Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ραντεβού με ελαφρύ πορτοφόλι



Οι στιγμές χαράς με το σύντροφο δεν προϋποθέτουν και άφθονο χρήμα. Οι σχέσεις άλλωστε δε βασίζονται σε οικονομικές υπηρεσίες, αλλά σε ειλικρινή αισθήματα, αγάπη και κοινές επιδιώξεις. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και επενδύστε στη ρομαντική πλευρά σας.Ένα.. ελαφρύ πορτοφόλι δε. χρειάζεται να ξενερώσει ένα ραντεβού. Οικονομικές λύσεις υπάρχουν πολλές για τους αθεράπευτα ερωτευμένους!


Φτιάξτε μικρά σνακς, πάρτε ένα καρό τραπεζομάντηλο και βγείτε για πικ-νικ. Μάθετε πατινάζ ή roller-skating πιασμένοι χεράκι. Πηγαίνετε βόλτα σε μια υπαίθρια αγορά και εξερευνήστε μικρά αντικείμενα που μπορεί να εξελιχθούν σε μια περίεργη συλλογή. Οργανώστε μια βραδιά γεμάτη μυστήριο και άρωμα... βάλτε άλατα στην μπανιέρα, κάντε μασάζ και φροντίστε ο ένας τον άλλον. Κάντε μαζί κάποιο άθλημα, όπως τρέξιμο, κολύμβηση ή τένις.. θα γυμναστείτε και ταυτόχρονα θα έρθετε πολύ πιο κοντά.

Βρείτε ένα καλό κρασί και φτιάξτε ατμόσφαιρα για ένα υπέροχο βράδυ με συζήτηση και πολύ φλερτ. Δείτε μαζί την αγαπημένη σας ταινία και ανταλλάξτε απόψεις. Πηγαίνετε σε ένα βιβλιοπωλείο και αναλύστε βιβλία που μπορεί να σας έχουν σημαδέψει. Αγοράστε γλυκίσματα ή παγωτό και κάντε βόλτες σε στενάκια της πόλης. Αγοράστε εισιτήριο για την αγαπημένη σας συναυλία και αφεθείτε να σας πλημμυρίσουν οι ήχοι και η ένταση της βραδιάς. Δείτε μια έκθεση μαζί και αφεθείτε στη μαγεία της τέχνης. Μαγειρέψτε και δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα με κεράκια και φανταστικές γεύσεις.

Ό,τι και αν κάνετε πάντως... φορέστε το χαμόγελό σας και δείτε τις καρδούλες στον αέρα.

newscity1.net

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas