Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Πληγωμένες καρδιές ενωθείτε!

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/c9781ee61e0ec253cd6e0504455ff399_M.jpg?t=1307801103Η λεγόμενη rebound relationship έρχεται να γιατρέψει το σημείο που πονάμε...Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος. Απωθημένα, αρνητικά συναισθήματα, άσχημες εικόνες, θιγμένος εγωισμός... όλα έρχονται και συνωστίζονται στην ήδη βεβαρημένη κόκκινη καρδούλα. Εκεί κάπου έρχεται η «rebound relationship» να το πάρει πάνω της, να διαλύσει τα σύννεφα καπνού και να δείξει το δρόμο για άλλα, νέα μονοπάτια.
Πληγωμένες καρδιές που επιχειρούν να βρουν όχι απαραίτητα την αγάπη, αλλά (για αρχή τουλάχιστον) τη συντροφιά και το σεξ σε μια άλλη αγκαλιά. Στόχος να παρηγορηθούν, να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή τους, να επικεντρώσουν το μυαλό τους εκεί που δεν πονάει, να αντιληφθούν πως σε αντίθεση με αυτό που πίστευαν το τελευταίο διάστημα υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια! Στη σχέση αυτή απαιτείται ειλικρίνεια και όχι δόλος... τότε θα γίνεται επί ίσοις όροις και κανείς δε θα βγει χαμένος.
Στην Αμερική, που ξέρει καλά το παιχνίδι, διοργανώνονται μάλιστα rebound βραδιές, επίσημες δηλαδή βραδιές χωρισμένων που ψάχνουν να κλάψουν στον επόμενο ώμο. Ή απλά για να κάνουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους. Γιατί μπορεί η rebound relationship να είναι υποκινούμενη από ανασφάλεια, τουλάχιστον όμως είναι τίμια και πλήρως απενοχοποιημένη.
queen.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas