Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Θεσσαλονίκη: Συνταξιούχος δασκάλα δώρισε 17 αλεξίσφαιρα στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ

Για μια ακόμη φορά η δασκάλα "με τη χρυσή καρδιά", όπως την αποκαλούν, Παναγιώτα Σταμπουλή, τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά της στο Αστυνομικό Σώμα.

Η συνταξιούχος βραβεύτηκε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Ποτίδαια Χαλκιδικής, από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής για τη δωρεά 17 αλεξίσφαιρων γιλέκων στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η κυρία Σταμπούλη πριν από μερικούς μήνες είχε δωρίσει ένα όχημα για την κάλυψη των αναγκών της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη ενώ στο παρελθόν, είχε δωρίσει όχημα και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κασσάνδρας καθώς και εξοπλισμό για τους πυροσβέστες, αλλά και ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Κασσανδρείας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Β. Ελλάδας και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής της Χαλκιδικής Κωνσταντίνος Παπουτσής της απένειμε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Σώματος, ως ένδειξη των ευχαριστιών για τη συνολική προσφορά της.
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas