Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Έκανε δώρο στην 7χρονη κόρη της κουπόνι αυξητικής στήθους

Η κάθε μητέρα, έχει δικά της όνειρα για το μέλλον του παιδιού της. Έτσι και η Sarah Burge ή αλλιώς η Ανθρώπινη Barbie η οποία έχει μία κόρη 7 ετών και τη μεγαλώνει, όπως ...καμία άλλη μαμά δε θα την μεγάλωνε.


Πέρσι, η 50χρονη μητέρα προκάλεσε ιδιαίτερα, καθώς μάθαινε την 6 ετών κόρη της, τότε, να χορεύει σε στύλο (pole-dance). Αυτή τη φορά, αφήνει και πάλι τα πλήθη με ανοικτό το στόμα, καθώς αποφάσισε να κάνει δώρο στη μικρή της για τα γενέθλιά της, ένα κουπόνι για αυξητική στήθους.

Η μαμά-Barbie είναι εθισμένη στην πλαστική χειρουργική, θέλοντας απεγνωσμένα να μοιάσει στη γνωστή σε όλους κούκλα, Barbie. Ονειρεύεται ακόμη την κόρη της ως ένα επιτυχημένο μοντέλο.

Η Burge, η οποία έχει επενδύσει πάνω από 500.000 λίρες για τις πλαστικές της, είπε ότι το κοριτσάκι της πηδούσε από χαρά όταν της έδωσε το κουπόνι.

Όπως δηλώνει η ίδια της το δώρισε για να κάνει την επέμβαση μόλις πάει 16 ετών, που θα είναι νόμιμη μία τέτοια πράξη.

"Αν μέχρι τότε αποκτήσει μεγάλο στήθος", λέει η 50χρονη, "θα μπορεί να το αξιοποιήσει κάπως αλλιώς (το κουπόνι).

Η Burge οργάνωσε ένα εξωτικό πάρτι στην μικρή της Poppy, η οποία είχε την ευκαιρία να απολαύσει με επτά φίλες της, μανικιούρ, πεντικιούρ και διάφορα μακιγιάζ, να κάνουν ψεύτικα τατουάζ και να πιουν σαμπάνια στο πίσω μέρος ενός ροζ λεωφορείου. Η τούρτα της, κόστιζε 250 λίρες και το φόρεμά της άλλα 300 μαζί με τα extensions για τα μαλλιά της.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas