Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Κορίτσια κάνουν σεξ… για ένα χάμπουργκερ..!!

Αν είστε από αυτούς που θεωρούν το ραντεβού μετά δείπνου έναν ακριβό δρόμο προς το κρεβάτι, τότε το Essex είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς.Σύμφωνα με έρευνα Βρετανικής ιστοσελίδας, με συμμετοχή 1.655 γυναικών από όλη τη...
χώρα, τα
κορίτσια από το Essex είναι ευχαριστημένα αν ένας  άνδρας ξοδέψει γι' αυτές περίπου 23 ευρώ, κάτι που ισοδυναμεί με έξοδο  σε φαστφουντάδικο.

Συγκεκριμένα το 50% των κοριτσιών από το Essex δηλώνουν ευχαριστημένες  με μια έξοδο σε φαστφουντάδικο και το 52% πρόθυμες να μοιραστούν τα  έξοδα ενός δείπνου.

Και αν ακόμα δεν ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας, θα πρέπει να μάθετε ότι το  1/5 των θηλυκών της συγκεκριμένης κομητείας, κάνει σεξ από το πρώτο  ραντεβού, όταν το ποσοστό σε όλη τη Βρετανία είναι 8%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι πιο απαιτητικές είναι οι κυρίες  στο Woking και στο Surrey, καθώς απαιτούν από τον άνδρα να ξοδέψει  τουλάχιστον 180 ευρώ για ένα ρομαντικό δείπνο. Μόλις το 2% των γυναικών  του Woking θα έδινε ελπίδες σε κάποιον μετά από έξοδο σε φαστφουντάδικο,  ενώ δύο στις πέντε θα ήταν ικανοποιημένες μόνο με ένα πολύ ακριβό  εστιατόριο (350 ευρώ και πάνω δηλαδή).

Οι γυναίκες του Essex έχουν πάντως αυτογνωσία, καθώς το 61% αναγνωρίζει  ότι είναι "φθηνές στα ραντεβού τους". Στη δεύτερη θέση είναι οι γυναίκες  από το Liverpool και στην τρίτη οι γυναίκες από το Newport, όπου το 16%  δηλώνει ότι δεν θα έκρινε έναν άνδρα, που δεν θα είχε αυτοκίνητο και  κατά την έξοδό τους χρησιμοποιούσαν μέσα μεταφοράς.

Εν αναμονή του “Έσσεξ vol.4” λοιπόν…
http://www.dinatos.info

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas