Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Απολύθηκε μασκότ για… ημίγυμνη φωτογράφησή της!

Για απόλυση προπονητή ή μελών του τεχνικού τιμ έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλάκις, όπως επίσης και για έμμισθων υπαλλήλων ενός συλλόγου. Απόλυση μασκότ, όμως, δεν έχει ξαναγίνει... Ίσως το βιβλίο των «ρεκόρ Γκίνες» να ενδιαφερθεί για την άκρως αυτή πρωτότυπη και πρωτάκουστη ενέργεια της διοίκησης της Ντονκάστερ.
Η ομάδα της Τσάμπιονσιπ έδειξε την πόρτα της εξόδου στη γυναίκα που υποδύεται τη μασκότ του συλλόγου, με την επωνυμία «Ντόνι Ντογκ».
Ο λόγος της απομάκρυνσής της; Οι τολμηρές φωτογραφίες που έβγαλε με το εσώρουχό της για λογαριασμό κυριακάτικης εφημερίδας!
Η Τρέισι Τσάντλερ, λοιπόν, εμφανίζεται στη φωτογράφηση με το κεφάλι του «Ντόνι Ντογκ».
Η ίδια δεν φάνηκε να έχει κάποιο πρόβλημα, ενώ όπως δήλωσε ενημερώθηκε από την ομάδα μέσω e-mail το οποίο έγραφε ότι «ντρόπιασες το σύλλογο».
Η γυναίκα, που υποδυόταν τη μασκότ εθελοντικά για τρία συναπτά έτη, παραδέχθηκε ότι δεν ανέφερε σε κανέναν για την απόφασή της, ενώ τόνισε ότι η όλη υπόθεση «είχε πολύ γούστο».
Η κα Τσάντλερ τόνισε στο «BBC Five Live»: «Νιώθω απολύτως έκπληκτη. Δεν σταμάτησα να κλαίω όλο το πρωί. Ειπώθηκε ότι δεν επιθυμούν άλλο τις υπηρεσίες μου και ότι ντρόπιασα την ομάδα», ενώ πρόσθεσε πως «νιώθω αηδιασμένη από αυτό που μου συνέβη».

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas