Τρίτη 3 Μαΐου 2011

71.488 θερμίδες σε ένα ταψί «λαζάνια»


Στην προσπάθειά της να φτιάξει (και μετά να καταβροχθίσει) το πιο παχυντικό φαγητό στον κόσμο, μια ομάδα Καναδών κατόρθωσε να χωρέσει 71.488 θερμίδες και περίπου 5,5 κιλά λίπους μέσα σε… ένα ταψί «λαζάνια».

Τι είναι και πως λειτουργεί το adsl ;

 Οι περισσότεροι πιά έχετε adsl σύνδεση.
Εχετε αναρωτηθεί ποτέ πως δουλεύει η adsl και ενω μπορείτε και σερφαρετε με μεγάλες ταχύτητες μπορείτε να μιλάτε ταυτόχρονα και στο τηλέφωνο ;
Με απλά λόγια θα εξηγήσουμε πως λειτουργεί το adsl για τους απλούς θνητούς.

Ο άνδρας που είχε ορκιστεί να μην ξυριστεί μέχρι το τέλος του Bin Laden


Ο Gary Weddle μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 ορκίστηκε ότι δεν θα κόψει τη γενειάδα του μέχρι ο Osama bin Laden να συλληφθεί ή να σκοτωθεί. Μέχρι χθες είχε την χειρότερη γεννιάδα όλων των εποχών, γεγονός που μάλλον δεν άρεσε καθόλου στην γυναίκα του. Μετά από 10 χρόνια αναμονής, ο πεισματάρης κύριος Weddle επιτέλους ξυρίστηκε, αφού ήρθε η στιγμή που τόσο περίμενε!

Οι ώρες των αγώνων της πρεμιέρας των πλέι οφ

Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε τις ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου που ανοίγουν την αυλαία των πλέι οφ.

Νέες στάσεις και τάσεις στο σεξ!

Μερικές στάσεις που θα κάνουν το σεξ με τον σύντροφό σας, απλά εντυπωσιακό!
Επιλέξτε την στάση που σας εκφράζει και ζητήστε του να την πραγματοποιήσετε! Είμαι σίγουρη οτι δεν θα μπορέσει να σας αρνηθεί...
Οι στάσεις που μπορείτε να επιλέξετε είναι πάρα πολλές, γι αυτό φροντίσαμε να ξεχωρίσουμε κάποιες διαφορετικές απο τις συνηθισμένες ή στάσεις που μπορούν να σας κάνουν να αναστενάξετε!!!
Είναι μόνο το 1ο μέρος...

Προφητεία του 1806 συνδέεται με τα γεγονότα σήμερα.

Διαβάζοντας ένα άρθρο «Προφητεία Αγίου Κωνστάντσας (ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΡΩΣΙΑΣ 1806)» στον αγαπητό kalyterotera.blogspot.com, ανέφερε κάτι που θερώρισα σημαντικό να αναλύσω και να επεκτέινω...
Το άρθρο περιλάμβανει μία προφητεία του 1806 με τα ακόλουθες προβλέψεις, που κατά την γνώμη μου χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής:
Κεφ. Ζ’ συμβαίνει φθορά δια ξηράς και δια θαλάσσης.

Διαψεύδει ο Πεταλωτής το δημοσίευμα για το Ελληνικό

Αβάσιμα και ανυπόστατα χαρακτηρίζει η κυβέρνηση όσα αναφέρει το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, σύμφωνα με το οποίο δεν προχωράει το σχέδιο αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Εφηβικά δωμάτια κοριτσιών απο όλο τον κόσμο - Picts

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8FfEn3qz1aHiD1QbgzgZUhfXUXivdHP4OtpjUB-2q-j61LMEbLLcTuFfHXB2qOhRO9t1OrwVTg_d1D5RHVc0Jk8SYhMxjDzg8JpSemIEtw4wXV5aSEchFgoWzf8IKc3zcPw-ldTO_tnU/s400/girls_rooms_01.jpg
Η βραβευμένη φωτογράφος Rania Matar, λιβυκής καταγωγής...εξερευνά τον περίπλοκο κόσμο των έφηβων κοριτσιών με μια σειρά φωτογραφιών, που μας ταξιδεύουν μέσα στα υπνοδωμάτια τους...

Ποια είναι; Δεν θέλετε να το πιστέψετε!

Pippa Middleton (2)
Είναι η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα των τελευταίων ημερών και η πλέον ποθητή…

7 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις αν θές να σου.. κάτσει

Από τότε που ο Αδάμ δάγκωσε το μήλο για χάρη της Εύας, οι άντρες κάνουν χαζά πράγματα για να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες. Να λοιπόν τα πιο κοινά που πρέπει οπωσδήποτε ν’ αποφύγεις αν θες να έχεις θετικά αποτελέσματα...

Νέος φόρος στα τσιγάρα για... την υγεία μας!

Τη θέσπιση ειδικού τέλους στα τσιγάρα και στα προϊόντα καπνού και τη δημιουργία ειδικού ταμείου για την αντιμετώπιση μειζόνων θεμάτων δημόσιας υγείας,

ιδίως στον τομέα της πρόληψης, ανήγγειλε σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο υπουργός Υγείας.

Νέο ρεκόρ ταχύτητας στη μεταφορά δεδομένων

Οπτικές ίνες: όλο και ταχύτερα
Δύο ανεξάρτητες ερευνητικές ομάδες ανακοίνωσαν ότι έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ...
μεταδίδοντας 100 Terabit δεδομένων ανά δευτερόλεπτο μέσω μίας οπτικής ίνας. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαζόταν μόνο ένα δευτερόλεπτο για να κατέβει ένα βίντεο HD συνολικής διάρκειας τριών μηνών.

Στο «Νησί» γελάνε και απέναντι… κλαίνε!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η σειρά που κατάφερε φέτος να πρωταγωνιστήσει στο τηλεοπτικό τοπίο. Χθες, προβλήθηκε το 23ο επεισόδιο του «Νησιού» και για ακόμα μία βδομάδα η σειρά του MEGA έκανε τους τηλεθεατές χαρούμενους και τους αντιπάλους της δυστυχισμένους.

Το καλύτερο αντικλεπτικό σύστημα για μηχανάκια


Και δεν έχετε να φοβάστε τίποτα!!!

«Να κλείσω στον Ολυμπιακό» είπε ο Ελευθερόπουλος


Να φορέσει ξανά τη φόρμα του Ολυμπιακού θέλει ο Ελευθερόπουλος
Την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τη βράβευση των κορυφαίων της Super League.

Ήρα Μελλή: «Έχω κάνει sex με γυναίκα»

Τι κι αν προσπάθησε να το κρύψει η Ήρα Μελλή; Το μοντέλο τελική «λύγισε» και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει βρεθεί σεξουαλικά με γυναίκα! Αν και στην αρχή τα «μάσαγε» λέγοντας: «Είναι πολύ ερωτικό να...

'Εφυγε ο Θανάσης Βέγγος

http://www.healthview.gr/sites/default/files/node_images/veggos_0.jpg- Ο μεγάλος μας ηθοποιός "κατέληξε" σήμερα λίγο μετά τις 7 το πρωί στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός
- Ο "καλός μας άνθρωπος" νοσηλευόταν πολλούς μήνες με προβλήματα υγείας
- 'Ηταν ο τελευταίος των "μεγάλων" του ελληνικού κινηματογράφου
- Ήταν 84 έτων και έχει δύο γιους - Είχε παίξει σε 126 ταινίες

Διαβάστε μερικά πράγματα που αφορούν το σεξ...και δεν τα γνωρίζουμε...


Meriκά απο τα πιο περίεργα πράγματα που δεν γνωρίζαμε και αφορούν τόσο την σεξουαλική επαφή, όσο και τα μέρη όπου πραγματοποιείται!

O θάνατος του Μπιν Λάντεν «επιβεβαιώθηκε με εξετάσεις DNA»



«Σάπισε στην Κόλαση!» στο πρωτοσέλιδο αμερικανικής εφημερίδας
Σύμφωνα με διαφορετική πηγή στο αμερικανικό υπουργείο Άμυνας, ο Μπιν Λάντεν ετάφη στη Αραβική Θάλασσα με «παραδοσιακή μουσουλμανική τελετή» που πραγματοποιήθηκε στο κατάστρωμα αεροπλανοφόρου.

Αστείες - Περίεργες Φωτογραφίες (48pics)


Αστείες - Περίεργες Φωτογραφίες Vol246 (48pics)
Mερικές απολαυστικές φωτογραφίες από την καθημερινότητα! Αστειες φωτογραφιες με ζώα , μωρά, γέρους και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Απλά απολαύστε τις!

Πρωταθλητής Ελλάδος για το 2011 ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ (25-21, 26-24, 25-19) του Ηρακλή στο άδειο λόγω τιμωρίας κλειστό του Ρέντη και φτάνοντας τη σειρά των αγώνων στο 3-0, πανηγύρισε το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα στην Α1 βόλεϊ ανδρών. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ερυθρόλευκους που έκαναν το νταμπλ, ο Τζούριτς.

Πιο βρώμικο το αυτοκίνητο από τις δημόσιες τουαλέτες!


Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, το αυτοκίνητο μπορεί να έχει περισσότερα μικρόβια απο την τουαλέτα μας.. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν Βρετανοί επιστήμονες.. Το τιμόνι του αυτοκινήτου μπορεί να έχει έως και 9 φορές περισσότερα μικρόβια απ’ ό,τι το καπάκι μιας δημόσιας τουαλέτας. Το αυτοκίνητο μπορεί να… φιλοξενήσει περίπου εφτακόσια διαφορετικά είδη μικροβίων, ειδικότερα αν δεν το καθαρίζουμε τακτικά.

Δικαστικώς θα κινηθεί η ΕΡΤ για τα επεισόδια στον Τελικό Κυπέλου Ελλάδος

Η ΕΡΤ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση εκφράζοντας τη λύπη της για το θέαμα που παρακολουθήσαμε το περασμένο Σάββατο, ενώ αναφέρει πως θα διεκδικήσει αποζημιώσεις από κάθε υπεύθυνο.

Τα περίεργα των αριθμών: Δοκίμασε το!

Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βρεις την ηλικία κάποιου,το μήνα που γεννήθηκε καθώς και την ημέρα που γεννήθηκε...

Τα "ξέρασε" όλα ο εφοριακός - Κατονόμασε τους πάντες και επιστρέφει σπίτια στο δημόσιο

«Μαραθώνια» απολογία δίνει ενώπιον της 10ης Ειδικής Ανακρίτριας ο εφοριακός Νίκος Ανδριόπουλος που κατηγορείται για κατάχρηση μεγάλων χρηματικών ποσών από την ΚΓ' ΔΟΥ όπου υπηρετούσε.

Sex στο μπάνιο: Τι μπορεις να του κάνεις στην μπανιέρα!

Οχι πια μόνη... για μπάνιο!
Μόνη στην μπανιέρα; Φώναξέ τον για να το διασκεδάσετε μαζί. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αντιολισθητικά πατάκια για να αγχώνεστε ότι θα γλιστρήσετε εκει μέσα. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ ή αν θέλετε να μάθετε μια ποικιλία στάσεων τότε δείτε τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα στον γκόμενό της μέσα στην μπανιέρα!
 









Κάτσε πάνω του
Εκείνος κάθεται με την πλάτη στην μπανιέρα έχοντας τα πόδια του όσο πιο απλωμένα γίνεται. Εσύ γείρε επάνω του όπως στην στάση ανάποδο cowgirl δηλαδή με την πλάτη γυρισμένη σε αυτόν. Ακούμπησε το σώμα σου στο πέος του έχοντας τα πόδια σου έξω από τα δικά του. Κρατήσου από το χείλος της μπανιέρας για ισορροπία, άνοιξε το νερό και χρησιμοποίησε το άλλο σου χέρι για να ρίξεις το νερό ανάμεσα στα πόδια σου. Το τρεχούμενο νερό θα ερεθίσει την κλειτορίδα σου και θα σε ανάψει πολύ πιο γρήγορα.
Good reason
: Αυτή η στάση διπλασιάζει την απόλαυση. Θα νιώσεις κλειτοριδικό ερεθισμό και τα χέρια του συντρόφου σου θα είναι ελεύθερα να εκμεταλλευτούν το υπόλοιπο σώμα σου. Αν δεν έχεις τηλέφωνο στη μπανιέρα σου, κάτσε δίπλα από τη βρύση και κατηύθυνε το νερό με το χέρι σου. Παράλληλα μπορείς να τον βάλεις να σου κάνει μασάζ στην πλάτη...

 
Με τεντωμένο ποδι
Γεμίστε τη μπανιέρα με λίγο νερό και αφήστέ το να τρέχει ελαφρά. Ξάπλωσε στο πλάι ρίχνοντας το βάρος σου στους αγκώνες. Βάλτον να γονατίσει από πανω σου και όταν μπει μέσα σου σήκωσε το ένα σου πόδι, το οποίο πορείς να το στηρίξεις στον ώμο του τεντωμένο προς τα πάνω.
Good reason
: Εκείνος θα μπαινοβγαίνει μέσα σου και με το σώμα του θα τρίβει την κλειτορίδα σου, δίνοντάς σου μια διπλή δόση απόλαυσης, ενώ το τρεχούμενο νερό θα χτυπάει τα σώματά σας σαν να είστε μέσα σε τζακούζι. Όσο εκείνος θα μπαίνει μέσα σου εσύ με το ελεύθερο χέρι σου μπορείς να τον χαιδεύεις στα πόδια και όπου άλλου θέλεις στα χαμηλά... 


 
Γαντζώσου στην κουρτίνα:
Αν η ράβδος που κρεμέται η κουρτίνα είναι αρκετά σταθερή (προσοχή σε αυτό) μπορείς να ακουμπήσεις σε αυτή και εκείνος να έρθει από πίσω σου. Στήριξε το ένα πόδι σου στο χείλος της μπανιέρας και βεβαιώσου ότι η ράβδος μπορεί να αντέξει το βάρος σου. Αν όλα είναι OK πιάστην με τα δύο σου χέρια χωρίς να κρεμαστείς πάνω της. Αυτός είναι από πίσω σου, βάλτον να σε κρατάει από τη μέση καθώς θα μπαίνει μέσα σου. Αν έχετε ντουζιέρα μπορείτε να ανοίξετε το νερό την ώρα που θα το κάνετε. Επίσης αυτήν τη στάση μπορείτε να την κάνετε (πάλι όρθιοι) αν έχετε κάποιο χερούλι στερεωμένο στα πλακάκια.
Good reason
: Οπως όλες οι στάσεις που γίνονται από πίσω έτσι και αυτή δίνει τη δυνατότητα στον άντρα να ευχαριστηθεί το πίσω μέρος του κορμιού σου καθώς το νερό θα τρέχει πάνω σου. Όταν νίωσεις πως είσαι έτοιμη να τελειώσεις, βάλτον να σε κρατήσει από τον πισινό και να τον σφίξει δυνατά.

 
Οι καταρράκτες του Νιαγάρα:
Βάλτον να κάτσει στη μπανιέρα με τα πόδια του απλωμένα. Εσύ κάτσε επάνω του αντικρύζοντας τα πόδια του, πάρε το τηλέφωνο της βρύσης και άφησε το νερό να τρέχει προς το μέρος σου. Κάτσε πάνω του αφήνοντας τον να μπει από πίσω σου. Καθώς θα πάλεται οδήγησε το νερό με το χέρι σου ανάμεσα στα πόδια σου.
Good reason
: Αυτή η στάση είναι ιδανική για τις γυναίκες που έρχονται δύσκολα σε οργασμό. Εκείνος θα έχει πρόσβαση στο σημείο G, ενώ το νερό που πέφτει πάνω σου θα σε ερεθίσει ακόμα περισσότερο. Ταυτόχρονα με τα κορμιά σας τυλιγμένα σφιχτά στη μπανιέρα μπορεί να σφίγγει το στήθος σου και να μπαίνει από πίσω σου με ένταση. Πες του να σαπουνίσει τα χέρια του και να τα αφήσει να κυλήσουν σε όλο σου το σώμα.

 
Face to face
Στάθειτε πρόσωπο με πρόσωπο και μπλέξτε τα μπούτια σας. Εκείνος θα κάτσει στην μπανιέρα με τα γόνατα λυγισμένα το ίδιο και εσύ. Όταν μπει μέσα σου, τύλιξε τα πόδια σου στα πλευρά και ανέβα πάνω του όσο περισσότερο μπορείς. Είναι μια στάση που και οι δύο μπορείτε να δίνεται το ρυθμό.
Good reason
: Είναι μια αρκετά ρομαντική στάση αφού έχετε συνεχώς οπτική επαφή. Οσο έρχεστε πιο κοντά ο ένας στον άλλο μπορείτε να φιλιέστε ή να δίνετε ελαφρές δαγκωματιές στο λαιμό.

 
Σκύψε ευλογημένη
Εκείνος ξαπλώνει στη μπανιέρα με το νερό να είναι στο ύψος της μέσης του. Αν είναι πολύ ψηλός για να ισιώσει τα πόδια του μπορεί να τα λυγίσει. Βάλε ένα μαξιλάρι στην πλάτη του. Μετά κάτσε πάνω του ανάποδα και γλύστρα αργά στο πέος του. Σκύψε μπροστά ώστε να ξεκουράζεσαι στις παλάμες σου. Εκείνος σε κρατάει από τον πισινό όσο εσύ τον καβαλάς.
Good reason
: Μ’ αυτή τη στάση ελέγχεις την ταχύτητα και το βάθος της διείσδυσης για να πάρεις το maximum της απόλαυσης. Οπως είπαμε και πιο πάνω μπορείς να τον βάλεις να σαπουνίσει τα χέρια του και να σε χαϊδεύει από πίσω.

 
Επιπλέοντας
Γεμίστε την μπανιέρα στο φουλ και εσύ στερέωσε το κορμί σου στην άκρη της, αν η μπανιέρα έχει αρκετό χώρο για να το κάνεις (είναι εκεί συνήθως που ακούμπαμε τα σαμπουάν και τα αφρόλουτρα). Ανασήκωσε το σώμα σου και τεντώσου, εκείνος θα σε βοηθήσει να επιπλεύσεις στο νέρο. Θα πρέπει να είναι γονατισμένος και να σε κρατήσει από τα μπούτια σου. Αυτή ή στάση μοιάζει αρκετά με εκείνη «της ακρης του κρεβατιού». Θέλει αρκετή προσοχή γιατί εδώ βασίζεσαι κυριολεκτικά στα χέρια του.
Good reason
: Το να επιπλέεις θα δώσει επιπλέον ελαστικότητα στην λεκάνη σου. Μπορείς να πειραματιστείς με αεροβική στο νερό, κάτι που δεν θα μπορούσες να κάνεις στο πάτωμα.

 
Αγκαλιά στη μπανιέρα:
Αν η μπανιέρα σας έχει σκαλοπάτακι τότε μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτό: Ξεκίνα με εκείνον να κάθεται στην μπανιέρα με τα γόνατα του λυγισμένα και τα πόδια του ελαφρώς ανοιγμένα. Για πιό άνετα μπορεί να κάτσει με τα χέρια του ακουμπισμένα πίσω. Εσύ κάτσε πάνω στο πέος του και βάλε τα χέρια σου στους ώμους του για να στηριχτείς. Κράτα τα γόνατα σου λυγισμένα όσο κουνιέσαι πάνω κάτω και μπρος πίσω.
Good reason
: Εδώ υπάρχει χώρος για παιχνίδι με τη λεκάνη, κάτι που σου δίνει την ευκαιρία να φτάσεις σε κλειτοριδικό ερεθισμό αφού η κλειτορίδα τριβεται όταν ακουμπάει στο πάνω μέρος του πέους. Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι είσαι από πάνω παίζοντας με τις θηλές του, χαϊδευοντάς τις κυκλικά με τα δάχτυλα σου.
Αρκετοί το θεωρούν κάπως δύσκολο να το κάνουν μέσα στην μπανιέρα, αν και σε δεκάδες ταινίες το έχουμε δει να γίνεται μια χαρά!
 

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν μέχρι και τα αλεξικέραυνα από νηπιαγωγείο!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους δάσκαλοι, γονείς και μαθητές του δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας...

Οι κλέφτες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία μαθητών και δασκάλων λόγω του σαββατοκύριακου και ξήλωσαν κυριολεκτικά τη σκεπή του κτιρίου.

Ομαδικά όργια με Κύπριο παρουσιαστή στην Αθήνα

Την διαδρομή Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα μετέτρεψε κύπριος πολύ γνωστός παρουσιαστής σε μια απλή βόλτα «ηδονής» αφού βρήκε επιτέλους τον τρόπο να πραγματοποιεί τις ερωτικές του φαντασιώσεις.

Η ζωή του...

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 03/05/2011


Αστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά και σταδιακή βελτίωση στη Νότια Ελλάδα και την Πελοπόννησο από το μεσημέρι και μετά περιμένουμε την Τρίτη 3 Μαΐου 2011.

Σαν σήμερα

http://1.bp.blogspot.com/-Bzm7KqoMO_4/TaZBOMLWdbI/AAAAAAAAA3w/55xDHTi-f6I/s320/san-shmera.jpgΣαν σήμερα, 3/5/2011!

Η Βενετία Κυρίου ανάβει φωτιές στο Max Power



Η Βενετία Κυρίου ανάβει φωτιές στο Max Power
Απολαύστε την..

Γυναικείος οργασμός: Αυτό το δοκιμάσατε;

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας το 2007 σε 3.523 γυναίκες έδειχνε ότι μία στις τέσσερις Ελληνίδες αντιμετωπίζει προβλήματα οργασμού.
Μετέπειτα, μικρότερες έρευνες είναι πιο απογοητευτικές, καθώς δείχνουν ότι...
η αναλογία σήμερα ανέρχεται στην μία στις τρεις.

Η Μαρία Μενούνος με λεοπάρ bikini στην παραλία



 
Η Μαρία Μενούνος με λεοπάρ bikini σε παραλία του Miami
Δείτε την..

VIDEO: Ξύλο σε σχολείο ανάμεσα σε καθηγήτρια και μαθήτρια!

Κι εκεί που όλοι οι μαθητές έβγαιναν για διάλειμμα, καθηγήτρια και μαθήτρια ξεκίνησαν έναν άγριο καυγά με το ξύλο να έχει την τιμητική του...
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...

Ελληνίδες της διπλανής πόρτας (Part2)

Σας παρουσιάζουμε το 2ο μέρος στο sexy αφιέρωμα στις ομολογουμένως καυτές Ελληνίδες της διπλανής πόρτας...
Απολαύστε τις!!!

17 ονειρικές καταστάσεις για έναν άνδρα!


17 φράσεις που θέλει να ακούσει ο κάθε άντρας από την γυναίκα του…

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas