Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 04/06/2011


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας περιμένουμε το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 14 έως 29 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 15 έως 30, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 31 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 29 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν ασθενείς και στο Νότιο Ευβοϊκό βόρειοι μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas