Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Πανελλαδική απεργία σε όλες τις Τράπεζες την Πέμπτη 9 Ιουνίου

Τέλος την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011, συμμετέχει στην Πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης των Συνδικάτων, που αποφασίστηκε από κοινού με τα συνδικάτα της Ευρώπης.

Πανελλαδική απεργία σε όλες τις Τράπεζες για την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 αποφάσισε η ΟΤΟΕ στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Γραμματείας, ενάντια, όπως αναφέρει, "στις παρεμβάσεις Κυβέρνησης και Τραπεζιτών, που σχεδιάζουν νέες επιθέσεις στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και στο ξεπούλημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των σημαντικών δημόσιων οργανισμών".

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011, η ΟΤΟΕ συμμετέχει στην 24ωρη γενική απεργία της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας "στην νεοφιλελεύθερη κυβερνητική θύελλα των αντεργατικών μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου του Μνημονίου Νο 2"..

Τέλος την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011, συμμετέχει στην Πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης των Συνδικάτων, που αποφασίστηκε από κοινού με τα συνδικάτα της Ευρώπης, απέναντι στο συνολικό σχέδιο άγριας λιτότητας που σχεδιάζουν οι συντηρητικές Κυβερνήσεις της Ευρωζώνης, για όλους τους λαούς της Ευρώπης.
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas