Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Η μυστική συμφωνία των "Ράδιο Αρβύλα"!

Γη και ύδωρ προσφέρει ο ΑΝΤ1 στον Αντώνη Κανάκη προκειμένου οι «Αρβύλες» του να συνεχίσουν να… πατούν και την επόμενη σεζόν στον σταθμό του Αμαρουσίου. Αλλωστε, ρυθμιστής στο συμβόλαιο που «δένει» την εκπομπή.... ....με το κανάλι είναι ο ίδιος ο δημοφιλής παρουσιαστής. Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν, ακόμα και αν ο ΑΝΤ1 ήθελε να τους έχει ακόμα on air!

Το «δέσιμο» των "Αρβύλα" με τον ΑΝΤ1 είναι για ακόμα έναν χρόνο, εφόσον όμως και οι δύο πλευρές το επιθυμούν. Σε περίπτωση που κάποια από αυτές θελήσει να τερματίσει τη μεταξύ τους συνεργασία, αυτό θα γίνει χωρίς νομικά κωλύματα. Και είναι λογικό στο Μαρούσι να μη θέλουν με τίποτα να χάσουν από το δυναμικό τους την εκπομπή που τους χαρίζει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης αλλά και διαφημιστικά έσοδα, σε μια μάλιστα περίοδο που αυτά έχουν μειωθεί κατά πολύ.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες της "Espresso της Κυριακής", ο Αντώνης Κανάκης έχει αποφασίσει τα επόμενα πλάνα του και τα έχει ανακοινώσει τόσο στους συνεργάτες του όσο και στους υπεύθυνους του σταθμού. Πριν από αρκετό καιρό, ο δημοφιλής παρουσιαστής συναντήθηκε με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 και του είπε ότι θέλει να γυρίσει την εκπομπή σε ακόμα πιο έντονους πολιτικούς ρυθμούς.
markos.tv

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas