Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Ζωγραφική με στιλό BIC (Photos) Ο καλλιτέχνης Juan Fracisco δημιουργεί απίστευτες ζωγραφιές μόνο με στιλό Bic biro! Στο παρελθόν ήταν κανονικός ζωγράφος και πριν 3 χρόνια άρχισε να φτιάχνει αυτές τις ζωγραφιές με θέματα από τις εξόδους του με φίλους. Ο Juan είπε: "Άρχισε σαν αστείο προσπαθώντας να ζωγραφίσω κάτι τόσο ρεαλιστικό όπου οι άνθρωποι να νόμιζαν ότι πρόκειται για φωτογραφίες.Θέλησα μάλιστα να το κάνω με κάτι που ο καθένας έχει, σκέφτομαι ότι είναι η πρώτη φορά που γίνετε κάτι τέτοιο. Για μένα δεν διαφέρει από την κανονική ζωγραφική, προσπαθώ να δείξω ότι δεν παίζει ρόλο τι υλικό χρησιμοποιείς αλλά τι κάνεις με αυτό. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δε μπορείς να σβήσεις τα λάθη." Δείτε τις φωτογραφίες...Είναι μοναδικός!!!

Ο καλλιτέχνης Juan Fracisco δημιουργεί απίστευτες ζωγραφιές μόνο με στιλό Bic biro!
Στο παρελθόν ήταν κανονικός ζωγράφος και πριν 3 χρόνια άρχισε να φτιάχνει αυτές τις ζωγραφιές με θέματα από τις εξόδους του με φίλους.
Ο Juan είπε: "Άρχισε σαν αστείο προσπαθώντας να ζωγραφίσω κάτι τόσο ρεαλιστικό όπου οι άνθρωποι να νόμιζαν ότι πρόκειται για φωτογραφίες.Θέλησα μάλιστα να το κάνω με κάτι που ο καθένας έχει, σκέφτομαι ότι είναι η πρώτη φορά που γίνετε κάτι τέτοιο. Για μένα δεν διαφέρει από την κανονική ζωγραφική, προσπαθώ να δείξω ότι δεν παίζει ρόλο τι υλικό χρησιμοποιείς αλλά τι κάνεις με αυτό. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δε μπορείς να σβήσεις τα λάθη." Δείτε τις φωτογραφίες...Είναι μοναδικός!!!

http://a-pistefto.blogspot.com/

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas