Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ροζ βίντεο-τσόντα με γνωστή κυρία της ελληνικής showbiz !

Αναστατωμένη είναι γνωστή κυρία της showbiz με ροζ βίντεο-τσόντα που κυκλοφορεί μεταξύ δημοσιογράφων του lifestyle ρεπορτάζ. Τι δείχνει το sex video;

Τον ύπνο της έχει χάσει τις τελευταίες ημέρες πασίγνωστη εκπρόσωπος του καλλιτεχνικού χώρου, καθώς ροζ βίντεο-τσόντα με καυτά προσωπικά της δεδομένα κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Η εν λόγω κυρία-καλλιτέχνης συμμετέχει σε εκπομπή η οποία χτυπάει «κόκκινο» στην τηλεθέαση και έχει δει τις μετοχές της να ανεβαίνουν αυτή την περίοδο.

Το ερασιτεχνικό ροζ βίντεο της γνωστής κυρίας της showbiz δείχνει σεξουαλική συνεύρεσή της με εξαιρετικά ευτραφή κύριο και κυκλοφορεί μεταξύ δημοσιογράφων του lifestyle ρεπορτάζ και φίλων τους.

Οι συγκεκριμένες σκηνές τραβήχτηκαν και μαγνητοσκοπήθηκαν πριν εκείνη παντρευτεί.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια έχει πλέον παντρευτεί και έχει οικογένεια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά διατυμπανίζει τον θεσμό της δεμένης και σωστής οικογένειας.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ίδια για το ροζ βίντεο, οι επίμαχες σκηνές βιντεοσκοπήθηκαν εν αγνοία της και σε καμιά περίπτωση δεν επιθυμεί δημοσιοποίηση του. Αυτό που φοβάται είναι οτι κάποιος από αυτούς που το έχει, μπορεί να το ανεβάσει στο διαδίκτυο, αν αυτό δεν έχει ήδη γίνει πραγματικότητα..

http://www.fimes.gr/

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas