Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ποιες ώρες είναι κατάλληλες για σεξ!

Ποιες ώρες είναι πιο ευνοϊκές για ερωτική συνεύρεση και ποιες θα ήταν...καλύτερα να το...αποφύγετε;

Πείτε ότι οι συνθήκες να είναι οι κατάλληλες για ερωτικό παιχνίδι. Είστε μόνοι στο σπίτι, έχετε τελειώσει τις υποχρεώσεις σας και ο/η σύντροφος βρίσκεται μια ανάσα μακριά. Έλα όμως που οι ορμόνες δεν συγχρονίζονται και η διέγερση λείπει!

Γιατί σας τα χαλάει το βιολογικό σας ρολόι;

4 π.μ. Η ώρα του καλύτερου σεξ
Αν παραβλέψετε την περασμένη ώρα και το απρόβλεπτο σκηνικό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το καλύτερο σεξ. Οι γυναικείες ορμόνες πραγματικά βράζουν εκείνη την ώρα, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί του ανθρώπινου βιολογικού ρολογιού. Αν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο, θα νιώσετε πιο ερεθισμένοι από κάθε άλλη φορά μέσα στη διάρκεια του 24ώρου. Μετά βέβαια, δεν αποκλείεται να σέρνεστε όλη την υπόλοιπη ημέρα από την εξάντληση, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο.

7 π.μ. Η ώρα του ερεθισμού
Έχετε κλείσει το ξυπνητήρι και θα έπρεπε ήδη να βρίσκεστε στο μπάνιο. Όχι όμως τώρα που υπάρχει μια εντυπωσιακή διέγερση. Τα επίπεδα της τεστοστερόνης στον άνδρα είναι κατά 15% ψηλότερα από κάθε άλλη στιγμή, ενώ και οι ορμόνες της γυναίκας εξακολουθούν να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα.

8 π.μ. Η ώρα του ιεραποστολικού
Αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή της μέρας σε ό,τι αφορά την ευελιξία σας. Μην παίζετε με το σώμα σας. Ξαπλώστε αναπαυτικά και απολαύστε το. Μακριά από το κάμα σούτρα στις 8 το πρωί!

12 μ.μ. Η ώρα για να κλείσετε ραντεβού
Ίσως τελευταία να έχετε περάσει κάποια περίοδο μοναξιάς, μα τώρα υπάρχει ένας νέος άντρας στον ορίζοντα. Είναι έτοιμος να οριζοντιωθεί μαζί σας – εσείς όμως; Αποφασίστε εδώ και τώρα, υποστηρίζουν οι ειδικοί. Και αυτό επειδή στις 12 το μεσημέρι, η κριτική σας ικανότητα είναι πιο ισορροπημένη από οποιαδήποτε άλλη στιγμή της μέρας.

12.30 μ.μ. Η ώρα για καφέ
Ποιος λογικός άνθρωπος σκέφτεται το σεξ στις 12.30 το μεσημέρι; Για όνομα του Θεού, είναι ώρα για ένα καλό σνακ και όχι για σεξ. Τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα πέφτουν κατακόρυφα πριν από το γεύμα, λένε οι διατροφολόγοι, και καθώς η γλυκόζη που φτάνει στον εγκέφαλό σας είναι μειωμένη, το πιθανότερο είναι να αρνηθείτε. Δεν είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή για ερωτικό παραλήρημα.

5.30 μ.μ. Η ώρα για σεξ επιδόσεων
Μπορεί η μέρα σας να μην πήγε τόσο καλά όσο είχατε σχεδιάσει. Τι καλύτερο λοιπόν από μια μαραθώνια ερωτική συνεδρία; Όπως το ’φερε η τύχη, οι αντοχές σας βρίσκονται στο ζενίθ. Αμερικανικές έρευνες αποκαλύπτουν ότι αυτή την ώρα η θερμοκρασία του σώματός σας βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο και οι μύες σας είναι περισσότερο εύκαμπτοι. Αυτή την ώρα, η φυσική σας κατάσταση βρίσκεται στο απόγειο των δυνατοτήτων της.

10 μ.μ. Η ώρα για ηρεμία
Ο εκφωνητής των ειδήσεων έχει ήδη αναμεταδώσει όλα τα γεγονότα της ημέρας. Στην πραγματικότητα, είναι η πιο βολική ώρα για να κάνετε σεξ. Δυστυχώς όμως, για τη γυναίκα, τα επίπεδα των ορμονών και η θερμοκρασία του σώματος αυτή την ώρα μειώνονται και αυτό τις κάνει να νιώθουν κουρασμένες και να διεγείρονται δύσκολα.

00 μ.-4 π.μ. Η ώρα για συναίσθημα
Η αλήθεια είναι πώς πολλοί άνθρωποι αυτή την ώρα εμπνέονται να λειτουργούν και να εκφράζονται ερωτικά. Η διάθεση όμως οφείλεται περισσότερο σε συναισθηματικούς λόγους παρά σε βιολογικούς. Το βιολογικό-ορμονικό μας ρολόι αυτή την ώρα χρειάζεται πάνω από όλα τον ύπνο. Είναι οι ώρες που οι ορμόνες ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και βάζουν σε τάξη τη λειτουργία τους. Μην τους το στερείτε λοιπόν.

24ωρο

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas