Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Βρήκε ξεχασμένα 45.000 δολάρια στο νέο του σπίτι!

Το ποσό των 45.000 δολαρίων μέσα σε κουτιά στο καινούργιο του σπίτι βρήκε ένας άνδρας στην περιοχή Utah ωστόσο αποφάσισε να τα δώσει σε αυτούς που τους άνηκαν.
Σύμφωνα με τον Τζος Φεριν, την ανακάλυψη έκανε καθώς περπατούσε μέσα στο νέο του σπίτι.
"Σάστισα. Κλείδωσα το αυτοκίνητο και κάλεσα τη σύζυγό μου για να της το πω. Και εκείνη δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη", είπε ο Φεριν που εργάζεται στη Deseret News.
Με τα λεφτά που βρέθηκαν ο Τζος θα μπορούσε να αποπληρώσει όλους τους ανεξόφλητους λογαριασμούς και το χαλασμένο αμάξι του ωστόσο προτίμησε να τα δώσει στους πραγματικούς κατόχους, τα έξι παιδιά που ζούσαν εκεί πριν από εκείνον και είχαν "χάσει" τον πατέρα τους.
"Δεν είμαι τέλειος. Μακάρι να μπορούσα να πω ότι η απόφασή μου ήρθε δίχως δεύτερη σκέψη. Ξέραμε ότι πρέπει να τα επιστρέψουμε όμως σκεφτήκαμε ότι είχαμε απλήρωτους λογαριασμούς, πως θέλαμε να ιυοθετήσουμε ένα παιδί ή να φτιάξουμε το σπίτι. Ωστόσο τα λεφτά δεν ήταν δικά μας και δεν έχεις κάθε ημέρα την ευκαιρία να κάνεις κάτι τόσο ωραίο. Ελπίζω αυτό να αποτέλεσε ένα μάθημα για τα παιδιά μου", είπε ο άνδρας.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas