Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί ζητούν την παραίτηση Γουάινερ

Την παραίτηση του βουλευτή ζήτησε η επικεφαλής των Δημοκρατικών, λόγω των άσεμνων φωτογραφιών του στο Twitter.

Η επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι ζήτησε σήμερα από τον Δημοκρατικό βουλευτή Αντονι Γουάινερ να παραιτηθεί μετά από παραδοχή του την περασμένη εβδομάδα ότι είχε αποστείλει τολμηρές φωτογραφίες του μέσω του κοινωνικού δικτύου Twitter σε γυναίκες με τις οποίες είχε επαφή μέσω του διαδυκτίου.

"Με μεγάλη μου λύπη καλώ τον κόγκρεσμαν Αντονι Γουάινερ να παραιτηθεί", ανέφερε σήμερα η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος, Ντέπι Βάσερμαν -Σουλτς .

"Ο Αντονι Γουάινερ έχει την αγάπη της οικογένειάς του, την εμπιστοσύνη των εκλογέων του και την επίγνωση όλων μας ότι χρειάζεται βοήθεια" αναφέρει η κ. Πελόζι στη δική της ανακοίνωσή της και συνεχίζει:" Τον καλώ να αναζητήσει αυτή τη βοήθεια χωρίς την πίεση που ασκεί το καθήκον να είναι μέλος του Κογκρέσου" .

Ο κ.Γουάινερ παραδέχτηκε τη Δευτέρα , σε συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη ότι είχε αποστείλει μέσω του διαδυκτίου γυμνές φωτογραφίες του. "Οταν είδα ότι υπήρχα γυμνός στο Twitter, κατάλαβα τι έκανα και πανικοβλήθηκα", είπε. Ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της πράξης του, ζήτησε δημόσια συγγνώμη αλλά τόνισε ότι δεν θα παραιτηθεί.

Την παραίτησή του ζήτησε ήδη από την Τρίτη και ο επικεφαλής των Ρεπυμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Ερικ Κάντορ.
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas