Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Από την πασαρέλα στη μεγάλη οθόνη

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/12f0e0fbf1bb0224fccf943cbdb34ac1_M.jpg?t=1307173685Πριν γίνουν σταρς του Χόλιγουντ, είχαν περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες...

O κόσμος του κινηματογράφου είναι γεμάτος με λαμπερές παρουσίες που όλοι ζηλεύουν. Δεν είναι λίγες οι celebrities που πριν περάσουν στη μεγάλη οθόνη ήταν μοντέλα με παρουσία σε πασαρέλες και φωτογραφήσεις σε γνωστά περιοδικά.

Η Cameron Diaz ξεκίνησε καριέρα μοντέλου στα 16 της sτο πρακτορείο Elite. Συνεργάστηκε με Levi's και Calvin Klein ενώ φιγουράρισε το 1990 στο εξώφυλλο του περιοδικού Seventeen. H Liv Tyler ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε ηλικία 14 ετών, με πολλούς φωτογράφους να σφάζονται στα πόδια της. Η Charlize Theron πέρασε τα εφηβικά της χρόνια ως μοντέλο, αλλά κυρίως ως μπαλαρίνα στη Νέα Υόρκη και στο Μιλάνο. Ενας τραυματισμός στο γόνατο τερμάτισε την καριέρα της και άνοιξε τις πόρτες για τη μεγάλη οθόνη. Η Monica Bellucci ξεκίνησε ως μοντέλο των Dolce & Gabbana και δεν άργησε να περάσει στην αντίπερα όχθη του λαμπερού σινεμά. Η Diane Kruger ξεκίνησε κάνοντας φωτογραφήσεις στην πατρίδα της, τη Γερμανία αλλά και στη Γαλλία. H Milla Jovovich έκανε την πρώτη της φωτογράφηση στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών για το περιοδικό Interview, ενώ γρήγορα έγινε αγαπημένη των Prada και Versace. H Αngelina Jolie έκανε ένα μικρό πέρασμα από το μόντελινγκ αλλά κινήθηκε άμεσα στα φώτα των κινηματογραφικών πλατώ. Η Halle Berry είχε εκλεγεί Miss Teen All American το 1985, ενώ η Kim Basinger είχε εμφανιστεί σε διαφημιστικά σποτ πριν κάνει το θρυλικό στριπτίζ που την έκανε γνωστή παγκοσμίως.
Γιατί το μόντελινγκ είναι ωραίο, αλλά η δόξα του σινεμά είναι πολύ πιο γλυκιά.

queen.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas