Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Δοκιμαστής παιχνιδιών ετών...8

Πρόκειται για τον Τζέιμς Τσάιλντς ο οποίος στην ουσία θα είναι δοκιμαστής παιχνιδιών. Αφού θα παίζει με τα παιχνίδια ο μικρός θα πρέπει να περιγράφει τι του άρεσε και τι όχι ενώ θα έχει την ευκαιρία να κάνει προτάσεις προς βελτίωσή τους και να παραθέτει τις ιδέες του για τη δημιουργία νέων προϊόντων.
Ο μικρός θα πληρώνεται όχι με χρήματα αλλά με παιχνίδια ενώ την εν λόγω θέση κατάφερε να πάρει έπειτα από διαγωνισμό που κέρδισε.
Στον συγκεκριμένο διαγωνισμός έπρεπε τα παιδιά να γράψουν στην εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών Bandai και να πουν γιατί θέλουν την συγκεκριμένη δουλειά.
Ο 8χρονος από την Μεγάλη Βρετανία κατάφερε να ενθουσιάσει τους διοργανωτές γράφοντας ένα ποίημα παραθέτοντας μια σειρά από ζωγραφιές ενώ εσώκλεισε και μια δική του φωτογραφία ο οποίος ήταν ντυμένος ως Ben 10.
"Αυτή η δουλειά θα βοηθήσει τον Τζέιμς με το πρόβλημα της δυσλεξίας του και θα του δώσω αυτοπεποίθηση κάτι που έχει ανάγκη", είπε ο πατέρας του ενώ προσέθεσε ότι δίνει αρκετά από τα παιχνίδια που του δίνουν στο τοπικό σχολείο αλλά και σε ιδρύματα.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas