Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Συνεργασία Λαζόπουλου - Ελληνοφρένειας;

Ενας διακαής πόθος του Λάκη φαίνεται ότι παίρνει σάρκα και οστά από τη νέα τηλεοπτική χρονιά πετυχαίνοντας τη μεγάλη ανατροπή. Ποτέ του ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την... τηλεοπτική «Ελληνοφρένεια». Μετά την εμφάνισή του στον ΣΚΑΪ, πάντα ο ηθοποιός φιλοξενούσε αποσπάσματα στο δικό του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που εξυμνούσε τη δουλειά τους. Φαίνεται, όμως, ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ενώσουν τις δυνάμεις τους.
Ηδη από το καλοκαίρι του 2007 ο Λάκης Λαζόπουλος ήθελε να συνεργαστεί με τους δημιουργούς της σατυρικής εκπομπής. Οι επαφές είχαν ξεκινήσει και, αρχικά, υπήρχε θετική έκβαση.
Στην πορεία οι Θύμιος Καλαμούκης, Μάνος Βουλαρινός και ο εκκεντρικός Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης έκαναν πίσω προτιμώντας να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με τον ΣΚΑΪ.
Τέσσερα χρόνια αργότερα όλα δείχνουν ότι η «Ελληνοφρένεια» κατεβάζει αυλαία στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και πλέον οι δημιουργοί της συζητούν εκ νέου με τον Λάκη. Οσοι γνωρίζουν, θεωρούν κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι από τη νέα σεζόν θα υπογράφουν μια κοινή παραγωγή με στόχο να κάνουν τα μηχανάκια της AGB να τρελαθούν.
Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει δηλώσει το ενδιαφέρον του να παρουσιάσει ένα καθημερινό αντιδελτίο. Δεν θα υπήρχε καλύτερη επιλογή από μία ομάδα που εκτός από το χάρισμα της σάτιρας, διαπρέπει και δημοσιογραφικά. Διαθέτουν βαθιά αντίληψη της είδησης, καυστικό σχόλιο, κοινωνικό προσανατολισμό και κοινές καταβολές με τον Λάκη. Κυρίως εκτιμά το ήθος των ανθρώπων, που με όποιο κόστος υπεραμύνονται της άποψής τους. Είναι άνθρωποι στους οποίους δεν μπορείς να «φορέσεις χαλινάρια», κάτι που αρέσει στον Λάκη.
Παρ’ ότι το κανάλι του Φαλήρου συνεχίζει τις επαφές με τους συντελεστές της εκπομπής, πληροφορίεςς θέλουν το χάσμα μεταξύ τους να είναι αγεφύρωτο. Οι πιθανότητες παραμονής στον ΣΚΑΪ είναι ελάχιστες, για να μην πούμε μηδαμινές και ο "Mr Αλ Τσαντίρι" θεωρεί ότι πλέον έχει έλθει το πλήρωμα του χρόνου για να πετύχει το μεγάλο deal.
Χαρακτηριστικό της σχέσης της "ψυχής" της "Ελληνοφρένειας", Θύμιου Καλαμούκη και του Λάκη Λαζόπουλου είναι ότι ο πρώτος, με την πρώτη ευκαιρία, παρουσιάζει μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του οποιαδήποτε δραστηριότητα από το «to spirto», το ιντερνετικό εγχείρημα του Λάκη.
Προχθές μάλιστα φιλοξένησε τη διευθύντρια του συγκεκριμένου site, προκειμένου να ενισχύσουν την έλευση κοινού στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται στην «Τεχνόπολις», στο Γκάζι, από τον Σταμάτη Κραουνάκη και τον Λάκη Λαζόπουλο. Ανθρωποι από το στενό περιβάλλον του Λάκη γνωρίζουν ότι ήταν το γερό χαρτί που περίμενε για να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με το κανάλι του Alpha.
Πλέον, είναι ξεκάθαρο στο μυαλό του τι θέλει να κάνει και το κυριότερο δεν τον κυριεύει το άγχος του καθημερινού. Με μια τέτοια ομάδα ξέρει ότι μπορεί να έχει το κεφάλι του ήσυχο.
Espressonews.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas