να τη...χαρούμε! Απολαύστε μερικές φωτογραφίες της με seethrough φόρεμα και όχι μόνο....

Έλυναν μάγια με προσευχή και σεξ!


Σε πολυετή κάθειρξη καταδικάστηκαν δυο άνδρες και μια γυναίκα που  εκμεταλλεύτηκαν δυο Ελληνίδες για να τους λύσουν τα …μάγια υποχρεώνοντάς  τες να κάνουν σεξ και αποσπώντας τους σημαντικά χρηματικά ποσά.

Επικεφαλής της....

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas